Dilekçenin bir suretini kendine al ve dilekçenin üzerine verildiğine dair kaşe al mağazadan. Cevap olumsuz gelirse ya da hiç gelmezse o dilekçeyi dayanak gösterip tüketici hakları hakem heyetine yazılı başvur. Onlar mağazaya bildirim yaparlar. Alışveriş tarihini, miktarını, ve üründeki Hatayı belirtilerek talebini yaz. Özel bi dilekçe formatı yokA apriori11 bisey danismak istiyorum.
Marks spencer magazasindan 1 ay once 199 tl kot pantolon aldim bir kac kez giyince paça donmesi oldugunu farkettim gecen gun pantolonu götürdüm ürünu incelemeye alacaklarini sorun varsa para iadesi veya degisim yapacaklarini soylediler. Urun incelendi kusurlu oldugu kabul edildi simdi magazaya gittim oradaki satis gorevlisi bana ürün değişimi ya da 1 yil gecerli iade çeki vercegini soyledi. Para iadesi istedim. Parayi vermeyecegini geçen gün gaf yaptigini soyledi.
Bende tüketici haklarini aradim bana magaza mudurlugune dilekce yazip posta ile gonderin dendi 10 gun içinde geri dönmeleri lazim dedi.
Simdi ne yapmaliyim? dilekce yazsam nasil bir dilekce yazmaliyim canim.
Bizde aynı durumdayız mutfak salonda sanki tahta kaşıklar plastik kaplar mandallar heryer heryerde :)Kızlar bırakın A101 i BİM'i Şok'u :) azad hiçbi oyuncağıyla bu kadar dikkatli ve keyifli oynamamıştı. Ben de montessori annesi olucam yahu. Hem ekonomik hem eğlenceli. İnstagrama olmayan arkadaşlar için buraya koyuyorum fotoları. Birlikte fasülye kırdık sonra da rulodan mandal atmaca oynadık
Yeşil fasulyeyi hep beraber yaparız aslında da bu kez paylaşayım istedim. Mandallarla sürekli oynardı ama bu kez ince bi alandan atması için düzenek kurdum ve çok hoşuna gitti. Ruloyu bile kemirmedi yani o kadar odaklandıSen geç kalmışşın biz bezelye ayıkladık, mandalları bana verdi ben onları çamaşırlara astım, sonra çamaşırları toplarken mandalları toplattım tek tek :))
Büyük mağazalar genelde artık para iadesi yapmıyor dediğin gibi çek veriyolarA apriori11 bisey danismak istiyorum.
Marks spencer magazasindan 1 ay once 199 tl kot pantolon aldim bir kac kez giyince paça donmesi oldugunu farkettim gecen gun pantolonu götürdüm ürünu incelemeye alacaklarini sorun varsa para iadesi veya degisim yapacaklarini soylediler. Urun incelendi kusurlu oldugu kabul edildi simdi magazaya gittim oradaki satis gorevlisi bana ürün değişimi ya da 1 yil gecerli iade çeki vercegini soyledi. Para iadesi istedim. Parayi vermeyecegini geçen gün gaf yaptigini soyledi.
Bende tüketici haklarini aradim bana magaza mudurlugune dilekce yazip posta ile gonderin dendi 10 gun içinde geri dönmeleri lazim dedi.
Simdi ne yapmaliyim? dilekce yazsam nasil bir dilekce yazmaliyim canim.
