2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benim allah korusun iyiki yanmamis ah su yaramazlar

Geçmiş olsun canim ya Allah korusun bence de fişini çek kullanmadigin zaman
siz de gule gule giyin canim

Ayyy alakasız ama aklıma takıldı ya senin kızın adı ne :) herkes ismiyle hitap ediyor bebeğine de sen hep kuzu diyorsun merak ettim
ben normaldede hep kuzuu dıyorum :):):
adı elıf canım, kuzumum :)

Yeni evıne alışabildin mi canım rahatladınız mı yoksa sorunlar devam edıyormu?
yok canım yaa, maleseff , tepemdekıyle ılh haftalardan bırbırımıze gırdıgımız ıcın kı zaten hıc tasınmakta ıstememıstım malum son anda ne cıns olduklarını ogrenınce, o yzuden cogu esyamı acmadım kolılerle duruyor. gocebe tarzındayız takılıyrouz malesef bu sene kaldım tabı mecburen, seneye allah kerım çok buyuk ıhtımalle gıtcem yanı

bu sene en soguk kıs olucakmıs kızlar
tam dunde bole havalar sogumusken hıc ıse gıtmek ıstemıyroum derken bugun bu haberı okuyunca ıyıce gozum korktu. yogun kar ve sel uyarısı varmıs TR ıcın , ozellıkle ocak ve subat ayında
gecen senede hep kar yagmıstıı

aaa çok geçmiş olsn. Valla ne kadar dikkat etsekte artık saniyelik olaylar yaşatıyorlar bize. Fırını kullanmadığın zaman fişi hep çekili olsn istersen.

Canim benim allah korusun iyiki yanmamis ah su yaramazlar

Geçmiş olsun canim ya Allah korusun bence de fişini çek kullanmadigin zaman
siz de gule gule giyin canim
Çok sağolun kızlar, Allah beterinden korusun hepimizi

Yaaaa çok güzelmişşşş kızzzz cidden monta bayıldım özellikle..güle güle giysin inşallah,ne kadardı canım?

Heeeh canım..sağol,teşekkürler

Biraz önce ilk defa emziksiz uyudu. Akşamda deniycem inşallah bırakırız kolayca

Bende emziği bıraksın istiyorum ama benim çooook büyük kurtarıcım o..onsuz olcak mı bilmem..

Eki Görüntüle 1662674
pufpuff canim bugun esim aldi cok kullanışlı evi topladı valla tekerleklerinin olmasida guzel ben cok begendim iyi ki tavsiye ettin

Aaaa süper,bulmuşsun..çok sevindim..o cicili bicililer güzel ama bende işe yaramadı,oyuncak çok olunca..bu süper,ideal

Masallah darisi bizler in basina

Sağol canm 70 e aldm bnde bayildm monta tam istedgm gbi uznlugu falan

Günaydın herkese. Kızlar kutu etkinliğini yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. oğlumu hiç bu kadar konsantre, mutlu ve sinirli görmemiştim. uzun süre oynuyor. Takamayınca sinirlenio yeni çubuk alıyor sorun çıbukta gibi. Takınca kendi kendini alkışlıyor. kutunun üstüne dosurma çubukları girecek şekilde delik açmak yeterli. tatlı kaşığı da olur bence

gökçeninki de bi seferlikmiş sanırım. Akşam o kadar uğraştım yok uyumadı. Gece uyandığı zamanlar bari vermeyeyim dedim ama yok uyutamadım. Daha zamanı var sanırım

Fırına ne çözüm bulunabilir bende hiç bilmiyorum. Ocaklarımda çocuk kilidi var ama fırına koymamışlar. Bi kere fırının derecesini arttırmıştı yemek vardı içindede yandı yemeğim. O zamandan beri daha çok dikkat ediyorum ama sizin kş daha kötüymüş. Allah korumuş

ben. Beceremedim canım gece uyandığı zamanlar ya kendi alırdı ağzına ya da ben verirdim hemen uyurdu. En fazla iki 3 kez kalkan çocuk bu gece kaç kere kalktı sayamadım bile.
Zaten sadece uyurken veriyorum biraz daha emsin bakalım

bin kere maşallah

Aman canım çok dikkatli olmak lazım. Ama işte hepimiz heran dikkatli olamayabiliyoruz. Gökçede fırına çok gidiyor ama fişi takılı değil Bizimkinin.

geçmiş olsun canım bizim fırının da fişi hep takılı hem içine bişi koymamak hem de fişi çekmek gerek sanırım ki mirada mutfak da en çok fırınla oynuyo

miranın ayağı bi süredir büyümüyo ama gerçekte çorap artı en az 4-5 ay kullanacağını hesaplayınca büyük almak mantıklıymış iyiki yazmışım buraya :))

ay ben kar yağınca seviniyorum hele çok çok olup okullara tatil oluyo ya bize de oluyo :))

maşallah ececiğime darısı bize de olsun inşallah

Eg sen sevinirsin tabi canim,ne guzel tatil,ama bize hic bi zaman resmi tatillerin disinda olmuyorki

Efe'de ilk kez 2 gün önce yedi halley..bir tanenin yarısı kadar yemiştir

İsmiyle çok yaşasın elif kuzun :)
Çok sağolun kızlar, Allah beterinden korusun hepimizi
Çok geçmiş olsun demekki gözleri dört değil 8-10 açmak lazım bu sıpalara. Benim mutfak çok küçük fırını kaldırdım zaten ulaşamayacağı yerde ama bizde de bulaşık makinesinin canına okudu azad. Deterjansız dolu boş çalıştırıyor, çalışırken kapatıyor ya da ayar değiştiriyor. İşin kötüsü mutfağım açık mutfak kapı kapana şansım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…