2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
20151019_214044.webp
bunlarda bizim montlarimiz kirmizi tulum olan benim bebekligimden kalma pembede lcw den

Benim oglanda 'haydut azad' oldu çıktı :KK70:, yetisemiyorum hizina bir bakiyorum cekyatlarin tepesinde bir bakiyorum pencerede sandaliyenin masanin uzerinde lavaboda cekmecelerin icinde bir bakiyorum celik kapiyi acmis yada mutfak dolabini bosaltmis. Bu aksam eline büyük bi tahta kasik almis sandaliyenin ustune çıkmış balkon kapisinin camina vuruyor zor aldim kasigi elinden. Ha birde mudahale edince kiyameti kopariyor sinirleniyor ciglik atiyor kendini kucagimda geriy e one atiyortam canavar oldu cikti ya

@minnakkartal n11 de sallamatikten hergun bi sallama hakkin varya o puanlari biriktirebliyomusn ?
evet ama son kullanım tarihi var o tarihten önce kullanman gerek

Yaa bu sipa çok fena yanagimdan makas alıp mistik diyo sonra da aldığı makası öpüyor :KK66:
yaa çok tatlı ama bizim kızda öpücük isteyince pışık yapmaya başladı :)))

Eki Görüntüle 1662842 bunlarda bizim montlarimiz kirmizi tulum olan benim bebekligimden kalma pembede lcw den
güle güle giysin fıstık

dün gittiğimiz kafede 3 yaşında bi kızın doğum günü vardı. bizim masada mira bide arkadaşımın kızı vardı şubat doğumlu neyse doğum gününün olduğu yer pembiş pembiş sonra balonlar bi sürü çocuk bizimkiler rahat durmadı tabi sürekli orayı istiyolar doğum günü kızıda ben onları tanımıyorum istemiyorum gitsinler triplerde surat büzüyo annesine bağrıyo neyse en son bi balon verelim gitcekler gelmicekler fln diye annesi zar zor ikna etti Allahtan bizimkiler de tek balona kandı döndük.. benzer bi olayda da arkadaşımın kızına olmuştu o da büyük kahvaltı yaparlarken oradaki doğum gününe heveslenmiş çocuğun anneside kızına sormuş arkadaş ta katılabilir mi diye izin vermemiş çocuk arkadaşım deil diye sonra arkadaşımın kızı çok ağlamış kalkmışlar ordan babasıda söz vermiş senin doğum gününüde burda yapcaz ve sadece istediğin kişiler gelcek diye nitekim orda yaptılar
ne kadar benliklerinin varkında çocuklar ne bilim bizim zamanımızda olsa annem bana sormazdı bile gelsin gelsin tabi derdi
bende direk kabul ederdim. Hiiç dayanamazdım bi başka çocuğun üzülmesine.
Biraz önce ilk defa emziksiz uyudu. Akşamda deniycem inşallah bırakırız kolayca
Areni emziksiz hayal bile edemiyorum.
eşim mutsuz ben mutsuz :KK43: gökçe farkına varıyor mudur acaba:KK43:

biz nasıl bu hale geldik. gülmeyi unuttum.
Cnm birazcık zamana ihtiyacınız var. Ne çok üstüne git nede çok rahat bırak derim.. Emin ol zamanla eskisinden dahada iyi olacaksınız..

Kızlar yaa az kalsın yaniyorduk:(( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz:(

Sanırım haftasonu herkes bot ve mont almış bebişlerine.. Hepinizin ki çook güzeller güle güle giyinsinler.. Bizde arene aldık ve içime çok sindi aldıklarım.. Bu arada @minnakkartal ayakkabıyı biraz büyük al istersen. Kışık kalın çorapla giyecekler. Ben arene hep ayağına tam olandan alıyordm ve evde çok az giyip ayağına küçük gelen kaç tane ayakkabısı var. Şimdi büyük aldm.

Kızlar yaa az kalsın yaniyorduk:KK43:( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz:KK43:
aaa çok geçmiş olsn. Valla ne kadar dikkat etsekte artık saniyelik olaylar yaşatıyorlar bize. Fırını kullanmadığın zaman fişi hep çekili olsn istersen.

Back
X