2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış canım sınavları?
Kardeşim türkçede zorlandım din çok kolaydı matematik de beklediğimden iyi geçti dedi ama bilmiyorum inşallah güzel gelir. ingilizce çalışcam abla hemen diyo :)) he dedim çalış akşama kadar bitirirsin kesin :))
Hep annemler yüzünden ama neyse artık bakalım diğer sınavlar nasıl geçcek

Bizim dişler sırası kaçtı ama herkeste öyle olmuştu galiba alt üst 4 vardı dünden beri sulu kaka sabah hafif ateş vardı biraz arttı calpol verdim ağlarken baktık üst azı iki tarafta patlamış
bizim dört dişten sonra hemen azılar patladı üç tane ondan sonra üst iki dişin yanındakiler çıktı şimdi bi azısı daha patlamak üzere ama alt yan dişler yok

Canim oğlum Türkçe kolaydı ful bekliyorum dedi matematikte iki sorudan supheleniyor din de kolaydı onuda ful bekliyorum diyor ama benim asıl korkum yarın çünkü oglumun dershane sınavlarında fenden yanlışları oluyordu hep oğlumda kardeşin gibi fene caliscam biraz diyor:)

Kızlar ben okula gidince annem Ecenin bezini değiştirecekmiş bulamamış kilot gibi bez gibi birşey buldum onu giydirdim dedi Ecenin mayo bezi vardı yatak odasında ayirmistim abimin kızına verecektim onu bulmuş onu bağlamış çok güldüm anne bu mayo bez denizde havuzda giydiriliyor dedim amaan ne bileyim ben biz bezmi gorduk ki kaldı ki mayo bez nereden bileyim dedi ayy çok güldüm

Ece de cok istahsiz arada oksuruyor sürekli kaka yapıyor ağzında sağ tarafı gosterip aciyor diyordu şimdi solu gosteriyor acıyor diye sabah bir yumurta zeytin yedi öğlen yemeğini yemedi bir kase yoğurdu zorla yedirdim

Bizim dişler sırası kaçtı ama herkeste öyle olmuştu galiba alt üst 4 vardı dünden beri sulu kaka sabah hafif ateş vardı biraz arttı calpol verdim ağlarken baktık üst azı iki tarafta patlamış
Bizimde 4 üst 4 alt disten sonra üst azılar çıktı şimdi sağ alt azı patladı sanırım solda patlayacak köpek dislerimiz var bundan sonra

İlk sınavının iyi geçmesi de iyi olmuş canım. Rahatlamıştır biraz. Beklediği gibi gelir inşallah

Ust on dort disi alt on dort disi ve 4azi disi var hiranin bir aydir durdu ama dort kopek disi cok sis bikac aksamdir ara ara agliyo agzini tutup

beim kizimda türkçe ful mat dan 1 yanlış dindende 1 yanlış yaptım sanırım diyo. Çok mutlu geldi eve.bizde yarınki tarih sınavından korkuyoruz. Hayirlisi bakalım artık.

Kerem Alp salya sümük, silmeye yetisemiyorum. İnşallah ikisi de daha kötü olmadan toparlarlar

Kerem Alp de gökçeye yakın tavırlar sergiliyor. Çok sert tepkileri yok. Ağlayarak tepki verir çok inatlasirsak o da. İnşallah bizimkinin de huyu budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…