maşallah canım senin kızının da güzel geçmiş. İnşallah diğerleride böyle olur
İNŞALLAH Kizlar GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER@yaz yagmuru S Sevgidili5 @Akaibu kızlar sınav çocukların beklediklerinden daha iyi sonuçlanır inşallah. Bugün iyi geçmiş yarın çok iyi geçsin :))
İnşallah canim haftaya da aşısı var iyilesmezse erteliyecegim artık KeremAlp de diş mi çıkarıyorKerem Alp salya sümük, silmeye yetisemiyorum. İnşallah ikisi de daha kötü olmadan toparlarlar
Kerem Alp de gökçeye yakın tavırlar sergiliyor. Çok sert tepkileri yok. Ağlayarak tepki verir çok inatlasirsak o da. İnşallah bizimkinin de huyu budur :)
inşallah canim sağol@yaz yagmuru S Sevgidili5 @Akaibu kızlar sınav çocukların beklediklerinden daha iyi sonuçlanır inşallah. Bugün iyi geçmiş yarın çok iyi geçsin :))
Canim biliyorsun diş yaniltabiliyor ama olabilir de ateşini sabaha kadar kontrol altında tutmaya çalış yarın istersen bir gotur çok yükselirse fitilde verebilirsin inşallah düşer canim geçmiş olsunkızlar öykünün ateşi alından 38,5-38,8 oldu duşa soktum 4 saatte bir calpol verdim bugün yükseldi ateşi diş dedim ama değilmi acaba 38 doktor için az mı götürsemmi panik olmayayım diyorum ama ne mümkün
diş ateşi 38 i geçmez diyolar ya canım. Bence götür acile bile götürsen en azından boğazına bakarlar kanına bakarlar ne olduğunu bilirsin. Önlemi çabuk alırsın. Çok geçmiş olsun öyküye çabucak iyileşir inşallahkızlar öykünün ateşi alından 38,5-38,8 oldu duşa soktum 4 saatte bir calpol verdim bugün yükseldi ateşi diş dedim ama değilmi acaba 38 doktor için az mı götürsemmi panik olmayayım diyorum ama ne mümkün
sağol canım bi de ibufen aldırayım olmazsaCanim biliyorsun diş yaniltabiliyor ama olabilir de ateşini sabaha kadar kontrol altında tutmaya çalış yarın istersen bir gotur çok yükselirse fitilde verebilirsin inşallah düşer canim geçmiş olsun
bu erkekler niye böyle ya evlilik bu yani niye eşleri gibi değilde çalışanlarıymışız gibi davranıyolar uymazsan böyle ne demek yaniBir akil verin kizlar on yildir ilk defa esimle bu noktaya geldik hic bir hafta surmemisti darginligimiz. Bugun konu tekrar acildi ve yine uzlasamadik. Bana sacma gelen sinirlarina uymak zorunda birakiyor beni onu giyme oraya gitme onunla konusma gibi. Tartisma sebebimiz olan seyi kabul ettim ama bununla kalmayacak en ufak birseyde tekrar sorun cikacak. Zaten acikca soyledi ben buyum uymazsan boyle diye. Ve ikimizde konusmamaya devam ediyoruz hic icimden gelmiyor tartisirken cok kirdi beni. Bu noktayada hic gelmemistik ama birbirimizden soguyacagiz diye korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda. En buyuk sorunda giyim. Ne cok acik nede kapaliyim
İbufen daha etkili yüksek ateşte canim calpolle 4 saatte bir dönüşümlü olarak verebilirsinsağol canım bi de ibufen aldırayım olmazsa
Kabarmis damaklari ama ben grip oldgum için aklıma gelmedi hiç. Diştir inşallahİnşallah canim haftaya da aşısı var iyilesmezse erteliyecegim artık KeremAlp de diş mi çıkarıyor
inşallah canim sağol
Canım kerem alp in çıkmıştı 38 bucuga ateşi. İki diş birden çıkarmıştı. Sen yine de kontrol edersin zaten kabarmis dişi yoksa götür doktora canım. Geçmiş olsunkızlar öykünün ateşi alından 38,5-38,8 oldu duşa soktum 4 saatte bir calpol verdim bugün yükseldi ateşi diş dedim ama değilmi acaba 38 doktor için az mı götürsemmi panik olmayayım diyorum ama ne mümkün
İnşallah distir canim çabuk iyilesirler inşallahKabarmis damaklari ama ben grip oldgum için aklıma gelmedi hiç. Diştir inşallah
Canım kerem alp in çıkmıştı 38 bucuga ateşi. İki diş birden çıkarmıştı. Sen yine de kontrol edersin zaten kabarmis dişi yoksa götür doktora canım. Geçmiş olsun
Sağol canim inşallahUykulu gözlerle okudum sizleri, teog sınavları çok güzel geçsin, dişler çabucak çıksın, anneler uyusun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?