Canim benim allah korusun iyiki yanmamis ah su yaramazlarKızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
Geçmiş olsun canim ya Allah korusun bence de fişini çek kullanmadigin zamanKızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
siz de gule gule giyin canimSanırım haftasonu herkes bot ve mont almış bebişlerine.. Hepinizin ki çook güzeller güle güle giyinsinler.. Bizde arene aldık ve içime çok sindi aldıklarım.. Bu arada @minnakkartal ayakkabıyı biraz büyük al istersen. Kışık kalın çorapla giyecekler. Ben arene hep ayağına tam olandan alıyordm ve evde çok az giyip ayağına küçük gelen kaç tane ayakkabısı var. Şimdi büyük aldm.
ben normaldede hep kuzuu dıyorum :):):Ayyy alakasız ama aklıma takıldı ya senin kızın adı ne :) herkes ismiyle hitap ediyor bebeğine de sen hep kuzu diyorsun merak ettim
yok canım yaa, maleseff , tepemdekıyle ılh haftalardan bırbırımıze gırdıgımız ıcın kı zaten hıc tasınmakta ıstememıstım malum son anda ne cıns olduklarını ogrenınce, o yzuden cogu esyamı acmadım kolılerle duruyor. gocebe tarzındayız takılıyrouz malesefYeni evıne alışabildin mi canım rahatladınız mı yoksa sorunlar devam edıyormu?
aaa çok geçmiş olsn. Valla ne kadar dikkat etsekte artık saniyelik olaylar yaşatıyorlar bize. Fırını kullanmadığın zaman fişi hep çekili olsn istersen.
Canim benim allah korusun iyiki yanmamis ah su yaramazlar
Çok sağolun kızlar, Allah beterinden korusun hepimiziGeçmiş olsun canim ya Allah korusun bence de fişini çek kullanmadigin zaman
siz de gule gule giyin canim
Biraz önce ilk defa emziksiz uyudu. Akşamda deniycem inşallah bırakırız kolayca
Eki Görüntüle 1662674
pufpuff canim bugun esim aldi cok kullanışlı evi topladı valla tekerleklerinin olmasida guzel ben cok begendim iyi ki tavsiye ettin
Masallah darisi bizler in basinaKizlaar o kadar mutluyum ki maşallah Ece bu gece hiç uyanmadi uyuturken bir kere emzirmistim o kadar vee kendi yatağında uyudu bu bir ilk inşaallah böyle devam eder bir de gece ben onu uyuturken çok okudum kızlar belki etkisi vardır
İnşallah canimMasallah darisi bizler in basina
Sağol canm 70 e aldm bnde bayildm monta tam istedgm gbi uznlugu falanYaaaa çok güzelmişşşş kızzzz cidden monta bayıldım özellikle..güle güle giysin inşallah,ne kadardı canım?
Heeeh canım..sağol,teşekkürler
Bende emziği bıraksın istiyorum ama benim çooook büyük kurtarıcım o..onsuz olcak mı bilmem..
Aaaa süper,bulmuşsun..çok sevindim..o cicili bicililer güzel ama bende işe yaramadı,oyuncak çok olunca..bu süper,ideal
gökçeninki de bi seferlikmiş sanırım. Akşam o kadar uğraştım yok uyumadı. Gece uyandığı zamanlar bari vermeyeyim dedim ama yok uyutamadım. Daha zamanı var sanırımbende direk kabul ederdim. Hiiç dayanamazdım bi başka çocuğun üzülmesine.
Areni emziksiz hayal bile edemiyorum.
Cnm birazcık zamana ihtiyacınız var. Ne çok üstüne git nede çok rahat bırak derim.. Emin ol zamanla eskisinden dahada iyi olacaksınız..
Fırına ne çözüm bulunabilir bende hiç bilmiyorum. Ocaklarımda çocuk kilidi var ama fırına koymamışlar. Bi kere fırının derecesini arttırmıştı yemek vardı içindede yandı yemeğim. O zamandan beri daha çok dikkat ediyorum ama sizin kş daha kötüymüş. Allah korumuşKızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
ben. Beceremedim canımYaaaa çok güzelmişşşş kızzzz cidden monta bayıldım özellikle..güle güle giysin inşallah,ne kadardı canım?
Heeeh canım..sağol,teşekkürler
Bende emziği bıraksın istiyorum ama benim çooook büyük kurtarıcım o..onsuz olcak mı bilmem..
Aaaa süper,bulmuşsun..çok sevindim..o cicili bicililer güzel ama bende işe yaramadı,oyuncak çok olunca..bu süper,ideal
bin kere maşallahKizlaar o kadar mutluyum ki maşallah Ece bu gece hiç uyanmadi uyuturken bir kere emzirmistim o kadar vee kendi yatağında uyudu bu bir ilk inşaallah böyle devam eder bir de gece ben onu uyuturken çok okudum kızlar belki etkisi vardır
Umarımbende direk kabul ederdim. Hiiç dayanamazdım bi başka çocuğun üzülmesine.
Areni emziksiz hayal bile edemiyorum.
