Gule gule giyinin botlarinizi canim çok güzel ben de bayramda ayakkabı almıştım 22 numara oldu benim kızıma burada hiç 22 numara giyen duymamistim şimdi sizin botlarda 22 olunca rahatladim:)22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 di
Bende katlayayim canim boyunun uzamasini beklersem çok beklerimBenim de fatihe aldığım bayramlik pantolon uzundu 4parmak içine katlayıp diktim olur da boyu uzarsa(ki hiç umudum yok:)söküp uzatirim
yok tam nedeniydi cnmKac no kullanmistin dar gelmis olabilir mi?
ohh ne güzel valla biz bugün donduk dun yazdan kalmaydi ama hergun farklıHayırlı olsun canim maşallah
Ece bir hafta boyunca sabaha kadar emdi canim çok zor oluyor en aza indirmeye calisiyorum çok yorucu oluyor
biz çay içerken kapıyı açıyoruz canim İzmir sogumadi hala:))
Bnde almadim bot sokakta yurutmemki kisin anca AVM ye gderiz ordada spor yeterliBen de bot almayı düşünmüyorum İzmir çok soğuk olmuyor zaten biz de çok dışarı cikmiyoruz sadece hafta sonlari spor ayakkabı giydiririm diye dusunuyorum
bnde en son 22,aldm gerçi tutmuyo hiçbiri bayramda aldgim 21 diGule gule giyinin botlarinizi canim çok güzel ben de bayramda ayakkabı almıştım 22 numara oldu benim kızıma burada hiç 22 numara giyen duymamistim şimdi sizin botlarda 22 olunca rahatladim:)
Maşallah valla darısı bize inşallah. Ben de en çok tuvalet eğitimi konusunda tedirginim.ofisten arkadaşımın oğlu 21 aylık bi kaç gündür bezi bırakmışlar hiç sorun yaşamadım hazır olduğunu hissediyodum zaten dedi darısı bize inşallah
Mira ya maşallahcanım. Çok sevindim, daha kosturmacali günler geliyormira bi on gündür falan yürüyo ama tamamen işine geldiğinde hala emeklemeyi daha çok tercih ediyo yürümeye teşvik edebilir miyim bilmiyorum bir de bi yere tutunmadan kendi kendine kalkamıyor bunu ona öğretme durumum olabilir mi en büyük sorunumuz da dışarda yürümeyi kesinlikle reddediyor yere koyunca da hızlı hızlı adımlar adıp pat düşüyo ama evde düşme fln olmuyo rahat rahat odaları geziyor
Çok da tın çok da fifa :)) Çok iyiymiş bu bence debenim kızımda yeni yeni yürüyo oda tam değil bazen evin içinde bile elimi tutup yürümek istiyo ev dağınıklığından bahsetmiyim bile zaten toplasamda maksimum yarım saat sonra heryerden oyuncak çıkıyo sabit bi oyuncakla oynamıyor vermeyince ağlıyo zaten ben artık herşeye yetişme çabasını bıraktım evimede bu durumu anlayacak ve genelde benzer durumda olan arkadaşlarımı davet ediyorum :) kendi gelmek isteyen olur ay ne dağınık dersede çok da tın çokda fifi :))
yalnız değilsin tabiki çılgın haziran bebesi annesi olarak :))
Ya bizde de aynen böyle gece su denemeye yeltenmiyorum artık. Boyumun ölçüsünü aldım. Acayip ağlıyor sakinlesmesi de zaman alıyoraz kaldı şükür bi gideyim hem ne sarılcam :))
gece ben ne denersem deneyeyim meme almadan tatmin olmuyo geçen yine su denedim katıldı ağlamaktan ama haftasonu gündüz arayı baya açtım meme isteyince biraz kucağımda sevip sona oyuna yönlendiriyorum unutuyo akşam da ilk eve gittiğimde bide sonraki istemesinde veriyorum sonra yatana kadar oyalıyorum
Maşallah fıstığaEvettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyorpek hevesli pekk
Botları çok cici güle güle kullansın inşallah.KiZlar bot konusu gecmis biz aldik bot gzl yuruyo dr bilekten kavramalı sekilde alırsan ayağı daha ii kavranir demisti hatta
Ben de yastık sorcm size hala yastikla yatırmıyorum ama rahatmi blmyrm siz kullaniomusunuz yastık
Botlarımız da ekte
Biraz daha rahatlama yaratalim canım. Bizim ayakkabilarimiz 23 numara:)) Bayram da aldık biz de polaristen.Gule gule giyinin botlarinizi canim çok güzel ben de bayramda ayakkabı almıştım 22 numara oldu benim kızıma burada hiç 22 numara giyen duymamistim şimdi sizin botlarda 22 olunca rahatladim:)
Ece de su verince çok sinirleniyor başta aglamasa bile su verince ağlıyorMaşallah valla darısı bize inşallah. Ben de en çok tuvalet eğitimi konusunda tedirginim.
