- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Yarami deştin resmenAy annemmm ne çamaşırmış bi dokundum tüm topikten ah işittim
@minnakkartal canım çok gecmis olsun inşallah ilerlemeden atlatırsınız mirada sende.
Geçmiş olsun ikinize de canım
ay bende böyleyim en yakınlarım bile fazla geliyo kaldıki konu komşu hiç istemem o kadar yorgunum ki her fırsatta sadece dinlenmek istiyorumKizlar ben bazı şeyler den çok bıktım bunaldim bildiğin insan yüzü görmek istemiyorum o kadar yani. Sürekli kapı calmasindan gelenden gidenden illede gel diyenden artık nefret ettım. O gün kendi annemler geldi onlara bile zor tahammül ettim. Gün içinde yarım saatligine bile biri gelse bütün duzenim bozuluyo işlerim aksiyo sonra düşünüyorum o gelen şimdi gitti evine yayila yayila oturuyo ama ben onun yüzünden geç kalmış yemeğimi yiğit pacamlarima dolana dolana ne zorluklarla yapıyorum diyip sinir oluyorum.artık gelene kapıyı acmiycam diyorum bi gün açmiyorum ikinci gün ayıp ediyomusum gibi geliyo. Ama bu aralar hiç tantana bitmiyo cocuklarimla söyle bi sakin günümüz çok az oluyo. Şu çocuk biraz daha büyüyen e kadar gelen giden olmasa nolur sanki.
başka zaman inşallah :)@Akaibu yarin oglene kadar dersim var ogleden sonra da tekrar dr gidecem musait olamam sanki. Gorusemezsek bizde erteleyelim başka zamana
Ben kerem alp in camasirlarini ayrı yikiyorum canım, kirli sepeti de ayrı. Uzun bir süre de böyle devam ederim sanırım.Siz hala kıyafetlerini tek mi yikiyosunuz yoksa sizinkilerde de atıyor musunuz
İşte bu durumdayım daha kurumsyanlar katlanmayanlar cabasi. Sadece iki günde biriken çamaşır ve bunların yüzde sekseni ayrılıp ütü olacak
Bu bebelerin hepsi park ın sonuna ille o a yı ekleyecekler:))Kızlar Kerem Alp az çok birşeyler söylüyordu uzun zamandır ama son 1 haftadır sürekli tekrar etme çabasında yeni kelimeler turetiyor hergün :)) Nasıl tatlilasiyorlar gittikçe. Artık dışarda park gördü mu parka paaka diye heyecan yapıyor resmen. Resimlerini gördüğü şeyleri söylemeye başladı. Hatta olayları bize ifade etmeye çalışıyor. Bir iki aya baya netlestirecek diye düşünüyorum. Tecrübeli anneler fikir verirse sevinirim :)) Nasıl oluyor bu konuşma işi :)))
bir de ayaka var bizde:))) Ayağını uzatıp ayaka diyor sıpa :)))Bu bebelerin hepsi park ın sonuna ille o a yı ekleyecekler:))
Canim ben de çok hatırlamıyorum ama bir bucuktan sonra bayağı bir artıyor konuşma olayıKızlar Kerem Alp az çok birşeyler söylüyordu uzun zamandır ama son 1 haftadır sürekli tekrar etme çabasında yeni kelimeler turetiyor hergün :)) Nasıl tatlilasiyorlar gittikçe. Artık dışarda park gördü mu parka paaka diye heyecan yapıyor resmen. Resimlerini gördüğü şeyleri söylemeye başladı. Hatta olayları bize ifade etmeye çalışıyor. Bir iki aya baya netlestirecek diye düşünüyorum. Tecrübeli anneler fikir verirse sevinirim :)) Nasıl oluyor bu konuşma işi :)))
Gecen yıl çamaşır makinam bozuldu bende kurutmalı aldım ama hiç kurutmayı açmadım etraftan çok kırıştırdığını kıyafetleri küçülttüğünü ve faturanın yüksek geldiğini dıyduğum için sadece çarşaf falan onuda az kurutmaya verdim hafıf nemli çıkardı öylece duruyoAy annemmm ne çamaşırmış bi dokundum tüm topikten ah işittim
Allah kolaylık versin canım güzel günlerde giyinin senin elinden birşey kaçmaz halledersin çarcabukİnan ki bu görünenin 2 katı hatta belki daha fazlası vardı bende..dolap boşalmıştı artık,gerektikçe ütü yapıp giyiyorduk..eşim bile söylenmeye başlamıştı artık,o derece..birikmeye başladı mı sonu gelmiyor..bigün bi başladım,3 saati geçti hâlâ bitmemişti hâlâ da var bekleyen ütü..