Cnm birazcık zamana ihtiyacınız var. Ne çok üstüne git nede çok rahat bırak derim.. Emin ol zamanla eskisinden dahada iyi olacaksınız..
müzikal nasıldıı:))Bide Bgn ankarada Niloya muzikali varmis esim bilet almis oraya gtcez ins erva begenir eglenir, hatta Niloya turnesyms sanrm haftaya konyada snra ist da trump. Tower daymis
Aman canım çok dikkatli olmak lazım. Ama işte hepimiz heran dikkatli olamayabiliyoruz. Gökçede fırına çok gidiyor ama fişi takılı değil Bizimkinin.Kızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
geçmiş olsun canım bizim fırının da fişi hep takılı hem içine bişi koymamak hem de fişi çekmek gerek sanırım ki mirada mutfak da en çok fırınla oynuyoKızlar yaa az kalsın yaniyorduk( Kerem Alp fırını açmış aslında hiç yanımdan ayirmiyordum nasıl farketmedim bilmiyorum. o yanımdayken tek dikkat ettiğim şeydi nerdeyse demekki edememisim. İçinde plastik tepsi vardı anlık öyle yer bulamayinca atmistim. Tepsi erimiş yanmış belki az daha gitmesem alev filan alabilirdi. Allah korudu gerçekten. Ne ara nasıl basariyorlar bilmiyorum. Hepimiz daha çok dikkat etmeliyiz
miranın ayağı bi süredir büyümüyo ama gerçekte çorap artı en az 4-5 ay kullanacağını hesaplayınca büyük almak mantıklıymış iyiki yazmışım buraya :))Sanırım haftasonu herkes bot ve mont almış bebişlerine.. Hepinizin ki çook güzeller güle güle giyinsinler.. Bizde arene aldık ve içime çok sindi aldıklarım.. Bu arada @minnakkartal ayakkabıyı biraz büyük al istersen. Kışık kalın çorapla giyecekler. Ben arene hep ayağına tam olandan alıyordm ve evde çok az giyip ayağına küçük gelen kaç tane ayakkabısı var. Şimdi büyük aldm.
ay ben kar yağınca seviniyorum hele çok çok olup okullara tatil oluyo ya bize de oluyo :))bu sene en soguk kıs olucakmıs kızlar
tam dunde bole havalar sogumusken hıc ıse gıtmek ıstemıyroum derken bugun bu haberı okuyunca ıyıce gozum korktu. yogun kar ve sel uyarısı varmıs TR ıcın , ozellıkle ocak ve subat ayında
gecen senede hep kar yagmıstıı
maşallah ececiğime darısı bize de olsun inşallahKizlaar o kadar mutluyum ki maşallah Ece bu gece hiç uyanmadi uyuturken bir kere emzirmistim o kadar vee kendi yatağında uyudu bu bir ilk inşaallah böyle devam eder bir de gece ben onu uyuturken çok okudum kızlar belki etkisi vardır
Eg sen sevinirsin tabi canim,ne guzel tatil,ama bize hic bi zaman resmi tatillerin disinda olmuyorkigeçmiş olsun canım bizim fırının da fişi hep takılı hem içine bişi koymamak hem de fişi çekmek gerek sanırım ki mirada mutfak da en çok fırınla oynuyo
miranın ayağı bi süredir büyümüyo ama gerçekte çorap artı en az 4-5 ay kullanacağını hesaplayınca büyük almak mantıklıymış iyiki yazmışım buraya :))
ay ben kar yağınca seviniyorum hele çok çok olup okullara tatil oluyo ya bize de oluyo :))
maşallah ececiğime darısı bize de olsun inşallah
Bi tane halley yiyim dedim. Hiç istemezdi normalde. Son lokmayı ağzıma attım. Eliyle ağzımı açmaya çalışıyoyutup açtım ağzımı iyice bakıp yokladı. Baktı bişey yok sinirlenip çenemi allttan ittirip kapattı
Bir daha yanında abur cubur yemicem demekki
İsmiyle çok yaşasın elif kuzun :)ben normaldede hep kuzuu dıyorum :):):
adı elıf canım, kuzumum :)
yok canım yaa, maleseff , tepemdekıyle ılh haftalardan bırbırımıze gırdıgımız ıcın kı zaten hıc tasınmakta ıstememıstım malum son anda ne cıns olduklarını ogrenınce, o yzuden cogu esyamı acmadım kolılerle duruyor. gocebe tarzındayız takılıyrouz malesefbu sene kaldım tabı mecburen, seneye allah kerım çok buyuk ıhtımalle gıtcem yanı
Çok geçmiş olsun demekki gözleri dört değil 8-10 açmak lazım bu sıpalara. Benim mutfak çok küçük fırını kaldırdım zaten ulaşamayacağı yerde ama bizde de bulaşık makinesinin canına okudu azad. Deterjansız dolu boş çalıştırıyor, çalışırken kapatıyor ya da ayar değiştiriyor. İşin kötüsü mutfağım açık mutfak kapı kapana şansım da yokÇok sağolun kızlar, Allah beterinden korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?