2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsn cnm. Bencede çok ağrısı olsaydı ağlayıp uyumazdı.
Koca tahlili Benimki 6. maddeye giriyo
6 ve 8 :)

Kızlar ben beceriksizim galiba yahu neden çıkıyor bu çiş bu bezden uyuttum akşam 1 saat geçmedi uyandı baktım çıkmış dışına komple değiştim, gece yine aynı, bi de küçük geliyor.herhalde diye 5+ almıştım farketmedi onda da çıkıyor : (

Aren günlerce çişini kaçırdı. Hatta burayada yazdım. Biz 4 kullanıyorduk yatarken 5 numaraya geçtim. Bezin ön tarafını biraz daha yukarı doğru bezledim. Kilot giydirip çıtçıtlı bady giydirdim. Çok şükür şimdi hiç kaçırmıyor. Bide arkadaşlar alıştırma kilodu al dediler ama satıcı çok sıcak tutar çok terler diyince almadım.

Kizlar ben idil baybinin magazasindan aldim ayakabi yi kaliplar gercekten buyuk benim kizim ilkadim ayakkabisi 21 numara giyiyor aslinda 22 de oluyor artik idil baybininkini yirmidirt alcsktik cok buyuk 22 aldik o bile buyuk geldi bahara filan anca giyer .Ben de bordo aldim bu aradaOna gore degerlendirin ilkadim ayakkabisi gibi degil

Evet canim sitede olması saçma birde kırmızı deri değil dediler bana
24 numara mı giyiyor Ece :) ben Arda 23 numara giyiyor diye ayakları ne kadar büyük diyordum, Ece'ye maşallah.
Ece 22 giyiyor canim ama ben conversleri ilkbaharda giydirmek için 24 numara sipariş vermiştim

Canim numara 23 varmış alabilirdim ama deri değil dediler en çok o yüzden vazgectim birde istediğim renk yokmuş ben de mağazasından bakarım artık

[QUiyiTE="yaz yagmuru, post: 43262163, member: 619731"]Canim numara 23 varmış alabilirdim ama deri değil dediler en çok o yüzden vazgectim birde istediğim renk yokmuş ben de mağazasından bakarım artık[/QUOTE]
En iyisi yerinden almak denemis olursun hem.kaliplari cok buyuk deri degil sunni deri var bi de bez gibi var.Ben de ilkbaharda giydiririm diye aldim

İdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.

Vvuuuyyyyyy

Arkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da

Zaten düzenli de kullanmadım ben ama 1 yaş itibari ile de bıraktık..şimdi doktor multivitamin verdi,gittim aldım bide ama onuda vermiyorum..şu an kullandığımız hiçbişey yok

Bime tulum gelecekti bide. haftasonu fırsat bulup almaya gidemedim. bu cuma mi gelecekti kızlar. Baari bime bakiyim kaliteliyse alırım. Yiğit üzerini ortturmuyo ortunce aglayarak açmaya çalışıyo.

Ben geçen sene aldım.birebir aynısı geliyor..sadece renk desen farklı..ben uyku tulumu olarak kullanmadım,sevemedim ama dışarı çıkarken kısa mesafeye,markete falan giderken elbise üzerine mont gibi giydirdim o şekilde iyi oldu..bide el ayak kısmı içe katlanır şekildeydi eldiven gibi..uyku tulumu olarak kullanan arkadaşlardan çoğu terletiyor demişti bilgin olsun

@Akaibu Canım Gökçe nasıl oldu merak ettim basıyor değil mi ayağının üzerine? Önemli birşey yoktur inşallah ya ağrısı olsa uyumazdı diye düşünüyorum.

@Akaibu Canım Gökçe nasıl oldu merak ettim basıyor değil mi ayağının üzerine? Önemli birşey yoktur inşallah ya ağrısı olsa uyumazdı diye düşünüyorum.
sağol canım. Bişey yok gibi.
Görünürde hafif morluk var şişmede yok. Basıyo üstüne ama kısa kısa gidip duruyo bi yerden tutunup. Sonrada o ayağını yukarı kalkık tutuyo. Dokununca acımıyo ama masaj yapıyorum sürekli. Hiç tepki vermiyo. Sadece basınca acıyo sanırım.
Aslında götürcektim hastaneye sabah annem geldi gerek yok dedi duruyoruz bakalım şimdilik.

Serum şişesi gbi burun acici varmis duyan kullanan varmi. Çok skur bir kere tikandi burnu tonimer kullandık. Ama bu dkktmi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…