2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal canım çok gecmis olsun inşallah ilerlemeden atlatırsınız mirada sende.

Geçmiş olsun ikinize de canım

Teşekkürler kızlar

ay bende böyleyim en yakınlarım bile fazla geliyo kaldıki konu komşu hiç istemem o kadar yorgunum ki her fırsatta sadece dinlenmek istiyorum

Kızlar Kerem Alp az çok birşeyler söylüyordu uzun zamandır ama son 1 haftadır sürekli tekrar etme çabasında yeni kelimeler turetiyor hergün :)) Nasıl tatlilasiyorlar gittikçe. Artık dışarda park gördü mu parka paaka diye heyecan yapıyor resmen. Resimlerini gördüğü şeyleri söylemeye başladı. Hatta olayları bize ifade etmeye çalışıyor. Bir iki aya baya netlestirecek diye düşünüyorum. Tecrübeli anneler fikir verirse sevinirim :)) Nasıl oluyor bu konuşma işi :)))

İşte bu durumdayım daha kurumsyanlar katlanmayanlar cabasi. Sadece iki günde biriken çamaşır ve bunların yüzde sekseni ayrılıp ütü olacak

İnan ki bu görünenin 2 katı hatta belki daha fazlası vardı bende..dolap boşalmıştı artık,gerektikçe ütü yapıp giyiyorduk..eşim bile söylenmeye başlamıştı artık,o derece..birikmeye başladı mı sonu gelmiyor..bigün bi başladım,3 saati geçti hâlâ bitmemişti hâlâ da var bekleyen ütü..

Bu bebelerin hepsi park ın sonuna ille o a yı ekleyecekler:))

Kerem Alp meme düşkünü ya artık memeyle ilgili komik anlarimiz oluşuyor. Olur olmaz yerlerde meme istekleri baya sıkıntıya sokuyor o da ayrı bir durum tabi. Dün akşam kerem alpi kucagima oturttum hadi bebeğim sayı sayalim dedim. Biiir dedim ben o biyy dedi sonra ikii dedim ıkı dedi zorla, üüç dedim kerem alp transa geçmiş bi şekilde meme dedi koptum. Allahım yaa meme hayatımızı ele geçirdi :)))

Beklediklerim geldi sonunda:)) Hareketli kitaplar çok hoş gercekten. Kerem Alp kitapları çok seviyor zaten bunları da sevdi. Sadece çiftlik yazan kitabın yaş grubuna dikkat etmemişim büyük çocuklar icinmiş ama geri gondermeyecem. İçinde birçok pencere var açılıp evlerin çiftlikteki yapıların filan içleri görünüyor. Adım adım setlerinde bu tarz şeyler çıkıyordu kerem alp çok seviyordu. En azından resimlere bakar pencere açarız:))

Canim ben de çok hatırlamıyorum ama bir bucuktan sonra bayağı bir artıyor konuşma olayı

@minnakkartal geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatırdınız. A apriori11 oğluma ben de çamaşır yetiştiremiyorum. Kurumuyor dediğin gibi eşime alalım diyorum her hafta bir dünya kıyafet alıyorsun bu çocuğa diyor. Şimdi bir de mantar oldu poposu günde en az yarım saat bezdiz durması lazım en az iki pikama o arada gidiyor zaten. Bizde çamaşır asla bitmez. Ütüyü sadece dışarda giyecekleri ütülüyorum. şu azılar bi çıkarsa uyku eğitimini deniycem o zaman kafanı ağrıtabilirim.

İyi geceler güzel anneler biz yine hastayız baran öksürük salya sümük gidiyo banada bulaştı çok hastayız üstüne alerjı oldu heryerı kabardı sürekli kaşıdı hiç uykumuz yok gece ayağımda sallarken düşmüş yataktan yere ağlama sesine uyandım hiç böyle kabatmamıştı sıcak su dökülmüş gibi puf puf oldu gecti sadece yüzünde kaldı dr a götürmedim ne dokundu bilmiyorum aşurenin suyundan vermiştim tek farklı aklıma gelen sizce ne dokunmuştur?

Ay annemmm ne çamaşırmış bi dokundum tüm topikten ah işittim
Gecen yıl çamaşır makinam bozuldu bende kurutmalı aldım ama hiç kurutmayı açmadım etraftan çok kırıştırdığını kıyafetleri küçülttüğünü ve faturanın yüksek geldiğini dıyduğum için sadece çarşaf falan onuda az kurutmaya verdim hafıf nemli çıkardı öylece duruyo

Uyku tulumu almak isteyenler hafta sonu çok araştırdım heryere baktım kanz dan aldım baran çok terleyen bir çocuk olduğu halde hiç terletmedi kapış kapış gidiyodu hemde çok şeker oldu birazda büyük aldım yıkadım çekmedi çorapsız arıyodum tamda denk geldi tavsiye ederım

Allah kolaylık versin canım güzel günlerde giyinin senin elinden birşey kaçmaz halledersin çarcabuk

Bana da eşim alışverişe bahane arıyorsun daha ne kadar kıyafeti olacak küçücük çocuğun diyor :/ uyku eğitimini kesin dene. Azad artık hiç ses çıkarmadan kendisi uyuyor. Ya anlatırken bile inanamıyorum:)))

Bu arada çadırımızı da kurduk tosbam bayıldı. Bugün dışarda ilk kez güvercinlere tepki verdi kovaladı çok hoşlandı. Eve kuş mu alsak dedim eşime ne yapıcanı şaşırdın dedi:)
Güle güle oynasın :) çadırın bana da faydası oldu, uyumadan önce oyuncaklarını toplatıp çadıra doldurtuyorum, hem ortalık toparlanıyor hem de azıcık sorumluluk alsın sıpa :)

Çok geçmiş olsun. Bi götürseydin dr a keşke
Beni korkutan da fazla kırıştırması. Zaten ütüden nefret ediyorum, sırf rahat ütülemek için mandalsız sererek kurutuyorum evde bazı kıyafetleri.

Bundan önceki evimde karşı komşu olur olmadık zamanlarda gırıp çıkardı eşiminde gec geldiğini bildiği için içeceğini alır pat dıye gelırdı misafır geldiğinde ayaklabıları içeri alırdım görüpte gelmesın dıye iyi biriydi ama yetmişti artık taşınırken o kadar dua ettimki allahım mesafeli bir komşu ver diye şimdiki karşı komşumda 7 yıl oldu sadece selam verıp kapıyı sıkıca kapatıyor bu kadar da dememiştim bu da böyle çıktı ben memnunum alıştım kimseye ihtıyacım yok zaten annemle aynı bloktayız sıtede 11 aileyız anneme gelen banada uğruyo o bile zorluyo beni karşı komşumda böyle olunca işime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…