Oh maşallah azadaBizim oldu da bitti maşallah :)) gece bir yada ili kez uyanıyor ama ayılmıyor bile ben de tabi hatta kalkıp kalkmadığımı bile hatırlamıyorum sabah o kadar gözüm kapalı gidip emziğini ya da ili damla su verip dönüyorum. Artık yatağa koyunca kafasını yastıkla koyup uyuyor, bazen bir iki arkamdan bağırıyor ama ağlamıyor, ben oralı olmayınca vurup kafayı uyuyor
Sabah 8-8.30 da uyanıyor. Öğle 1. Uyku 12 de 1-1.5 saat. 2. Öğle uykusu 5 gibi 1 saat. Akşam uykusu 9-9.30 en geç. Zaten uykusu gelince yere uzanıp kafasını iki yana sallayıp nennennen demeye başladı. Tam hayallerimdeki Bebek oldu azad :)))Oh maşallah azada
Akşam kaçta yatıyo ya benim birazda derdim saatler öğlen 1 gibi max 1 saat uyuyo akşamüstü 5 gibi 1 saat hep böyle gitti akşamda 9.30da uyurdu ama artık 12 de uyuyo geçen akşamüstü uyumadı akşam 9da uyudu sevindim uyudu erken diye 10 da kalktı oturdu 1.30 da uyudu gece bidaha napcam bilmiyorum
Masallah diyelim gercekten süperSabah 8-8.30 da uyanıyor. Öğle 1. Uyku 12 de 1-1.5 saat. 2. Öğle uykusu 5 gibi 1 saat. Akşam uykusu 9-9.30 en geç. Zaten uykusu gelince yere uzanıp kafasını iki yana sallayıp nennennen demeye başladı. Tam hayallerimdeki Bebek oldu azad :)))
Bende yaptim bu yazlik kislik ayirma isini ama tek basimaSlm kızlar iki gundur pek yazamadim okuyup çıktım sadece cumartesi gorumceydeydim bugün de esimle gardrobumuzu boşalttık giymedigimiz kıyafetleri çıkardık yazlıkları kaldırıp kisliklari yerleştirdik 3 çocuk yapmaya niyeti olan arkadaşlar varsa öncelikle eve bol bol gardop yaptırın kızlarsigamiyoruz bir turlu biz bizim gardrop eskidi artık ama tasinacagimiz için hiç degistirmiyoruz şimdi ama küçük geliyor çocukların var o da küçük geliyor bir de bütün bebekler niloyayi çok seviyor galiba Ece hiç ilgilenmiyor actigimda başta bir iki kez bakıyordu şimdi hiç bakmıyor ama tom var ya konuşan kedi onu telefonuma indirdim ona deli oluyor kom kom diye konuşuyor Ecenin söylediklerini tekrar edince çok hoşuna gidiyor yyemegimizi bile onunla yiyiyoruz meme istediğinde onu açınca unutuyor kedi uyumaya gidince anne eee eee diyor
Bencede mantıklı bi karar olur..komplo teorisi olarak kalır inş ..o günler için çok uyarı yapılıyo..ne olur ne olmaz ..
Bi de herkese sorsam ben emziriyorum , süt çok az ama emiyo yine..süte alştırsam diyorum ama yapamadım içmiyo..sizinkiler içiyo mu?
Bi de birlikte ne oynuyorsunuz bebişle ? Ben bazen tıkanıyorum yapacak bi şey bulamıyorum..eskiden zihinsel gelişim der dururdum bıraktım bi kenara, akışına...bazen suçluluk hissediyorum sırf bu yüzden..bi oyun grubunu bile bulamadım henüz..heves işte ilk göz ağrısı ya, ne yapsam eksik kalacak sanki..beni anlarsınız bi siz..)
