canım öncelikle inşallah güzel haberlerle gelirsin... benim bugüne kadar hiç idrar örneği istemedi doktorum tahlil için....tam kan tahlillerim yapıldı sadece.. tahlil yapılacaksa aç mı tok mu dedi doktorun..istersen arama imkanın varsa ara..zaten tok karnına gidilecekse bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama aç karnına gidilecekse yememende fayda var..ben tüm kan tahlillerime aç karnıma gittim hatta açlık şekerim ölçüldü..ama dediğim gibi idrar tahlilim yapılmadı canım...
güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Aynen canm bana da basından beri oturuşu falan erkek otrsuu gibi geliyo paşa paşa otryo:)
Tatlım hevesini kırmak istemem ama bunu bir yakınım da yaşadığı için söylemek istiyorum. Aslında ultasona sadece kadınlar girmediğinden(herhangi bir sebepten erkekler de girebiliyor ya) o kısma kişinin cinsiyeti yazılıyor. Yani o senin cinsiyetin, bebeğin değil. Hatta doktoruna da sorabilirsin :) Allah, gönlündeki neyse onu versin ama tabiki
Kizlar cikolatayi ultrasondan nekadar sure once yiyelim
kızlar ölüyorum çok başım ağrıyorve felaket midem bulanıyor yardım edin ilk defa bu kadar şiddetli
kızlar ölüyorum çok başım ağrıyorve felaket midem bulanıyor yardım edin ilk defa bu kadar şiddetli
Ay arkadasim cok gecmis olsun....karanlik bir odaya gec...sacini yika .ay napsak ki
Kizlar cikolatayi ultrasondan nekadar sure once yiyelim
Canim her hangi bi agri kesiciden mi bahsediyorsun
kızlar ya bi ağrı kesicinin yarısının yarısını alsam mı zarar verir değil mi ya çok çaresizim
kızzllarrr bn de ikili test yaptırdım... ense kalınlığı 1.17, boyu da 4.9 çıktı bebişimin...11. haftayı 5 gün geçiyordu yaptırdığımızda... doktor normal görünüyor dedi(inş herkesin yanı sıra bnm bebişm de sağlıklıdır) kan tahlili sonucunu ise kontrole gittiğimizde alacağz inş... szler ne durumdasınız 2li testler ne durumda arkadaslar???
kızlar ya bi ağrı kesicinin yarısının yarısını alsam mı zarar verir değil mi ya çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?