2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Burdaki lcw da görmedim hiç ayrıca bi gittiğimde olan şey bi dahakine katiyyen kalmıyo sanki bedava dağıtıyolar tekrar bulabildiysen ne mutlu

çok geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canim çabuk atlatirsiniz insallah
Herkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında
Maşallah Betül e bizim kahvaltiyla aramiz pek yok bir yumurta ve 5-6 tane siyah zeytin yiyiyor zeytini çok seviyor kahvaltıyı hazırlarken görünce istiyor hemen ama peynir yemiyor maalesef
Dr gidiyorum yorgunluk baldirlarda gecmeyen agri halsizlik sinirlilik surekli uyku hali yasama sevinci düşüklüğü belirtileri ile gidecem bakalim ne cikacak. Kansizliktan supheleniyorum fe eksikligi olabilir
Benzer belirtiler bende de oluyor bazen git canim bakalım ne yiyecek Dr
Burdaki lcw da görmedim hiç ayrıca bi gittiğimde olan şey bi dahakine katiyyen kalmıyo sanki bedava dağıtıyolar tekrar bulabildiysen ne mutlu
ben de kaç defa gittim lcw ye gormedim dün gittim bir tane o kot elbiseden gordum ama ben Eceye 4 tane badi aldım küçük geliyordu badileri

valla ben çok sevdim iyiki almışsınız sizde eminim gökçeyede çok yakışacak güle güle giysin bizde foto isteriz
teşekkür ederim canım yıkansın giydirip çekicem hemen:)

Burda lcw çok canım birinde olmasa öbüründe oluyo. Aradığın şeyi bulman için resmen deşmen gerekiyo ama reyonları.

Ya kızlar yettiremiyorum oğluma kılık kıyafet ana söyleyince de bana abarttığımı söylüyor eşim ailem vs. Günde ortalama 3-4 kez full değiştiriyoruz baştan aşağı. Ya terler ya ıslatır bi şekilde değiştirtir o kıyafetleri. Havalar soğudu kurulanıyorum ama dolabında da yer kalmadı kıyafetten. Sizde durumlar Nasıl. Be sıklıkta kıyafet değiştiriyorsunuz ve ne kadar ve ne alıyorsunuz bebelere. Ben genelde evde olduğu için eşofman alt üst kapşonlu sweat falan alıyorum yün yelek işini sevmediğim için. Ama yetmiyor

Çok değiştiriyomuşsun hakkaten. Hani ıslatınca falan mecburen değiştircez ama terliyosa sık sık belki gerektiğinden kalın giydiriyosundur canım. Bizim genelde 1 kıyafetle biter iş. yemek dökülür ıslanır falansa en fazla 3 olmuştur şu zamana kadar. Çorap çok sık değiştiririm. Birde sadece altını bezi çok dolunca nemlilik geçmişse değiştiririm o kadar
Haftada bir yıkarım çamaşırlarını. Küçülenleri hep kaldırdım. 3 sıfır kollu zıbını var 5 tane kısa kollu zıbın. 5 tane uzun kollu kış için daha hiç giydirmedim gerçi. 3 tanede atlet var şimdi üzerine olan.
bende yelek pek sevmiyorum evde tonla var ama malesef. 2 tane sweat adidasın eşofman takımı var. Eşofman alt üst 2 tane. 5-6 tayt o kadarda uzun kollu penye var. 2 pantolon almıştım güya ama onlarda büyük geldi iyikide büyükmüş çok almışım çünkü. Havalar iyice soğuyunca çorapla anca olur. 2 kazak var. 2 elbise var.
Başkada almam sanırım. Alırsam havalar iyice soğuyunca kazak tarzı bişeyler alırım. her ne kadar gözüm doymasada yeter sanırım

çok geçmiş olsun cnm

teşekkürler kızlar Allahtan bu hafta iki gün gerçi aralarda mail bakmaya oturuyorum anca kolilemeyle uğraşıyorum bittim valla

miranın iki üç kez değiştiriyorum kıyafetini ama kustuğu fln olursa sayı artıyor bizde de şu ara önü çok ıslanıyo deli gibi salya modunda daha çok üst değiştiriyorum aslında eşofman bi kaç tane bi kaç tane de tayt var iki tane kotu onları dışarı giydiriken bi kaç kazak henüz uzun kollu çıtçıtlı almadım ama alıcam uzun kollu badileri var bi kaç tane ama zor kuruyo artık bi kaç bişi daha almaya çıkmam lazım

