Masaallah canim ultrasona bagli bulgular normalmis....
Ins. Kan sonuclarinda boyle guzel cikar
Ben ikili yaptirmadim uclu icin haftaya cagirmisti doktor ama uclude yaptirmayi dusunmuyorum....
Mayis annelerinden okudugum kadariyla bazilarinin tahlil sonuclari ic acici degil yaptirdiklarina pismanlar....
Kafamiz rahat olurdu falan gibisinden yazmislardi yaptirmak istemedim....
Su an zaten bir problemim var bunlarida eklemek istemiyorum
bn de açıkçası çk emin olmadan yaptırdım ama normalde de ztn meraklı br yapım vardrherhangi bir sorun ve yapılabilecek br şey varsa düşüncesiyle karar verdim... aslında bulduğum bahaneydi... inş kan değerimz de iyi çıkar... tüm anne adaylarına diliyorum... bn çk takip edemiyorm cnm yazılanları snn problemin neydi... inş rabbim aşamayacağımız zor sınavlar vermez... hayırlısıylA sana da bebeğine de bol sağlıklı günler diliyorum cnm
Cilekcim sen nasilsin yarin mi gidiyorsun kontrole
kızzllarrr bn de ikili test yaptırdım... ense kalınlığı 1.17, boyu da 4.9 çıktı bebişimin...11. haftayı 5 gün geçiyordu yaptırdığımızda... doktor normal görünüyor dedi(inş herkesin yanı sıra bnm bebişm de sağlıklıdır) kan tahlili sonucunu ise kontrole gittiğimizde alacağz inş... szler ne durumdasınız 2li testler ne durumda arkadaslar???
Herkese söylüyorum...eğer televizyonunuz da Discovery Science kanalı varsa merak diye bir program var kesinlikle izleyin maalesef sonunu yakaladım bir kaç annenin gebe kaldıkları ilk andan doğuma kadar geçen zamanı ayrıntılarıyla ve en güzeli anne rahmindeki bebeğin bire bir görüntüleriyle gösteriyorlar... tekrarı olur mu bilmem ama yakalarsam hemen buradan yazarım...:)
cok guzel masallah..test sonucunda iyi cikar insallah...buyusun buyusun haziranda annesinin kollarinda mışıl mışıl uyusun...
amiiinnnnn... inş cnm yaa... hepimizin bebekleri sağlıcakla doğup kucağımızda olurlar inş:)
Fotosu görünüyor canm ama
Aynen bende senin gibiyim canim.
Yumurta eskiden 2-3 tane yerdim sabahlari hamilelikte sogudum 1 taneyi zor yiyorum simdi
Et hicbi sekilde yiyemiyorum sadece balik
Bol bol meyve portakal suyu iciyorum
Portakal suyuna aseriyorum bile diyebilirim :))
Dr. 10.haftada erkege benziyor dedi ama benim icimden kiz geciyor hala 😄
Hayirlisi bakalim 1hafta sonra randavumuz
Ben endiseliyim canim..icimi ferah tutmaya çalışıyorum ama dunden beri hamile degilim gibi sanki... zaten hareketlereni hissetmem icin erken ama kalbi atiyor mu napiyor..sabah olsada görsem insallah bebegim iyidir...
Ben endiseliyim canim..icimi ferah tutmaya çalışıyorum ama dunden beri hamile degilim gibi sanki... zaten hareketlereni hissetmem icin erken ama kalbi atiyor mu napiyor..sabah olsada görsem insallah bebegim iyidir...
yaaa ikisi de başımın tacı olacak kız da olsa erkek de olsa sevineceğiz ama bunu yazman çok iyi oldu çok teşekkür ederim çünkü ben şimdiden kız kıyafei almaya niyetlenmiştim :)
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım...:) yazdıklarına bakınca kendimi okuyor gibi hissettim daha iki haftam var meraktan çatlıyorum... :18: Ben hiç bir şey hissetmiyorum da yada hissediyorum da ben farkında değilim...
Burda bi arkadaşın steteskopu vardı ismini hatırlayamadım ama artık kalp atışlarını duyabiliyormudur acaba... :44:
Iyı geceler Haziran'ın güzel annişleri tatlı rüyalar inşallah bebişlerimizi görürüz rüyada
Canim bendim o
Tabi baska biride yazmadi ise :26:
Esimle dun aksamda dinlemeye calistik
Ama i iii bizimkinden tik yoktu
Esim bir ara duyar gibi oldu ama yanildi sanirim....
Kalbimi dinledik ilk defa bu kadar guclu ve hizli attigini farkettik....
Kan artisi oldukca etkiliyor gercekten....
Duyulmuyor mu yani....İnternetten bakınca 3. ayda duyulabileceği yazıyor da... Gerçi bende olsa takıntı yaparım sürekli dinlerim herhalde olamaması daha iyi galiba ama sen yinede duyarsan yaz... :))
Bebisin ile birlikte sanada iyi uykular canim
Ins. Goruruz ins.
Cnm en iyisi karanlık ve sessiz odada uyumak benimde olmuştu öle ben öle yaptım sızmışım uyandığımda yine ağrıyordu ama önceki kadar şiddetli değildi. Bu ağrının sebebi vucüdundaki artan kan oranıymış cnm
kızlar ölüyorum çok başım ağrıyorve felaket midem bulanıyor yardım edin ilk defa bu kadar şiddetli
bende dün kontrole gittim.
kuzum hareketlenmiş kıpır kıpırdı cok şükür.
elini başına götürüp getirdi bacaklarda hiç durmadı.
cok mutlu oldum.
son adet tarihime göre 3-4 gün geride cıkıyor içinizde böyle olan var mı kızlar?
doktorum endişe etme dedi.bizimki tüp bebek belkide ondan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?