benım kuzumun bıze kastı var sanırım kızlar :) hatırlayanlar bılır normal desteksız oturmuyor dıye cocuk norologuna gıtmıstık o kadar tup kan ve aglama sonucu ıcım gıtmıstı resmen ben aglamıstım orda ve ınadına yapar gıbı ertesı gun oturmaya başlamıs, dr sonuclara gostermeye gıttıgımızde paşa paşa oturuyordu adamın karsısında :)
sımdıde yurumuyor dıye dr goturmuyordum normal dr u 18 aya kadar normal kı tutunup yuruyor sonucta bır seyı yok demıstı, 1-2 hafta once toyz da yurutec aracları vardı, bole pazar arabası gıbı bır sey aslında cok basıt bır sey ama pahalıydı, esımde alalım demıstı ne gerek var bız bunlarlamı yuruduk dıe almayalaım demıstım :) dunde artık esım olmaz alalım dıye sey yaptı aldı . orda kac dk denedık elıne alıyor yere oturuyor hemen . ama yınede esım aldı. eve geldık hanım almıs elıne tay tay yürüyorr. bıde vuruyor yere oyuncagı.

tabı bız sasırır halde kalakalıdk, dıyorum bu kuzunun bıze kastı var :):) oyuncagı beklıyor musss
Eşimde dalga gecıyor benle hemen yaz k.k ne " şu marka oyuncak aldık yurutec oyuncayaı (yurumeye yardımcısı dıe gecıyor ) oyuncak o kadar etkılı kı eve gelır gelmez yurumeye basladı" dıee