A apriori11 canım ben haftada iki kez yıkamaya başladım kıyafetlerini yetişmiyor yoksa, yetişmiyor diye senin de dediğin gibi hem eşofman tipi alt üstü alıyorum, pantolon falan almıyorum. Gün içinde bizimkinin bir de salyası çok akıyor, artık büyüdü önlük de taktırmıyor, ıslanıyor değişiyoruz, dışarı çıkıyor parka oturuyor daha yeni yürüdüğü için düşüyor değiştiriyoruz, terliyor değiştiriyoruz, çişi çıkıyor gece değiştiyorum iş çamaşırına kadar mecburi, daha dün bir sürü atlet, kilot, alt üst pijama aldım yetişmiyor diye, ben çıtlıtlı kullanmıyorum artık:)

Ben gunde 1 kez belki degistiriyorum haftada 1 ya da 2 kere camasirlarini yikarim. Genelde mevsimlik kazak uzerine yelek falan giydiriyorum. Bende yarim kollu citcitli giydiriyorum ama dün donduk buzz gibiydi gece

bu gidişle 3'e çıkacak kışlık örme yün kazaklar yelekler 30 derece ayrı yıkanıyor yoksa bozuluyor:)

Ben gunde 1 kez belki degistiriyorum haftada 1 ya da 2 kere camasirlarini yikarim. Genelde mevsimlik kazak uzerine yelek falan giydiriyorum. Bende yarim kollu citcitli giydiriyorum ama dün donduk buzz gibiydi gece
Saydım 11 atlet çıtçıtlı, 4 kısa kollu çıtçıtlı bazen atlet bitince onları giydiriyorum yazdan kalan, 5 uzun kollu çıtçıtlı body, 3 uzun kollu pijama takımı, 10 eşofman altı, 10 eşofman üstü, 4 kapşonlu sweat, 3 kazak, 5 gömlek, 1 süveter, 11 pantolon, 2 kışlık mont, 2 mevsimlik mont, 2 anorak yelek. Ve ben nerdeyse her gün çamaşır yıkıyorum 2 günde anca kuruyor. sanırım ben abartıyorum. Tam kuruyup diziyorum yeni posta çıkıyor :/ dışarı çok çıkıyoruz diye ben montları yelekleri falan da yıkıyorum :/
Ama mesela sırf dün 4 kez kıyafet değiştirdi atletten çorabına kadar :/

Hiç abartılı değil canım yazdığın şeyler:) ben hafta sonu kurusun da kayınvalidelere bırakayım çamaşır diye peteğin üstünde bile kuruttum, yoksa mümkün değil yetişsin

dün oğlumun elleri üşüdü buz gibi oldu dışarı çıktığımızda üstelik ince de değildi üzeri ama üşüyorlar

Maşallah
Ama dışarı çok çıkıyosan normaldır. Bizim bi pazarımız olduğu için..
En az kıyafet değiştirende ben mişin heralde. Bende az mı değiltiriyorum daha mı çok değiştirsem ki diye düşünmeye başladım

canim ben iki kez degistiriyorum yemek yerken kirleniyor daha çok terleme artık çok olmuyor ama Ece onluk hiç sevmiyor ben yedirirken kirlenmiyor kendi yerken kirletiyor ustunu ben tayt eşofman altı falan giydiriyorum evde daha çok üstüne sweet ya da uzun kollu badilerinden giydiriyorum pantolon bazen dışarı çıkarken giydiriyorum haftada iki kez çamaşırlarını yikiyorum zor kuruyor geçen sene BİM e peteğin ustune takılan çamaşırlık gelmişti bizde doğalgaz yok diye almamistim ama bu sene bekliyorum ondan alcam odanın birine takcam abilerinin de okul kıyafetleri kurumuyor ben de her dışarı çıktığımda Eceye ev kıyafeti alıyorum yetmiyor

Sizinki bayagi varmış ben evde durduğumuz için öğleye kadar pijamalarini çıkarmiyorum kahvaltısını onlarla yaptırıp üzerini değiştiriyorum gezmeye gitmiceksek pantolon giydirmiyorum esofmanlari rahat ediyor onlarla duruyor genel olarak 2 kere falan üst değiştiriyorum bende tabi arada fazla değiştirdiğimde olabiliyor

Peynir seviyo betül eline kaşar veriyodum daha küçükken bu ara çeçil almaya başladık dilimleyip koyuyorum tabağına minik minik yiyo zeytinde seviyo ama yarım yarım koyuyorum tabağına aynen çıkıyo o yüzdrn çok vermiyorum

Bi de betül normal kıyafetler küçük olsa bile badileri oluyo genelde geçen pançoda indirim vardı ordan aldım 5 li bi kaçta yazdan kalma var idare ediyoruz

Gerçekten çokmuş bizim bazen aynı kıyafetle bi iki gün bile geçirdiğimiz oluyo hatta altlarla daha uzun süre bile geçerdr üstünü çıkarınca altıda değişiyorum üstüdr genelde yediklerinden leke oluyo diye değişiyoruz

Evet ayrı yıkıyorum onunkileri, artık açık renk koyu renk ayrımı da yapmaya başladım, önceden hepsini bir atıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…