2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Serum şişesi gbi burun acici varmis duyan kullanan varmi. Çok skur bir kere tikandi burnu tonimer kullandık. Ama bu dkktmi çekti
Ben 2-3 gün kullancaksam ondan alıyorum izotonik koca şişe 4 tl annemde bize ondan kullanıyomuş eskiden bu serum fizyolojikler yeni moda tek tek ambalajlı diyede 20 tl yazık günah

Çok geçmiş olsun. Biraz gözlemle bakalım devam etmez inşallah da ederse bi götür dr a canım

Cok geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun. Biraz gözlemle bakalım devam etmez inşallah da ederse bi götür dr a canım
yarında geçmezse bi gitcem. En azından kad gevşetici falan verirler belki

Canim 50 gr kilciksiz balik 1 yumurta 1 sogan rendesi sarimsak aldigi kadar ekmek ici kizarttim bayila bayila yedi bundan 6 tane cikti tabi hepsini mumkun degil yiyemez kalaninida ben yedim
bu basitmişte. Ben baya uğraşıyorum yapmak için. Deneyeyim bunuda. Afiyet olsun fıstığa

Kızlar size birşey danışmak istiyorum büyük oglumun 4 senedir çok yakın olduğu onun deyimiyle kankasi bir çocuk var okulda da dershanede de beraberler oğlum bugün dershaneden gelince bana o çocuğun bugün sigara içtiğini söyledi 3 tane başka çocuk varmış onlar iciyormus o çocukta içmiş oglumun arkadaşı çok efendi çalışkan pırıl pırıl bir çocuk diğerlerini çok tanımıyorum bu çocuğun anne ve babasıyla bir toplantıda tanismistik ama gorusmemiz olmadı hiç iyi insanlara benziyorlardi onlar da oğlumu çok beğendiklerini ve hep beraber bir yerlere gondermemizi söylemişlerdi hatta babası birkaç kez arabasıyla oglumla kendi çocuğunu bir yerlere götürüp getirmişti çocuklarıyla alakadarlar bayağı ben çocuğun sigara içtiğini duyunca çok üzüldüm ailesine soylesem mi bilemiyorum ne yapacağımi ama benim çocuğum yapsa birisi bilse söylemesini isterim sonuçta bunlar ergenlik çağında hataya meyilliler zaman çok kötü çocuklarımızı korumalıyız böyle çocuklarla arkadaşlıklarına müdahale etmeliyiz esimle de konuscam bakalım o ne diyecek ama oğlum sakın kimseye söyleme diye tembihledi tamam dedim soylersemde oglumun söylediğini söylemeyin diye tembihleyecegim zaten dershaneye girmeden önce dershanenin orada iciyorlarmis oraya giderseler görürler ne yapayım kızlar siz ne yapardınız

yazyagmuru Canim bende soylenmesini isterdim bana ama birazda tehlikeli bi durum gibi geldi bana eger diger cocugun ailesi senden duydugunu soylemeyi tercih ederse ozaman oglunun guvenini tamamen kaybedebilirsin bir daha seninle birsey paylasmak istemez ama aile boyle bir aile degil dershanenin ordan gecer gibi yapip kendi gorup yakalarsa ve seni hic soylemezse ozaman tamam yinede sen daha iyisini bilirsin canim inşallah oglunda baslamaz canim

@Akaibu gokce kakasini yapti mi? Bizde 2 gundur yapmıyoruz
yapmadı canım daha. Semizotu kayısı falan yükleniyorum bakalım.
Belki normaldir canım kabızlıktan değildir inşallah.
Sizde doktora gitcektiniz tekrar ne dediler sahi

ben olsam bende söylenmesini isterdim canım. Ama çocukla oğlunun arası bozulabilir senden duyduklarını duyarsa. Gizlice çocuklar anlamadan söyleme imkanın varsa senden duyduklarınıda söylememeleri şartıyla bence söylemelisin

Çok kritik bir nokta oğlunuz sizin onun ailesine söylediğinizi öğrenirse size güvenini kaybeder size anlatmamaya başlar. Diğer taraftan arkadaşı oğlunun söylediğini öğrenirse oğlunuz ile arkadaşlığı bozulabilir. oğlunuz yakın arkadaşını kaybederse boşluğa düşebilir. Burda en büyük rol çocuğun ailesine düşüyor, sizin söylediğinizde durumu çok iyi yönetmeleri lazım. Öncelikle kulağa su kaçırma yöntemiyle, okulda sigara içen çocuklar varmış diyip ne kadar yanlış olduğunu anlatıp sigara içip içmediğini takip etmek lazım bence. Devam ediyorsa müdahale edilmeli.

Ben 2-3 gün kullancaksam ondan alıyorum izotonik koca şişe 4 tl annemde bize ondan kullanıyomuş eskiden bu serum fizyolojikler yeni moda tek tek ambalajlı diyede 20 tl yazık günah
Onlarin 100 cc olanları da var medifleks olarak geçiyor ben hep onlardan kullanıyorum çok da memnunum hem açılınca hemen de bozulmuyor

Canim bizim cocuk dr 3 gunu gecmesin diyordu bende simdi ac karnina kavun armut verdim. Sizin 4. Gun heralde.
Gecenlerde kent plazadaki ortopediaya gittik oradaki adam ayakkabi konusunda kafamizi karistirdi tekrar dr gidelim dedik. Uzuuun arastirmalar sonunda dun bi prof daha gittik cok ilgilendi. Eklem gevsekligi oldugunu soyledi bi hastalik degil zamanla kikirdak doku kemiklesince düzelebilir dedi 6 ay sonra tekrar gelin bisey yaomaya gerek yok. Cok sık rastlanan bi durummus. Belki 100 cocuktan 1 veya 2 tanesi ilerde ameliyat oluyor dedi. Ayakkabi icinde ozel bi ayakkabi almanuza gerek yok dedi. Icimiz cook rahatladi. Kent stepo ayakkabi alacam rahat kullanisli olsun yeter. Zaten ayagindaki ayakkabısı küçüldü olmuyo

evet kızlar beni de dusunduren bunun bizim tarafımızdan soylendiginin çocukların kulağına gitmesi hem oglumun bana karşı olan güveni kaybolacak hem arkadaşıyla arası bozulacak belki de arkadaşını kaybedecek stankinin söylediği gibi biraz daha gözlemleyebiliriz toplantı olacakmış yakında orada sigara iciliyormus çocukları gözlemlemek gerek falan derim devam ederse çocuğun sigara durumu o zaman bizim adimizin geçmemesi şartıyla söylenebilir zaten onlarda oğlumu seviyor arkadasliklarinin bitmesini istemezler bence

Bilir misin bilmiyorumda benim kv yoğurt çorbası yaparken arpa şehriyr koyuyoruz ya onun yerine erişte ya da ev makarnası varya ondan koyar şimdi bende ara ara öyle yapıyorum betül çok seviyo dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…