2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde oyleyiz 1 haftadir ogle uykusunfa bile okadar cok uyanip geri yatiyoki yanina yatayim diyorum yatamiyorum bile su disler bi tamamlansada kurtulsak

Başınız saolsun canim

ayy hirada bugece 10 kere kalkmistir. Oksuruyodu surekli sanmi bogazna bisey takilmista rahatsz ediyo gbiydi onu

Bizde oyleyiz 1 haftadir ogle uykusunfa bile okadar cok uyanip geri yatiyoki yanina yatayim diyorum yatamiyorum bile su disler bi tamamlansada kurtulsak

ayy hirada bugece 10 kere kalkmistir. Oksuruyodu surekli sanmi bogazna bisey takilmista rahatsz ediyo gbiydi onu
Ece niye uyandı bilmiyorum akşam yemeğini yemedi acmiydi acaba bilmiyorum @hiraysen canim burnu tikanmissa oksurebilir Ece de bazen oksuruyor burnuna serum fizyolojik yapıyorum sonra oksurmuyor M mutube bizim de gündüz uykumuz çok az uyutuyorum bir iş yapamadan geri kalkıyor yazın sıcakta bile daha iyi uyuyordu ben de dişten supheleniyorum ustten iki azisi çıktı daha yeni ama ağzından salya akıyor bazen onu islaniyor iştahı azaldı uykusu da az olunca dış diye supheleniyorum goremiyorum da kabarıklık varmı diye baksam of bilmiyorum dediğin gibi çıksa da dişler rahatlasak artik

Kızlar pedıtus kaç gun kullanılıyodu dün bıraktık ama öksürük devam edıyo

Baran a hamileyken oy kullanmıştım gecen haziran bununla çocuğum 3.kez kullandık aynı okulda oy verdık hakkımızda hayırlısı olsun hangisi hayırlıysa kazansın evlatlarımıza güzel gelecek nasip etsın rabbim

Balık yağı möller kullanan varmı dün eczacı bunu tavsıye ettı başladık çok kokuyo banyo yaptık yine kokusu gitmedi

Uzun zamandır sadece kaş ve ağda için kuaföre gelıp koşarak çıkıyodum bugun sattlerdir kuafördeyım boyadayım bekliyorum çok sıkıcı beklemek inşaallah istediğim renk olur şimdiye kadar uzun ombre kullanıyodum baya kestırdım düz renk kullanıcam kumral olması için 2 kez boya yapıldı

Uyku tulumu soranlar olmuş kanz çok memnunum tavsiye ederım öncede yazmıştım

Baranda kendi etrafında dönüp duruyo şimdi de koltuğa çıkıp üstüme atlamayı öğrendi tutmasam da pat dıye atıyo kendini üzülüyodum ya topu getır diyorum getırıyo şükür birde kapıya gidip atta diyo hergelenenin arkasından ağlıyo peşine takılıyo gecen gun kargocunun kucağına atladı gidiyo zor aldım

S Simyada canım kitapları gönderdiğinde haber ver demiştin. Babam biraz yoğun çalışıyo. İşinin arasında göndermiş ama bana haber vermeyi unutmuş. Bende sormayı unuttum açıkcası. Bu gün sordum Bi haftayı geçmiş zaten göndereli. Muhtemelen ulaşmıştır çoktan

Bende seni dun arayip soracaktim gonderdi mi acaba diye. Dun İş güç kışlık kiyafetleri cikardim derken aksam oldu arayamadim. Sende bugun soyledin tam bende merak etmeye baslamisken. Yarin okul müdürünu arayip sorayim ulasti mi diye. Bence de ulasmis olmali ama emin olayim.
Sağolasın canim

Uyku tulumu soranlar olmuş kanz çok memnunum tavsiye ederım öncede yazmıştım
Canim netten siparis ettin di mi. Resim koyabilir misin arasindaki dolgu pamuk mu? Havalar isindi yine bizim burda. Bende bi e-bebek e ve civile bakayim icime sinmezse netten siparis edeyim diyorum.

Kizlar goguslerimde hic bir kitle olmamasina ragmen surekli devam eden bir agri var emziren anneler bu normalmi dokununca hemen agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…