2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selamlaaarhala hastalanmadim test de yaptirmadimesim pis pis siritip geziyo ikinci geliyo diyeemre de dis cikariyo arka arkaya gece 40 kere uyaniyo ve sabah 6 da kalkiyo iki gundurustune bi de usutmussu tatil iyi gelecek bize insallah.cocuk sahibi olup da calismak zormus gercekten.sıkı sıkı sariliyo boynuma ki bunu hic yapmazdiben yokken yemek bile yemiyomus dogru duzgun.neyse ki yarim gun calsyorum da yedirip iciriyorm gelince.Allah tam gun calisan annelerin yardimcisi olsun

Ya kızlar size bişi danışıcam.
Benim orta okuldan beri görüştüğüm herseye anlamsızca kırılan bi arkadaşım var. Şöyle özet geçeyim. İki hafta önce aramiz kötüyken eşim 4 günlüğüne istanbula eğitime gitti ve bu arkadaşımın arabasi ile. Arabada sorun varmış.kizin abisi istanbulda motor ustası. Eşim arabayi arkadaşımın abisine götürdü. Yalnız esim istanbula ilk kez gittiğinden yolları bilmiyor diye eğitim yerinde müdür yardımcısı bi bayan arabayi kullanmış öyle götürmüş arabayi abisine. Ki eşim bunu bana söylemişti. Neyse arkadaşım eşime sürekli laf sokmuş kimle götürdün arabayi diye. Sanki esim bi halt karıştırıyor gibi. Eşimde gıcık olmuş tabi bende sinirlendim onun bu tavrına (kendisi işten hep erkek arkadaşları ile çıkar biz hız kötü düşünmemistik bu güne kadar ) şimdi arkadaşımdan acayip soğudum görüşmek istemiyorum. Tabi bu sadece bi olay. Örneğin az evel watsap dan msj atmış hayırdır faceden beden sildin beni diye imali imali yazmış bişiler ama manyak kendi silmisti faceden beni. Bişeye bakmak için unutmuş bana hesap soruyor. Bunun gibi bi sürü şey. Canım sıkıldı. Siz olsaydınız görüşmeye devam edermisiniz. Özellikle eşime karşı tavrı uyuz etti beni. Eşimle aramiz kötü olabilir ama esim bize öyle bişey yapmaz imasi bile canımı sıktı.

günde bir litre süt mü:/ sindirimi en zor besinlerden bide süt dayanırsa iyi cidden. Azadı da göruptuz fotolardan gayet normal bi çocuk. Erkekler iite hep yüzeyseller.

merakla sonucu bekliyoruz
Geçmiş olsun canım emreyede düzeninizi çabuk oturtursunuz inşallah

ya ben önceden arkadaşım arkadaşım diye kıyamazdım silmeye. Eşimin ısrarıyla canımı sıkan bi kaç kişiyi hayatımdan çıkardım. Dünya varmış dedim resmen. İyi niyetli değilse bi insan yanımda yer işgal etmesin. Yeterince kendi sorunlarımız var zaten birde bu tür ünsanları düşünmeye hiç gerek yok. Hele ki uslanmaz tiplerse

Seni anlamayan canını sıkan insanlardan uzak durcan bi de bekarsa hiç halden anlamaz boşver hiç takma yavaş yavaş aç arayı çıksın hayatından

Ama arabasını isteyebilecek kadar samimiysen tavır yapma da açık konuş. Faceden silenin sen değil o olduğunu söyle. Ayrıca eşinle ilgili bu tür yorumların hoşuna gitmediğini iyi niyetli bulmadığını söyle. Sen içindielileri söyle küsüp konuşmayacaksa o yapsın. Hem hatasını da anlamış olur. Arkadaşlığınız devam etme durumunda sana Nasıl davranacağını öğrenmiş olur

@yaz yagmuru ayni seyler bende de oluyor demistim. Dr gittim tahllil sonucunda bende tahmin ettigim gibi demir eksikligine bagli kqnsizlik cikti. Bir de d vitamini eksikmis kızımın devit 3 ben kullanmaya basladim
Geçmiş olsun canim ben yakın zamanda kan degerlerime baktirmistim kansızlık yoktu ama d vitamini eksikliği olabilir güneşe pek cikmiyorum bir de emzirince haliyle eksiklik olabilir ben de icsem iyi olur aslında hatta hamilelikten kalma d vitamini haplarim olacaktı bir bakayım tarihi gecmediyse iceyim sağol canim
Akşam esimle konuştuk canim oğlum dün de babasına diğer çocukların sigara içtiğini söylemiş ama o çocuk bugün içmeye başlamış hatta oğlum ve bir arkadasi da sigara içersen seninle arkadasligimiz biter demiş gelince bizimkilere kokuyormuyum diye sormuş oğlum babasına ve bana kimseye söylemeyin dedi yine tamam oğlum dedik ama elbette ki ailesi bir şekilde öğrenir dedik eşim de bana ben babasını görüyorum uygun şekilde konusayim dedi diğer çocukların içtiğini bizimkilerinde etkilendiğini falan söyleyeyim daha dikkat ederler dedi zor bir durum gerçekten
Sağol canım. Evet kusarak atıyor balgamı. Şimdi uyudu inşallah bir daha uyanmaz.
Geçmiş olsun canim
Dişten de yemiyordur canim çalışan anneler için zor gerçekten uykusuzluk inşallah daha fazla sıkıntı yaşamaz Emre
canim seni olumsuz etkileyen insanlardan uzak dur hele ki evliliğini etkileyen insanlardan ne demek kimle gittin çok sacma benim esimde bazen müşterisini arabasına alıp ölçüye falan gidiyor erkek ya da bayan olabiliyor ki eşim bana ilk evlendigimizde ben isim gereği musterimle ölçüye gidebilirim eğer birisinden birşey duyarsan olay budur bana guvenmelisin asla başka turlusu olmaz demisti birşey de duymadım kimseden duysamda inanmam anca hissederim öyle birşey de hiç hissetmedim sende eşine guveniyorsun soylemiste sana zaten farklı birşey olsa saklardı boşver canim negatif insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi

