Bende KeremAlp e katılıyorum canim @Akaibunun Gokcesi de Mira da gayet sagliklilar bencede biraz zaman tanıyin zamanla kesfedeceklerdir eğer nörolojik bir sorun olsa sadece kalkmada değil başka şeylerde de anormallik olur icinizi ferah tutun sadece biraz zaman gerekiyorbana da nörolojik gibi gelmiyor kol bacak kaslarında da bi sorun olduğunu sanmıyorum koca koca oyuncakları bi yerden bi yere taşıyo istediği şeylere rahatça uzanır ama ne bilim hala kalkmaması ve nette yazanlar kafamı kurcaladı işte annelik eşittir telaşe müdürlüğü sanırım
ama şu keşfetme kısmına taktım şimdi belki öyledir akşam önünde biraz eğil kalk yapayım belki taklit eder :))
ay işte bende kuyuya ilk taşı atan deliyim inşallah evhamızla kalır sonra da güleriz :) bazen diyorum ki mira olmasa şimdi neye kafaya takmıştım acaba
zaten şu birden olsun isteğimden bana bile fenalık geldi bakalım bu ayı da gözlemleyerek destekleyerek geçiricem bi daha ki ay kendi doktoruna gidicez zaten gerek görürse yönlendirme yapar heralde ki inşallah gerek kalmadan kalkmaya başlar
Birde canim internete mümkün olduğunca bakmamakta gerekiyor aslında o kadar bilgi kirliliği varki insan okudukça şüpheye dusup korkuyor ben hasta olsam hemen girip bakiyordum neredeyse her belirti kanser belirtisi beni etkiliyordu psikolojik olarak artık bakmiyorum sen de bakma fazlabana da nörolojik gibi gelmiyor kol bacak kaslarında da bi sorun olduğunu sanmıyorum koca koca oyuncakları bi yerden bi yere taşıyo istediği şeylere rahatça uzanır ama ne bilim hala kalkmaması ve nette yazanlar kafamı kurcaladı işte annelik eşittir telaşe müdürlüğü sanırım
ama şu keşfetme kısmına taktım şimdi belki öyledir akşam önünde biraz eğil kalk yapayım belki taklit eder :))
ay işte bende kuyuya ilk taşı atan deliyim inşallah evhamızla kalır sonra da güleriz :) bazen diyorum ki mira olmasa şimdi neye kafaya takmıştım acaba
zaten şu birden olsun isteğimden bana bile fenalık geldi bakalım bu ayı da gözlemleyerek destekleyerek geçiricem bi daha ki ay kendi doktoruna gidicez zaten gerek görürse yönlendirme yapar heralde ki inşallah gerek kalmadan kalkmaya başlar
kafayı takmayı bırak ne konuşacaktık acaba. İki lafımdan biri gökçe. Arada arkadaşlarımla konuşurken kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Napsınlar senin çocuğunun saçma sapan hallerini diye. Bu çocuk olmasa nasıl bi hayatım olurdu acababana da nörolojik gibi gelmiyor kol bacak kaslarında da bi sorun olduğunu sanmıyorum koca koca oyuncakları bi yerden bi yere taşıyo istediği şeylere rahatça uzanır ama ne bilim hala kalkmaması ve nette yazanlar kafamı kurcaladı işte annelik eşittir telaşe müdürlüğü sanırım
inşallah emeğinin kariılığını alır canım yaOğlum babasıyla sınava gitti onlar gittiğinden beri dua ediyorum okuyorum gece defalarca uyandı tuvalete gitti iinşallah heyecanlanmaz sabah daha sakindi ama orada da rahat olur inşallah
Bizimki de evde doğru düzgün çalışmadı canim dershanede okulda ne yaptıysa onlar işte dersleri iyi ama çalışmadan çok zor bilmiyorum hayırlısı artık inşallah ikinciye daha iyi hazırlanırlarinşallah emeğinin kariılığını alır canım ya
Benim kardeşimde bi kaç gündür gece uyumak bile istemiyomuş çalışcam diye. Durdu durdu yumurta kapıya dayanınca çalışasıgeldi. Okul yazılısıda değil ki bu bi günde halletsin. İnşallah ders alırda diğerine güzelce çalışır sıpa.
