2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah canim haftaya da aşısı var iyilesmezse erteliyecegim artık KeremAlp de diş mi çıkarıyor
@yaz yagmuru S Sevgidili5 @Akaibu kızlar sınav çocukların beklediklerinden daha iyi sonuçlanır inşallah. Bugün iyi geçmiş yarın çok iyi geçsin :))
inşallah canim sağol

Cocuklarin ikiside 1 ayi askindir hasta yine. Tonla ilac iciyorlar ilactan nefret etsemde ve gunde 8 defa buhar vermekle uğraşıyorum. Uyuyorlar su anda oglum nefes almakta güçlük cekiyor
Bir haftadir esimle aramiz bozuk ve bugun tekrar tartıştık ben pes ettim onun dedigi gibi olacak ama cok kirildim cok uzuldum sozleriyle cok incitti beni konusmak bile gelmiyor içimden.. cok mutsuzum.

Bir akil verin kizlar on yildir ilk defa esimle bu noktaya geldik hic bir hafta surmemisti darginligimiz. Bugun konu tekrar acildi ve yine uzlasamadik. Bana sacma gelen sinirlarina uymak zorunda birakiyor beni onu giyme oraya gitme onunla konusma gibi. Tartisma sebebimiz olan seyi kabul ettim ama bununla kalmayacak en ufak birseyde tekrar sorun cikacak. Zaten acikca soyledi ben buyum uymazsan boyle diye. Ve ikimizde konusmamaya devam ediyoruz hic icimden gelmiyor tartisirken cok kirdi beni. Bu noktayada hic gelmemistik ama birbirimizden soguyacagiz diye korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda. En buyuk sorunda giyim. Ne cok acik nede kapaliyim

kızlar öykünün ateşi alından 38,5-38,8 oldu duşa soktum 4 saatte bir calpol verdim bugün yükseldi ateşi diş dedim ama değilmi acaba 38 doktor için az mı götürsemmi panik olmayayım diyorum ama ne mümkün

Canim biliyorsun diş yaniltabiliyor ama olabilir de ateşini sabaha kadar kontrol altında tutmaya çalış yarın istersen bir gotur çok yükselirse fitilde verebilirsin inşallah düşer canim geçmiş olsun

diş ateşi 38 i geçmez diyolar ya canım. Bence götür acile bile götürsen en azından boğazına bakarlar kanına bakarlar ne olduğunu bilirsin. Önlemi çabuk alırsın. Çok geçmiş olsun öyküye çabucak iyileşir inşallah

Canim biliyorsun diş yaniltabiliyor ama olabilir de ateşini sabaha kadar kontrol altında tutmaya çalış yarın istersen bir gotur çok yükselirse fitilde verebilirsin inşallah düşer canim geçmiş olsun
sağol canım bi de ibufen aldırayım olmazsa

bu erkekler niye böyle ya evlilik bu yani niye eşleri gibi değilde çalışanlarıymışız gibi davranıyolar uymazsan böyle ne demek yani orta yolu bulup her iki tarafında bişeylerden feragat etmesi lazım.
Bende keçi inadı vardır. Denilen mantıklı gelmiyosa mümkün değil yapmam. ama biz daha yeni evli sayılırız 10 senelik evlisiniz ne desem bilemedim. İnşallah orta yolu bulursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah canim haftaya da aşısı var iyilesmezse erteliyecegim artık KeremAlp de diş mi çıkarıyor
inşallah canim sağol
Kabarmis damaklari ama ben grip oldgum için aklıma gelmedi hiç. Diştir inşallah

Canım kerem alp in çıkmıştı 38 bucuga ateşi. İki diş birden çıkarmıştı. Sen yine de kontrol edersin zaten kabarmis dişi yoksa götür doktora canım. Geçmiş olsun

Şu anda düştü ateşi ibufen aldırdım bakalım düştü şimdilik gecede takip ederim yarın olmazsa veya gece çok çıkarsa götürürüm

İnşallah distir canim çabuk iyilesirler inşallah

Biri uyumak mı dedi, uyumak neydi, uyumak yenir mi, içilir mi, depolanır mı?uyumak annelikle neden ters ilişkili, uyumak anneye yakışmaz mı,uyumak geçmişteki tatlı rüyalar mı, uyumak güzel mi?
uykusuzluk dilime vurdu, ahh dişler ahh

@oslew canım geçmiş olsun. Umarım düşmüştür ateşi. Eğer ateşi düşmez ama 39'u da geçmezse 3 gun evde takip et ateş. Calpol ve ibufen ver dönüşümlü. 3 günden sonra düşmezse götür doktora. Hemşire arkadaşlarım da doktorumuz da böyle demişti bana. O yüzden ben artık ateşi 39 u hatta 39 bucugu geçmediği taktirde goturmuyorum doktora. Zaten gitsekte antibiyotik yazmıyor. Ateş düşürücü vermemi 3 gun geçmezse gene gelmemi söylüyor. Vücut önce kendi direnmeli enfeksiyona karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…