• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
abim eşimin işyerine terfi çikolatası göndermiş bense hiçbişi yapmadım sanırım hep ondan beklerken kendi eşşekliklerimi hesaba katmıyorum >.< şimdi benim bişi yapmam lazım ama ne

biraz evvel başka bi departmandan bi arkadaşım uğradı lafladık biraz sonra mirayı sordu napıyo evi dağıtıyo mu falan bende yok dağıtmıyor ev zaten dağınık dedim hımm anlıyorum dedi acaba gerçekten anlamışmıdır :confused:
Bizimki de öyle şimdi favorimiz ayakkabiligi boşaltmak ve beğendiği ayakkabıları ayağına giymeye çalışıyor halıların ustune koyuyor halilarimi yıkayıp kilit alcam acmasin diye

abim eşimin işyerine terfi çikolatası göndermiş bense hiçbişi yapmadım sanırım hep ondan beklerken kendi eşşekliklerimi hesaba katmıyorum >.< şimdi benim bişi yapmam lazım ama ne
hakkaten yani abin bile düşünmüş bişiy yapman şart :)

sitede küçük çocuklar kedinin birini kendilerine alıştırmışlar. Yemek falanda vermişler sanırım. Ayrılmıyo burdan. Ekmek poşetlerine falan atlıyo kedi acıkınca. Bende bi tane kap götürdüm balkonun altında bi boşluk var oraya koydum arada süt veriyorum. Yemekte et tavuk falan varsa kaldıysa indiriyorum.
Yan bloktaki kadın sormuş çocuklara kim bırakıyo diye onlarda beni söylemişler. Bu gün dışarı çıkınca gelmiş yanıma bir daha bişey indirmicek mişim kediye. O kaplar orda çok kötü duruyomuş. ( 2 tane peynir kutusu var birine süt birine yemek koyuyorum. ) çocukların attığı çikolata şeker kaplarını görmemiş iki tane tabağı görmüş balkonun altındaki. Kusura bakmayın göz zevkiniziboznya devam edicem o zaman dedim. Neymiş ben kiracıymışım her istediğimi yapamazmışım. Adı üstünde kiracı. Kiramı da aidatımıda veriyorum. Kimsenin haryrına oturmuyorum. Kendinize dalaşacak başka birini bulun dedim. Çıktım eve. Arkamdan saydırdı biraz ama anlamadım ne dediğini. Deli midir nedir

Ne yazikki hayvanin ac susuz kalmasi.degil umurlarinda olan ortada duran iki kap once gulumseyerek okudum mesaajiniki seni sormus.aradada ben yiyecek koyayim diyecek falan sandimki tavira bak cok sinir bozucu gercekten eger o kadin bir kedi olsaydi ve kimse ona yemek vermeseydi istermiydi acaba boyle bi durumu sinir oldum

sitede küçük çocuklar kedinin birini kendilerine alıştırmışlar. Yemek falanda vermişler sanırım. Ayrılmıyo burdan. Ekmek poşetlerine falan atlıyo kedi acıkınca. Bende bi tane kap götürdüm balkonun altında bi boşluk var oraya koydum arada süt veriyorum. Yemekte et tavuk falan varsa kaldıysa indiriyorum.
Yan bloktaki kadın sormuş çocuklara kim bırakıyo diye onlarda beni söylemişler. Bu gün dışarı çıkınca gelmiş yanıma bir daha bişey indirmicek mişim kediye. O kaplar orda çok kötü duruyomuş. ( 2 tane peynir kutusu var birine süt birine yemek koyuyorum. ) çocukların attığı çikolata şeker kaplarını görmemiş iki tane tabağı görmüş balkonun altındaki. Kusura bakmayın göz zevkiniziboznya devam edicem o zaman dedim. Neymiş ben kiracıymışım her istediğimi yapamazmışım. Adı üstünde kiracı. Kiramı da aidatımıda veriyorum. Kimsenin haryrına oturmuyorum. Kendinize dalaşacak başka birini bulun dedim. Çıktım eve. Arkamdan saydırdı biraz ama anlamadım ne dediğini. Deli midir nedir

ne yazık ki böyle tuhaf insanlar var iki tane kap mi gözüne batmış ayrıca kiracı ne demekmis ne alakaymis onu da anlayamadım Allah akıl fikir merhamet versin canim böyle kişilere

