2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah canim ne güzel ben kaşar ve cecil aldım ama yemedi ben de yoğurda ağırlık veriyorum o yüzden yoğurdu seviyor bizim badilerin çit citlari kapanmiyor bir de uzun kollu olanların kolları kısa geliyor ama geçen sene almıştım onları bayağı giydi

Konu yıkamaya geçtiğine göre deterjan ne kullanıyorsunuz siz? ben önce dalin kullanıyordum şimdi omo sensitive, yumuşatıcı hala kullanmıyorum...

Son düzenleme:
Sahi deterjan diyince benimde bi sorum vardı. Ben dalin kullanıyorum. Bi kere aldığımızı unutup bi daha almıştık. Hala bi kutu açılmamış var.
Gökçenin uzun kollu iki badisinin önü leke oldu. Biri kuşburnu biri pekmez lekesi Çıkmıyo. Koslada beklettim sonra yıkadım. Ama yine çıkmadı. Çokta seviyorum onları. Önerebileceğini bi yöntem var mı?

Siz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz

ben bizimkilerden ayrı yıkıyorum hâlâ ve ayrı yıkamaya devam ederim heralde..deterjanda ayrı ama Efe'nin belli başı 1-2 şeyi dışında hepsini bir yıkıyorum..

Konu yıkamaya geçtiğine göre deterjan ne kullanıyorsunuz siz? ben önce dalin kullanıyordum şimdi omo sensitive

Ben bebek için olan Omo ve Yumoş kullanıyorum..

Anladım galiba ben varmısım ayrı yıkamaya ben bizikilerle ve bizim detarjanla yıkıyorum ariel dalın geçirmiyor lekelerini çünkü bide sadece umutun kini doldur.ayı beklesem giyecek bisisi kalmaz bizimkiler zaten bir kere giydiğimiz icin ayirmiyorum

Bende ayrı yıkıyodum ama artık karıştırcam bizimde pembe bi üst boyadı çamaşırları koyu açık beyaz ayırırsam 3er tane yıkamam lazım onun için bizimkilerle atcam deterjanda bizimkinden kullanıyorum

@Akaibu canim bu hafta onlar bulusmalarini erteliyorlar ama biz bulusabiliriz degil mi? Hafta sonuna kadar uygun bi gunde bulusalim isterim havalar daha da bozmadan. Tatili biz degerlendirelim bari.

@Akaibu canim bu hafta onlar bulusmalarini erteliyorlar ama biz bulusabiliriz degil mi? Hafta sonuna kadar uygun bi gunde bulusalim isterim havalar daha da bozmadan. Tatili biz degerlendirelim bari.
canım malesef tatili benim annemlerde değerlendiriyolar:) kardeşimle buraya gelceklermiş. Yarın müsait olursan ben hep evdeyim. Ama sonra doluyum malesef.

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ama sirke döküyorum. Tvde duymuştum yumuşatıyo çamaşırları diye. Sirke kokmuyo çamaşırlar ama yumuşatıcı gibi güzelde kokmuyo tabi

Ben dalinin deteraniyla yumusaticisni kullaniyorm hiraya ama lekeler olduğu gbi duruyor ilk baslarda sabun rendeliyodm

Lekeli yeri ıslak üzerine toz deterjandan dök onu da biraz beklet çıkarıyo lekeyi

Ben bizim deterjanla ve beraber yıkıyorum bişey olmuyo merak etme :))))

Evet ayrı yıkıyorum onunkileri, artık açık renk koyu renk ayrımı da yapmaya başladım, önceden hepsini bir atıyordum

Ben betülün kıyafetlerini ayrı yıkarken renk karıştırmayan mendillerden koyuyodum her zaman

Sizinki kadar kiyafetimiz yok ama senin kadar sık degistiriyorum bende. Evin icinde esofman sweat gibi rahat seyler giydiriyorum. Kizimada ayni sekilde tayt esofman sweat. Sadece disari cikinca suslu seyler giydiriyorum, onemli olan rahatlık.
Kesinlikle birlikte yikayamam ne bileyim icime sinmez benim kiziminkileri 4 yasina kadar hep ayri yikadim hemde 3e bölüp. Acik renkli koyu renkli ve beyaz. Simdi oglumunkileride ablasininkilerle yikiyorum. Kirli camasir sepetleri bile ayrıdır. Yumusaticiyida arada bir kullaniyorum camasirlari cok sertlesince

A apriori11 cnm ben sabah kalknca giydiryorm aksma yatarken degistryorm. Çok nadir iki kere değiştiriyorm yemek dökülünce fln islanmiyo hc ustu

Hiç abartılı değil canım yazdığın şeyler:) ben hafta sonu kurusun da kayınvalidelere bırakayım çamaşır diye peteğin üstünde bile kuruttum, yoksa mümkün değil yetişsin

Konu yıkamaya geçtiğine göre deterjan ne kullanıyorsunuz siz? ben önce dalin kullanıyordum şimdi omo sensitive, yumuşatıcı hala kullanmıyorum...

A apriori11 cnm ben sabah kalknca giydiryorm aksma yatarken degistryorm. Çok nadir iki kere değiştiriyorm yemek dökülünce fln islanmiyo hc ustu

Bizde ter ve çiş olayı olduğu için çok değiştiriyorum yemek pek dökülmüyor. Yıkama değil de kurutma zulüm bu aylarda o yüzden kıyafet yetiştiremiyorum kurumak bilmediler. Petekler yanmıyor daha evde zor kuruyo :/

Azadın çamaşırlarını ayrı yıkıyorum zaten yetiyor makineye doldurmaya, bazen bizim tişört falan olursa onları da atıyorum. Omo kullanıyorum ben de. Lekeler için kışla falan hikaye. Azad bebekken de sırta kadar kaka yapardı. Ben o Zaman'dan beri Arap sabunuyla diş fırçasıyla önce lekeyi fırçalıyorum sonra makineye atıp yıkıyorum hiç leke kalmıyor. Bi de dışarı çok çıkıyoruz etrafa sürünüyor yere düşüyor eve gelince onları da çıkarıp yıkıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…