9 da kalkiyor gece de 11 de yatıyor biz buyukler gibi oldu uykusuYok ya olmuyor bizde. Yine son anda tuttuk yoksa kusuyordu. Sanırım biraz daha büyümesi lazım arenin..
Afiyet olsun cnm.. Kısırın yanında çook güzel oluyor. Bazende yeşil salatanın içine koyuyorum. Bende az yaptım bu sene pişman oldum..
Nerde satılıyor bu masa mavisini arene almak istiyorum..
Bizim gündüz uykumuz 1 kere artık.. Aren 10 gibi kalkıp 1 2 arası öğle uykusuna yatıyor. Genelde 2 saat uyur. Akşamda 10 da yatırıyorum. Tabi bazen 11 de yattığıda oluyor.
öyle kolaymii trakyali kizi almak ohooo uç kere istemeye gelceksinz daha@hiraysen canım biz evi dizdik, hiraya söyle çeyizini alsın gelsin. Bak kv ile yaşamak istemez diye ayrı ev bile aldık kızına kıymetimizi bil
Geliriz yahu be demek. Biz de Kürt düğünü yaparız kızımıza altınla donatırızöyle kolaymii trakyali kizi almak ohooo uç kere istemeye gelceksinz daha
Dün müydü, ondan önceki gün müydü çoğunuz instagramda anneli kızlı kombinler paylaştınız dedim bizim kızlar harekat başlattıneydiki o?
Geliriz yahu be demek. Biz de Kürt düğünü yaparız kızımıza altınla donatırız
Hiç belli olmaz bu işler vallaİlerde okusalar bu yazismalari ne gülerler /:) Damadimin masallahi var onun kendisi altin gbi
Canım ya hem seçim öncesi hem cumhuriyet bayramı ben baya tırstım ne yalan söyleyeyim
Güle güle kullanın oyuncaklarınızı:)) ben de kerem alp e tamir seti almak istiyorum. Geçen gün çekiç için 20 dk. ağladı. Babası çivi cakarken kapmis Duvarlara küt küt vuruyor sıpa. Elinden alınca susturana kadar öldümÇadır, tamir seti, bowling, 4 tane kitap, büyük Lego seti aldık ve çıkarken gala bazı şeylere ağlıyordu :/
Biz kullaniyoruz canım. Çok kolay çıkıyor. Leke kalmıyor hiç bir yerdeBende bugün migrosta gördüm masa sandalye pilsan marka ne kadardı fiyatını görmedim gerçi taşımamak içşn almadım pazartesi veya yarın eşime aldırcam evde de bi tane tahta sandalyemiz var zaten bu boyamaya taktık kafayı betülünde en çok oyalandığı şey o instagramda gördüm yıkanabilir keçeli kalem ve yıkanabilir pastel boya mağazalard abulamadık n11 den sipariş ettik onu da haftaiçi gelecekmiş
Canım kalemler keçeli kalem gibi baya canlı boyuyor. Bir de hiç leke filan kalmıyor. Yikandigi an akıyor. Ayrıca elini kolunu islak mendille silsen bile yetiyor. Biz çok memnunuzbu kalemleri ben tam anlayamadım nasıl bişey olduklarını. Yazar mısın canım gelip kullanınca?
Eki Görüntüle 1667454
Benimde bu masa sandalyeler çok hoşuma gidiyo. Masa 80 sandalyede 45 di sanırım. Ahşap olunca pahalı biraz ama çok tatlı. Merak ettim pilsanın fiyatını
Yiğit kağıt falan boyamayi sevmiyo ama evin duvarlarını karslamaya boyamaya bayiliyo. Duvarlardanda ve halilardanda kolayca çıkıyo mu acaba.Güle güle kullanın oyuncaklarınızı:)) ben de kerem alp e tamir seti almak istiyorum. Geçen gün çekiç için 20 dk. ağladı. Babası çivi cakarken kapmis Duvarlara küt küt vuruyor sıpa. Elinden alınca susturana kadar öldüm
Biz kullaniyoruz canım. Çok kolay çıkıyor. Leke kalmıyor hiç bir yerde
Canım kalemler keçeli kalem gibi baya canlı boyuyor. Bir de hiç leke filan kalmıyor. Yikandigi an akıyor. Ayrıca elini kolunu islak mendille silsen bile yetiyor. Biz çok memnunuz
Güle güle kullanın oyuncaklarınızı:)) ben de kerem alp e tamir seti almak istiyorum. Geçen gün çekiç için 20 dk. ağladı. Babası çivi cakarken kapmis Duvarlara küt küt vuruyor sıpa. Elinden alınca susturana kadar öldüm
Canım kalemler keçeli kalem gibi baya canlı boyuyor. Bir de hiç leke filan kalmıyor. Yikandigi an akıyor. Ayrıca elini kolunu islak mendille silsen bile yetiyor. Biz çok memnunuz
Saçma sapan yazmışım uykusuzluktan:) yani ben sırf rahatça duvarları karalayabilmesi için almak istiyorum çünki kalemleri hep elinden almak zorunda kalıyorum çocuğun hevesini kiriyorum ama her kalemde cikmiyo duvardan mecburen alıyorum. Bunlar ıslak mendille bile cikiyosa çok iyi. Nerden almistin canım bide.Yiğit kağıt falan boyamayi sevmiyo ama evin duvarlarını karslamaya boyamaya bayiliyo. Duvarlardanda ve halilardanda kolayca çıkıyo mu acaba.
canım ben bunu internette görmüştüm ama ikeadada varmış aynısından. N11 de çocuk masa yazınca renkli ayaklıları falanda çıktı baya. Sanırım her yerde olan bişeyYok ya olmuyor bizde. Yine son anda tuttuk yoksa kusuyordu. Sanırım biraz daha büyümesi lazım arenin..
Afiyet olsun cnm.. Kısırın yanında çook güzel oluyor. Bazende yeşil salatanın içine koyuyorum. Bende az yaptım bu sene pişman oldum..
Nerde satılıyor bu masa mavisini arene almak istiyorum..
Bizim gündüz uykumuz 1 kere artık.. Aren 10 gibi kalkıp 1 2 arası öğle uykusuna yatıyor. Genelde 2 saat uyur. Akşamda 10 da yatırıyorum. Tabi bazen 11 de yattığıda oluyor.
Bizde var kolları filan var ama giydirmiyorum sulu şeyleri ben yediriyorum diğerlerinde dökmüyo dün sabah çok güzel kahvaltı yaptı patates peynir salatalık zeytin koymuştum tabağına bakalım bı sabah nasıl olacakKızlar hepinize sulu boya önlüğünü tavsiye ederim. Niye daha önce aklıma gelmediyse. Üstüne hiç bişey olmadan hallettik kahvaltıyı. O da istediği kadar ekmek bandı pekmeze.suya tutuncada geçiyo hemen.
Önündede cep var giymek istemezse diye oraya oyuncak falan koydum gezdi öyle biraz. 5 lira bide
Bizimki de oyıncakçıya gitmeden önce eşim azadın oyuncağının pilini değiştirirken küçük vidalama makinesine ağladı. Benim de içime dert oldu oyıncakçıya benzerini bulup setini aldım :))Güle güle kullanın oyuncaklarınızı:)) ben de kerem alp e tamir seti almak istiyorum. Geçen gün çekiç için 20 dk. ağladı. Babası çivi cakarken kapmis Duvarlara küt küt vuruyor sıpa. Elinden alınca susturana kadar öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?