Duvara denedim boyayı :))) önce biraz denedim o islak mendille hemen çıktı gaza gelip kerem alp yazdım islak mendille tam çıkmadı. Soluk kaldı ama domestosla anında çıktı yani bezi duvara sürmem yetti :))) Deli miyim neyim:)) Ama denemiş olduk, önce sonra resmim de mevcutBende aliyim o zaman kıyafet ten cikiyosa du ardanda kesin çıkar kolayca.Sağol canım.
6 ay ara da çok yavvv :) gökçe ilk kez 1 aya yakın ara verdi diş çıkarmaya. Çok şükür ikinci azilarda çıktımi diş olayını tamamlıcak gökçe hanim.Bizim dişler 9,5 aylıkken çıktı, 2 ayda 7 dişi çıktı 6 aydır tık yok Adam 7 dişle hayatını idame ettirecek galiba :/
Supersin:))Duvara denedim boyayı :))) önce biraz denedim o islak mendille hemen çıktı gaza gelip kerem alp yazdım islak mendille tam çıkmadı. Soluk kaldı ama domestosla anında çıktı yani bezi duvara sürmem yetti :))) Deli miyim neyim:)) Ama denemiş olduk, önce sonra resmim de mevcutEki Görüntüle 1668157
Valla azadın gelişimine pek akıl sır erdiremiyorum ben :/ yani son dakikada kalan dişlerin hepsini bikaç günde çıkarıp hem kendini hem bizi helak ederse şaşırmam yani6 ay ara da çok yavvv :) gökçe ilk kez 1 aya yakın ara verdi diş çıkarmaya. Çok şükür ikinci azilarda çıktımi diş olayını tamamlıcak gökçe hanim.
Canim biz biraz erken gitmisiz orada beklerken cocuklarla kosturdu durdu oynadi cok mutluydu ta ki bazi cocuklarin elinde niloya oyuncagini gorunceye kadar... Kendi niloyasi sandi herhalde basti çığlığı istiyor evde var ama yanimiza almak aklimiza gelmemis. Birde niloya afisini istedi durdu görevliden istedik vermediler. Neyse salona gecince niloya baslayinca bizim kiz sus pus oldu pür dikkat izlemeye başladı alkisli olan yerlerde alkisladi anlarmis gibi surekli izledi belki de anladi. Balikli bolum biraz sıkıcı gibiydi ama aglamadi 45 dk babasinin kucaginda aglamadan sabit bi sekilde izledi tabi ben hayretle bakiyorum
Canim daha cok erken simdi tam yasini hatırlamıyorum ama ince motor becerileri yani parmak hareketleri bayagi gec gelisiyor diye biliyorum.Bir deyince eliyle bir yapıyo epeydir. 2 yi gösteriyorum yapsın diye. Elini kendim yaptım falan. Sonra kendisi eline bakarak yapmaya çalıştı sürekli. İkkii ikkkiii diye söylüyo ama o el bi türlü olmadı
Normal mi ki bu kadar uğraştığı halde yapamaması. O el kasları tam olarak ne zaman gelişiyo acaba
Tsk ederim sende vesile oldun haber vererek.
Bizimki de nerdeyse 5ay oldu 20 günde 4 dış çıkardı çıkarış o çıkarış)6 ay ara da çok yavvv :) gökçe ilk kez 1 aya yakın ara verdi diş çıkarmaya. Çok şükür ikinci azilarda çıktımi diş olayını tamamlıcak gökçe hanim.
Canım ya hem seçim öncesi hem cumhuriyet bayramı ben baya tırstım ne yalan söyleyeyimhem teklif eden hem bozan gibi olmak istemem ama ben iptal edelim derim. Ama eğer yok biz planladık kendimizi ayarladık derseniz ben de gelirim yani başka işim planım olduğu için değil ama şu bombalama olayları yüzünden mahalle dışına çıkmaya korkar oldum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum elbette @AreN5 @minnakkartal
siz nasıl isterseniz kızlar.. Bana uyarA apriori11
@minnakkartal
@AreN5
kızlaaar apriori haklı.. Bence zaman olarak ertelensin buluşma işi,hem resmi tatil hem birleştirilmiş tatil hemde seçim öncesi.. Çok şey bir arada.. Hem ertelenen diğer tarihe belki katılım çok olur..
Neden olmasın :)benim gözüm arende zaten @AreN5
Ya bugün de bu yakadaydık. Hava serin diye geçmedik ıkeaya. Keşke baksaymışım. Neyse bidaha gittigimde bakayım. Sağol cnm.@AreN5 cnm o masa sandalyeden IKEA da var benden bi tavsiye yuvarlak Masasi cok yer kaplio dikdortgrni daha ideal sandalyesi cok Ii Ben bile oturablyrm saglam bisey
Bizim oldu da bitti maşallah :)) gece bir yada ili kez uyanıyor ama ayılmıyor bile ben de tabi hatta kalkıp kalkmadığımı bile hatırlamıyorum sabah o kadar gözüm kapalı gidip emziğini ya da ili damla su verip dönüyorum. Artık yatağa koyunca kafasını yastıkla koyup uyuyor, bazen bir iki arkamdan bağırıyor ama ağlamıyor, ben oralı olmayınca vurup kafayı uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?