tamam o zaman ben ilk kez yaptınız sandımYeşil fasulyeyi hep beraber yaparız aslında da bu kez paylaşayım istedim. Mandallarla sürekli oynardı ama bu kez ince bi alandan atması için düzenek kurdum ve çok hoşuna gitti. Ruloyu bile kemirmedi yani o kadar odaklandı
yok ben bakmadım hiçAnkaradaki kizlar hic anne bebek oyun grubu arastrdnzmi Ben bi Kac tane buldm merak ettm siz gittinZmi hc
Benim kuzenimin çocuğu var ama birlikte oynamaktan henüz anlamıyorlar sanırım, biraraya geldiklerinde her biri ayrı telden çalıyor :/ sanırım daha erken sosyalleşme için. Ben biraz daha büyümesini bekliycem heralde ilkbaharda falan araştırırım iki yaşa doğru. Şimdilik azad ve benden oluşan iki kişilik bir grubumuz varAnkaradaki kizlar hic anne bebek oyun grubu arastrdnzmi Ben bi Kac tane buldm merak ettm siz gittinZmi hc
Bnde almistm attan yeşil kirmizo beyaz olandan cikariym bari bnde oynar belkiBen katalogtan bakıp ona göre gidiyorum hep..Bu haftayı beğenmedim,alacağım bişeyde yoktu..Dışardaydım üstelik ve önünden geçtim ama girmedim
Evet bim-A101 falan buralarda cidden 5-10 tl bile olsa indirimli oluyor gelen herşey..ben alıp sonradan oyuncakçılarda çok gördüm daha pahalı şekilde..
Bu sefer ki at düz beyaz..benim aldığım kırmızı beyaz yeşilliydi..
14 ekimde Şok'a geliyor canım..
Eki Görüntüle 1651911
benimde mirayla ilgili izlenimim bu yönde 2 yaşa doğru düşünüyorumBenim kuzenimin çocuğu var ama birlikte oynamaktan henüz anlamıyorlar sanırım, biraraya geldiklerinde her biri ayrı telden çalıyor :/ sanırım daha erken sosyalleşme için. Ben biraz daha büyümesini bekliycem heralde ilkbaharda falan araştırırım iki yaşa doğru. Şimdilik azad ve benden oluşan iki kişilik bir grubumuz var
Canim anlayamadım dilekceye magazadan kase nasil basilacak? Dilekceyi magaza mudurlugune yazacakmisim yani konya marks spencer magazasina posta ile gonderecekmisim elden dilekce veereyim dedim tuketici haklari olmaz dedi posta ile oraya gonder dedi. Eger olumsuz cevap gelirse konya kaymakamligina dilekceni ver dedi.Dilekçenin bir suretini kendine al ve dilekçenin üzerine verildiğine dair kaşe al mağazadan. Cevap olumsuz gelirse ya da hiç gelmezse o dilekçeyi dayanak gösterip tüketici hakları hakem heyetine yazılı başvur. Onlar mağazaya bildirim yaparlar. Alışveriş tarihini, miktarını, ve üründeki Hatayı belirtilerek talebini yaz. Özel bi dilekçe formatı yok
Aaaa ama artik ben o magazadan alisveris yapmak istemiyorum. Madem oyle bana niye gecen hafta para iadesi yapacagini soyleyip bu hafta gaf yaptim diyor.Büyük mağazalar genelde artık para iadesi yapmıyor dediğin gibi çek veriyolar
Bende bazen aynı şeyi dusunuyorumÇalışan hatunlar hiç bıdı bıdı yapmayın çalışın alın maaşınızı kafanız rahat olsun ben çalışıyodum evlenince bırakmak zorunda kaldım sonra hamilelik falan o kadar ağır geldi pars istemek eline bakmak bi de yine ne aldın imalı bakışı un aldım diye attım kredikartını kafasına tek bir imalı bakış daha istemiyorum dedim bundan sonra ekmeği sütü de o alsın zaten biyere gittiğim yok para lazım değil bana çok sinirim bozuldu
Senin oglanlara bayılıyorum yaaaAyy kızlar akşam annemden geliyorduk bizim giriş katında da yalnız yaşayan bir adam var onun kapısının önünde kâğıt vardı hani partilerde falan oluyor ya kâğıtta bütün kızlar toplandik yazıyordu biz hepimiz yazıya odaklandik o sırada küçük oğlum fısıltı şeklinde gayet ciddi olarak adam sapik galiba dedi gulduk şimdide aklıma geldi sesli sesli gülmeye başladım ben guluyorum Ece gülüyor kahkahayla ayy bu çocuklar çok alem karnim agridi gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?