2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende aliyim o zaman kıyafet ten cikiyosa du ardanda kesin çıkar kolayca.Sağol canım.
Duvara denedim boyayı :))) önce biraz denedim o islak mendille hemen çıktı gaza gelip kerem alp yazdım islak mendille tam çıkmadı. Soluk kaldı ama domestosla anında çıktı yani bezi duvara sürmem yetti :))) Deli miyim neyim:)) Ama denemiş olduk, önce sonra resmim de mevcut

Bizim dişler 9,5 aylıkken çıktı, 2 ayda 7 dişi çıktı 6 aydır tık yok Adam 7 dişle hayatını idame ettirecek galiba :/
6 ay ara da çok yavvv :) gökçe ilk kez 1 aya yakın ara verdi diş çıkarmaya. Çok şükür ikinci azilarda çıktımi diş olayını tamamlıcak gökçe hanim.

Bu gün e bebekte şu masadan gördüm. Fiyatıda bişey değil 13 lira. Yerde oturarak kullanılcak sandalyesiz. Aklıma yattı biraz ama çok resimliydi üzeri düz bişey bulursam alcam.

Supersin:)) uygulamalı resimli görmüş oldum kesin alıyorum en yakın zamanda bende

6 ay ara da çok yavvv :) gökçe ilk kez 1 aya yakın ara verdi diş çıkarmaya. Çok şükür ikinci azilarda çıktımi diş olayını tamamlıcak gökçe hanim.
Valla azadın gelişimine pek akıl sır erdiremiyorum ben :/ yani son dakikada kalan dişlerin hepsini bikaç günde çıkarıp hem kendini hem bizi helak ederse şaşırmam yani

@AreN5 cnm o masa sandalyeden IKEA da var benden bi tavsiye yuvarlak Masasi cok yer kaplio dikdortgrni daha ideal sandalyesi cok Ii Ben bile oturablyrm saglam bisey

Uykuyla ilgili konusulmus Kim sormustu hatrlayamiyorm bizimki iicene sasti artk 7.30 gbi kalkiyo 11-12 Gibi uykusu geliyo 1 enfzla 1.5 saat uyuyo eskiden 5 Gibi bi daha uyumak isterdi smdi yok hic uyumuo snra aksam 7 Gibi gece uykusuna gecmek icin cildiriyo en fazla 8.30 a kdr oyalamaya calismaktan mahvoluyoruz snra gece 11-12 yr kdr gzl uyuyo ondan snrasi kabus hic olmadigi kdr Memeye duskun oldu Yani Her seferinde bndan daha fazla olmaz diorum daha kotu oluyo ne bcm is anlamadm yeni Dogan Gibi defalarca kalkiyo

S Simyada niloya Nasi gecti sevdimi elif. Begendinizmi
Canim biz biraz erken gitmisiz orada beklerken cocuklarla kosturdu durdu oynadi cok mutluydu ta ki bazi cocuklarin elinde niloya oyuncagini gorunceye kadar... Kendi niloyasi sandi herhalde basti çığlığı istiyor evde var ama yanimiza almak aklimiza gelmemis. Birde niloya afisini istedi durdu görevliden istedik vermediler. Neyse salona gecince niloya baslayinca bizim kiz sus pus oldu pür dikkat izlemeye başladı alkisli olan yerlerde alkisladi anlarmis gibi surekli izledi belki de anladi. Balikli bolum biraz sıkıcı gibiydi ama aglamadi 45 dk babasinin kucaginda aglamadan sabit bi sekilde izledi tabi ben hayretle bakiyorum
Yani bekledigimden daha cok ilgisini cekti niloya bitince onlarla hatıra fotografi cektirdik. Salondan ciktik fotoğrafı almak icin bi baktik agliyo salona dogru kosuyo niloyaya gidecekmis tekrar goturdum bi kez daha bakti zar zor salondan ciktik fotografimizi aldik eve geldik.
Cook yoruldu ama eglendi veeeee
En onemlisi de 11 den once uyumayan kuzum bugun 6 da bi uyudu hala uyuyor sabaha kadar uyuyacak gibi.
Iyi bir anı kalacak iyi ki gitmisiz hem orada elif kadar cok bebek vardi. Yani yasina da uygun bir eglenceydi kızım sevdi elif sevdigi icin bizde sevdik.

Bir deyince eliyle bir yapıyo epeydir. 2 yi gösteriyorum yapsın diye. Elini kendim yaptım falan. Sonra kendisi eline bakarak yapmaya çalıştı sürekli. İkkii ikkkiii diye söylüyo ama o el bi türlü olmadı
Normal mi ki bu kadar uğraştığı halde yapamaması. O el kasları tam olarak ne zaman gelişiyo acaba

Canim daha cok erken simdi tam yasini hatırlamıyorum ama ince motor becerileri yani parmak hareketleri bayagi gec gelisiyor diye biliyorum.

siz nasıl isterseniz kızlar.. Bana uyar
benim gözüm arende zaten @AreN5
Neden olmasın :)
@AreN5 cnm o masa sandalyeden IKEA da var benden bi tavsiye yuvarlak Masasi cok yer kaplio dikdortgrni daha ideal sandalyesi cok Ii Ben bile oturablyrm saglam bisey
Ya bugün de bu yakadaydık. Hava serin diye geçmedik ıkeaya. Keşke baksaymışım. Neyse bidaha gittigimde bakayım. Sağol cnm.

Ayy yeni uyudu daha of çok zormuş geç yatması A apriori11 noldu uyku eğitimi devam mı bende başlamak istiyorum bu hafta bi de yarın sabah erken kaldırcam bu saatte yatıyo 10 da kalkıyo aynı kısır döngü yarın 8 de kaldırcam kalkabilirsem tabi :) havada çok soğudu birden kış geldi buz gibi ev

Bulusma ertelenmis galiba ole anliyorum. Bizde niloyaya gitmek istioduk ama nalesef bufun is çıkartılalar.toplanti koymuslar pazar pazar grand tuvalet sokakalarda millet bana bakiyordu. Bu ne hal die sasirmislardir. O yuzden deil niloya kuzumla bile vok ilgilenemedim bugun

Bizim oldu da bitti maşallah :)) gece bir yada ili kez uyanıyor ama ayılmıyor bile ben de tabi hatta kalkıp kalkmadığımı bile hatırlamıyorum sabah o kadar gözüm kapalı gidip emziğini ya da ili damla su verip dönüyorum. Artık yatağa koyunca kafasını yastıkla koyup uyuyor, bazen bir iki arkamdan bağırıyor ama ağlamıyor, ben oralı olmayınca vurup kafayı uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…