geçmiş olsn cnm. Bencede çok ağrısı olsaydı ağlayıp uyumazdı.Akşama gökçe koştururkeb dizinin üstüne düştü. Baya ağladı. Sakinlrştirdim biraz koydum yere sol ayağının üstüne basamadı düştü yine. Baktım dizi biraz morarır gibi olmuş. Şişlik yok diye telaş etmiyim dedim. Kremledim masaj yaptım. Yürütmek için koydum topallar gibi bastı yine.
Dokunduğum zaman tepki vermediği için götürmedim hastaneye. Saatinde uyudu ağrısı falanda yok sanırım. Bişey olmuş olsa ağrırdı di mi. Sabaha geçer inşallah. Eşimi rahatlatıyım diye bi ton konuştum. Kendi içim rahat değil
6 ve 8 :)Koca tahliliBenimki 6. maddeye giriyo
benim ki bazen 7 bazen 8Koca tahliliBenimki 6. maddeye giriyo
Aren günlerce çişini kaçırdı. Hatta burayada yazdım. Biz 4 kullanıyorduk yatarken 5 numaraya geçtim. Bezin ön tarafını biraz daha yukarı doğru bezledim. Kilot giydirip çıtçıtlı bady giydirdim. Çok şükür şimdi hiç kaçırmıyor. Bide arkadaşlar alıştırma kilodu al dediler ama satıcı çok sıcak tutar çok terler diyince almadım.Kızlar ben beceriksizim galiba yahu neden çıkıyor bu çiş bu bezden uyuttum akşam 1 saat geçmedi uyandı baktım çıkmış dışına komple değiştim, gece yine aynı, bi de küçük geliyor.herhalde diye 5+ almıştım farketmedi onda da çıkıyor : (
Sekizi daha hic duymadik.Biz gebelde hafta sonlari veya resmi tatillerde disarda yeriz.feyena .!.:benim ki bazen 7 bazen 8)
Evet canim sitede olması saçma birde kırmızı deri değil dediler banageçmiş olsun Can'ım umarım şimdi iyidir
6-7 ve 8 arası değişiyo
Sudan olmaz aksine iyi gelir diye biliyorum ben Can'ım çok patatesli veya pirinçli bişiler yedimi acaba
Can'ım eşimide aramışlar yok diye oda kızmış kaç gündür bekliyoruz diye iptal etmiş sanırım ellerinde yok gerçekten Ama sitede olması çok saçma
Ece 22 giyiyor canim ama ben conversleri ilkbaharda giydirmek için 24 numara sipariş vermiştim24 numara mı giyiyor Ece :) ben Arda 23 numara giyiyor diye ayakları ne kadar büyük diyordum, Ece'ye maşallah.
Canim numara 23 varmış alabilirdim ama deri değil dediler en çok o yüzden vazgectim birde istediğim renk yokmuş ben de mağazasından bakarım artıkKizlar ben idil baybinin magazasindan aldim ayakabi yi kaliplar gercekten buyuk benim kizim ilkadim ayakkabisi 21 numara giyiyor aslinda 22 de oluyor artik idil baybininkini yirmidirt alcsktik cok buyuk 22 aldik o bile buyuk geldi bahara filan anca giyer .Ben de bordo aldim bu aradaOna gore degerlendirin ilkadim ayakkabisi gibi degil
Geçmiş olsun canim bitki çayları iç bol meyve ye çok ilerlemez inşallahBurnum akmaya basladi basimda agriyor varmi oneriniz yapayim
İdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.
Arkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
Bime tulum gelecekti bide. haftasonu fırsat bulup almaya gidemedim. bu cuma mi gelecekti kızlar. Baari bime bakiyim kaliteliyse alırım. Yiğit üzerini ortturmuyo ortunce aglayarak açmaya çalışıyo.
sağol canım. Bişey yok gibi.@Akaibu Canım Gökçe nasıl oldu merak ettim basıyor değil mi ayağının üzerine? Önemli birşey yoktur inşallah ya ağrısı olsa uyumazdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?