Maşallah canim ne güzel ben kaşar ve cecil aldım ama yemedi ben de yoğurda ağırlık veriyorum o yüzden yoğurdu seviyor bizim badilerin çit citlari kapanmiyor bir de uzun kollu olanların kolları kısa geliyor ama geçen sene almıştım onları bayağı giydiPeynir seviyo betül eline kaşar veriyodum daha küçükken bu ara çeçil almaya başladık dilimleyip koyuyorum tabağına minik minik yiyo zeytinde seviyo ama yarım yarım koyuyorum tabağına aynen çıkıyo o yüzdrn çok vermiyorum
Bi de betül normal kıyafetler küçük olsa bile badileri oluyo genelde geçen pançoda indirim vardı ordan aldım 5 li bi kaçta yazdan kalma var idare ediyoruz
Gerçekten çokmuş bizim bazen aynı kıyafetle bi iki gün bile geçirdiğimiz oluyo hatta altlarla daha uzun süre bile geçerdr üstünü çıkarınca altıda değişiyorum üstüdr genelde yediklerinden leke oluyo diye değişiyoruz
Siz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
Konu yıkamaya geçtiğine göre deterjan ne kullanıyorsunuz siz? ben önce dalin kullanıyordum şimdi omo sensitive
Ben ayrı yikiyorum canim hatta ben de renkli beyaz şeklinde ayırarak yikiyorum artık çünkü hepsini beraber yikadigimda bir tane pembe tayt hepsini boyamis çok kötü oldu beyazlarSiz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
Canim ben deterjan olarak sabun tozu kullaniyorum dalin gibi. Yunusatici kullanmıyorum zararli oldugunu düşünüyorumbende ayrı yıkıyorum deterjan omo kullanıyorum yumuşatıcı dalin
canım malesef tatili benim annemlerde değerlendiriyolar:) kardeşimle buraya gelceklermiş. Yarın müsait olursan ben hep evdeyim. Ama sonra doluyum malesef.@Akaibu canim bu hafta onlar bulusmalarini erteliyorlar ama biz bulusabiliriz degil mi? Hafta sonuna kadar uygun bi gunde bulusalim isterim havalar daha da bozmadan. Tatili biz degerlendirelim bari.
Sahi deterjan diyince benimde bi sorum vardı. Ben dalin kullanıyorum. Bi kere aldığımızı unutup bi daha almıştık. Hala bi kutu açılmamış var.
Gökçenin uzun kollu iki badisinin önü leke oldu. Biri kuşburnu biri pekmez lekesi Çıkmıyo. Koslada beklettim sonra yıkadım. Ama yine çıkmadı. Çokta seviyorum onları. Önerebileceğini bi yöntem var mı?
Ben bizim deterjanla ve beraber yıkıyorum bişey olmuyo merak etme :))))Siz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
Evet ayrı yıkıyorum onunkileri, artık açık renk koyu renk ayrımı da yapmaya başladım, önceden hepsini bir atıyordum
Sizinki kadar kiyafetimiz yok ama senin kadar sık degistiriyorum bende. Evin icinde esofman sweat gibi rahat seyler giydiriyorum. Kizimada ayni sekilde tayt esofman sweat. Sadece disari cikinca suslu seyler giydiriyorum, onemli olan rahatlık.Ya kızlar yettiremiyorum oğluma kılık kıyafet ana söyleyince de bana abarttığımı söylüyor eşim ailem vs. Günde ortalama 3-4 kez full değiştiriyoruz baştan aşağı. Ya terler ya ıslatır bi şekilde değiştirtir o kıyafetleri. Havalar soğudu kurulanıyorum ama dolabında da yer kalmadı kıyafetten. Sizde durumlar Nasıl. Be sıklıkta kıyafet değiştiriyorsunuz ve ne kadar ve ne alıyorsunuz bebelere. Ben genelde evde olduğu için eşofman alt üst kapşonlu sweat falan alıyorum yün yelek işini sevmediğim için. Ama yetmiyor
Kesinlikle birlikte yikayamam ne bileyim icime sinmez benim kiziminkileri 4 yasina kadar hep ayri yikadim hemde 3e bölüp. Acik renkli koyu renkli ve beyaz. Simdi oglumunkileride ablasininkilerle yikiyorum. Kirli camasir sepetleri bile ayrıdır. Yumusaticiyida arada bir kullaniyorum camasirlari cok sertlesinceSiz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
Hiç abartılı değil canım yazdığın şeyler:) ben hafta sonu kurusun da kayınvalidelere bırakayım çamaşır diye peteğin üstünde bile kuruttum, yoksa mümkün değil yetişsin
Maşallah
Ama dışarı çok çıkıyosan normaldır. Bizim bi pazarımız olduğu için..
En az kıyafet değiştirende ben mişin heralde. Bende az mı değiltiriyorum daha mı çok değiştirsem ki diye düşünmeye başladım
canim ben iki kez degistiriyorum yemek yerken kirleniyor daha çok terleme artık çok olmuyor ama Ece onluk hiç sevmiyor ben yedirirken kirlenmiyor kendi yerken kirletiyor ustunu ben tayt eşofman altı falan giydiriyorum evde daha çok üstüne sweet ya da uzun kollu badilerinden giydiriyorum pantolon bazen dışarı çıkarken giydiriyorum haftada iki kez çamaşırlarını yikiyorum zor kuruyor geçen sene BİM e peteğin ustune takılan çamaşırlık gelmişti bizde doğalgaz yok diye almamistim ama bu sene bekliyorum ondan alcam odanın birine takcam abilerinin de okul kıyafetleri kurumuyor ben de her dışarı çıktığımda Eceye ev kıyafeti alıyorum yetmiyor
Sizinki bayagi varmış ben evde durduğumuz için öğleye kadar pijamalarini çıkarmiyorum kahvaltısını onlarla yaptırıp üzerini değiştiriyorum gezmeye gitmiceksek pantolon giydirmiyorum esofmanlari rahat ediyor onlarla duruyor genel olarak 2 kere falan üst değiştiriyorum bende tabi arada fazla değiştirdiğimde olabiliyor
Peynir seviyo betül eline kaşar veriyodum daha küçükken bu ara çeçil almaya başladık dilimleyip koyuyorum tabağına minik minik yiyo zeytinde seviyo ama yarım yarım koyuyorum tabağına aynen çıkıyo o yüzdrn çok vermiyorum
Bi de betül normal kıyafetler küçük olsa bile badileri oluyo genelde geçen pançoda indirim vardı ordan aldım 5 li bi kaçta yazdan kalma var idare ediyoruz
Gerçekten çokmuş bizim bazen aynı kıyafetle bi iki gün bile geçirdiğimiz oluyo hatta altlarla daha uzun süre bile geçerdr üstünü çıkarınca altıda değişiyorum üstüdr genelde yediklerinden leke oluyo diye değişiyoruz
Siz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
Konu yıkamaya geçtiğine göre deterjan ne kullanıyorsunuz siz? ben önce dalin kullanıyordum şimdi omo sensitive, yumuşatıcı hala kullanmıyorum...
Sahi deterjan diyince benimde bi sorum vardı. Ben dalin kullanıyorum. Bi kere aldığımızı unutup bi daha almıştık. Hala bi kutu açılmamış var.
Gökçenin uzun kollu iki badisinin önü leke oldu. Biri kuşburnu biri pekmez lekesi Çıkmıyo. Koslada beklettim sonra yıkadım. Ama yine çıkmadı. Çokta seviyorum onları. Önerebileceğini bi yöntem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?