Bizimkiler yürüyor da sanki kolkola geziyoruz yahu bi de arabayla dolaşıyoruz hala :)) aalında annene ya da eşine bıraksan bebeği bi iki saat sen de kafanı dinleniş olursun.ızın kısmı geyik canım sakasına dedım dee, ama o benı bırakıcak ,donuste zaten mecburen taksı olur ama benım kuzu yurumuyor daha hanı arabayla o sekılde taksı falan zor oluyor kucagıma alıp arabayı katla vs o yuzden esım bırakıcak. oda o gun calısıyor malesef, o yuzden dedım yer zaman onemlı dıe :)
yer mekan zaman bellı olsun kızlar artık :)
2 saatte bir değiştirmesem ortalık göl oluyor. Dün mama sandalyesinde tuttum temizlik bitişi de sandalye sıeılsıklamdıKızlar yaklaşık 10 gündür aren her gece çişini bezden kaçırıyor. 10 gündür yatak yorgan yıkıyorm. Bezide kilosuna göre iyi aslında. Acaba daha büyük bi bez mi alsam ? Varmı sizde de böyle bi durum ?

Bize de yazın vermedi ama 18. Ay kontrolünd kesin iatiycemGunaydin. İştah şurubu kullanan varmi yada vitamin balik yagi vs. Doktrumz vermemişti yazin. Haziranda gtmistik en son. Kisa doğru vericm demişti. Bu seferde vermezse ben direk alicm eczaneden.
Adamlarda mı geliyora koptumDün akşam eşime dedimki
- 29 ekimde gündüz istanbula gidebilirmiyiz sence
- neden
- kk buluşması var
- 30 ekim olsa olmaz mı
- olmaz 29 ekimde adamlara tatil
- niye adamlarda mı buluşmaya geliyo
- yoo çocuklara bakıyo :))))
29 ekim akşamı arkadaşının düğünü var sizin buluşmaya sessiz kaldım çünkü yeri ve saati belirleyin eşime o zaman söylicem bakarsınız bende gelirim![]()

Aslında haftaiçi gibi kv ye ya da eşine bıraksan bikaç saat süper okurcanim ben cok istedim ama ardayla 10 dk lik mesafede cebellesiyoruz oturmak istemiyor otobuste. bulusulmasi dusunulen yer icin otobus metrobus yapmam lazim arda ile tek basima cok zor.