Slm kızlar iki gundur pek yazamadim okuyup çıktım sadece cumartesi gorumceydeydim bugün de esimle gardrobumuzu boşalttık giymedigimiz kıyafetleri çıkardık yazlıkları kaldırıp kisliklari yerleştirdik 3 çocuk yapmaya niyeti olan arkadaşlar varsa öncelikle eve bol bol gardop yaptırın kızlarsigamiyoruz bir turlu biz bizim gardrop eskidi artık ama tasinacagimiz için hiç degistirmiyoruz şimdi ama küçük geliyor çocukların var o da küçük geliyor bir de bütün bebekler niloyayi çok seviyor galiba Ece hiç ilgilenmiyor actigimda başta bir iki kez bakıyordu şimdi hiç bakmıyor ama tom var ya konuşan kedi onu telefonuma indirdim ona deli oluyor kom kom diye konuşuyor Ecenin söylediklerini tekrar edince çok hoşuna gidiyor yyemegimizi bile onunla yiyiyoruz meme istediğinde onu açınca unutuyor kedi uyumaya gidince anne eee eee diyor
Benim bu evimde ki en büyük sanslarimdan biride boş odada koca bir gardrop olmasi sanırım. Evi satın aldığımız abla da o odayı misafir odası olarak kullaniyomustu ve oraya boş diye kocaman 6 kapılı bi dolap yaptırmış ve goturmiycem bu sana kalsın dedi bana.okadar güzelki daha çok yeni benim bütün giymedigimiz giysileri topladı eski evimde yigitin dolabı yoktu bunun iki rafı yigitin kıyafetlerini ayirdim.yedek yorgan battaniye ne varsa topladı hep.gerçekten çok büyük nimetmis yedek bi dolabın olmasi. Niloya ya gelince burda bebekler çok seviyo bide ben aciyim ne yapıcak bakalım dedim ama ece gibi hiç ilgisini çekmedi. En çok kukili tv yi seviyo yiğitte. Ben de içimden aksama kadar akşam yatmaz sabah kalkmzi söylerken buluyorum hep kendimi:))) dinleye dinleye beynime kazindi şarkı:)Slm kızlar iki gundur pek yazamadim okuyup çıktım sadece cumartesi gorumceydeydim bugün de esimle gardrobumuzu boşalttık giymedigimiz kıyafetleri çıkardık yazlıkları kaldırıp kisliklari yerleştirdik 3 çocuk yapmaya niyeti olan arkadaşlar varsa öncelikle eve bol bol gardop yaptırın kızlarsigamiyoruz bir turlu biz bizim gardrop eskidi artık ama tasinacagimiz için hiç degistirmiyoruz şimdi ama küçük geliyor çocukların var o da küçük geliyor bir de bütün bebekler niloyayi çok seviyor galiba Ece hiç ilgilenmiyor actigimda başta bir iki kez bakıyordu şimdi hiç bakmıyor ama tom var ya konuşan kedi onu telefonuma indirdim ona deli oluyor kom kom diye konuşuyor Ecenin söylediklerini tekrar edince çok hoşuna gidiyor yyemegimizi bile onunla yiyiyoruz meme istediğinde onu açınca unutuyor kedi uyumaya gidince anne eee eee diyor
Zor oluyor tek yapmak eşim dolabının ona ait kısmını kendi düzenler hep ben kendi tarafımi duzenlerim artık çocuklarda kendileri yapıyor canim ben yetisemiyorum hepsine sadece yıkayıp utulemesi bana aitBende yaptim bu yazlik kislik ayirma isini ama tek basima
Allah gönlüne gore versin pufpuffcum dolapları hazırla o zaman:))Ben ben beeeen 3 çocuk istiyorum
çok iyi denk gelmiş canim dolap ne varsa topluyor benim yorganlarim sığmıyor sadece giysi koyuyorum battaniye yorganlari bazalarin içine koyuyorum Ecenin kıyafetlerini bizim sifonyerin cekmecelerine koyuyorum aşılacak olanları abilerinin dolabına asiyorum tasinirsam bende bir tane yatak odasına bir tane daha çocuk odasına yaptircam anca yeter Yigitte niloya sevmiyor demek Ece gibi ben aciyorim keşke izlese oyalanır biraz ama yok bırakıp yanıma geliyor hemenBenim bu evimde ki en büyük sanslarimdan biride boş odada koca bir gardrop olmasi sanırım. Evi satın aldığımız abla da o odayı misafir odası olarak kullaniyomustu ve oraya boş diye kocaman 6 kapılı bi dolap yaptırmış ve goturmiycem bu sana kalsın dedi bana.okadar güzelki daha çok yeni benim bütün giymedigimiz giysileri topladı eski evimde yigitin dolabı yoktu bunun iki rafı yigitin kıyafetlerini ayirdim.yedek yorgan battaniye ne varsa topladı hep.gerçekten çok büyük nimetmis yedek bi dolabın olmasi. Niloya ya gelince burda bebekler çok seviyo bide ben aciyim ne yapıcak bakalım dedim ama ece gibi hiç ilgisini çekmedi. En çok kukili tv yi seviyo yiğitte. Ben de içimden aksama kadar akşam yatmaz sabah kalkmzi söylerken buluyorum hep kendimi:))) dinleye dinleye beynime kazindi şarkı:)
