• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar hasta olan bebislere allah şifa versin. ben civilden % yüz pamuk olan uyku tulumundan aldım terletmiyor çok memnun kaldım almak isteyenlerin aklında bulunsun . öpüyorum hepinizi.
fotosunu paylaşırmısın tatlım elif adaya giydirip bi de kaç beden aldın ben civilim.com den alıcam da bedeni olur mu diye tereddüttedim

Kabizlik.nehirde de olmustu 5 bucuk aylikken anne sutu aliyodu o zaman ek gidayi da az az ama demir ilacindan oldu artik dr a goturdum debridat surup verdi bide lavman suruba baslamadan once lavman yap dedi bagitsagi bosalt dedi surubu da ginde bi sefer bi tatli kasigi verdim 10gun falan kullan demisti bi daha kabiz falan olmadi bence kabizlik konusun da debridattan baskasi ise yaramiyo
ben kabızlık için doğal veya olmayan hemen her yöntemi denedim bizimki ek gıdayla başladı alerjiler tetikledi sonuç sadece diş ve hastalık dönemlerinde normal onun dışında hep bi zorlanma yürümesiyle alerjilerin azalmasıyla düzelir dedi doktor bekliyorum bakalım

kızlar bugün fatihe havuç sıktım içti posasını da mercimek çorbasına kattım:kk77:güzel oldu onu da ben içiyorum afiyetle oğlum da severdi ama bugün sevmedi içmedi nedense
ikinize de afiyet olsun

Bizimde hiç bişey işe yaramamıştı 2 ay 3 günde bir fitil yapıyoduk ek gıdayla rahata kavuştuk debridat bizde işe yaramamıştı

Kabizlik.nehirde de olmustu 5 bucuk aylikken anne sutu aliyodu o zaman ek gidayi da az az ama demir ilacindan oldu artik dr a goturdum debridat surup verdi bide lavman suruba baslamadan once lavman yap dedi bagitsagi bosalt dedi surubu da ginde bi sefer bi tatli kasigi verdim 10gun falan kullan demisti bi daha kabiz falan olmadi bence kabizlik konusun da debridattan baskasi ise yaramiyo
Onuda kullandık canım. Fitil lavman hemen hemen hepsi denendi. Sadece anne sütü aldığı zaman da hep çok katı ve zor yapardı. Ek gıdaya başladıktan sonra daha da arttı. Fitil falanda popodan uyardığı için alışkanlık yapabilir daha kötü olabilir sürekli uyarılma bekleyebilir dedi doktor.internette de hep öyle şeyler okudum zaten. Kabızlığı devam ettiği sürece dikkat edeceksin dedi. Dikkat edersem biraz zorlansada kendi yapıyo. bi iki gün dikkat etmeyeyim ağlayarak zar zor. yşne bunada şükür en azından dikkat edince rahatız. Demiri zaten bıraktık

Onuda kullandık canım. Fitil lavman hemen hemen hepsi denendi. Sadece anne sütü aldığı zaman da hep çok katı ve zor yapardı. Ek gıdaya başladıktan sonra daha da arttı. Fitil falanda popodan uyardığı için alışkanlık yapabilir daha kötü olabilir sürekli uyarılma bekleyebilir dedi doktor.internette de hep öyle şeyler okudum zaten. Kabızlığı devam ettiği sürece dikkat edeceksin dedi. Dikkat edersem biraz zorlansada kendi yapıyo. bi iki gün dikkat etmeyeyim ağlayarak zar zor. yşne bunada şükür en azından dikkat edince rahatız. Demiri zaten bıraktık
bizim sadece anne sütüyken hiç sorunumuz yoktu hemde öyle güzel yapardı ek gıda zaten benim kabusum her yönden ama bende çok çok dikkat ediyorum mutlaka bağırsak çalıştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm şeyler yapıyorum

bizim sadece anne sütüyken hiç sorunumuz yoktu hemde öyle güzel yapardı ek gıda zaten benim kabusum her yönden ama bende çok çok dikkat ediyorum mutlaka bağırsak çalıştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm şeyler yapıyorum
Canim senin problem ek gida savaslari diye filme doksen rekor kirar mira da hersey ek gidayla baslamis ;))

