Geçmiş olsun canim günün devamı ağlamadan geçer inşallah ben de yaptırdım menenjit aşısını grip salgıni var sanırım yan dairemizde iki buçuk yasında bir çocuk var sabaha kadar oksurdu ve çok ağladı ben uyandım sesine hepGeçen akşam babam bizdeyken menenjit aşısı için Arda'ya aşı yaptıracaktım bir kaç kere niyetlendim hastalık araya girdi, birazda içime sinmedi yaptırmamaya karar verdim dedim. Babam olur mu öyle şey menenjit en önemli aşılardan biri bizim okulada bilgilendirme için geldiler çok önemli olduğunu anlatılar vurdurun dedi. Bu sabah 9 da gittik Ardada doktor korkusu var doktorun kapısından girer girmez katıla katıla ağlıyor 15 dk ağladı 4 kişi zapdettik. Çıkarken dedim ilk hastanızda başınızı ağrıttık diyeOda dedi en önemli aşı bu diye. Şu an grip salgını var ateşi yokken hasta değilken vuralım dedi. 15 dk ağlamanın üstüne dönerkende parka giden taşlı bir yol vardı, taşın biri kalkmış ayğı takıldı burnunun üstüne düştü burnu soyuldu onada ağladı. Bol ağlamaklı bir güne başladık. Devamı güzel olsun inşallah.
Memnun kaldin mi canim icindeki dolgu pamuk mu?Ben civilden aldım 2 tane
Aynen bizde bu durumdayken en son alip yapmaya karar verdik hazir hasta da degilken cikaralim aradan dedik. Esim son kez dryla görüşmüş. O da madem bu kadar beklediniz o zaman 2 yasindan sonra tek dozluk olan asidan yaptirin demiş, bizim aşı ertelendi mi yine :) Yine de 2 yasini beklemesem mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimiGeçen akşam babam bizdeyken menenjit aşısı için Arda'ya aşı yaptıracaktım bir kaç kere niyetlendim hastalık araya girdi, birazda içime sinmedi yaptırmamaya karar verdim dedim. Babam olur mu öyle şey menenjit en önemli aşılardan biri bizim okulada bilgilendirme için geldiler çok önemli olduğunu anlatılar vurdurun dedi. Bu sabah 9 da gittik Ardada doktor korkusu var doktorun kapısından girer girmez katıla katıla ağlıyor 15 dk ağladı 4 kişi zapdettik. Çıkarken dedim ilk hastanızda başınızı ağrıttık diyeOda dedi en önemli aşı bu diye. Şu an grip salgını var ateşi yokken hasta değilken vuralım dedi. 15 dk ağlamanın üstüne dönerkende parka giden taşlı bir yol vardı, taşın biri kalkmış ayğı takıldı burnunun üstüne düştü burnu soyuldu onada ağladı. Bol ağlamaklı bir güne başladık. Devamı güzel olsun inşallah.
gecmıs olsun canım . her ne kadar cok dokunsada aglamaları bazen mecburen aglaıyoruz dr gıbı. ama menenjıt en onemlısı bencede canım, bende dıger ozel asıları yaptırmadım ama menejıtı yaptırdım 2 doz olarak. yaptırmakla ıyı yapmısınGeçen akşam babam bizdeyken menenjit aşısı için Arda'ya aşı yaptıracaktım bir kaç kere niyetlendim hastalık araya girdi, birazda içime sinmedi yaptırmamaya karar verdim dedim. Babam olur mu öyle şey menenjit en önemli aşılardan biri bizim okulada bilgilendirme için geldiler çok önemli olduğunu anlatılar vurdurun dedi. Bu sabah 9 da gittik Ardada doktor korkusu var doktorun kapısından girer girmez katıla katıla ağlıyor 15 dk ağladı 4 kişi zapdettik. Çıkarken dedim ilk hastanızda başınızı ağrıttık diyeOda dedi en önemli aşı bu diye. Şu an grip salgını var ateşi yokken hasta değilken vuralım dedi. 15 dk ağlamanın üstüne dönerkende parka giden taşlı bir yol vardı, taşın biri kalkmış ayğı takıldı burnunun üstüne düştü burnu soyuldu onada ağladı. Bol ağlamaklı bir güne başladık. Devamı güzel olsun inşallah.
