daha öncede çok olduğu için alışkınız canım. 10 güne kadar normal diye biliyorum ama o zaman küçüktü şimdi nasıldır bilmiyorum.Canim bizim cocuk dr 3 gunu gecmesin diyordu bende simdi ac karnina kavun armut verdim. Sizin 4. Gun heralde.
Gecenlerde kent plazadaki ortopediaya gittik oradaki adam ayakkabi konusunda kafamizi karistirdi tekrar dr gidelim dedik. Uzuuun arastirmalar sonunda dun bi prof daha gittik cok ilgilendi. Eklem gevsekligi oldugunu soyledi bi hastalik degil zamanla kikirdak doku kemiklesince düzelebilir dedi 6 ay sonra tekrar gelin bisey yaomaya gerek yok. Cok sık rastlanan bi durummus. Belki 100 cocuktan 1 veya 2 tanesi ilerde ameliyat oluyor dedi. Ayakkabi icinde ozel bi ayakkabi almanuza gerek yok dedi. Icimiz cook rahatladi. Kent stepo ayakkabi alacam rahat kullanisli olsun yeter. Zaten ayagindaki ayakkabısı küçüldü olmuyo
Steppo da çok cesit var hangisi daha iyi olur acaba? Gecen gittigimde cok az bakabilmistim kararsiz kalmistim. Onerecegin iyi bi ayakkabi markasi var mi?daha öncede çok olduğu için alışkınız canım. 10 güne kadar normal diye biliyorum ama o zaman küçüktü şimdi nasıldır bilmiyorum.
stepponun ayakkabıları güzel tavsiye ederim bende. Önemli olan yürümesine engel olamaması. Çok yaygın mış ama başımıza gelmeyince bilemiyoruz işte
Ben hic bilmiyorum bu balik koftesini. Baligi pisirip kilciklarindan ayirdiktan sonra mi yapiliyorCanim 50 gr kilciksiz balik 1 yumurta 1 sogan rendesi sarimsak aldigi kadar ekmek ici kizarttim bayila bayila yedi bundan 6 tane cikti tabi hepsini mumkun degil yiyemez kalaninida ben yedim
Canim nasılsın.Benimkide 6 :)
acildktan snra hemen bozuluyomiluki cnmBen 2-3 gün kullancaksam ondan alıyorum izotonik koca şişe 4 tl annemde bize ondan kullanıyomuş eskiden bu serum fizyolojikler yeni moda tek tek ambalajlı diyede 20 tl yazık günah
hiç bilmiyorum canım hangisi daha iyidir. Ama hepsi kaliteli markalar. Ben stepponun ayalkabısını almıştım o hoşuma gitmişti. Birde onun numarası vardı sadece ama memnunumSteppo da çok cesit var hangisi daha iyi olur acaba? Gecen gittigimde cok az bakabilmistim kararsiz kalmistim. Onerecegin iyi bi ayakkabi markasi var mi?
eczacı bana 4 gün kullan at demişti ama @aysegul8901 daha iyi biliracildktan snra hemen bozuluyomiluki cnm
azerikizi yeni bebek topiğine yazıyor, biz eskidikBen hic bilmiyorum bu balik koftesini. Baligi pisirip kilciklarindan ayirdiktan sonra mi yapiliyor
Canim nasılsın.
mahtuana ve azerikizi91 ndan haber yok galiba onlarida merak ediyorum.
Birde @kmltm kacagi yazip kayboldu sanırım test yapti mi acaba
Canım sen yine de gozlemle devam ederse aynı şeyleri yapmaya bi götür bence. Kerem alp önceki gün düştü bacağının bi tarafi sıyrık şeklinde olmuş basmadi biraz ağladı ama yarım saate geçti unuttu basarken problem etmedi. İnşallah geçer gider.sağol canım. Bişey yok gibi.
Görünürde hafif morluk var şişmede yok. Basıyo üstüne ama kısa kısa gidip duruyo bi yerden tutunup. Sonrada o ayağını yukarı kalkık tutuyo. Dokununca acımıyo ama masaj yapıyorum sürekli. Hiç tepki vermiyo. Sadece basınca acıyo sanırım.
Aslında götürcektim hastaneye sabah annem geldi gerek yok dedi duruyoruz bakalım şimdilik.
canim kilciklarini ayikladiktan sonra direk kiyma gibi yogurabilirsimBen hic bilmiyorum bu balik koftesini. Baligi pisirip kilciklarindan ayirdiktan sonra mi yapiliyor
Canim nasılsın.
Valla forumlarda fink atıyor hatun da bi buraya gelmedi tekrarazerikizi yeni bebek topiğine yazıyor, biz eskidik
Bugün baktım, bir mesajında 3. çocuktan bahsediyorduValla forumlarda fink atıyor hatun da bi buraya gelmedi tekrarazerikizi91
Ya daha minnacıklar zaten ne kısalığı :)) allah sana sabır versinAy bu eşim beni öldürecek bu tatil geçmez bana. Kendisi işten geldikten sonra yatana kadar ağzı boş durmaz, çay kahve meyve, abur cubur vs. Çocuğa taktı şimdi de ona da zırt pırt bişeyler yedirmeye çalışıyor. Ödüm kopuyo kusacak kalacak diye :/ neymiş boyu kısaymış kg almıyormuş . Allahım sen aklımı koru şu tatil boyunca
yarında böyle olursa kesin götürcem canım zaten duramam. İlk gün olabilir dedimde bu gün de öyle olacğını düşünmemiştim. Annem zaten korkuyo ondan öyle yoksa rlini sürdüğündede acırdı diyo ama yarında olursa kesin götürcem içim rahat etsinCanım sen yine de gozlemle devam ederse aynı şeyleri yapmaya bi götür bence. Kerem alp önceki gün düştü bacağının bi tarafi sıyrık şeklinde olmuş basmadi biraz ağladı ama yarım saate geçti unuttu basarken problem etmedi. İnşallah geçer gider.
Daha iyiyim canım. Tamamen sorunlarımızı halledemedik zamana bıraktık. Sen nasılsın.Ben hic bilmiyorum bu balik koftesini. Baligi pisirip kilciklarindan ayirdiktan sonra mi yapiliyor
Canim nasılsın.
Ya sorma takmış günde bi lt süt içmeliymiş. Kafayı yiycem ya :/ gerçekten bazen Bebek'le ilgilenmeyen baba olaaydı da ben rahat etseydim. Geldiğinden beri çorba meyve püresi meyve süt tıkıştırıp duruyor çocuğa :/ benim yüreğim ağzıma geliyor kusacak diyeYa daha minnacıklar zaten ne kısalığı :)) allah sana sabır versin
yarında böyle olursa kesin götürcem canım zaten duramam. İlk gün olabilir dedimde bu gün de öyle olacğını düşünmemiştim. Annem zaten korkuyo ondan öyle yoksa rlini sürdüğündede acırdı diyo ama yarında olursa kesin götürcem içim rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?