bizim dört dişten sonra hemen azılar patladı üç tane ondan sonra üst iki dişin yanındakiler çıktı şimdi bi azısı daha patlamak üzere ama alt yan dişler yokBizim dişler sırası kaçtı ama herkeste öyle olmuştu galiba alt üst 4 vardı dünden beri sulu kaka sabah hafif ateş vardı biraz arttı calpol verdim ağlarken baktık üst azı iki tarafta patlamış
Canim oğlum Türkçe kolaydı ful bekliyorum dedi matematikte iki sorudan supheleniyor din de kolaydı onuda ful bekliyorum diyor ama benim asıl korkum yarın çünkü oglumun dershane sınavlarında fenden yanlışları oluyordu hep oğlumda kardeşin gibi fene caliscam biraz diyor:)S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış canım sınavları?
Kardeşim türkçede zorlandım din çok kolaydı matematik de beklediğimden iyi geçti dedi ama bilmiyorum inşallah güzel gelir. ingilizce çalışcam abla hemen diyo :)) he dedim çalış akşama kadar bitirirsin kesin :))
Hep annemler yüzünden ama neyse artık bakalım diğer sınavlar nasıl geçcek
Bizimde 4 üst 4 alt disten sonra üst azılar çıktı şimdi sağ alt azı patladı sanırım solda patlayacak köpek dislerimiz var bundan sonraBizim dişler sırası kaçtı ama herkeste öyle olmuştu galiba alt üst 4 vardı dünden beri sulu kaka sabah hafif ateş vardı biraz arttı calpol verdim ağlarken baktık üst azı iki tarafta patlamış
İlk sınavının iyi geçmesi de iyi olmuş canım. Rahatlamıştır biraz. Beklediği gibi gelir inşallahCanim oğlum Türkçe kolaydı ful bekliyorum dedi matematikte iki sorudan supheleniyor din de kolaydı onuda ful bekliyorum diyor ama benim asıl korkum yarın çünkü oglumun dershane sınavlarında fenden yanlışları oluyordu hep oğlumda kardeşin gibi fene caliscam biraz diyor:)
İnşallah canim hepimiz için sonuçlar iyi olur inşallahİlk sınavının iyi geçmesi de iyi olmuş canım. Rahatlamıştır biraz. Beklediği gibi gelir inşallah
beim kizimda türkçe ful mat dan 1 yanlış dindende 1 yanlış yaptım sanırım diyo. Çok mutlu geldi eve.bizde yarınki tarih sınavından korkuyoruz. Hayirlisi bakalım artık.S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış canım sınavları?
Kardeşim türkçede zorlandım din çok kolaydı matematik de beklediğimden iyi geçti dedi ama bilmiyorum inşallah güzel gelir. ingilizce çalışcam abla hemen diyo :)) he dedim çalış akşama kadar bitirirsin kesin :))
Hep annemler yüzünden ama neyse artık bakalım diğer sınavlar nasıl geçcek
İnşallah umdugumuzdan daha iyi geçer canimbeim kizimda türkçe ful mat dan 1 yanlış dindende 1 yanlış yaptım sanırım diyo. Çok mutlu geldi eve.bizde yarınki tarih sınavından korkuyoruz. Hayirlisi bakalım artık.
Aynı şeyi dusunuyodum aksamdan beri teog konuşuyoruz:))) ama gerçekten paylaşmak çok iyi geliyoBugün burası teog anneleri grubu oldu ama bu konuda da ortak paylaşımda bulunmak iyi oluyor
Amin inşallah allah hiç bi çocuğun emeğini boşa çıkarmasın.İnşallah umdugumuzdan daha iyi geçer canim
Amin arkadaşımAmin inşallah allah hiç bi çocuğun emeğini boşa çıkarmasın.
maşallah canım senin kızının da güzel geçmiş. İnşallah diğerleride böyle olurbeim kizimda türkçe ful mat dan 1 yanlış dindende 1 yanlış yaptım sanırım diyo. Çok mutlu geldi eve.bizde yarınki tarih sınavından korkuyoruz. Hayirlisi bakalım artık.
Kerem Alp salya sümük, silmeye yetisemiyorum. İnşallah ikisi de daha kötü olmadan toparlarlarAmin canim sağol
Geçmiş olsun canim bizler hasta olduğumuzda onlara geçmesine engel olamiyoruz maalesef inşallah çabuk atlatır KeremAlp Ecenin burnu akmıyor ara ara oksuruyor sanırım burnu tikanik burnunu aciyorum şimdilik
Kerem Alp de gökçeye yakın tavırlar sergiliyor. Çok sert tepkileri yok. Ağlayarak tepki verir çok inatlasirsak o da. İnşallah bizimkinin de huyu budur :)Gökçrnin yanında benim senin gibi şeyler söylemiyorum hiç. Çokta bilinçli yapmadım doğru mu yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama bişeye sahip olmanın ne demek olduğunu bilmiyo sanırım. Bi ara inatlaşıyodu ama şimdi inatlaşmamızda yok. Tehlikeli şeylere hayır dediğimde ağlayarak sarılıyo sadece.
Mustimiz var bi tane uyurken sarıldığı ayısı. Onun dışında herşeyini paylaşır oynadığı dokunduğu şeylere dokunulmasına kızmaz. Elinden bişeyi çekip alırsan ortalığı yıkıyo. Ama düzgünce annecim verir misin onu bana dediğimde veriyo.
Hele mutfakta bi deterjan dolabı ve bakliyatların olduğu dokap var onları açıp bakar bana annecim kapatır mısın diyince kapatır hemen itiraz etmez. Diğer dolapları karıştırması içindekileri almadı serbest. Kapat desemde aldırmaz.
Salondaki kitaplık için aynı durum işlemiyo ama malesef. Kitaplarımı mahfedecek siye içim gitsede büyük tepkiler vermeyip onunla kitapları okur gibi yapıyorum aldığını geri yerine koyuyo genelde.
Huyu mu bu yoksa o döneme daha girmedi mi acaba.
Umarım huyu budur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?