2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben spor ayakkabı aldım canim 22 numara çok az parmağının önünde boşluk vardı dediğin gibi ayağından çıkmıyor çok büyük değil hatta mağazadaki çocuk iyi bence büyük değil dedi ev ayakkabısı almadim daha hafta sonu baktım ama çok çeşit yoktu hava biraz daha serinleyince bakcam artık
Bn alali bir ay falan oldu hergun giydiriyorm hem alisti cikarmiyo. Burasi soguduü tabi oraya gore çok fark var

Trosyd evde var ama onu bana dr mantar için vermişti pişiğede iyi geliyormu?
Canim bizim yuvarlak kirmiziliklar olmuştu ön tarafta sonra arkaya doğru yayıldı ve pişik gibi oldu ama çok kötüydü doktor mantar demişti Sizinki nasıl pişik mi acaba gerçi kortizon içeriyor trosyd çabuk iyilestiriyor ama sadece pisige kullanilirmi bilmiyorum yarın istersen doktoruna bir danis yanlış birşey olmasın

Boşver canim o zaman hiç huzurunu bozma esinle ama eltine de tavrını al sen de bundan sonra böyle birşey isterse kabul etme
Zaten pek hoşlanmazdım sırf eşim abisi k valdem hatırı için biraraya geliyordum buda bana sebep oldu k valdemin 2 çocuğu var hep beraber olmamızı ister sakın ayrılmayın birbiriniZden der onada söylicem gelınce sinirden telde söylicektim ama yüzyüze söylesem daha iyi olacak bundan sonra oda ısrar edemez yada eşim gibi ben öderim der ama yok artık

Ben bepanthol kullandım bizim pişiği de o geçirdi medecasol önermişti eczacı bitkisel diye ama bi işe yaramamıştı

Bn alali bir ay falan oldu hergun giydiriyorm hem alisti cikarmiyo. Burasi soguduü tabi oraya gore çok fark var
Aslında benimde almam lazım yerler soğuk biraz Ece çorabını çıkartıyor ayakkabısını giydiriyorum o zaman cikartmiyor çok seviyor ayakkabı giymeyi

Canim bizim yuvarlak kirmiziliklar olmuştu ön tarafta sonra arkaya doğru yayıldı ve pişik gibi oldu ama çok kötüydü doktor mantar demişti Sizinki nasıl pişik mi acaba gerçi kortizon içeriyor trosyd çabuk iyilestiriyor ama sadece pisige kullanilirmi bilmiyorum yarın istersen doktoruna bir danis yanlış birşey olmasın
Evet canım yuvarlak kırmızılıklar var büyük büyük arkaya da bulaştı sürdüm şimdi onuda inşallah gecer

Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi

Biz 1 haftadır Efe'nin odasını yakmaya başladık..bizim ev erken soğuyor..hele sabaha doğru buzzzz oluyor..2 haftaya oturma odasını,yatak odasını da yakarısiz heralde..

Sanırım antıbıyotıkten dolayı pişik oldu hemde yara poposunun arkasına kadar ates biryandan diş ağrısı pişik hepsı birbirine karıştı kucağımdan inmiyor gecede sürekli ayağımda salladım uyumuyo ilkdefa pişik oldu sudocrem kullandım yok başka öneriniz varmı?
Çok geçmiş olsun canım. Umarım çabuk iyileşir.

Ben spor ayakkabı aldım canim 22 numara çok az parmağının önünde boşluk vardı dediğin gibi ayağından çıkmıyor çok büyük değil hatta mağazadaki çocuk iyi bence büyük değil dedi ev ayakkabısı almadim daha hafta sonu baktım ama çok çeşit yoktu hava biraz daha serinleyince bakcam artık
Ev ayakkabısı ben de almak istiyorum ama tabanı terlik gibi olanlar ayağını yorar diye düşünüyorum. Altı yumuşak olanlardan bulabilirsem almak istiyorum. Gerçi burdaki arkadaşlardan çoğu aldı sanırım tabanı sert olanlardan sıkıntı olsa duyardik ama ne bileyim sanki rahat edemeyecekmis gibi geliyor. Bulamazsam zaten ben de mecbur alıcam hava bizim burda da soğudu. Çarık çorap ve içine iki kat çorap giydiriyorum 4-5 gündür.

Şu saatte yeniden uyutmaya çalışmak:( Yeni doganken bile bu kadar değildi bu çocuk:KK57:
Saatlerdir vız viz dönüyoruz yatakta emerken bile ağlıyor bu gece. Ayağımda salliyorum çaresiz. Sallamak nedir onu da bir iki aydır öğrendik. Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor valla. Yapmam dememek lazım:( Ne dişmiş arkadaş!!!

benim kızımda yeni yeni yürüyo oda tam değil bazen evin içinde bile elimi tutup yürümek istiyo ev dağınıklığından bahsetmiyim bile zaten toplasamda maksimum yarım saat sonra heryerden oyuncak çıkıyo sabit bi oyuncakla oynamıyor vermeyince ağlıyo zaten ben artık herşeye yetişme çabasını bıraktım evimede bu durumu anlayacak ve genelde benzer durumda olan arkadaşlarımı davet ediyorum :) kendi gelmek isteyen olur ay ne dağınık dersede çok da tın çokda fifi :))
yalnız değilsin tabiki çılgın haziran bebesi annesi olarak :))

gökçe bi haftadır yürümenin mutluluğuyla öyle yapıyoda ondan sordum.
Ay valla bu yürüme meselesini biz daha çok irdelicez gibi geliyo:))

ay yalnız değilmişim :)) polarise hiç bakmadım görmedim daha doğrusu mağzayı hiç. Bu arada botlara baakyım zor buluruz onuda diye bi kaç mağza gezdim. Hepsi 20 numaradan başlıyo botlar dedi. Haberin olsun:KK53: eşimin bi iş arkadşaının kızı gökçeden bi ay küöük. Ayaklarını yan yana getiriyoruz bizim ki minicik kalıyo:))

hiiçç yalnız değilsin için ferah olsun :))