Ben 5+ gecmistim 6 ya geceyim zaten kilot giydiriyorum uzun zamandır bir de citcitliyla ikisini deneyim

Katiliyorum açık konuşmak daha iyi aslında

canim kilciklarini ayikladiktan sonra direk kiyma gibi yogurabilirsim
Yani cigken mi canim? Kusura bakma ya bu kismi anlamadim
Daha iyiyim canım. Tamamen sorunlarımızı halledemedik zamana bıraktık. Sen nasılsın.
@kmltm yazdı kaçtı merakla dönüşünü bekliyoruz
Iyi olmana sevindim hersey yoluna girer insallah.
Arkadaşına gelince aprioriye katiliyorum araya mesafe koyacaksan da acikca soyle rahatsiz oldugun seyleri ki ben olsam mesafeli olurdum

Kizlar maşallah o kadar sayfa yazmisinizki.sumdi baslasam sabaha biter:)aradan soruyorum hemen:) yarin bulusma varmi simdi ne oldu son durum?en son iptaldi anladigim yeniden varmi bi gelisme

çok samimi değilseniz karşı tarafın verecegi tepkiyi tahmin edemeyebilirsiniz. Bence sen görmüş gibi yapıp önce çocukla konuşsan ona sigarayı bırakmazsa ailesine söyleyecegini söylesen. Bu arada ne kadar erken başlamışlar ya içmeye.
ay nasıl yapmıyorsun bi test. yap bence. Bizede haber ver
Bende aprioya katılıyorum. Açık açık konuşmak en güzeli. Ama yine de senin için olmasa da olur diyorsan içindekileri söyleyip konuşmamaya devam edersin.
Kizlar maşallah o kadar sayfa yazmisinizki.sumdi baslasam sabaha biter:)aradan soruyorum hemen:) yarin bulusma varmi simdi ne oldu son durum?en son iptaldi anladigim yeniden varmi bi gelisme
Evt iptal edildi. Aslında tam günüydü. Herkes tatildi.. Hava da çok güzeldi.. ama kısmet başka zamanlara :)

Arabasını biz istemedik canım o eşimden arabasını abisine gotirmesini rica etti. Daha önce de saçma sapan bi sebepten 2 yıl konuşmadı benimle. Doğum yapınca geldi baristik. Zaten canım şu aralar sıkkın ve onun saçma triplerini çekecek durumda değilim gibi.

Samimiyetimiz yok canim toplantıda tanismistik esimde babasıyla birkaç kez telefonda konuşmuştu ama hep bize haber gönderiyorlar işte biz oglumuzu şu dershaneye gondercez annenle babana söyle sende oraya gel ayrılmayın diyorlar ogluma ya da sinemaya gidecekler Serhan la gidersen olur diyorlar gibi bayağı guveniyorlar ogluma aslında ben bir çocuğu uyarsam daha iyi olur söylediğin gibi belki içmez o zaman ama bu yanlıştan çevirmek gerek bir şekilde çok erken daha 14 yasindalar bir gün belki içecekler sigara herkesin kendi kararı ama şimdi çok erken bu sene onlar için çok önemli son seneleri sınavları var ona adapte olmaları lazım

Kızlar Ece iki gundur ağzından salya akitiyor özellikle akşamları önü çok islaniyor atleti bile islaniyor diş mi yine acaba

Seni anlamayan canını sıkan insanlardan uzak durcan bi de bekarsa hiç halden anlamaz boşver hiç takma yavaş yavaş aç arayı çıksın hayatından

Yani cigken mi canim? Kusura bakma ya bu kismi anlamadim

Iyi olmana sevindim hersey yoluna girer insallah.
Arkadaşına gelince aprioriye katiliyorum araya mesafe koyacaksan da acikca soyle rahatsiz oldugun seyleri ki ben olsam mesafeli olurdum

Eşimle aramizin kötü olduğunu söylemedim ona yoksa yazardı da yazardı. Hep olumsuz düşünüyor. Başka bi arkadaşıma anlattım oda aynı benim gibi düşündüğünü ve görüşmek istemediğini söyledi. Onun eşi için abuk subuk konuşuyor çünkü. Kendisi bu yıl boşandı. Watsap dan öyle saçma sapan yazınca cvp yazmadım sonra aramaya başladı acmadin. Konusursak kalbini kırıcam çünkü.

himm olsaydi iyi olurdu bencede.havalarda orta ayar.kismet diyelim o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…