Bizim kabızlık da dişle beraber bitti. Günde bikaç kez ve korkunç kokulu yapmaya başlar diş dönemleri. Hatta o kadar ki bi öğünü yerken ıkınmaya başlar hemen öncekini bi boşaltır :D ama kabızlık çok fenaydı yavrum midesi o kadar dolu okurdu ki ıkınırken kusardı kasılmaktan. Çok şükür bitti darısı sizlerin başına. Ayyy ne iğrenç bi mesaj oldu şimdi okudum da :D

Bizim kabızlık da dişle beraber bitti. Günde bikaç kez ve korkunç kokulu yapmaya başlar diş dönemleri. Hatta o kadar ki bi öğünü yerken ıkınmaya başlar hemen öncekini bi boşaltır :KK70: ama kabızlık çok fenaydı yavrum midesi o kadar dolu okurdu ki ıkınırken kusardı kasılmaktan. Çok şükür bitti darısı sizlerin başına. Ayyy ne iğrenç bi mesaj oldu şimdi okudum da :KK70:
:KK53:
15 ay önce kakalardan bahsetmenin bu kadar normal geleceğini söyleseler bende inanmazdım:KK53:
Gökçede çok kötü olduğu zamanlar. Hani koyun pisliği misket gibi olur ya:KK53: bir seferde onun gibi küçük küçük anca çıkarıyo. :KK53:
Bizimde biter inşallah

:KK53:
15 ay önce kakalardan bahsetmenin bu kadar normal geleceğini söyleseler bende inanmazdım:KK53:
Gökçede çok kötü olduğu zamanlar. Hani koyun pisliği misket gibi olur ya:KK53: bir seferde onun gibi küçük küçük anca çıkarıyo. :KK53:
Bizimde biter inşallah
Hamile bi arkadaşım geçen gün, bebeğin artığı yemek yemenin ne kadar iğrenç olduğunu söyledi. Ben de ona, bikaç haftalıkken üzerine işeyip fışkırtarak S.çtığında neyin iğrenç olduğunu görür, yemek artıklarını bayıla bayıla yetsin dedim :)))

Hamile bi arkadaşım geçen gün, bebeğin artığı yemek yemenin ne kadar iğrenç olduğunu söyledi. Ben de ona, bikaç haftalıkken üzerine işeyip fışkırtarak S.çtığında neyin iğrenç olduğunu görür, yemek artıklarını bayıla bayıla yetsin dedim :)))
ahaha bian kendimi gördüm şuan çok net olarak bana saçma gelen yok artık daha neler dediğim herşeyi yapan biri olarak

Bizde gaz ve makat catlagindan çok çektik gaz problemi vardı ikinmaktan makat çatlağı olmuş makat çatlağı olunca kakasini yapmıyor gazı birikiyordu karnı taş gibi oluyordu doktor gaz ilacı vermişti ama yok hiç etki etmiyordu ariyordum değiştiriyordu başka damla bütün gaz damlalarını denemistim en son bu gittiğim doktora gitmeye karar verdim adam baştan aşağıya muayene etti ve çok normal hatta bu çocuk sakin bile bu duruma gore dedi gaz damlalarını kullanma dedi ve krem verdi makat için gaz için banyo ılık havlu masaj önerdi ve bu sorun 15 güne kadar çozulur demişti gerçekten de 15 gün sonra daha rahat yaptı tamamen iyileşmesi birkaç ayı buldu ama huysuzlugu huy haline getirdi hala gece huysuzlaniyor kabızlık bizde demir kullanmaya başladığımda hemen başladı ben de kullanmadim doktorda kullanma demişti zaten

Ecenin burnu hala çok akıyor ama bugün burun akıntısı beyaza döndü once den yesildi genel durumu iyi keyfi yerinde sadece iştahı yok mercimek çorbası yaptım içine soğan sarımsak doldurup limon sıktim tam bir saatte yedirdim bir kase çorbayı neyseki yedi akşam birşey yememisti

Ecenin burnu hala çok akıyor ama bugün burun akıntısı beyaza döndü once den yesildi genel durumu iyi keyfi yerinde sadece iştahı yok mercimek çorbası yaptım içine soğan sarımsak doldurup limon sıktim tam bir saatte yedirdim bir kase çorbayı neyseki yedi akşam birşey yememisti
demekki iileşmeye başladı fıstık çok şükür yemiş tabi inşallah iştahıda normale dönsün hemen

Back
X