2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyor:21: pek hevesli pekk
Hayırlı olsun canim maşallah
Caninm ben sabaha kadar memedeyiz surekli meme istiyor su veriyorum icmiyor illaki emecek bende her seferinde veriyorum uykusuz kaliyirum ama yapcak bisey yok emerken tadini cikarsin kesilmeden sutten
Ece bir hafta boyunca sabaha kadar emdi canim çok zor oluyor en aza indirmeye calisiyorum çok yorucu oluyor
Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi
biz çay içerken kapıyı açıyoruz canim İzmir sogumadi hala:))

Bot demişsiniz kızlar ama ben bu sene almayı düşünmüyorum nasılsa yağmurlu havada yürümücek falan kuru havada spor ayakkabıyla idare ederiz seneye tam yürürler o zaman alırım diye düşündüm
Ben de bot almayı düşünmüyorum İzmir çok soğuk olmuyor zaten biz de çok dışarı cikmiyoruz sadece hafta sonlari spor ayakkabı giydiririm diye dusunuyorum

yaz yaz okuruz biz:)

Evet canim iyi oluyor bazen de ne yapacağını şaşırıyor insan fikir veriliyor anlat canim sen de bugün benim cenem dustu asil
oyy ya kiyamam gidince çok saril annesi ona
ay sağolun:KK53: gökçe bu gün takat bırakmadı akşamleyin coştu çocuk daha yemeğimi yeni yiyorum. Başka zaman gevezelik ederim ama mutlaka:KK53:

O yüzden işte..çocuk rahat edemez onla,dönse dönemez kalksa kalkamaz..üstelik torbanın içine vücudu koymuş gibi aaay valla genalık bastı bana :KK53::KK53: Aaaa cidden mi?kışın napıyon anacım sen :eek: ben kışın çok üşürüm..çorapla ve bazen patikle bile yattığım olur..
kışında öyleyim. Çorapla hayatta yatağa giremem. Yorgana sımsıkı sarılır kımıldamadan uyurum. Eşim öldün mü diye kontrol ediyorum bazen. Arada yaşam belirtisi göster diyodu ilk evlendiğimiz zamanlar:KK53: çok hoşuma gidiyo öyle yatmak.
Ama sanırım ben pek üşümüyorum. Kışın ince çoraplarla dolaşırım. kotun altına çorap falan giymiyorum diye herkes hayret ediyo ama üşümüyorum. Ellerim üşür benim sadece niyeyse. Buz keser hareket ettiremem

Evettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyor:21: pek hevesli pekk
gözün aydın:)
Gökçede aynı şeyi yapıyo hala. Çok mutlu oluyo koltuğa ulaşınca:)

Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi
kanayan yaram. Bina merkezi sistem. Çocuğu olmayan veya büyük olanlar hava iyice soğuyana kadar karşı çıkıyolar para vermeyiz diyolar. Geçen sene yaktırmadılar eğey bi.
Ufoyla idare ettik. Allahtan ev güney cephe çok soğuk olmuyo. Ama bu sene o ufoyu gökçeden nasıl kaçırcam hiç bilmiyorum

Bi tuvalete gideyim dedim. Çıktığında patates sepetinde ne kadar patates soğan varsa hepsini alıp koridora mutfağın her yerine fırlatmıştı. Karşısına geçip ben şaşkın şaşkın bakarkende sorıtarak atmaya devam etti. Eline verdim tek tek sepete koydurdum. Dolapların altından çıkartıcam diye canım çıktı.
Her tarafta kum ve soğan kabuğu oldud tabiki.
Birde evi süpürdüm sildim. Canım çıktı

Ben de bot almayı düşünmüyorum İzmir çok soğuk olmuyor zaten biz de çok dışarı cikmiyoruz sadece hafta sonlari spor ayakkabı giydiririm diye dusunuyorum
bende hayal kuruyodum. Karnyağınca çıkcaz karın üzerinde yuvarlancaz falanndiye :)
Bi çözüm bulurum ben ona ama

ay sağolun:KK53: gökçe bu gün takat bırakmadı akşamleyin coştu çocuk daha yemeğimi yeni yiyorum. Başka zaman gevezelik ederim ama mutlaka:KK53:

kışında öyleyim. Çorapla hayatta yatağa giremem. Yorgana sımsıkı sarılır kımıldamadan uyurum. Eşim öldün mü diye kontrol ediyorum bazen. Arada yaşam belirtisi göster diyodu ilk evlendiğimiz zamanlar:KK53: çok hoşuma gidiyo öyle yatmak.
Ama sanırım ben pek üşümüyorum. Kışın ince çoraplarla dolaşırım. kotun altına çorap falan giymiyorum diye herkes hayret ediyo ama üşümüyorum. Ellerim üşür benim sadece niyeyse. Buz keser hareket ettiremem

gözün aydın:)
Gökçede aynı şeyi yapıyo hala. Çok mutlu oluyo koltuğa ulaşınca:)

kanayan yaram. Bina merkezi sistem. Çocuğu olmayan veya büyük olanlar hava iyice soğuyana kadar karşı çıkıyolar para vermeyiz diyolar. Geçen sene yaktırmadılar eğey bi.
Ufoyla idare ettik. Allahtan ev güney cephe çok soğuk olmuyo. Ama bu sene o ufoyu gökçeden nasıl kaçırcam hiç bilmiyorum
Aaaa beni anlatmışin bende üşümem yaz kış tsort le dolaşrım evde çoraplar asla uyuyamam bende Sivas'ta okudum ve hiç pantolonun altına bişi gitmedim o soğukta daralirim giyemem hele hamileyken iyice sıcak basmıştı bazen Soba yakmadan otururdum evde kışın annem kizar di hoş hala kızıyor ama napim