Mira ya maşallahcanım. Çok sevindim, daha kosturmacali günler geliyorZamanla öğrenir tutunmadan kalkmayi ilk başlarda böyle oluyor. Sen fırsat buldukça yürümesine olanak sağla.
Çok da tın çok da fifa :)) Çok iyiymiş bu bence de
Ya bizde de aynen böyle gece su denemeye yeltenmiyorum artık. Boyumun ölçüsünü aldım. Acayip ağlıyor sakinlesmesi de zaman alıyor
yok tam nedeniydi cnm
ohh ne güzel valla biz bugün donduk dun yazdan kalmaydi ama hergun farklı
Bnde almadim bot sokakta yurutmemki kisin anca AVM ye gderiz ordada spor yeterli
bnde en son 22,aldm gerçi tutmuyo hiçbiri bayramda aldgim 21 di
ayy rahayladim kızlar ben de Ecenin ayağı yaşıtlarına gore çok mu büyük acaba diye dusunuyordumMaşallah fıstığa
Botları çok cici güle güle kullansın inşallah.
Ben de hiç yastik kullanmadım canım. Böyle rahat olduğunu düşünüyorum. Döne döne uyuyor zaten. yastık koyuyor bazen annem yatirmissa ama iniyor üzerinden dönerken. Acaba yastık olmalı mı ki? Ben de merak ettim şimdi?
Biraz daha rahatlama yaratalim canım. Bizim ayakkabilarimiz 23 numara:)) Bayram da aldık biz de polaristen.
bizde Premium kullanıyoduk beş büyük geldi bende 4+ aktif bebeğe geçtim hatta daha memnun kaldım
yürüme içinde şimdilik az buçuk diyelim keyfi isterse :))
@AreN5 ben de aktif bebek 4+ kullanıyorum 5 numara almıştım denemek için çok büyük oldu Eceye 4+ deneyebilirsin bence
Bi dene canım bence. 5 bize büyük gelir diye 4+ aldım bende. Arenede o iyi olur sanki
buraya içini dökmek çok iyi oluyo ya. Benimde kafamda bi kaç şey var. Buraya yazasım var da vazgeçtim çenem düştü bu gün çok konuştum diye
sağol canım. Atayım fotosunu eşime hemen. Altına çorap başınada gökçeye aldığım paketiyle duran bi bandana vardı onu koyarım içime siner cidden :)
Sağolun kızlar. Yrn bi 4+ aldırayım eşime. Bide öyle deneyeyim.Canim ben aylardir 5 kullaniyorum huggies memnunum hic kacirmadi cisini
Maşallah canım hayırlı olsun bol mutlu gezmelere sağlıklaEvettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyorpek hevesli pekk
Eşime söyledim tahmın ettiğim gibi olay çıkarma öderim ben dedi sorun para değil yaptığı dedim nasıl yüzüme bakacak ki artık asla konuşmam birarayada gelmem banada neden diye sorma dedimKızlar okumaya çalışıyorum ama temizlik yapacam diye yazamiyorum. Neyseki bitti sayilir.
E emiragam geçmiş olsun baska bi dr daha goturun canim. Birde eltine cook sasirdim ne yuzle bakacak sana hayret ediyorum ben @yaz yagmuru gibi düşünüyorum eltini ara konuş
@apriori11 canim konyaya yakinda geliyorsan sende katıl bize tanisalim.
@yaz yagmuru gecmis olsun esin hemen ameliyat olmasin en az 3 dr ameliyat derse o zaman olsun bence...
pufpuff gule gule giysin efecik.
@mutube bir gunde nasıl bitirdin yahu temizligi dip kose bana kadin geldigi halde 3 gundur bitiremedim...
