2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Burnuda tikandi suan emziriyorm nefes alamiyo hirliyo hasta oldu insallah ilerlemez. Ben burnunu temzleyemiyorm cok agliyo zarar veririm diye korkuyorm

Kizlar goguslerimde hic bir kitle olmamasina ragmen surekli devam eden bir agri var emziren anneler bu normalmi dokununca hemen agriyor
Benm oldu biara sizlama gbi ama agrili hmde cok sutm hic olmadi benm yani birikme flnda degildi

Kizlar goguslerimde hic bir kitle olmamasina ragmen surekli devam eden bir agri var emziren anneler bu normalmi dokununca hemen agriyor
Benm oldu biara sizlama gbi ama agrili hmde cok sutm hic olmadi benm yani birikme flnda degildi

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun.

Burnuda tikandi suan emziriyorm nefes alamiyo hirliyo hasta oldu insallah ilerlemez. Ben burnunu temzleyemiyorm cok agliyo zarar veririm diye korkuyorm
gecmis olsun canim ilerlemez inşallah burnuna serum fizyolojik te siksan olur hirlamasida burundan oluyor ben ara ara yapıyorum Eceye banyodan sonra da aspiratorle cekiyorum hep alıştı o yüzden

@hiraysen geçmiş olsun. Can'ım serum fizyolojik ben damlatıyorum ama çekmiyorum ben de korkuyorum. Azada çirkin ol Diyince burnunu kırıştırıp fışfış yapıyor ve biraz akıtıyor. Ayrıca cold mix gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim burun tıkanıklığında dr serum fizyolojik yerine otribebe nin otrivine diye bi fısfısını vermişti daha etkiliydi. Bi dr sor istersen biDe çok etkili oldu

Kızlar Ece doğduğundan beri ben pek pazara gitmedim her pazar eşim gidiyor bugün Eceyi uyuttuk abilerine bıraktık oy kullandık oradan pazara gittik eşim bu işi o kadar benimsemiski şunu alalım diyorum yok güzel değil gel sen diyor başka tezgahta birşey gosteriyorum gel sen boşver onu diyor ayy beni hiç tinlamadi ona sen bu işi çok benimsemissin hiç begenmiyorsun benim gosterdiklerimi dedim ya daha güzelleri varken kötüleri gosteriyorsun dedi o aldı şimdi sıra bende karışma dedim turşu yapmak için salatalık biber aldım yaprak saldim sarma yapcam nasıl yapacaksam Eceyle canim istedi yapcam artık ama bizimki bu işi bayağı bayağı öğrenmiş beni hiç dikkate almıyor:))

Geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah.
Cold mix bende kullandım. Hatta eşimde sinüzit var onun yastığına da damlatıyoruz arada rahatlıyorum diyo. Çektirmiyolar zaten artık burunlarını.
Geçenlerde facedeki haziran annelerinde görmüştüm. Burayada yazmıştım belki görmüşsündür. Kuru soğanı soyup 4 e bölüp çocuğun baş ucuna koyuncada rahat uyuyomuş. Hiç deneöedim ama deneyenler olmuş sonuç alanlarda vardı deneyebilirsin istersen

ne güzel ya ben eşime güvenemiyorum. Seçmesine iyi seçer ama Özellikle kaç tane alacağına kadar yazdıüım halde hep fazla alır.
1 ekmek al derim 2 alır. 2 kabak al derim 4-5 tane koyar. Niye çok aldın nasıl yicez bu kadar şeyi deyincede misafir gelir belki evde bulunsun der.
Öyle sık sık misafirimiz gelse neyse de gelen gidenimizde yok:))
Kaç kere çöpe attım böyle. O yüzden yalnız göndermiyorum markete falan

annem geldiğinden beri gökçeye bişeyler yedirmeye çalışıyo. Yemeğin suyuna ekmek banıp vermek falan. Hani versin sorun değilde. Koca koca ekmek veriyo. Bende müdahale ediyprum tabi sürekli. Çünkü büyük olunca ya ağzından itiyo ya da kusuyo. Yemek yemekten soğuyo bişey yemek istemiyo öyle oluncada.
Bu sabah yine ağzına yumurta vermiş ekmekle. Yemek suyuyla ekmek ıslanıyo daha kolay yiyo. Bunuda kuru kuru yutmaya çalışınca kustu midesinde ne varsa. Hani demesem neyse de sürekli söylüyorum yiyemiyo diye. Birde yer sandım diyo. ben kaç gündür ne konuşuyodum acaba. Kırmamak için zor tuttum kendimi

Benim esimde hep fazla alir bende o pazardan gelir gelmez tek tek sebzeleri yikar ayiklar dograr tek yemeklik olarak buzdolabi posetine hooppp buzluga pisirecegim zamanda cozulmeden tencereye koyarim hicc cope atmam aklinda bulunsun

Sen yine kirma anneni bosver zaten surda kac gün sonra gidecek az sabret buraya yaz rahatla bence gokceyede gecmis olsun bu arada

Benim esimde hep fazla alir bende o pazardan gelir gelmez tek tek sebzeleri yikar ayiklar dograr tek yemeklik olarak buzdolabi posetine hooppp buzluga pisirecegim zamanda cozulmeden tencereye koyarim hicc cope atmam aklinda bulunsun
Koyulcak şeyleri koyuyorum canımda herşeyde koyulmuyo ki. her yer market artık zaten taze taze yemek varkende buzluktan yemiyelim diyorum. Baxen dolapta unuttuğum bile oluyo bazı şeyleri.
İsraf yani günah

Ben de evde liste yapıyorum ne alacağını ona gore alıyor ne kadar alayım diye de soruyor ona gore alıyor öyle fazla almaz çünkü esimde israfa karşıdır ben fazla fazla alırım mesela herşeyi o daha az az alır bitsin yine alırım çöpe gitmesin der meyveyi bol alır bizim çocuklar gelip gidip yerler iki günde meyveler bitiyor ama sebzeleri daha az az alır

Ece bugün hiç kakasini yapmadı akşam yemeğini yediremedim yine burada bir arkadaş söylemişti pekmezle balkabağı onu yaptım değişik belki yer diye içine bir tatlı kaşığı da zeytinyağı koydum yedi inşallah yarın rahat şekilde yapar ilk defa bir gün boyunca kaka yapmadı

Kızlar bir daha ki seçim 2019 yilindaymis bizim bebisler kocaman olacaklar o zamana inşallah daha farklı gitcez seçime:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…