Bana da eşim alışverişe bahane arıyorsun daha ne kadar kıyafeti olacak küçücük çocuğun diyor :/ uyku eğitimini kesin dene. Azad artık hiç ses çıkarmadan kendisi uyuyor. Ya anlatırken bile inanamıyorum:)))@minnakkartal geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatırdınız. A apriori11 oğluma ben de çamaşır yetiştiremiyorum. Kurumuyor dediğin gibi eşime alalım diyorum her hafta bir dünya kıyafet alıyorsun bu çocuğa diyor. Şimdi bir de mantar oldu poposu günde en az yarım saat bezdiz durması lazım en az iki pikama o arada gidiyor zaten. Bizde çamaşır asla bitmez. Ütüyü sadece dışarda giyecekleri ütülüyorum. şu azılar bi çıkarsa uyku eğitimini deniycem o zaman kafanı ağrıtabilirim.
Güle güle oynasın :) çadırın bana da faydası oldu, uyumadan önce oyuncaklarını toplatıp çadıra doldurtuyorum, hem ortalık toparlanıyor hem de azıcık sorumluluk alsın sıpa :)Bu arada çadırımızı da kurduk tosbam bayıldı. Bugün dışarda ilk kez güvercinlere tepki verdi kovaladı çok hoşlandı. Eve kuş mu alsak dedim eşime ne yapıcanı şaşırdın dedi:)
Çok geçmiş olsun. Bi götürseydin dr a keşkeİyi geceler güzel anneler biz yine hastayız baran öksürük salya sümük gidiyo banada bulaştı çok hastayız üstüne alerjı oldu heryerı kabardı sürekli kaşıdı hiç uykumuz yok gece ayağımda sallarken düşmüş yataktan yere ağlama sesine uyandım hiç böyle kabatmamıştı sıcak su dökülmüş gibi puf puf oldu gecti sadece yüzünde kaldı dr a götürmedim ne dokundu bilmiyorum aşurenin suyundan vermiştim tek farklı aklıma gelen sizce ne dokunmuştur?
Beni korkutan da fazla kırıştırması. Zaten ütüden nefret ediyorum, sırf rahat ütülemek için mandalsız sererek kurutuyorum evde bazı kıyafetleri.Gecen yıl çamaşır makinam bozuldu bende kurutmalı aldım ama hiç kurutmayı açmadım etraftan çok kırıştırdığını kıyafetleri küçülttüğünü ve faturanın yüksek geldiğini dıyduğum için sadece çarşaf falan onuda az kurutmaya verdim hafıf nemli çıkardı öylece duruyo
Bundan önceki evimde karşı komşu olur olmadık zamanlarda gırıp çıkardı eşiminde gec geldiğini bildiği için içeceğini alır pat dıye gelırdı misafır geldiğinde ayaklabıları içeri alırdım görüpte gelmesın dıye iyi biriydi ama yetmişti artık taşınırken o kadar dua ettimki allahım mesafeli bir komşu ver diye şimdiki karşı komşumda 7 yıl oldu sadece selam verıp kapıyı sıkıca kapatıyor bu kadar da dememiştim bu da böyle çıktı ben memnunum alıştım kimseye ihtıyacım yok zaten annemle aynı bloktayız sıtede 11 aileyız anneme gelen banada uğruyo o bile zorluyo beni karşı komşumda böyle olunca işime geldiseni çok iyi anlıyorum canim zaten çocuklarla işi gücü zor yetistiriyoruz bir de böyle sürpriz misafirler oldumu bütün düzen bozuluyor kalan vakitte insan yemek mi yapacak çocuğa bakacak şaşırıyor benimde Komşum çat kapı geliyordu hep yazın tam Eceye yemek yedirip uyutcagim zaman geliyordu çabuk çabuk yedireyim diye ugrasiyordum Eceyi onun yanında uyutsam uyumuyordu başka odaya gidiyordum uyutuyordum o zamanda tuhaf hissediyordum bu durumu bile bile hep tam öğlen saatinde geliyordu ve akşama kadar oturuyordu benim dunden yemegim var diyordu hiç düşünmüyordu beni şimdi ise başladı kurtuldum ben de çat kapı gelip gitmeleri sevmem insan her zaman başka insanları kaldiramayabiliyor morali bozuk oluyor ya da o gün canın hiçbir iş yapmak istemiyor ve evin musait olmuyor çok haklisin canim sende nasıl içinden geliyorsa öyle davran ama işte gelene de birşey denmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?