2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey :KK43:
Biz 6 ay kustuk çok cektım şimdide sadece hasta zamanlarda kusuyo bir kaşık verıyorum öğürüp kusuyo kafasını ceviriyo bizde hastayken bişey yemek istemiyoruz üzülme sağlıklı olsun bugun dr ımmun 44 den bir ölçek ver alması gereken vitamini alır üzülme dedi sende kullansbilirsin İnan ki bir haftadır sadece mama içiyo onuda bitirmiyo 120 cc bile kalıyo bol su içiyo buna rağmen ishalde oldu iştah olmuyo hastalık ve diş zamanlarında

pufpuff pufpuff um hani bir konu takip edıyordun ya sen yorumda yaxmıştın kocamne halt onun sonu ne oldu haberin varmı girdim ben ama konu kapalı yazıyo gercekmiydi o konu sahtemiydi merak ettım

Oyuncak konusu açılmış umut çok seviyor oyuncaklarla oynamayı özellikle lego tarzı şeyler çekiyor ilgisini bizde de birçok oyuncak var ama umut sadece sevdikleriyle oynuyor ve kimseye vermiyor
Bizde oyuncakla pek oynamıyoruz tv kablosu kurdele yün yumağı tespih sineklikle oynuyor bu ara bir sürü renkli toplar var 100 tane olanlardan evin heryerı top onlarla oyalanıyo toplaması çok zor ama yeterki oyalansın

E emiragam çok geçmiş olsun kötü gözüküyor tekrar mı götürsen acaba? Bu arada ben de üç yıl bursada çalıştım yeri başka bende. Fsm de ve erikli de oturdum özlüyorum oraları. Hala eski öğrencilerimle görüşüyorum. İlk fırsatta görmeye gidicem.
Bende fsm deydim önce şimdi bilirmisin sinpaş çağların konutlarındayım gelirsen çok sevinirim bizde görüşebiliriz hatta misafirim olun memnun olurum

Eki Görüntüle 1658523 Umutbayb tv izlerken:)arada böyle şeyler yapıp izliyor çok mutlu oluyorum Yoda sürekli ayakta

Yaaa ben onun keyfini yerim uleeen çok tatlı yaaa maşallah

Yrn eşimin doğumgünü bi ark. pasta yaptırdım. Bitirmiş resim attı bana çok beğendim çook şık olmuş.
Eki Görüntüle 1658897

Kııızzzzz bayıldım ben valla çok hoş olmuş

Selam kizlar iki gundur giremedim kizim telefonumu atti bozuldu bemde esimun telini aldim artik bayagi sayfa birikmis anca okdum bu arada pufpuff pufpuff dogum gunun kutlu olsun @isimdeyimgucumdeyim canim mesajini okuyunca cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun canim

Sağol canım çok teşekkür ederim..

pufpuff pufpuff um hani bir konu takip edıyordun ya sen yorumda yaxmıştın kocamne halt onun sonu ne oldu haberin varmı girdim ben ama konu kapalı yazıyo gercekmiydi o konu sahtemiydi merak ettım

En son konu sahibi kafa dinlemeye gittiği yayladaki evlerinden eşi ve çocuğuyla eve dönmeye karar vermişti sanırım bidaha deneyecekti ve konuyu kendi isteğiyle kapattırdı..yeni önemli gelişme olursa yeni konu açarım dediydi..iyi hatırlattın bakiyim konu açmış mı nicki aklımda hâlâ

Benimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey :KK43:
Geçicidir inşallah

Canımcım kınadan gelmedin mi daha çok oynadın yoruldun sanırım iyice kurtlarını dökseydınde birde eve gelınce 3çocuk yarın okul kolay gelsin
geldik canim ayy vallahi ne oynaması Eceyle canim çıktı resmen topuklu ayakkabıyla Ecenin peşinden koşmaktan arkada cadde var ya oraya koşuyor ya da apartmanın bahçesi var ıssız karanlık diken dolu oraya girdi yeni külotlu çorap almıştım incelerden dikenlere bir düştü koşarken çorap olduğu gibi diken bir saat düğünde onu temizledim sonra emerken uyudu kucagimda eve çıkarttık geri uyandı düğüne mi gittim harpten mi çıktım belli değil eve geldim hemen bir kahve içtim bir de ağrı kesici şimdi de Ece hanımı uyutmaya calisiyorum

Kızlar düğün evinde Eceye tavuklu pilav yedireyim dedim eşimin yeğeninin kızı var iki yasında geldi yanıma hemen bir Eceye bir ona verdim ikisi de nasıl iştahla yediler birbirlerini gorerek çocuğun babaannesi çok şaşırdı çünkü o çok istahsiz sonra annesi geldi KV si yengen öyle güzel yedirdi ki dedi kız ay yenge acti çok iyi yapmissin dedi bu durum bizim için de iyi oldu Ece de iştahla yedi

Sen kısa yoldan Efe'yi tarif etmişsin birebir..

Ben uzun yolunu anlatayım..

