2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Ben kerem alp e veriyorum nar çok şükür hiç takılmadan yiyor tek tek alıp. Hiç aklıma gelmedi boğazına takilir diye

@Akaibu gecmis olsun kizim nerdeyse esimle beraber her aksam yiyor elleri nar ile oynamaktan kararmis kizimin. Sukur hic takilmadi.
Bugunlerde hic bi sey yemiyor sipa iyice zayifladi diş olmali kac disi oldu bilmiyorum

Bahçelievlerde canım kırk yıllıktı bizim apartman..evin yenilenmesini çok isteyen komşular çürük raporu alıp süreci hızlandırdılar..bi de üste para verecekler. Maddi anlamdada zorlanacakları için hiç istemeden çıktılar ..Zor işler..ben bile çook etkilendim bu durumdan, çocukluğum ve gençliim yıkılacak sanki..

Bi de küçücük olacak ev :/ bizim evin de etrafı inşaat dolu

@Akaibu çok geçmiş oksun. Bizimki sevmedi narı çekirdeği yüzünden ama ben taneli vermemiştim elinle ezmiştim

[QUOTE="apriori11, post: 43311528, member: 64053donuyor ve aar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))[/QUOTE]
Benim haydutnaz da yaklasik on uc aylik tan beri donuyor ve Aynen dusuyor

ayneen oyle cok guzel anlatilmis ve kopyaliyorm:)

Eki Görüntüle 1673305
Bu aşurede benden (daha doğrusu annemden) :))
allah kabul etsn cnm

Kızlar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))
var cnm var gecenlerde yigenm hiraya ogretmis ogunden beri donuyo snrada yere yapisiyo kalkip yne dnuyo bde dusuyo diye kahkaha atiyo

Spiralle hamile kalanlarda oluyor canim ama olsaydı çıkardı bence kanda dusuk bir değer dahi olsa çıkıyor
midesi karışmıştır canim kötü olmuş kusmasi
ewet cnm sukur deger dusuk cikti bu hafta doktora gitcm ins. Canm,senin adetin hap kullandiktan snra mi gldi hemen

ewet cnm sukur deger dusuk cikti bu hafta doktora gitcm ins. Canm,senin adetin hap kullandiktan snra mi gldi hemen
Canim doğum kontrol hapiydi verdiği yirmi küsur taneydi cok hatirlamiyorum kac tane oldugunu hergun bir tane içtim bitince bir iki gün sonra hemen regl oldum ondan sonrada düzenli oldum

Eşim kendi üye olmamış heralde henüz bana sorduruyor :)))) ayyy demek hepsi şaşkaloz bu bebelerin :)))

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Ben kerem alp e veriyorum nar çok şükür hiç takılmadan yiyor tek tek alıp. Hiç aklıma gelmedi boğazına takilir diye

@Akaibu gecmis olsun kizim nerdeyse esimle beraber her aksam yiyor elleri nar ile oynamaktan kararmis kizimin. Sukur hic takilmadi.
Bugunlerde hic bi sey yemiyor sipa iyice zayifladi diş olmali kac disi oldu bilmiyorum

@Akaibu çok geçmiş oksun. Bizimki sevmedi narı çekirdeği yüzünden ama ben taneli vermemiştim elinle ezmiştim
sağolun kızlar. Bende dikkatli olun diye yazayım dedim. Ama sanırım bi tek benim sıpa sorun yaşamış

Kızlar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))
benim sıpada dönüyo. Düşüncede gülüyo. yavaş yavaş yapıyo ama o yüzden kötü bi düşüş yaşamadık hiç. Yinede takipteyim kötü düşerse diye.

Çok güzel görünüyo annenin eline sağlık. Bende annemdeydim bugün aşure yemeye gittim.
Sağol canım. Sizede afiyet olsun. Sadece yarmasını yerim pek de yemem ama burda hep pirinçle yapıyolar bi garibime gidiyo daha değişik tadı. Kendimi evimde hissettim öyle koca tencere pişince

bi an heveslendim işte gökçeyi bilmiyomuş gibi
Ay canim tam diycektim hokceye deil bu yasta bebege verilirmi dicektim ki başka arkadaslari okudum veriyorlarmis.ayh ben hic vermedim vermemde.iyi cesaret kizlar
Siz karsidasiniz canim.bizimki and yakasinda.hee bide ustune para ver vercekler.alaha.genelde ustune alirlar sizinki degisik olmus.tabiki insanin cocuklugu gidiyor sayilir nerdeyse.ben bile gerizekali eski evimi bazen ariyorum resimleri gördükçe,sizlerinki daha zordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…