2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz de tam bu sebepten araba koltuğunu kullanamıyoruz arabada çok yer kaplıyor ben ve küçük oğlum arkada oturuyoruz Ece benim kucagimda büyük oğlum önde oturuyor bir kere taktik arkada oğlum ve kipirdayamadik

Kulağım çok agriyor bogazim yanıyor birde düğüne gittik yeni geldik işkence gibiydi düğün olmasaydı acile gidecektim hazırlanıp çıktık hemen gidemedim yarinda böyle olursa hemen acile gitcem en azından ilaç kullanırım hiç kulağım agrimadi bugüne kadar ne oldu anlamadım

anladım canım 180 de çokmuş cidden. Bulursunuz inşallah yaptırcak bi yer
Koltuklar konyada bi firmanındı canım. Ama buranın büyük. Bilindik firmalarından güya. Gelicez gelicez diyip atlatıp duruyolardı. Koltuğu hareket ettirince ayaklarındaki kaplama çıkıyodu. Heralde önemsemedilermi artık ne yaptıkarsa. Oraya yazınca geldiler direk

canım ihmal etme. Sen o eve lazımsın. Geçmiş olsun

ıyı yapmıssın canım , dınsızın hakkından mısalıı. guzellıkten anlamassan bole zorla olur gelırsın yanı..
180 tl noluyo tabı canım, tabı bızımkı ne kadara olur bılmıyorumda bı kastıgı onmuyor sadece hanı bazen donuyor bazen donmuyor. o yanı olay. basıt bı bısıkletcı bulsak yapar aslında ama... ısallah buluruz

Ayyy bi boşluğa düştüm umut sekiz olmadan uyudu tabi alışık değilim eşimde uyudu ben kaldım uykum da gelmiyor pofff
gökçede yedide uyudu saatler geri alınınca iyice erkene çekti. Eşimde mesaide. Bi iki saat oyalandım. Keçeyle kapı süsü yapmak istiyodum gökçeye ona başlıyım dedim.
Bi tane zürafa. Yapcam diye 2 saat harcadım resmen.Üstelik tipide kızgın oldu
İlkin günahı olmaz artık tekrar denicem

Canim netten siparis ettin di mi. Resim koyabilir misin arasindaki dolgu pamuk mu? Havalar isindi yine bizim burda. Bende bi e-bebek e ve civile bakayim icime sinmezse netten siparis edeyim diyorum.
Canım mesajını şimdi gördüm aldınmı bilmiyorum bizimki bu mağazadan aldım

Canım benim çok gecmiş olsun kulak ağrısını çok iyi bilirim bir keresinde kulak mantarı olmuş temizlerken ölücem sandım damlayı damlatıp dışarı çıkıp ağlıyordum acısından inşaallah senin basit birseydır ihmal etme

Ayyy bi boşluğa düştüm umut sekiz olmadan uyudu tabi alışık değilim eşimde uyudu ben kaldım uykum da gelmiyor pofff
Masallah ne güzel erken uyumaları dün ben nezaman görücem o günleri bugun gündüz yarım saat uykuyla duruyo hala uykusu yok dün gece ekektrıkler yoktu lambaya bakıp ağladı okadar ağladıkı kusturdu kendini karanlıkta heryer battı içime bile kustu sabaha kadar elektrik gelmedi sabah gündüz gözüyle kusmuk ev olmuştuk bu sinir kusması yasayan varmı alışkanlık yaptı hergun bahane bulup kusuyo

Çok sağolun kızlar. Yüzüm çok fena olmuş ya. Aynaya bakınca bi kötü oldum ama genede çok şükür diyorum.
Rabbim korumuş canım sizi beterınden saklasın eşinle aranız daha iyimiş inşaallah daha iyi olur yüzüne sessızce ya vedüd ya allah okursan sevginiz güçlenir allahın izni ve inayetıyle

Ben günde 2 tane verıyorum acelem varsa sıkıyorum yoksa tam yarımsaatte parca parca verıyorum herseyın fazlası zarar

Benimki buzlanmis gibi ayran degil ama ona yakin. Elimle ace dokup yikadim yine gecmedi kalıcı olacak sanki bardak degisirde tencere falan napcam simdi off durduk yere is çıktı
Benimde bulaşık makınamın motoru yanmış 700 tl istediler yuh yani yeni alırım dedim 3500 tl miş sıfırı siemens ankastra çok pahalı geldi bir kaç servisede sorup karar verıcez bu arada parlatıcı yerıne sirke koyuyordum büyük ihtımal o yapmış benim gibi yapan varsa dikkat edın

İlkkez oldu canım oda sabh 8de kalktı gündüz de hiç uyumadi o sebeple bide dışarda oynadı falan yoruldu çok

Ne güzel bende doğumdan önce yapmıştım kapı süsü nu sabah fotosunu atarimbende arı yapmaya çalışmıştım ama hayalete benzemisti)

İlkkez oldu canım oda sabh 8de kalktı gündüz de hiç uyumadi o sebeple bide dışarda oynadı falan yoruldu çok
Masallah nazar değmesın canım biz bugun 4 saat dışarda oynadı havada güzeldi bay bay dıye bitkısel damla var sinirimden şimdi başladım aylardır duruyodu artık dayanamadım basladım imşaallah işe yarar

Yarın sabah 8 ile akşam 7 ye kadar elektrık yokmuş site mesaj gönderdı nasıl gecer tv siz internetsız birde bizim ocakta elektrıkli küçük tüp aldım

Güzel olmuş canım, eline sağlık ilk deneme sonuçta yaptıkça pratiklesirsin Ben de seviyorum keceyle ugrasmayi kapı süsü magnet filan baya bi yaptım bi ara:))

@yaz yagmuru Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyilesirsin.
sağolun kızlar kulakla başladı bogazim gogsum yanıyor yarın gitmem şart oldu yemek yerken ağrıdan cenemi oynatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…