2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Öksürük için götürdüm ilac verdi alerji için götürmedim mesaj attım ilac ismi verdi sürmedim kendi gecti yüzünde var daha şişlik kaldı

Canım benim okurken yoruldum aile apartmanında yasamak çok zor allah güç kuvvet versın kendi kalabalığın yetıyo zaten annesıyle mesafe koy arana bu ne ya?

Gecen hafta bowling takımı almıştım alanlar olmuş baran ilk defa çok sevdi birde basket potası var tam onların boyuna göre fileside var topu uzaktan atıp sevınıyo hep hayalım basketçi annesi olmaktı inşaallah hayırlısıyla olur oğlum ben sevdirmeye calışıyorum elimden geleni yapıcam zorlamadan oda severse neden olmasın

Kızlar ben hafta sonu gökçeye sucuk yaptım. İnternette kaşık ölçüleriyle verilmiş bi tarif vardı. 200 gram kıyma alıp ona göre ayarladım ölçüsünü. Acı biber yerine tatlı toz biber koydum.
2 gün bekledi. Bu gğnde denedim. Bir tatlı kaşığı kadar alıp sucuklu yumurta yaptım kıymalı yumurta yapar gibi. Gıkını çıkartmadan yumurtayı yedi. Yemedeydi ben yicektim. Haftalardır yumurta yedirmeye çalışıyorum bide ben.
Çok baharatlı belki dokunur. O yüzden haftada bir belki iki yediririm. Yumurta yediremiyen annelere duyrulur

Dün yatmadan önce bi dizi izledim. Trt 1 de belki görmüşsünüzdür kriminal diye.
Bi çocuğu kaçırıp öldürüyolar. İkincisinide kaçırıyolar. Çocuğun annesi hangi fotoğrafını vereceğimi bilemedim falan diyodu.
Düşündüm o an gökçe saçı tek bağlıyken farklı ikiliyken farklı açıkken farklı bandanayla farklı falan diye.
Gece rüyama girdi. Gökçeyi kaçırıyolar. Ben kucak dolusu fotoğrafla gidiyorum. Hepsini dağıtın saçı açıksa belki tanımazsınız. Ağlarsa böyle gülerse böyle. Hiç benide yok ya uzun sürerse bulmanız değişirse nasıl tanıcaksınız falan diyorum. Ağlayarak uyandım. Aldım hemen yanıma yatırdım. Rüyası bile berbattı. Allahım yaşatmasın hiç kimseye.
Aklıma geldikçe bi fena oluyorum

geçmiş olsun canım çabuk atlatırsınız inşallah aşure karışık olduğu için belki suyu ağır gelmiştir alerjik bi bünyesi varsa

gerçekten insan rüyasına bile dayanamıyor o kadar çok şey görür duyar olduk ki insanlar fena allahım korusun kuzularımızı iyilerle karşılaştırsın paranoyalarsa ömür boyu bizimle artık sanırım

Beyazlar açık renkliler grileşince insan koyu renklileri nasıl ayırmasın
Hele gömlekler hadi ayrı yıkamada gör, ağzı gözü kayıyor

Çanaşır işinde ipin ucu bi kaçtı mı bi daha toplanması zor ben taşınırken bi büyük koli sadece ütülenecek vardı bi gün hepsini ütüledim şimdi de çamaşırı toplayınca yeni çanaşır asmadan içinde ütülenecekleri ütülerimki birikmesin şu an sadece eşimin 2 ince kazağı ile bi pantolon gömlek var çok şükür

Allah kolaylık versin canım güzel günlerde giyinin senin elinden birşey kaçmaz halledersin çarcabuk

aaay canım benim çok sağol,çok teşekkür ederim

aaay ben kendim de bowling oynamayı çok severim..Efe'ye hamile kalana kadar amma çok giderdik bowlinge..özledim valla..bende ilk fırsatta aliyim Efe'ye

Kızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)
İkimizde çok eğlendik, siz de denemediyseniz deneyin:)

Efe yaz sonundan beri kaydırak merdivenlerine kendi çıkıyor.. Kaydırağın başına oturmasına aşağıdan yardım ediyorum bitek sonrada kendi kayıyor çok eğlenceli hiç beraber kaymak aklıma gelmedi,ben almiyim

bende almiyim zaten korkuyorum mira salıncaktan daha çok seviyo kaykayı ve çok şükür kendi kayabiliyor :)

biz tüm yaz böyle kaydık:) sitedekiler balkondan bana cık cık yapıyolardı artık. Gökçede diğer çocuklardan özenip büyükten kaymak istiyodu hep. Mahrum mu kalsaydı yani. Gülüşleri yeter:)

Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadimadet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorumya hamileysem

Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadimadet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorumya hamileysem
Hoşgeldin kaçak nerelerdeydin? Havalardandır şüphen yoksa
Hemen hesaba çekelim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…