Ne yazikki hayvanin ac susuz kalmasi.degil umurlarinda olan ortada duran iki kap once gulumseyerek okudum mesaajiniki seni sormus.aradada ben yiyecek koyayim diyecek falan sandimki tavira bak cok sinir bozucu gercekten eger o kadin bir kedi olsaydi ve kimse ona yemek vermeseydi istermiydi acaba boyle bi durumu sinir oldum
Ben her bişey indirdiğimde çocuklar seviniyolar başına birikiyolar izliyolar. Başkalarıda getiriyo zaten bi bende değilim. Anlamadım yani niye böyle konuştuğunu
ne yazık ki böyle tuhaf insanlar var iki tane kap mi gözüne batmış ayrıca kiracı ne demekmis ne alakaymis onu da anlayamadım Allah akıl fikir merhamet versin canim böyle kişilere
Onada ayrı dinir oldum zaten. Sanki hayrına kalıyorum. Ev sahibim değil bişey değil. İşi gücü yok çatacak yer arıyo heralde

Aydın damı okudun ben pek bilmiyorum orayı sadece Marmaris e giderken kahvaltı yapıyoruz Aydın da bizim damat oraliymis

Marmaris'te de babaannemlerin evi var..şimdi yazlık niyetine kullanılıyor..çoooook gittim Marmaris'e..okurken 2 haftada bir haftasonları giderdim..evlenmeden önce de yazları 1 hafta giderdim..

İyi akşamlar tüm bebişleri öpüyorum ıhlamuru demlerken kırmızı olana kadarmı bekletmek gerek yoksa kaynar suda bekletmekmi hangisi faydalı çocuklara nasıl verıyorsunuz yanlış yapmayayım canlarım

Dün baranı balkonda yakaladım 8.kattayız sinekliği ittirip çıkmış dışarı bende odalara bakıyordum hiç aklıma gelmedı salonun camından gördüm ölücek gibi oldum yakaladım allahtan öncede ağzına araba tekerleğini almış çiğniyodu ağzına götürmez biliyorum yiğenım var ondan biryaş büyük ağzına koymuş panıkle çıkaramadım babası çıkardı bu tür durumlarda ben şoka giriyorum sadece bağırıyorum evde kimse olmasa nasıl çıkaracaktım elını atıp çıkaracaksın kendine gel dıyıp kızdı babası ne kadar tecrubelı olsamda o anda elimden bişey gelmiyo nasıl aşıcam bilmiyorum soğukkanlı olmam lazım ama anca çığlık atıyorum

Hayvan sevmeyenlerin insan seveneywceklerinin en güzel örneğiymiş komşun

Dün baranı balkonda yakaladım 8.kattayız sinekliği ittirip çıkmış dışarı bende odalara bakıyordum hiç aklıma gelmedı salonun camından gördüm ölücek gibi oldum yakaladım allahtan öncede ağzına araba tekerleğini almış çiğniyodu ağzına götürmez biliyorum yiğenım var ondan biryaş büyük ağzına koymuş panıkle çıkaramadım babası çıkardı bu tür durumlarda ben şoka giriyorum sadece bağırıyorum evde kimse olmasa nasıl çıkaracaktım elını atıp çıkaracaksın kendine gel dıyıp kızdı babası ne kadar tecrubelı olsamda o anda elimden bişey gelmiyo nasıl aşıcam bilmiyorum soğukkanlı olmam lazım ama anca çığlık atıyorum
Canım geçmiş olsun üst üste olmuş bende pek soğukkanlı olamıyorum eşim daha rahat böyle bişiyede alışılmaz yapı meselesi herhalde
Bide ben ıhlamur yaptığımda o kadar kırmızı fln olmuyo az mı kaynatıyorum acaba

Bende önceden çok korkardım. Ama sonra alıştım tek başımayım mecbur başa çıkcam diye. Bizde de eşim felaket paniktir ufacık şeylerde bile.

ben bu ıhlamur işine bi ara kafayı takmıştım. Sonra öğrendiğime göre aslında ıhlamurun öyle uzun uzun kaynatılmaması gerekiyomuş. Bardağa kaynar suyu döküp üzerine ıhlamuru bi tutam koyup üstünü kapatıp 5 dk demlemek yeterliymiş. Kaynatınca vitaminleri kayboluyonuş,
Sadece çiçek kısmıda konulabilirmiş.
Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bana mantıklı geldiği için ben hep böyle içirdim gökçeye

Aaaay Allah korumuş valla..tekrarı olmasın inş..nasıl hissettiğini korktuğunu tahmin edebiliyorum..bizde 7.kattayız çünkü

ay bide dayanamayıp facebook haziran annelerine baktım şu çocuğu 12 kilo olduğunu yazanın altına bikaç kişi 8 kilo olan bebeklerinden bahsetmiş yalnız olmadığımı bilmek tuhaf bi şekilde içimi rahatlattı.
birde uyku ile ilgili bir yazı okudum henüz uyku eğitimi veremediğim için bu yazıda işime geldi..kötü hissederim derken ii geldi yada ben bu sabah farkında olmadan pozitifim:))
Feys de bir kaç bebek grubuna üye olduktan sonra şikayetçi olmamaya çalıştım. Şükür edilecek çok şey var. Kiloları hiç sorun değil. Hepsi büyüyecek bir şekilde.

Back
X