Aaaa beni anlatmışin bende üşümem yaz kış tsort le dolaşrım evde çoraplar asla uyuyamam bende Sivas'ta okudum ve hiç pantolonun altına bişi gitmedim o soğukta daralirim giyemem hele hamileyken iyice sıcak basmıştı bazen Soba yakmadan otururdum evde kışın annem kizar di hoş hala kızıyor ama napim
Ayy nasil hastalanmiyor sun hayret ediyorum bide ben oyle olabilsem keske. Dun gece kalin giyindim yorgan orttum buna ragmen sabaha kadar dondum icim bulanıyor bi kalktim nane limon içtim oyle işe gittim. Bir de ben şu üşüme derdine çözüm bulsam

Ay kendimi numunelik sanırdım bende:KK53:
Hamileyken bende fenalık geçiriyodum. Herkes kızıyodu üzerine bişey giy diye. Ama giyilmiyo yani. Benim annemde hala anlayamadı kaç senelik kızını bıkmadan usanmadan hala giy der

Amann canim sıkılıyor valla dertsiz insan yok bu dünyada... neysee..
Kizima soobe den pantolon almistim büyük geliyor pacalari ayaginin altina giriyor cekistirip duruyor sinir oluyor iiiiiii deyip duruyor katla demek istiyo:KK53:

KiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Ben de yastık sorcm size hala yastikla yatırmıyorum ama rahatmi blmyrm siz kullaniomusunuz yastık
Botlarımız da ekte ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 70
Bizimkiler yürüyor da sanki kolkola geziyoruz yahu bi de arabayla dolaşıyoruz hala :)) aalında annene ya da eşine bıraksan bebeği bi iki saat sen de kafanı dinleniş olursun.

2 saatte bir değiştirmesem ortalık göl oluyor. Dün mama sandalyesinde tuttum temizlik bitişi de sandalye sıeılsıklamdı :KK43:

Bize de yazın vermedi ama 18. Ay kontrolünd kesin iatiycem

Adamlarda mı geliyora koptum :KK70:

Aslında haftaiçi gibi kv ye ya da eşine bıraksan bikaç saat süper okur :KK66:
olsun canim en azindan ayakta duruyor:)benimkini birakinca korkuyo hanim hemen çöküyor:)
Anneme birakabilirim belki evet canim.esim calisiyor o gun malesef ona birakamam:(
ay ne güzel darısı başımıza cidden
Benim yazlik tulumum var torba seklinde canim.mevsimlik daha dogrusu.ne icin sormystun canim?
benim kuzu yurumuyor malesef evet.tutunarak gidiyo yada unutuyo bole duruyor ayakta ama farkedince hemen çöküyor:)emeklemeye basluyo hemen:)

KiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Ben de yastık sorcm size hala yastikla yatırmıyorum ama rahatmi blmyrm siz kullaniomusunuz yastık
Botlarımız da ekte :KK66:
Ben hep yastıkla yatırdım ilk başlarda çok inceydi sonra annem küçük yastık yaptı onda yatiyor bazende yastiksiz yatiyor kedi karar veriyor :)bu arada botlar süper güle güle giysin fistik

Bu arada buluşmanıza cok sevndm ilk kez bukdr kalicm ankarada yoksa 29 ekim kesin ist da olurdm ama esim doktoraya basladi dersleri yogun yalniz brkmak istemiorm oyuzden Kasım'da gelcm gelebilenlerle yine bulusurz bnm icin yer farketmio naslsa heryere gelirim

cok guzel canim botlar.Güle Güle giysin ısaallahh.kac numara aldin canim? Bizimkisi ayakkabi patik zor tutuyoruz giydirmiyo cikariyor .ayakkabi numarasini bile tam ogrenemedik ayagini büküyor hanim giydirelim die cabalarken:)

çok tatlıymış güle güle giysin.

Bu yastık mevzusu benimde sorularım arasındaydı. Hiç yastıkta yatırmadım. Sallamadımda. Bilmiyo yastığı hiç. Arada deniyorum koyuyorum yatağına ama daha ben arkamı dönmeden iniyo yastıktan. Rahat edemiyo sanırım ama bi zararı olur mu acaba

olsun canim en azindan ayakta duruyor:)benimkini birakinca korkuyo hanim hemen çöküyor:)
Anneme birakabilirim belki evet canim.esim calisiyor o gun malesef ona birakamam:KK43:

Benim yazlik tulumum var torba seklinde canim.mevsimlik daha dogrusu.ne icin sormystun canim?
benim kuzu yurumuyor malesef evet.tutunarak gidiyo yada unutuyo bole duruyor ayakta ama farkedince hemen çöküyor:)emeklemeye basluyo hemen:)
rahat edebiliyo mu diye sorcaktım canım. Bende geçen sene onlardan kullandım ama o zaman yürümüyodu. Şimdi uyanır uyanmaz ayağa kalkıyo. Torbalıda yapamaz sinirlenir diye vazgeçtim. Normal olanlardan alcam artok

cok guzel canim botlar.Güle Güle giysin ısaallahh.kac numara aldin canim? Bizimkisi ayakkabi patik zor tutuyoruz giydirmiyo cikariyor .ayakkabi numarasini bile tam ogrenemedik ayagini büküyor hanim giydirelim die cabalarken:)
22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 di

Amann canim sıkılıyor valla olusiz insan yok bu dünyada... neysee..
Kizima soobe den pantolon almistim büyük geliyor pacalari ayaginin altina giriyor cekistirip duruyor sinir oluyor iiiiiii deyip duruyor katla demek istiyo:KK53:
Benim de fatihe aldığım bayramlik pantolon uzundu 4parmak içine katlayıp diktim olur da boyu uzarsa(ki hiç umudum yok:)söküp uzatirim

Back
X