• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydın kızlar dün akşam mucize filmini izlerken filmin sonlarında dayanamadım ağlamaya başladım sonra mira geldi yüzümü öpüyo yaşlara elliyo baktım dudak büzdü ne duygusal bi çocuğum var dicem ama bir filme ağlarken bunu söylemeye hakkım var mı bilmiyorum :))

image.webp

image.webp

image.webp

image.webp

Bimde ki fisherın kartları çok güzel. Ama tabiki bizimkilerin yaşına uygun değil. Belki bazıları olur. Yer yırtarlar daha çok:KK53:
Gökçe uyansın hayvanları falan göstercem napcak bakalım.
Trende minicik bişiy. Arkada bi tane vagon var. Almadım onu

Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba :KK53:

Vaaaaay terazisin yani.. Terazileri çok severim,çünkü bende teraziyim 6 gün sonra da benim doğum günüm :KK19:

Canııımmmmmm :KK15: Doğum günün kutlu,mutlu,huzurlu olsun..ömür boyu güzel ailenle,yavrunla birlikte sağlıklı günlerin olsun..dileklerinin hepsi de hayırlı zamanda,en kısa sürede gerçekleşsin inşallah..iyi ki doğdun,iyi ki terazi oldun,iyi ki bu topiğin bir parçası oldun :21:

:KK200:
doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu nice seneler gör inşallah:KK68:
Sağol canım:)

sağol cnm önemli değil

doğum gnun kutlu olsun iyiki dogmussun iyiki tanismisiz dunurr :KK200::KK68::KK36:
Sağol dünürcüm :KK200:

Vaaaaay terazisin yani.. Terazileri çok severim,çünkü bende teraziyim 6 gün sonra da benim doğum günüm :KK19:

Canııımmmmmm :KK15: Doğum günün kutlu,mutlu,huzurlu olsun..ömür boyu güzel ailenle,yavrunla birlikte sağlıklı günlerin olsun..dileklerinin hepsi de hayırlı zamanda,en kısa sürede gerçekleşsin inşallah..iyi ki doğdun,iyi ki terazi oldun,iyi ki bu topiğin bir parçası oldun :21:
Sağol canım değişik bi burç terazi yahu bi tanıyan pişman bi tanımayan pişman :p

iyi ki doğdun :)) iyi ki seni tanımışız:)
Sağol canım sen de iyi ki katılmışsın aramıza ;)

kızlar merhaba hala yazdığınız görünce sevindim bende takip ediyordum sizi hep ama tayin taşınma derken çok uzun zaman olmuştu bakmayalı.maşallah sizlere kopmamışsınız

Back
X