Tabiki canim çocuklu evde ses olabilir ust kattakininde oğlu çok koşuyor mesela çok ses geliyor ama erken saatlerde en geç saat 10 da ses olayı bitiyor ama aşağıdakiler gece başlıyorlar iki çocuğu büyük üçüncüsü 10 yasında bir de yigeni onlarda kalıyor birde karşı dairesinde komşu var onun çocuğu var hergun orada gece yarısına kadar gürültü yapıyorlar esimde ona istersen zitlasmayalim de dedi konuscam bu konuyu evet kendileri hemen şikayete geliyorlar ben hiç sevmem şikayet için insanların kapısını çalmayı bana da yapılsın istemem ve o yüzden hep çocukları uyaririm benim de gurultum oluyordur mutlaka ki benimkiler daha çok bilgisayar dalar ders yapıyorlar öyle kosturmaca falan olmuyor ama devam ederlerse onlar geç kalkıyor sabahları ben de 7 de basliyacagim gurultuye yöneticiliği birakmadim daha apartmanın bayağı bir parası birikti canim apartman senelerdir boya yapılmadı çok kirli boya yaptircam o parayla eşim boyaciyla konuşmuş bir yerde çalışıyormuş işi bitince gelecek boyayacak ondan sonra birakcam yöneticiliği yeni taşınanlar falan oldu birisine devir etcem çok sıkıldim zirt pirt kapimin çalmasına zaten bir dairenin aidat sorunu var sorun haline getirdiler sürekli kapıya geliyorlar gitmek bilmiyorlar kapıdan:KK43:
yalnız değilsin canim her sabah kalkınca evi topluyorum yine aynı yine aynı takma kafana fazla

Yaa şimdi prima premium 4 numara kullanıyorz. 4+ da yok onda. Acaba 4+aktif bebek mi alsam yoksa 5 numara premium mu ?

Cnm eşim götürecek. Sen nerde oturuyorsun? Capitola falan yakınsan geçerken alalım senide.

Arende öyle çayı çok seviyor. Ben evde hiç vermiyorum ama annem çocuga paşa çayı yapıp içiriyor resmen. Ben verme dedikcede siz küçükken hep böyle büyüdünüz bişey olmaz diyip duruyor.

Aren sadece gece yapıyor. Bide yaptıktan sonra yatakta oturup bana sesleniyor. Olmazsa bende bu gece değiştireyim sürekli.

ay ben bunu yerimmm. Harika olmş. Afiyet olsn gökçeye.

aaa mira yürüyormu. Geçmişi tam okuyamadım ya kaçırmışım. Hadi gözün aydın. Şimdiden Allah kolaylık versin :)

Tabiki tek değilsin :)
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar. Bulundugum yerde kimsem de olmayinca epey bunaldim. İnsallah soylediginiz gobi rahatlatabilirim kndimi.

Maşallah valla darısı bize inşallah. Ben de en çok tuvalet eğitimi konusunda tedirginim.

Mira ya maşallahcanım. Çok sevindim, daha kosturmacali günler geliyor:KK66: Zamanla öğrenir tutunmadan kalkmayi ilk başlarda böyle oluyor. Sen fırsat buldukça yürümesine olanak sağla.

Çok da tın çok da fifa :)) Çok iyiymiş bu bence de :KK66:

Ya bizde de aynen böyle gece su denemeye yeltenmiyorum artık. Boyumun ölçüsünü aldım. Acayip ağlıyor sakinlesmesi de zaman alıyor :KK43:
tuvalet eğitimi diyorum arkadaşıma gülüyo ne eğitim ya attık bezi oğlum çiş çiş bitti gitti diyo gerçi maşallah onun herşeyi rahat oldu bizim mira o işi de acayip yokuşa sürer eminim
emeklerken kaldırıp yürür pozisyona alıyorum :)) bakalım bi öğrense kalkmayı o zaman tam olarak yürümeyi tercih eder heralde

Şu saatte yeniden uyutmaya çalışmak:KK43: Yeni doganken bile bu kadar değildi bu çocuk:KK57:
Saatlerdir vız viz dönüyoruz yatakta emerken bile ağlıyor bu gece. Ayağımda salliyorum çaresiz. Sallamak nedir onu da bir iki aydır öğrendik. Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor valla. Yapmam dememek lazım:KK43: Ne dişmiş arkadaş!!!
aay bizde diş de yok ama aynı böyleyiz salla emzir bi daa salla ayakta dolan pışpışla sabah da eşin kalksın mira bu gece uyudu heralde hiç sesi çıkmadı desin yahu dedim çocuk değil de sen uyudun hem de ne uyumak öyle derin >.<
ve evet çocukla ilgili yapmam dememek lazımmış öyle boyumun ölçüsünü alıyorum ki

pufpuff pufpuff sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara ailenle beraber inş :)

Ooooy canııımmmm beniiimmmm :KK200: yazını görünce çok mutlu oldum inan ki..çok teşekkür ederim..çok ince ve düşüncelisin,sağolasın..ve tabi güzel dileklerin içinde "amin" diyorum :KK52:

Back
X