Biz de tam bu sebepten araba koltuğunu kullanamıyoruz arabada çok yer kaplıyor ben ve küçük oğlum arkada oturuyoruz Ece benim kucagimda büyük oğlum önde oturuyor bir kere taktik arkada oğlum ve kipirdayamadikAay biz başta çok güzel kullanıyoduk ama arka koltukta fazla yer tutuyo mesela onu takınca arkaya iki kişi oturmak bile zor ben ve kv zor sığdık bi kere tak çıkar da eşimin işine gelmedi arkada ikimiz oturuyoruz betülle ben kullanırken takıyoruz mecburen ikimiz olunca
anladım canım 180 de çokmuş cidden. Bulursunuz inşallah yaptırcak bi yeryok canım nerdee faturasııı, zaten hatırlarsın tasındık ya ,bızzz normal aradıgımızı bulamıyoruz kucucuk evdee, bır cok kolıler acıllmadı halaa. esımde bunlar cok fıyat ıster sımdı dıoo, nette bakmıss ole bırının yorumu varmışş, normal bı bısıklercıye yaptırırız dıoo. o nettekı yorumuda okudum oda ole yapmıs. kendı yerı 180 tl para ıstemıs, bısıkletcıde 25 tl ye yaptırmıslar .bızde bakalım dedık bu sefer bısıklekcı yok nerdeyse cıvardaa
tabıı canım satana kadar canım cıcımmm, sattıktan sora garantısı devamsa mecbur zaten ılgılenıyo yoksa yok. senın kv koltukları markası neydıı canımm?? nıe gelmıyorlardıı alaahalala.. sıkayet varı bende bılıyorum canım haklısınnn, olmadıı oraya yazmalıı, tabı bır sey bulamassak gıdıp bı daha konusscaz olmassa yıne yazarız . chıccooya sordukk normal mama koltugu falan oranındıı onlarda hıc macleran satmıyormus o yuzden bılmıyoruz dedıler. ben yınede danısıyım dıe sormustum oraya.
canım ihmal etme. Sen o eve lazımsın. Geçmiş olsunKulağım çok agriyor bogazim yanıyor birde düğüne gittik yeni geldik işkence gibiydi düğün olmasaydı acile gidecektim hazırlanıp çıktık hemen gidemedim yarinda böyle olursa hemen acile gitcem en azından ilaç kullanırım hiç kulağım agrimadi bugüne kadar ne oldu anlamadım
ıyı yapmıssın canım , dınsızın hakkından mısalıı. guzellıkten anlamassan bole zorla olur gelırsın yanı..anladım canım 180 de çokmuş cidden. Bulursunuz inşallah yaptırcak bi yer
Koltuklar konyada bi firmanındı canım. Ama buranın büyük. Bilindik firmalarından güya. Gelicez gelicez diyip atlatıp duruyolardı. Koltuğu hareket ettirince ayaklarındaki kaplama çıkıyodu. Heralde önemsemedilermi artık ne yaptıkarsa. Oraya yazınca geldiler direk
canım ihmal etme. Sen o eve lazımsın. Geçmiş olsun
gökçede yedide uyudu saatler geri alınınca iyice erkene çekti. Eşimde mesaide. Bi iki saat oyalandım. Keçeyle kapı süsü yapmak istiyodum gökçeye ona başlıyım dedim.Ayyy bi boşluğa düştüm umut sekiz olmadan uyudu tabi alışık değilim eşimde uyudu ben kaldım uykum da gelmiyor pofff
Canım benim çok gecmiş olsun kulak ağrısını çok iyi bilirim bir keresinde kulak mantarı olmuş temizlerken ölücem sandım damlayı damlatıp dışarı çıkıp ağlıyordum acısından inşaallah senin basit birseydır ihmal etmeKulağım çok agriyor bogazim yanıyor birde düğüne gittik yeni geldik işkence gibiydi düğün olmasaydı acile gidecektim hazırlanıp çıktık hemen gidemedim yarinda böyle olursa hemen acile gitcem en azından ilaç kullanırım hiç kulağım agrimadi bugüne kadar ne oldu anlamadım
Masallah ne güzel erken uyumaları dün ben nezaman görücem o günleri bugun gündüz yarım saat uykuyla duruyo hala uykusu yok dün gece ekektrıkler yoktu lambaya bakıp ağladı okadar ağladıkı kusturdu kendini karanlıkta heryer battı içime bile kustu sabaha kadar elektrik gelmedi sabah gündüz gözüyle kusmuk ev olmuştuk bu sinir kusması yasayan varmı alışkanlık yaptı hergun bahane bulup kusuyoAyyy bi boşluğa düştüm umut sekiz olmadan uyudu tabi alışık değilim eşimde uyudu ben kaldım uykum da gelmiyor pofff
Rabbim korumuş canım sizi beterınden saklasın eşinle aranız daha iyimiş inşaallah daha iyi olur yüzüne sessızce ya vedüd ya allah okursan sevginiz güçlenir allahın izni ve inayetıyleÇok sağolun kızlar. Yüzüm çok fena olmuş ya. Aynaya bakınca bi kötü oldum ama genede çok şükür diyorum.
