Ayyyy bende istiyorum yaaa ama cok tatlikiYaa bu sipa çok fena yanagimdan makas alıp mistik diyo sonra da aldığı makası öpüyor
Yaa bu sipa çok fena yanagimdan makas alıp mistik diyo sonra da aldığı makası öpüyor
Umut çok tatlisin sen ya maşallah sana senden güzel mistik mi varEki Görüntüle 1662849 Parkta neymiş kendi parkimi kendim yaparim :)
Çok güzel canim gule gule giysin BeyzacikEki Görüntüle 1662842 bunlarda bizim montlarimiz kirmizi tulum olan benim bebekligimden kalma pembede lcw den
Söyledim ama işe yaramadı. Çok yorgunum. Onu seviyorum. Onsuz bir gelecek istemiyorum. Şuan sadece gökçe için nefes alıyorum.
Ayyy cok tatlııı yerim seniiii bende ruzga ın savlarunı uzatıcanmmmEki Görüntüle 1662849 Parkta neymiş kendi parkimi kendim yaparim :)
Cok teşekkür ederim canim eceninde panduflarina bayildim oda gule gule giysinÇok güzel canim gule gule giysin Beyzacik
Kestirmistim ama çabuk uzadı bana çekmiş sanırım :)Ayyy cok tatlııı yerim seniiii bende ruzga ın savlarunı uzatıcanmmm)
Umut çok tatlisin sen ya maşallah sana senden güzel mistik mi var
Cok fena benim oğlum yaaAyyyy bende istiyorum yaaa ama cok tatliki
tesekkur ederiz teyzesiCok teşekkür ederim canim eceninde panduflarina bayildim oda gule gule giysin
evet ama son kullanım tarihi var o tarihten önce kullanman gerek@minnakkartal n11 de sallamatikten hergun bi sallama hakkin varya o puanlari biriktirebliyomusn ?
yaa çok tatlı ama bizim kızda öpücük isteyince pışık yapmaya başladı :)))Yaa bu sipa çok fena yanagimdan makas alıp mistik diyo sonra da aldığı makası öpüyor
güle güle giysin fıstıkEki Görüntüle 1662842 bunlarda bizim montlarimiz kirmizi tulum olan benim bebekligimden kalma pembede lcw den
Cok tatli yaa masallah Allahim esirgesinEki Görüntüle 1662849 Parkta neymiş kendi parkimi kendim yaparim :)
bende direk kabul ederdim. Hiiç dayanamazdım bi başka çocuğun üzülmesine.dün gittiğimiz kafede 3 yaşında bi kızın doğum günü vardı. bizim masada mira bide arkadaşımın kızı vardı şubat doğumlu neyse doğum gününün olduğu yer pembiş pembiş sonra balonlar bi sürü çocuk bizimkiler rahat durmadı tabi sürekli orayı istiyolar doğum günü kızıda ben onları tanımıyorum istemiyorum gitsinler triplerde surat büzüyo annesine bağrıyo neyse en son bi balon verelim gitcekler gelmicekler fln diye annesi zar zor ikna etti Allahtan bizimkiler de tek balona kandı döndük.. benzer bi olayda da arkadaşımın kızına olmuştu o da büyük kahvaltı yaparlarken oradaki doğum gününe heveslenmiş çocuğun anneside kızına sormuş arkadaş ta katılabilir mi diye izin vermemiş çocuk arkadaşım deil diye sonra arkadaşımın kızı çok ağlamış kalkmışlar ordan babasıda söz vermiş senin doğum gününüde burda yapcaz ve sadece istediğin kişiler gelcek diye nitekim orda yaptılar
ne kadar benliklerinin varkında çocuklar ne bilim bizim zamanımızda olsa annem bana sormazdı bile gelsin gelsin tabi derdi
Areni emziksiz hayal bile edemiyorum.Biraz önce ilk defa emziksiz uyudu. Akşamda deniycem inşallah bırakırız kolayca
Cnm birazcık zamana ihtiyacınız var. Ne çok üstüne git nede çok rahat bırak derim.. Emin ol zamanla eskisinden dahada iyi olacaksınız..eşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
biz nasıl bu hale geldik. gülmeyi unuttum.
aaa çok geçmiş olsn. Valla ne kadar dikkat etsekte artık saniyelik olaylar yaşatıyorlar bize. Fırını kullanmadığın zaman fişi hep çekili olsn istersen.Kızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?