2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Serum fizyolojik sıksanda yeter kendi aksın
Oyle yaptm cnm rahatladi biraz ama hep agzi acik agzdan nefes aliyo
Benimde birikme gibi degil canim sonra gectimi peki
evet cnm ara ara oluyo

gecmis olsun canim ilerlemez inşallah burnuna serum fizyolojik te siksan olur hirlamasida burundan oluyor ben ara ara yapıyorum Eceye banyodan sonra da aspiratorle cekiyorum hep alıştı o yüzden
Sagol cnm Bn hic cekmedim dha nasl yapildgni ble bilmiuorm sktim burnuna sadece akti biraz kendi
@hiraysen canim coldmix damla al yastigina damlat istersen canim gece daha rahat uyur
aliym yarin canm cok sagol

sagl cnm otrivine bn kendm kullaniyodm sinuzitm var iyi geliyodu bebeklere kullanilan farklidr belki soriym doktra onlarin kullanimida dha rahat cnku. Su coldmix ide hep alicm unutuyorm yarn gdip alicm sabah

sagol cnm bugece onu deniym bakalm. Bnde gormustm . sonuclar hep olumluydu

pufpuff başın sağolsun. Nur içinde yataın inşallah

pufpuff basın saolsun Nur icinde yatsn ins

pufpuff canim başınız sağolsun Allah sabır versin

pufpuff başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Başınız saolsun canim

pufpuff başın sağolsun,Allah rahmet etsin..
İnş hayırlara vesile olur bugün hepimize..

pufpuff başınız sağolsun allah rahmet eylesın

Basin sag olsun pufpuff canim

pufpuff basiniz sagolsun Allahin rahmeti bol olsun mekani cennet olsun

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun.

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar ve amin diyorum en içten,en yürekten..Sağolun..

Bunlarda benim turşular kızlar Eceyi uyuttuk tan sonra yaptım anca bitti inşallah güzel olur çünkü bizimkiler çok sartlandilar ben yıllar önce yaptigimda erimisti tursum sinir oldum geçen sene de eşim alıp ablasına yaptırmıştı bu sene hırs yaptım ben yaparım tursumu diye ama önceden yaptigimda hava sıcaktı belki ondan erimiştir şimdi serinledi iki hafta sonra gorcez bakalım:)

Allahim yarin is olmasa ise gitmesem milletin derdini dusunuyorum yarin napcam diye.bi rahat olmasini ogrenemedim yaa

Kızlar mukotik sabah akşam şeklinde kullanılıyodu di mi 3 kere değil yani

Ben de dün şurup verdim, sık sık uyanıp huzursuz olunca yine dişten kaynaklandığını düşünüyorum

Bilir misin bilmiyorumda benim kv yoğurt çorbası yaparken arpa şehriyr koyuyoruz ya onun yerine erişte ya da ev makarnası varya ondan koyar şimdi bende ara ara öyle yapıyorum betül çok seviyo dene istersen
bende denedim erişteyle o şekilde biraz daha yer gibi oldu şükür

Dun gece tam bir kabustu boynumda duzlesme var gece 15dk da beyza kalkti 3 gibi tamamen kalkti sabah 9da anca uyudu 11de geri kalkti her tarafim agriyor boyun sirt agrimdan gece resmen agladim disler bitirdi beni bitse artık cok yoruldum anne olmak ne kadar zor

inşallah yükselmez canım, hem iştahı da yok diyordun distir belki

Geçmis olsun canım bizde o durumdayiz ateşi çıkmadan şurup verdim yatarken çok huzursuzdu ağzını tutup acii diyordu bende şurup verdim

geçmiş olsun canım yükselmez inşallah

yazyagmuru gecmis olsun canim şimdi nasil
sağolun kızlar şimdi ateşi yok çok şükür gece ilk uyandığında el bileğini kasiyordu lambayı açtım baktım iki yerden sivri sinek isirmis kabarmışti kolonya döktüm kaşıntı ve alerji için evde şurup vardı onu icirdim ondan bir süre sonra ateş başladı sivri ısırması ateş yapabilirmi acaba küçük oğlumda da bir kere böyle olmuştu sivri isirmisti ondan sonra ateşi olmuştu o değilse diş mi acaba hasta gibi değil ama bilmiyorum kızlar

Aynen canim ben de regl oluyorum iki gecedir de kızım uyumuyor kendimi çok halsiz hissediyorum sürekli basım agriyor sana da geçmiş olsun şu dişler tamamlansa derin bir nefes alcaz inşallah

Aynen canim ben de regl oluyorum iki gecedir de kızım uyumuyor kendimi çok halsiz hissediyorum sürekli basım agriyor sana da geçmiş olsun şu dişler tamamlansa derin bir nefes alcaz inşallah
Benimde bugunlerde sık sık basim ağrıyor

Başın sağolsun cnm..
Girdim ama telimdeki resim arşivi çıkıyor. Çözemedim bi türlü
Burnuda tikandi suan emziriyorm nefes alamiyo hirliyo hasta oldu insallah ilerlemez. Ben burnunu temzleyemiyorm cok agliyo zarar veririm diye korkuyorm
Geçmiş olsn. Hava tam hastalık havası.
Ellerine sağlık :) tuzunu az koyduysan erir cnm. Bide 1 aydan önce açma. Karanlık serin yerde kalsn.

Çok geçmiş olsn sanada cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…