Bizmde kullanmadgmz spor aletlerinin olduğu oda var benm evlenmeden önceki 4kapili gardolabimi koyduk montlar fln içinde hep çok iyi olmuş siznde birakmasi. Benm esyalarm çok fazla esmin esyalariyla yatak odasındaki gardolaba sigmasi imkansizdi bnde aldm annemlerden dolabimi kullaniyirmBenim bu evimde ki en büyük sanslarimdan biride boş odada koca bir gardrop olmasi sanırım. Evi satın aldığımız abla da o odayı misafir odası olarak kullaniyomustu ve oraya boş diye kocaman 6 kapılı bi dolap yaptırmış ve goturmiycem bu sana kalsın dedi bana.okadar güzelki daha çok yeni benim bütün giymedigimiz giysileri topladı eski evimde yigitin dolabı yoktu bunun iki rafı yigitin kıyafetlerini ayirdim.yedek yorgan battaniye ne varsa topladı hep.gerçekten çok büyük nimetmis yedek bi dolabın olmasi. Niloya ya gelince burda bebekler çok seviyo bide ben aciyim ne yapıcak bakalım dedim ama ece gibi hiç ilgisini çekmedi. En çok kukili tv yi seviyo yiğitte. Ben de içimden aksama kadar akşam yatmaz sabah kalkmzi söylerken buluyorum hep kendimi:))) dinleye dinleye beynime kazindi şarkı:)
Oyoyyy geçmiş olsunkızlar selam dünden beri bakamadım hiç feci grip oldum şimdi geçmişe dönip okicim işyerinde de telaşe yarın akşam ofis diğer kampüse taşınacak toparlanmaya çalışıyorum annem aradı şimdi miranında burnu akmaya başlamış bulaştırdım sanırım inşallah o hafif atlatır
eline sağlık canım allah kabul etsinAyy yoruldum asure yaptim ve dağıttım Eki Görüntüle 1667178
ne kadar benziyorlar mirayla istemediği bişi olsun öğürmeye başlar çok ağlarsa kusar inşallah kalıcı olmaz bu huyları malum ben ilkokul çağında bile kullanmışım bu durumuDün gece areni tam 45 dk salladım uyumadı. Bende attım yatağına çıktım odadan A apriori11 taktigini uygulayayım dedim.. Bebefonuda yanıma aldım. 3. dk falandı öyle bi ağlamaya başladı ki.. Eşime dedim koş kusacak. Biz gidip kucağımıza alana kadar her yere kustu.. Aren pütürlü yediginde ağladığında kısacası zor durumlarda hemen kendini kusturabiliyor.. Oysaki çok heveslenmiştim kendi kendine uyur diye..
geçmiş olsun canım@Akaibu gülme komşuna gelir başına :) güldüm sana yapıştım bugün yere dizimin üstüne düştüm şişti ağrıyo :)
Canım ya hem seçim öncesi hem cumhuriyet bayramı ben baya tırstım ne yalan söyleyeyimhem teklif eden hem bozan gibi olmak istemem ama ben iptal edelim derim. Ama eğer yok biz planladık kendimizi ayarladık derseniz ben de gelirim yani başka işim planım olduğu için değil ama şu bombalama olayları yüzünden mahalle dışına çıkmaya korkar oldum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum elbette @AreN5 @minnakkartal
A apriori11
@minnakkartal
@AreN5
kızlaaar apriori haklı.. Bence zaman olarak ertelensin buluşma işi,hem resmi tatil hem birleştirilmiş tatil hemde seçim öncesi.. Çok şey bir arada.. Hem ertelenen diğer tarihe belki katılım çok olur..
mira da niloyayla ilgilenmedi ama toma bayılıyor kendi ipadine de indirdim bide onun versiyonları var yemek yiyen banyo yapan falan onlarla oynamaya bayılıyorSlm kızlar iki gundur pek yazamadim okuyup çıktım sadece cumartesi gorumceydeydim bugün de esimle gardrobumuzu boşalttık giymedigimiz kıyafetleri çıkardık yazlıkları kaldırıp kisliklari yerleştirdik 3 çocuk yapmaya niyeti olan arkadaşlar varsa öncelikle eve bol bol gardop yaptırın kızlarsigamiyoruz bir turlu biz bizim gardrop eskidi artık ama tasinacagimiz için hiç degistirmiyoruz şimdi ama küçük geliyor çocukların var o da küçük geliyor bir de bütün bebekler niloyayi çok seviyor galiba Ece hiç ilgilenmiyor actigimda başta bir iki kez bakıyordu şimdi hiç bakmıyor ama tom var ya konuşan kedi onu telefonuma indirdim ona deli oluyor kom kom diye konuşuyor Ecenin söylediklerini tekrar edince çok hoşuna gidiyor yyemegimizi bile onunla yiyiyoruz meme istediğinde onu açınca unutuyor kedi uyumaya gidince anne eee eee diyor
sağol canım benimOyoyyy geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?