2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar abileri Eceye internetten minyonlari açmıştı daha önceden dün de abileri cips yiyiyordu Ece de sürekli istiyordu vermedik birde isterken banana diye minyonlarin söylediği birşey var onu söylüyor paketi isterken banana diyor bu sabah cips paketi masanın ustundeydi Ece yine banana diye istemeye başladı ben de herhalde cipslerin şeklini benzetti dedim cipsleri boşaltıp paketi verdim eline oynadı biraz sonra paketin üstünde bir bant var onu çıkarmış ona banana diyor yine oğlum aaa anne bak burada minyonlar var onu istiyormuş dedi çok sasirdik biz akşamdan beri bakıyoruz neden bunu diyor diye goremedik o gormus

Bende KeremAlp e katılıyorum canim @Akaibunun Gokcesi de Mira da gayet sagliklilar bencede biraz zaman tanıyin zamanla kesfedeceklerdir eğer nörolojik bir sorun olsa sadece kalkmada değil başka şeylerde de anormallik olur icinizi ferah tutun sadece biraz zaman gerekiyor

Birde canim internete mümkün olduğunca bakmamakta gerekiyor aslında o kadar bilgi kirliliği varki insan okudukça şüpheye dusup korkuyor ben hasta olsam hemen girip bakiyordum neredeyse her belirti kanser belirtisi beni etkiliyordu psikolojik olarak artık bakmiyorum sen de bakma fazla

Oğlum babasıyla sınava gitti onlar gittiğinden beri dua ediyorum okuyorum gece defalarca uyandı tuvalete gitti iinşallah heyecanlanmaz sabah daha sakindi ama orada da rahat olur inşallah

kafayı takmayı bırak ne konuşacaktık acaba. İki lafımdan biri gökçe. Arada arkadaşlarımla konuşurken kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Napsınlar senin çocuğunun saçma sapan hallerini diye. Bu çocuk olmasa nasıl bi hayatım olurdu acaba

Oğlum babasıyla sınava gitti onlar gittiğinden beri dua ediyorum okuyorum gece defalarca uyandı tuvalete gitti iinşallah heyecanlanmaz sabah daha sakindi ama orada da rahat olur inşallah
inşallah emeğinin kariılığını alır canım ya
Benim kardeşimde bi kaç gündür gece uyumak bile istemiyomuş çalışcam diye. Durdu durdu yumurta kapıya dayanınca çalışasıgeldi. Okul yazılısıda değil ki bu bi günde halletsin. İnşallah ders alırda diğerine güzelce çalışır sıpa.

Bizimki de evde doğru düzgün çalışmadı canim dershanede okulda ne yaptıysa onlar işte dersleri iyi ama çalışmadan çok zor bilmiyorum hayırlısı artık inşallah ikinciye daha iyi hazırlanırlar

sağolun kızlar ya içime su serpiliyor böyle okuyunca

ya evet aslında bakmamak lazım ama insan tutamıyo kendimi hamileyken doktorum o yüzden hiç istememişti zaten tuhaf bişi sorduğumda yine netteydin dimi diyodu bana :))

inşallah emeğinin karşılığını alır canım benim hem senin oğluşa hem S Sevgidili5 ciğimin kızına hemde @Akaibu nun kardeşine ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar dilerim

ay bende öyleyim hep mira.. eşimle mirayı annemi bırakıp dışarı çıkıyoruz güya bi saat kendimize zaman ayırcaz dilimizde mira :) hele en son iş görüşmesine gelen adaya miranın fotoğrafını gösterirken buldum ya kendimi varın siz düşünün

Sağol canim inşallah anne olmak o kadar tuhaf ki istesende başka birşey dusunemiyorsun eşime diyorum Ece biraz daha buyusun bir hafta sonu anneme bırakalım çocukları başbaşa bir termale gidelim diye eşim de olur ama onları almadan bile oradaki tek konumuz ne yaptılar acaba yedilermi uyudularmi vs olacak diyor bende haklisin diyorum:)

3dk sonra ilk sınavdan çıkacak çocuklar. Okul bahçesinde bekleyin gitmeyin dedi kızım. Bakalım nasıl çıkacak. Kizlar dua edin çocuklarimza. Kimin duası kabul olacağı belli olmaz.
Bizimde babamız gitti canim az önce konuştum durgundu biraz dedi ben sürekli dua ediyorum senin kızına akaibunun kardeşine Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin canim

Bizimde babamız gitti canim az önce konuştum durgundu biraz dedi ben sürekli dua ediyorum senin kızına akaibunun kardeşine Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin canim
Benimde eşim bekledi çıkışa 10 dk kala beni de aldı.benimkıde kolay di diyo ama bakalım hayırlısı artık

Çok sağol canım inşallah başarılı sonuçlarla çıkarlar.

ay çok güldüm buna ya gerçi onunda çocuğu varsa yadırgamamıştır

Gökçrnin yanında benim senin gibi şeyler söylemiyorum hiç. Çokta bilinçli yapmadım doğru mu yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama bişeye sahip olmanın ne demek olduğunu bilmiyo sanırım. Bi ara inatlaşıyodu ama şimdi inatlaşmamızda yok. Tehlikeli şeylere hayır dediğimde ağlayarak sarılıyo sadece.
Mustimiz var bi tane uyurken sarıldığı ayısı. Onun dışında herşeyini paylaşır oynadığı dokunduğu şeylere dokunulmasına kızmaz. Elinden bişeyi çekip alırsan ortalığı yıkıyo. Ama düzgünce annecim verir misin onu bana dediğimde veriyo.
Hele mutfakta bi deterjan dolabı ve bakliyatların olduğu dokap var onları açıp bakar bana annecim kapatır mısın diyince kapatır hemen itiraz etmez. Diğer dolapları karıştırması içindekileri almadı serbest. Kapat desemde aldırmaz.
Salondaki kitaplık için aynı durum işlemiyo ama malesef. Kitaplarımı mahfedecek siye içim gitsede büyük tepkiler vermeyip onunla kitapları okur gibi yapıyorum aldığını geri yerine koyuyo genelde.
Huyu mu bu yoksa o döneme daha girmedi mi acaba.
Umarım huyu budur :/

Bizim dişler sırası kaçtı ama herkeste öyle olmuştu galiba alt üst 4 vardı dünden beri sulu kaka sabah hafif ateş vardı biraz arttı calpol verdim ağlarken baktık üst azı iki tarafta patlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…