Tsk ederimHayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederimHayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun canim maşallahEvettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyorpek hevesli pekk
Ece bir hafta boyunca sabaha kadar emdi canim çok zor oluyor en aza indirmeye calisiyorum çok yorucu oluyorCaninm ben sabaha kadar memedeyiz surekli meme istiyor su veriyorum icmiyor illaki emecek bende her seferinde veriyorum uykusuz kaliyirum ama yapcak bisey yok emerken tadini cikarsin kesilmeden sutten
biz çay içerken kapıyı açıyoruz canim İzmir sogumadi hala:))Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi
Ben de bot almayı düşünmüyorum İzmir çok soğuk olmuyor zaten biz de çok dışarı cikmiyoruz sadece hafta sonlari spor ayakkabı giydiririm diye dusunuyorumBot demişsiniz kızlar ama ben bu sene almayı düşünmüyorum nasılsa yağmurlu havada yürümücek falan kuru havada spor ayakkabıyla idare ederiz seneye tam yürürler o zaman alırım diye düşündüm
yaz yaz okuruz biz:)
ay sağolunEvet canim iyi oluyor bazen de ne yapacağını şaşırıyor insan fikir veriliyor anlat canim sen de bugün benim cenem dustu asil
oyy ya kiyamam gidince çok saril annesi ona
kışında öyleyim. Çorapla hayatta yatağa giremem. Yorgana sımsıkı sarılır kımıldamadan uyurum. Eşim öldün mü diye kontrol ediyorum bazen. Arada yaşam belirtisi göster diyodu ilk evlendiğimiz zamanlarO yüzden işte..çocuk rahat edemez onla,dönse dönemez kalksa kalkamaz..üstelik torbanın içine vücudu koymuş gibi aaay valla genalık bastı banaAaaa cidden mi?kışın napıyon anacım sen
ben kışın çok üşürüm..çorapla ve bazen patikle bile yattığım olur..
gözün aydın:)Evettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyorpek hevesli pekk
kanayan yaram. Bina merkezi sistem. Çocuğu olmayan veya büyük olanlar hava iyice soğuyana kadar karşı çıkıyolar para vermeyiz diyolar. Geçen sene yaktırmadılar eğey bi.Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi
bende hayal kuruyodum. Karnyağınca çıkcaz karın üzerinde yuvarlancaz falanndiye :)Ben de bot almayı düşünmüyorum İzmir çok soğuk olmuyor zaten biz de çok dışarı cikmiyoruz sadece hafta sonlari spor ayakkabı giydiririm diye dusunuyorum
Aaaa beni anlatmışin bende üşümem yaz kış tsort le dolaşrım evde çoraplar asla uyuyamam bende Sivas'ta okudum ve hiç pantolonun altına bişi gitmedim o soğukta daralirim giyemem hele hamileyken iyice sıcak basmıştı bazen Soba yakmadan otururdum evde kışın annem kizar di hoş hala kızıyor ama napimay sağolungökçe bu gün takat bırakmadı akşamleyin coştu çocuk daha yemeğimi yeni yiyorum. Başka zaman gevezelik ederim ama mutlaka
kışında öyleyim. Çorapla hayatta yatağa giremem. Yorgana sımsıkı sarılır kımıldamadan uyurum. Eşim öldün mü diye kontrol ediyorum bazen. Arada yaşam belirtisi göster diyodu ilk evlendiğimiz zamanlarçok hoşuma gidiyo öyle yatmak.
Ama sanırım ben pek üşümüyorum. Kışın ince çoraplarla dolaşırım. kotun altına çorap falan giymiyorum diye herkes hayret ediyo ama üşümüyorum. Ellerim üşür benim sadece niyeyse. Buz keser hareket ettiremem
gözün aydın:)
Gökçede aynı şeyi yapıyo hala. Çok mutlu oluyo koltuğa ulaşınca:)
kanayan yaram. Bina merkezi sistem. Çocuğu olmayan veya büyük olanlar hava iyice soğuyana kadar karşı çıkıyolar para vermeyiz diyolar. Geçen sene yaktırmadılar eğey bi.