@kmltm seni pek göremiyorum hersey yolunda mi?
Calisan anneler bakici işini nasıl ayarladiniz?
dogru dıyosun canım , gecen sene bende takarken yurumuyordu ( hoş hala yurumuyor ama ) ayaga kalkmakta falan zorlanıyordu dusuyordu kuzum :)çok tatlıymış güle güle giysin.
Bu yastık mevzusu benimde sorularım arasındaydı. Hiç yastıkta yatırmadım. Sallamadımda. Bilmiyo yastığı hiç. Arada deniyorum koyuyorum yatağına ama daha ben arkamı dönmeden iniyo yastıktan. Rahat edemiyo sanırım ama bi zararı olur mu acaba
rahat edebiliyo mu diye sorcaktım canım. Bende geçen sene onlardan kullandım ama o zaman yürümüyodu. Şimdi uyanır uyanmaz ayağa kalkıyo. Torbalıda yapamaz sinirlenir diye vazgeçtim. Normal olanlardan alcam artok
22 mıı, cok buyuk deılmı canım ?? bızımkısıne 19-20 anca ( gercı dedıgım gıbı bızımkısı ayakkbı gıymıyor denedıgımız kadarıyla kı onuda saglıklı yapamıyoruz, ayaklarını bukuyor )22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 di
Ben büyük bez kullanmama rağmen çıkıyo çok su içtiği için gece mutlaka değiştiriyorumKızlar yaklaşık 10 gündür aren her gece çişini bezden kaçırıyor. 10 gündür yatak yorgan yıkıyorm. Bezide kilosuna göre iyi aslında. Acaba daha büyük bi bez mi alsam ? Varmı sizde de böyle bi durum ?
Bol biraz ama oluyor modeli hoşuma gitti kucuggu yoktu bol mol aldm:) ama oluyor ayağından ckmiyo ev ayakkabilarida 22,numara cnm onlar tam oluyoayy rahayladim kızlar ben de Ecenin ayağı yaşıtlarına gore çok mu büyük acaba diye dusunuyordum
Geçmiş olsun canimBurada da hava sicak hala kapi pencere acik uyuyoruz ama sifayi kaptik geri kalmadik hemde ucumuz birden
canim ben daha önce trosyd ve bepanten karışımı kullanmistim doktor vermişti iyi gelmisti ama son dişten dolayı olan hafif pisiklerde Hametan kullandım çok iyi geldi bize birde altını değiştirirken biraz açık bırak hava alsın doktor bana mutlaka bir sure açık bırak hava alsın demişti inşallah çabuk iyileşirSanırım antıbıyotıkten dolayı pişik oldu hemde yara poposunun arkasına kadar ates biryandan diş ağrısı pişik hepsı birbirine karıştı kucağımdan inmiyor gecede sürekli ayağımda salladım uyumuyo ilkdefa pişik oldu sudocrem kullandım yok başka öneriniz varmı?
Ben spor ayakkabı aldım canim 22 numara çok az parmağının önünde boşluk vardı dediğin gibi ayağından çıkmıyor çok büyük değil hatta mağazadaki çocuk iyi bence büyük değil dedi ev ayakkabısı almadim daha hafta sonu baktım ama çok çeşit yoktu hava biraz daha serinleyince bakcam artıkBol biraz ama oluyor modeli hoşuma gitti kucuggu yoktu bol mol aldm:) ama oluyor ayağından ckmiyo ev ayakkabilarida 22,numara cnm onlar tam oluyo
Trosyd evde var ama onu bana dr mantar için vermişti pişiğede iyi geliyormu?Geçmiş olsun canim
canim ben daha önce trosyd ve bepanten karışımı kullanmistim doktor vermişti iyi gelmisti ama son dişten dolayı olan hafif pisiklerde Hametan kullandım çok iyi geldi bize birde altını değiştirirken biraz açık bırak hava alsın doktor bana mutlaka bir sure açık bırak hava alsın demişti inşallah çabuk iyileşir
Boşver canim o zaman hiç huzurunu bozma esinle ama eltine de tavrını al sen de bundan sonra böyle birşey isterse kabul etmeEşime söyledim tahmın ettiğim gibi olay çıkarma öderim ben dedi sorun para değil yaptığı dedim nasıl yüzüme bakacak ki artık asla konuşmam birarayada gelmem banada neden diye sorma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?