2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada bu üstün zekalılık durumu kulağa hoş gelsede aslında çok zor. O tanıdığımın çocuğu şuan ilkokul çağında yaşını tam bilmiyorum. Ama çocuğa yetemiyolar. Sorularına cevap veremiyolar anne babası olarak. Öğretmeni çok soru soruyo düzeni bozuyo diye sürekli ailesine şikayet ediyo. Kendi yaşıtlarıyla iletişimi sıfır. Çünkü onların konuştuklarını ve oyunlarını aptalca buluyo. Büyükleri bile şaşırtacak espriler yapıyo. Çocuk mutlu değil. Eğitim sisteminde gördükleri çocuğa çok basit geliyo. Hoca tüm çocuklar anlasın diye aynı şeyleri bir kaç defa anlatınca sıkılıyo bunalıyo. Eğitim sistemimizde onlar için çok fazla yer yok. Hele ki büyük şehirkerde yaşamıyosan. İnternette bi annenin yazısına denk gelmiştim. Bir çocuğu üstün zekalı biri ise otimliymiş. Hangisinin daha zor bir duruö olduğuna karar veremiyorum yazmıştı.
Birde Türkiye de bu çocuklar harcanıyor üstün zekalı çocuklara özel bir okul yok maalesef

minik su biberonlaro var ya canım ona azıcık suyka birlikte şurubu koyuyorum. Öncesindedr su veriyorum. Tadını bile anlayamadan yutuyo:)

sanırım üstün zekalı olup olmadığına baktırmak için test yaptırmayı düşündün. Kesin bişey söyleyemem ama konuşmasından çok öğrendiği şeylere göre değerlendirmek lazım sanırım. bir yakınımızın kızı üstün zekalı. 1 yaşındayken sayıları şekilleri renkleri biliyordu. Sayıları sıralayabiliyordu. Benim kızımında konuşması baya güzel. Anne gel gibi basit cünleler kuruyo. Bayramda yaşıtlarıyla bir araya geldiğinde bıdı bıdı tepelerinden inmedi herkesi şaşırttı. Ama kavrama yeteneğinin normal olduğunu düşünüyorum.
Yinede isterseniz doktora danışın tabi

bilmiyorum ki canım. Daha önce hiç bi dişte böyle şeyler olmadı. İyi gibi şimdi ama inşallah devam etmez. Bu gün gidip tulum panduf falan alıcam. Gecede yanımda uyuttum. Doğru dürüst uyuyamadım onun üstü açılacak diye.

bizde aynı durumdayız canım. Dişlerine baktırmadı onu göremedim. Ama bu gün iyi gibi. Ben gece üstünü açıp durduğu için olduğunu düşündüm
Sizde kaç kere oldu cnm ya. Kaç kere kaka yaptı yani ?

A apriori11 cevabı bende biliyorm. Düşününce çok mantıklı gerçekten çok iyi düşününce :)

@AreN5 @Akaibu ya bizimkinin de altta iki tane kabarmış sol yan diş ve yanındaki köpek. Sürekli salyalı, arada kendi kendine ağlama krizlerine giriyor, kaka zaten saat başı neredeyse, ishal gibi değil ama çok kokulu. Hastalığı da devam ediyor hala. Aklıma isimdeyimgücümdeyimin Gökçesi geldi, o hep diş Zamanı grip gibi olurdu ya. Acaba birimde mi öyle. Çünkü üstünü açmıyor dikkat ediyorum üşütmesin diye ama bilemedim yahu. Bizim yol da uzun halen 7 diş var, tahmin ettiklerim çıksa bile daha 11 diş bekleyeceğiz :( :( :(

Kızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?

Cnm bizim 11. Ve 12. Dişler geliyo gunde 5-6 ke cıvık kaka alıştım artık hep belirtisi bu şekilde oluyor

Sizde kaç kere oldu cnm ya. Kaç kere kaka yaptı yani ?

A apriori11 cevabı bende biliyorm. Düşününce çok mantıklı gerçekten çok iyi düşününce :)
6 kere yaptı canım. Ama bu gün iyi. arenin devam edşyo mu hala
@AreN5 @Akaibu ya bizimkinin de altta iki tane kabarmış sol yan diş ve yanındaki köpek. Sürekli salyalı, arada kendi kendine ağlama krizlerine giriyor, kaka zaten saat başı neredeyse, ishal gibi değil ama çok kokulu. Hastalığı da devam ediyor hala. Aklıma isimdeyimgücümdeyimin Gökçesi geldi, o hep diş Zamanı grip gibi olurdu ya. Acaba birimde mi öyle. Çünkü üstünü açmıyor dikkat ediyorum üşütmesin diye ama bilemedim yahu. Bizim yol da uzun halen 7 diş var, tahmin ettiklerim çıksa bile daha 11 diş bekleyeceğiz :KK43: :KK43: :KK43:
bizim 1 hafta bir sürü diş çıktı. 2 azı birden çıktı geçen hafta. Onda bile bişey olmadı. Üşüttü diye düşünüyorum. Köpek dişleri falan çıkacaktırda ayrı etki yapıyodur belki diye de düşünmedim değil. Bu gün iyi ama.bizimde şuan 7 diş var. Daha 13 diş var yolda

Artık bir ust level cekmecelere de gectıkkk

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 59
6 kere yaptı canım. Ama bu gün iyi. arenin devam edşyo mu hala
bizim 1 hafta bir sürü diş çıktı. 2 azı birden çıktı geçen hafta. Onda bile bişey olmadı. Üşüttü diye düşünüyorum. Köpek dişleri falan çıkacaktırda ayrı etki yapıyodur belki diye de düşünmedim değil. Bu gün iyi ama.bizimde şuan 7 diş var. Daha 13 diş var yolda
Ya azı çıkacaksa bile göremem açmıyor ağzını eşşek :/

@AreN5 @Akaibu ya bizimkinin de altta iki tane kabarmış sol yan diş ve yanındaki köpek. Sürekli salyalı, arada kendi kendine ağlama krizlerine giriyor, kaka zaten saat başı neredeyse, ishal gibi değil ama çok kokulu. Hastalığı da devam ediyor hala. Aklıma isimdeyimgücümdeyimin Gökçesi geldi, o hep diş Zamanı grip gibi olurdu ya. Acaba birimde mi öyle. Çünkü üstünü açmıyor dikkat ediyorum üşütmesin diye ama bilemedim yahu. Bizim yol da uzun halen 7 diş var, tahmin ettiklerim çıksa bile daha 11 diş bekleyeceğiz :KK43: :KK43: :KK43:
Diş çıkacağı zaman grip oluyolar canım evet özellikle burun akıntısı çok oluyo. Geçen hafta yigitinde burnu çok akiyoduya bi baktım azı dişi patlamış. Diş patladı burun akıntısı grip geçti.

Ayrıca isal değil ama ona yakın kaka yapti gün içinde içinde bi kaç kez ve bi kaç gün sürdü diş paylayana kadar yani.

Back
X