Ben günde 2 tane verıyorum acelem varsa sıkıyorum yoksa tam yarımsaatte parca parca verıyorum herseyın fazlası zararDun kv yemekteydik hira yarm kilo mandalina yedi nerdeyse eve geldk uyudu bikac saat snra uyandi ama nasl agliyo anlatamam bide gaz ckariyo surekli sabha kdr otrduk snra. Aman vermeyn sakn cok bn anlatamiyorm kv laf verme diyorm cock istiyo diyo bn bilmiyodm bukdr rahatsz etcegni mandalinanin
Benimde bulaşık makınamın motoru yanmış 700 tl istediler yuh yani yeni alırım dedim 3500 tl miş sıfırı siemens ankastra çok pahalı geldi bir kaç servisede sorup karar verıcez bu arada parlatıcı yerıne sirke koyuyordum büyük ihtımal o yapmış benim gibi yapan varsa dikkat edınBenimki buzlanmis gibi ayran degil ama ona yakin. Elimle ace dokup yikadim yine gecmedi kalıcı olacak sanki bardak degisirde tencere falan napcam simdi off durduk yere is çıktı
İlkkez oldu canım oda sabh 8de kalktı gündüz de hiç uyumadi o sebeple bide dışarda oynadı falan yoruldu çokMasallah ne güzel erken uyumaları dün ben nezaman görücem o günleri bugun gündüz yarım saat uykuyla duruyo hala uykusu yok dün gece ekektrıkler yoktu lambaya bakıp ağladı okadar ağladıkı kusturdu kendini karanlıkta heryer battı içime bile kustu sabaha kadar elektrik gelmedi sabah gündüz gözüyle kusmuk ev olmuştuk bu sinir kusması yasayan varmı alışkanlık yaptı hergun bahane bulup kusuyo
Ne güzel bende doğumdan önce yapmıştım kapı süsü nu sabah fotosunu atarimgökçede yedide uyudu saatler geri alınınca iyice erkene çekti. Eşimde mesaide. Bi iki saat oyalandım. Keçeyle kapı süsü yapmak istiyodum gökçeye ona başlıyım dedim.
Bi tane zürafa. Yapcam diye 2 saat harcadım resmen.Eki Görüntüle 1689384 Üstelik tipide kızgın oldu
İlkin günahı olmaz artık tekrar denicem
Masallah nazar değmesın canım biz bugun 4 saat dışarda oynadı havada güzeldi bay bay dıye bitkısel damla var sinirimden şimdi başladım aylardır duruyodu artık dayanamadım basladım imşaallah işe yararİlkkez oldu canım oda sabh 8de kalktı gündüz de hiç uyumadi o sebeple bide dışarda oynadı falan yoruldu çok
Güzel olmuş canım, eline sağlık ilk deneme sonuçta yaptıkça pratiklesirsingökçede yedide uyudu saatler geri alınınca iyice erkene çekti. Eşimde mesaide. Bi iki saat oyalandım. Keçeyle kapı süsü yapmak istiyodum gökçeye ona başlıyım dedim.
Bi tane zürafa. Yapcam diye 2 saat harcadım resmen.Eki Görüntüle 1689384 Üstelik tipide kızgın oldu
İlkin günahı olmaz artık tekrar denicem
anladım canım 180 de çokmuş cidden. Bulursunuz inşallah yaptırcak bi yer
Koltuklar konyada bi firmanındı canım. Ama buranın büyük. Bilindik firmalarından güya. Gelicez gelicez diyip atlatıp duruyolardı. Koltuğu hareket ettirince ayaklarındaki kaplama çıkıyodu. Heralde önemsemedilermi artık ne yaptıkarsa. Oraya yazınca geldiler direk
canım ihmal etme. Sen o eve lazımsın. Geçmiş olsun
Canım benim çok gecmiş olsun kulak ağrısını çok iyi bilirim bir keresinde kulak mantarı olmuş temizlerken ölücem sandım damlayı damlatıp dışarı çıkıp ağlıyordum acısından inşaallah senin basit birseydır ihmal etme
sağolun kızlar kulakla başladı bogazim gogsum yanıyor yarın gitmem şart oldu yemek yerken ağrıdan cenemi oynatamiyorum@yaz yagmuru Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyilesirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?