- ilk ek gıda başladığında 4-5 ay çok güzeldi..Oyunla da olsa ger yaptığımı yerdi..Yoğurt ve meyve en sevdiği şeylerdi ve ne zaman versem yerdi,itiraz etmezdi..Sebze çorbaları,sebze yemekleri hepsi böyle güzeldi..Üstelik pütürlü yerdi,rondosuz..Kahvaltıyı bazen bulamaç yapardım ama zeytini,peyniri hepsini yerdi..

- Şimdi oturup bir kahvaltı yapmayalı abartmıyorum 7-8 ay falan olmuştur..Belki daha bile fazla..Yumurta,peynir,yoğurt,meyve bile yemiyor..Doyumluk yediği tek şey çorba,köfte ve makarna..Zorla ya da oyunla asla kanmıyor,dişleri bi sıkıyor asla açtıramıyorsun..Hiçbir sebze yemeğini yemiyor..Ufacık bi çatal belki kanıp tadına bakıyor,devamı asla gelmiyor..

- Bunun yanı sıra aç geziyor..Emzik kullandığımız için emziği emiş şekli ve hızından anlıyorum..Mesela mama versem içiyor ama,itirazsız..Zaten doktoru mamadan dolayı yemek yemediğini söylüyor..Bu yüzden 1 haftayı geçti gündüzleri mamayı kestim,pek yol katedemedik ama..Uğraşıyoruz hâlâ..

- Bir örnek vereyim hatta..Gece 11'de mama içip uyudu..Ertesi gün öğlen 5'e kadar hiçbir şey yemedi öyle düşünün..Sürekli mızmız,huysuz,ağlak..Çünkü aç!

- Tüm bu sebeplerden ötürü de 2.5 aydır 10 kg'dayız..100-200 gr arası gidip geliyoruz en son 10.800'dü..Tamam 8-9 kg olanlarda var daha ama Efe'nin bu zamana kadar ki gidişatına göre kilosu geride..Gerçi ben kiloya hiiiiiç takık değilim,tek derdim günlük alması gereken vitamini,faydalı şeyleri hiç yemiyor olması..Çok yesin de demiyorum,2-3 çatalda olsa yese yetecek ama yok!!

- Meraktayım..
Nereye kadar böyle gidecek!

Çok dönüyor yatarken bezini sürekli kaydırıyor. Kilot aldm ama hiçbir işe yaramadı. Bu gece daha sık kalkıp değişicem. Senin gögüs ucun nasıl oldu?
alıştırma kilotları var ya canım. Acaba üstte onları giydirsen olur mu ki. En azından sadece onu yıkarsın

Kendi elimle sorun yarattım. Eşimin facebooku falan yoktu önceden. Ben açtım. Şimdi adam eve geliyo sürekli orda. Yemeğe oturuyoruz bi yandan ona bakıyo. Hadi yatalım diyoruz yine elinde tlfn. Sürekli şu tlfnu bırakta iki çift laf edelim demekten gına geldi.
Bi kaç gündür ses etmiyorum. O tlfnla uğralırken bende başka şeykerke uğraşıyorum.
. Zaten bi haftadır birbirimizin yüzünü zor görüyoruz. Yarında yok. Eve 10 da geldi. Sırf birlikte yemek yiyelim diye onu bekledim. Aldı yine eline tlfnu. Topladım mutfağı yardımda etti. Hadi yatalım yatakta konuşuruz dedik. yine tlfn. Hiç sesimi çıkarmadım uyumuşum. Kalktı hava alanına gitmek için. İstanbula gidecek. kotumla gömleğimi ütüler misin dedi hayır dedim.(demişim daha doğrusu uykumda hatırlamıyorum) ben gidiyorum dedi öptü gitti.
O hatalı ben böyle gönderdim diye kendimi kötü hissediyorum. Sinir oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden yemekteyken falan bana msj geldiğinde tlfna baktım diye kavga çıkaran adamın yaptığına bak.
Fırlatıp atcam bi gün elindekini görecek gününü

Bu sıpada üzerine yorgan örtünce üsttünden atamadığı için ağlayıp duruyo. Yorgan yüzünden bu saatte uyandık.

@Akaibu Canım yalnız değilsin. benim de bu gecem yeterince gıcık ve yorucu geçti. Şimdi yaticam inşallah uyanmaz paşam. O kadar sacmaladikki artık gecenin köründe niloya izledik. Meğerse acikmis kalkıp mutfağa gitti saat 5 suları... Süt içen bi bebek de değil içip yatsın. Şaka gibi ama irmikli domatesli yumurta yaptım yedi. Biraz kitap okuduk ve nihayet uyudu...ilk defa böyle bir gece yaşadım diyebilirim. Artık biraz uyuyabilirim sanırım. Gökçe erken kalkıyor bildiğim kadarıyla ama inşallah o da biraz daha uyur.

Bebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim

@hiraysen bende aynısını yapıyoum ceviz bal fındık rendelıyorum muzun içine ve 2 gunde bır yumurta sarısı sut un muhallebı yediriyorum şeker yerine bal muz ceviz badem rendeliyorum ve tum corblarını kemık suları ile yapıyorum ruseym corbların. Çok şükür 2 ay önce 9900 dü şimdi 10 u geçmişizdir heralde inşaalh

Back
X