bu hafta canım tatıldı bı gun falan arada kaynadı, ama haftaya yıne ısMerhabalar güzel anneler ve bebişleri güzel bir gün diliyorum..hatta bitmeyen cumartesi olsa( 40 yıllık apartmanından mahallesinden kentsel dönüşüm yüzünden istemeden yeni taşınan annem yerleşmeye çalışıyo bi yandan , mütemadiyen söyleniyo..resmen hepsi depresyonda, alışamazlarmış...eşim de grip evde ( hiç böyle bi tatil hayal etmemiştim tabii..yine de şükür kızım iyi ve birlikteyiz..herşeye rağmen yaşasın tatil
çok güldüm ya:)) maşallah onada bundan sonra sizede iki kat kolay gelsin :)benım kuzumun bıze kastı var sanırım kızlar :) hatırlayanlar bılır normal desteksız oturmuyor dıye cocuk norologuna gıtmıstık o kadar tup kan ve aglama sonucu ıcım gıtmıstı resmen ben aglamıstım orda ve ınadına yapar gıbı ertesı gun oturmaya başlamıs, dr sonuclara gostermeye gıttıgımızde paşa paşa oturuyordu adamın karsısında :)
sımdıde yurumuyor dıye dr goturmuyordum normal dr u 18 aya kadar normal kı tutunup yuruyor sonucta bır seyı yok demıstı, 1-2 hafta once toyz da yurutec aracları vardı, bole pazar arabası gıbı bır sey aslında cok basıt bır sey ama pahalıydı, esımde alalım demıstı ne gerek var bız bunlarlamı yuruduk dıe almayalaım demıstım :) dunde artık esım olmaz alalım dıye sey yaptı aldı . orda kac dk denedık elıne alıyor yere oturuyor hemen . ama yınede esım aldı. eve geldık hanım almıs elıne tay tay yürüyorr. bıde vuruyor yere oyuncagı.tabı bız sasırır halde kalakalıdk, dıyorum bu kuzunun bıze kastı var :):) oyuncagı beklıyor musss
Eşimde dalga gecıyor benle hemen yaz k.k ne " şu marka oyuncak aldık yurutec oyuncayaı (yurumeye yardımcısı dıe gecıyor ) oyuncak o kadar etkılı kı eve gelır gelmez yurumeye basladı" dıee
Geçmiş olsun canim acaba çiğnemeden yutmaya mi çalıştı ben de Ece ye verdim geçen gün çekirdeğini çıkardı ama çekirdeğinden dolayı yemek istemediGökçeye nar vereyim dedim bi tane. Direk doğazına kaçtı zor çıkarttıkbi yandan kardeşlerim bağırıyo nefes almıyo diye iyice elim ayağıma dolandı. Annemde unutmuş resmen kalakaldı. Nasıl çıkarttım bende anlamadım.
Nardanda eksik kalsın vermem bir daha
NİMENRIX canım tek doz buda.Memnun kaldin mi canim icindeki dolgu pamuk mu?
Aynen bizde bu durumdayken en son alip yapmaya karar verdik hazir hasta da degilken cikaralim aradan dedik. Esim son kez dryla görüşmüş. O da madem bu kadar beklediniz o zaman 2 yasindan sonra tek dozluk olan asidan yaptirin demiş, bizim aşı ertelendi mi yine :) Yine de 2 yasini beklemesem mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi
Hangi asiyi yaptirdiniz siz canim menectra mi digeri mi?
Biz geçen komşuya gittiğimizde aşurenin üstüne koymak için nar ayıklamışlar evde de çocuklar var kaselere doldurmuş vermişler ellerine bi kızda kaşıkla betüle yediriyo öyle çok yediki maşallah ama hiç aklıma boğazında takılır diye gelmemişti hatta ben verdim yemedi kız veriyo yiyo cadıGökçeye nar vereyim dedim bi tane. Direk doğazına kaçtı zor çıkarttıkbi yandan kardeşlerim bağırıyo nefes almıyo diye iyice elim ayağıma dolandı. Annemde unutmuş resmen kalakaldı. Nasıl çıkarttım bende anlamadım.
Nardanda eksik kalsın vermem bir daha
Memnun kaldin mi canim icindeki dolgu pamuk mu?
Aynen bizde bu durumdayken en son alip yapmaya karar verdik hazir hasta da degilken cikaralim aradan dedik. Esim son kez dryla görüşmüş. O da madem bu kadar beklediniz o zaman 2 yasindan sonra tek dozluk olan asidan yaptirin demiş, bizim aşı ertelendi mi yine :) Yine de 2 yasini beklemesem mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi
Hangi asiyi yaptirdiniz siz canim menectra mi digeri mi?
benim sıpanın zaten çiğneme huyu yok eziyo diliyle damağına bastırıp. Ezemeyip yutmaya mı kalkıştı neye uğradığımı şaşırdım zaten. Zarı falanda yok ya yer sandım bende.Geçmiş olsun canim acaba çiğnemeden yutmaya mi çalıştı ben de Ece ye verdim geçen gün çekirdeğini çıkardı ama çekirdeğinden dolayı yemek istemedi
benimde hiç aklıma gelmedi. En fazla. Ağzındna çıkarır demiştim. Suyunu veririm . Korkusu bana yetti resmenBiz geçen komşuya gittiğimizde aşurenin üstüne koymak için nar ayıklamışlar evde de çocuklar var kaselere doldurmuş vermişler ellerine bi kızda kaşıkla betüle yediriyo öyle çok yediki maşallah ama hiç aklıma boğazında takılır diye gelmemişti hatta ben verdim yemedi kız veriyo yiyo cadı
Size de çok geçmiş olsun sıkıp suyunu ver en iyisi
dahayeni basladik dun aksam bakalim nasil olcak:)çok güldüm ya:)) maşallah onada bundan sonra sizede iki kat kolay gelsin :)
sagol canim bi benimki yurumuyordu en son kalan bizde baslafik gibi:)
bi an heveslendim işte gökçeyi bilmiyomuş gibidahayeni basladik dun aksam bakalim nasil olcak:)
Sanada gecmis olsun canim ama nar vetilirmi canim yaa,Allah korumus.suyunu ver ordan alsin vitaminini
sagol canim bi benimki yurumuyordu en son kalan bizde baslafik gibi:)
Biz de bundan yaptirdik on uc uncu ayinda.Bizim dr cok onemsedi ve hoc bekletmek istemedi sanirim on ikinci ay asisindan dort hafta sonra yapalim dedistankiyaptirdik on icuncu ayinda3308841 .!.:NİMENRIX canım tek doz buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?