Ufoyla idare ettik. Allahtan ev güney cephe çok soğuk olmuyo. Ama bu sene o ufoyu gökçeden nasıl kaçırcam hiç bilmiyorum
Ayy nasil hastalanmiyor sun hayret ediyorum bide ben oyle olabilsem keske. Dun gece kalin giyindim yorgan orttum buna ragmen sabaha kadar dondum icim bulanıyor bi kalktim nane limon içtim oyle işe gittim. Bir de ben şu üşüme derdine çözüm bulsamAaaa beni anlatmışin bende üşümem yaz kış tsort le dolaşrım evde çoraplar asla uyuyamam bende Sivas'ta okudum ve hiç pantolonun altına bişi gitmedim o soğukta daralirim giyemem hele hamileyken iyice sıcak basmıştı bazen Soba yakmadan otururdum evde kışın annem kizar di hoş hala kızıyor ama napim
Ay kendimi numunelik sanırdım bendeAaaa beni anlatmışin bende üşümem yaz kış tsort le dolaşrım evde çoraplar asla uyuyamam bende Sivas'ta okudum ve hiç pantolonun altına bişi gitmedim o soğukta daralirim giyemem hele hamileyken iyice sıcak basmıştı bazen Soba yakmadan otururdum evde kışın annem kizar di hoş hala kızıyor ama napim
olsun canim en azindan ayakta duruyor:)benimkini birakinca korkuyo hanim hemen çöküyor:)Bizimkiler yürüyor da sanki kolkola geziyoruz yahu bi de arabayla dolaşıyoruz hala :)) aalında annene ya da eşine bıraksan bebeği bi iki saat sen de kafanı dinleniş olursun.
2 saatte bir değiştirmesem ortalık göl oluyor. Dün mama sandalyesinde tuttum temizlik bitişi de sandalye sıeılsıklamdı
Bize de yazın vermedi ama 18. Ay kontrolünd kesin iatiycem
Adamlarda mı geliyora koptum
Aslında haftaiçi gibi kv ye ya da eşine bıraksan bikaç saat süper okur![]()
Benim yazlik tulumum var torba seklinde canim.mevsimlik daha dogrusu.ne icin sormystun canim?ay ne güzel darısı başımıza cidden
benim kuzu yurumuyor malesef evet.tutunarak gidiyo yada unutuyo bole duruyor ayakta ama farkedince hemen çöküyor:)emeklemeye basluyo hemen:)Varcilek31 kuzusu
Ben hep yastıkla yatırdım ilk başlarda çok inceydi sonra annem küçük yastık yaptı onda yatiyor bazende yastiksiz yatiyor kedi karar veriyor :)bu arada botlar süper güle güle giysin fistikKiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Ben de yastık sorcm size hala yastikla yatırmıyorum ama rahatmi blmyrm siz kullaniomusunuz yastık
Botlarımız da ekte![]()
cok guzel canim botlar.Güle Güle giysin ısaallahh.kac numara aldin canim? Bizimkisi ayakkabi patik zor tutuyoruz giydirmiyo cikariyor .ayakkabi numarasini bile tam ogrenemedik ayagini büküyor hanim giydirelim die cabalarken:)KiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Ben de yastık sorcm size hala yastikla yatırmıyorum ama rahatmi blmyrm siz kullaniomusunuz yastık
Botlarımız da ekte![]()
çok tatlıymış güle güle giysin.KiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Botlarımız da ekte![]()
rahat edebiliyo mu diye sorcaktım canım. Bende geçen sene onlardan kullandım ama o zaman yürümüyodu. Şimdi uyanır uyanmaz ayağa kalkıyo. Torbalıda yapamaz sinirlenir diye vazgeçtim. Normal olanlardan alcam artokolsun canim en azindan ayakta duruyor:)benimkini birakinca korkuyo hanim hemen çöküyor:)
Anneme birakabilirim belki evet canim.esim calisiyor o gun malesef ona birakamam
Benim yazlik tulumum var torba seklinde canim.mevsimlik daha dogrusu.ne icin sormystun canim?
benim kuzu yurumuyor malesef evet.tutunarak gidiyo yada unutuyo bole duruyor ayakta ama farkedince hemen çöküyor:)emeklemeye basluyo hemen:)
22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 dicok guzel canim botlar.Güle Güle giysin ısaallahh.kac numara aldin canim? Bizimkisi ayakkabi patik zor tutuyoruz giydirmiyo cikariyor .ayakkabi numarasini bile tam ogrenemedik ayagini büküyor hanim giydirelim die cabalarken:)
Benim de fatihe aldığım bayramlik pantolon uzundu 4parmak içine katlayıp diktim olur da boyu uzarsa(ki hiç umudum yok:)söküp uzatirimAmann canim sıkılıyor valla olusiz insan yok bu dünyada... neysee..
Kizima soobe den pantolon almistim büyük geliyor pacalari ayaginin altina giriyor cekistirip duruyor sinir oluyor iiiiiii deyip duruyor katla demek istiyo![]()