bizde ardayi esim yada ben tek goturdugumuzde birlikte kayiyoruz. cocuk bahane eglenmek sahaneKızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)
İkimizde çok eğlendik, siz de denemediyseniz deneyin:)
İş güç derken bizi çok ihmal ettin:)Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadimadet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorum ya hamileysem
Suphem varHoşgeldin kaçak nerelerdeydin? Havalardandır şüphen yoksa
Hemen hesaba çekelim:))
İki gün boş bıraktık hemen çocuk mu yaptıniş taşınma vs stresten ve mevsim geçişinden de gecikmiş olabilir
Bilmiyorum ki kizlar suphem olmasa rahat davranip stres dycem ama suphem varİş güç derken bizi çok ihmal ettin:)
sen şimdi böyle der ortadan kaybolur hepimizi merakta da bırakırsınSuphem var
Aynen hemen cocuk yaptim
Bilmiyorum ki kizlar suphem olmasa rahat davranip stres dycem ama suphem var
Bu hafta olmazsam kan testi yaptirym bari
Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadimadet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorum ya hamileysem
ben bırda heycan yaptım. Kan testini nasıl beklicen. Eczaneden idrar testi al bari:/Suphem var
Aynen hemen cocuk yaptim
Hahaha eksik kalma hemen çocuk yapSuphem var
Aynen hemen cocuk yaptim
Ay allahım daha neler öğrenicem şu kk dan :)))İdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.
Ben hastalık için gittiğimde sormuştum ver demişti dr kışın. Ama biz hala azıcık Güneş'te dışarı çıkıyoruz, evde kaldığımızda veriyorum şimdilik. Ama tam kış gelince vericemArkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
Anladım biz çıkmiyoruz pek dışarı bende verim bari artık belki dış cikiminida etkiler hala 4 dışı vardaBen hastalık için gittiğimde sormuştum ver demişti dr kışın. Ama biz hala azıcık Güneş'te dışarı çıkıyoruz, evde kaldığımızda veriyorum şimdilik. Ama tam kış gelince vericem
daha neler duyucam acabaİdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.
cidden bunada şükür.kıymalıyı bende denemiştim ama kıymaları ağzından geri çıkartmıştı. Sucuk olunca yedi sıpa. Arada yaparım artık kolaymışta
bizim doktor bir buçuk yaşında tamamen bırakıcaz demişti yazın vermedim bende şimdi bir kaç kez denedim kusturdu kendini nasıl yapacağım konusunda emin değilim bi mesaj atayım bakayım belki başka bi d vitamini önerirArkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
Eh be mira iki damla devite de küstürdün ya kendini bravo :/bizim doktor bir buçuk yaşında tamamen bırakıcaz demişti yazın vermedim bende şimdi bir kaç kez denedim kusturdu kendini nasıl yapacağım konusunda emin değilim bi mesaj atayım bakayım belki başka bi d vitamini önerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?