sağolun kızlar ya içime su serpiliyor böyle okuyuncaBende KeremAlp e katılıyorum canim @Akaibunun Gokcesi de Mira da gayet sagliklilar bencede biraz zaman tanıyin zamanla kesfedeceklerdir eğer nörolojik bir sorun olsa sadece kalkmada değil başka şeylerde de anormallik olur icinizi ferah tutun sadece biraz zaman gerekiyor
ya evet aslında bakmamak lazım ama insan tutamıyo kendimi hamileyken doktorum o yüzden hiç istememişti zaten tuhaf bişi sorduğumda yine netteydin dimi diyodu bana :))Birde canim internete mümkün olduğunca bakmamakta gerekiyor aslında o kadar bilgi kirliliği varki insan okudukça şüpheye dusup korkuyor ben hasta olsam hemen girip bakiyordum neredeyse her belirti kanser belirtisi beni etkiliyordu psikolojik olarak artık bakmiyorum sen de bakma fazla
inşallah emeğinin karşılığını alır canım benim hem senin oğluşa hem S Sevgidili5 ciğimin kızına hemde @Akaibu nun kardeşine ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilerimOğlum babasıyla sınava gitti onlar gittiğinden beri dua ediyorum okuyorum gece defalarca uyandı tuvalete gitti iinşallah heyecanlanmaz sabah daha sakindi ama orada da rahat olur inşallah
ay bende öyleyim hep mira.. eşimle mirayı annemi bırakıp dışarı çıkıyoruz güya bi saat kendimize zaman ayırcaz dilimizde mira :) hele en son iş görüşmesine gelen adaya miranın fotoğrafını gösterirken buldum ya kendimi varın siz düşününkafayı takmayı bırak ne konuşacaktık acaba. İki lafımdan biri gökçe. Arada arkadaşlarımla konuşurken kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Napsınlar senin çocuğunun saçma sapan hallerini diye. Bu çocuk olmasa nasıl bi hayatım olurdu acaba
Sağol canim inşallah anne olmak o kadar tuhaf ki istesende başka birşey dusunemiyorsun eşime diyorum Ece biraz daha buyusun bir hafta sonu anneme bırakalım çocukları başbaşa bir termale gidelim diye eşim de olur ama onları almadan bile oradaki tek konumuz ne yaptılar acaba yedilermi uyudularmi vs olacak diyor bende haklisin diyorum:)sağolun kızlar ya içime su serpiliyor böyle okuyunca
ya evet aslında bakmamak lazım ama insan tutamıyo kendimi hamileyken doktorum o yüzden hiç istememişti zaten tuhaf bişi sorduğumda yine netteydin dimi diyodu bana :))
inşallah emeğinin karşılığını alır canım benim hem senin oğluşa hem S Sevgidili5 ciğimin kızına hemde @Akaibu nun kardeşine ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilerim
ay bende öyleyim hep mira.. eşimle mirayı annemi bırakıp dışarı çıkıyoruz güya bi saat kendimize zaman ayırcaz dilimizde mira :) hele en son iş görüşmesine gelen adaya miranın fotoğrafını gösterirken buldum ya kendimi varın siz düşünün
Bizimde babamız gitti canim az önce konuştum durgundu biraz dedi ben sürekli dua ediyorum senin kızına akaibunun kardeşine Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin canim3dk sonra ilk sınavdan çıkacak çocuklar. Okul bahçesinde bekleyin gitmeyin dedi kızım. Bakalım nasıl çıkacak. Kizlar dua edin çocuklarimza. Kimin duası kabul olacağı belli olmaz.
Benimde eşim bekledi çıkışa 10 dk kala beni de aldı.benimkıde kolay di diyo ama bakalım hayırlısı artıkBizimde babamız gitti canim az önce konuştum durgundu biraz dedi ben sürekli dua ediyorum senin kızına akaibunun kardeşine Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin canim
Çok sağol canım inşallah başarılı sonuçlarla çıkarlar.sağolun kızlar ya içime su serpiliyor böyle okuyunca
ya evet aslında bakmamak lazım ama insan tutamıyo kendimi hamileyken doktorum o yüzden hiç istememişti zaten tuhaf bişi sorduğumda yine netteydin dimi diyodu bana :))
inşallah emeğinin karşılığını alır canım benim hem senin oğluşa hem S Sevgidili5 ciğimin kızına hemde @Akaibu nun kardeşine ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilerim
ay bende öyleyim hep mira.. eşimle mirayı annemi bırakıp dışarı çıkıyoruz güya bi saat kendimize zaman ayırcaz dilimizde mira :) hele en son iş görüşmesine gelen adaya miranın fotoğrafını gösterirken buldum ya kendimi varın siz düşünün
Benimde eşim aradı az önce alayım seni diye annemi cagirdim o geliyor Eceyi ona bırakıp bende çıkışına yetiscem canimBenimde eşim bekledi çıkışa 10 dk kala beni de aldı.benimkıde kolay di diyo ama bakalım hayırlısı artık
bizde genel de ısırma vurma itme olmuyo ya bağırır ya ağlar belkide ben çok inatlaşmadığımdan yelkenler hemen suya zaten biraz da şımarıklık yaptığı ve o da benim yüzümden oluyo
ay çok güldüm buna yasağolun kızlar ya içime su serpiliyor böyle okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?