canım ben kendi adıma giyim için bu kadar zıtlaşmazdım (tabi büyük sorun giyimse) ki zıtlaşmıyorum da benim eşimde çok karışır onu giyme bunu giydiysen böyle otur böyle kalk ve ailesinde bu şekilde olan kimse yok herkes rahattır ama onun yapısı ve ben kabullenmeyi seçtim sadece özel günlerde biraz esnetebildim eşimi :) bide bikini giymeme izin vermediği için eşim balayına gitmemiştik hiçbişeye inatlaşmayıp ona inadımı görünce pes etti tabi bu istisna ben genelde huyuna gidip izin koparmaya bakıyorum :))Bir akil verin kizlar on yildir ilk defa esimle bu noktaya geldik hic bir hafta surmemisti darginligimiz. Bugun konu tekrar acildi ve yine uzlasamadik. Bana sacma gelen sinirlarina uymak zorunda birakiyor beni onu giyme oraya gitme onunla konusma gibi. Tartisma sebebimiz olan seyi kabul ettim ama bununla kalmayacak en ufak birseyde tekrar sorun cikacak. Zaten acikca soyledi ben buyum uymazsan boyle diye. Ve ikimizde konusmamaya devam ediyoruz hic icimden gelmiyor tartisirken cok kirdi beni. Bu noktayada hic gelmemistik ama birbirimizden soguyacagiz diye korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda. En buyuk sorunda giyim. Ne cok acik nede kapaliyim
geçmiş olsun canım nasıl oldu öyküş ben çok acile gitme taraftarı değilim 39 u görmeden bir de üç günü geçerse gidiyorum miranın da öksürük iice arttı bugün tekrar sağlık ocağına gidip dinletecek annem olmazsa cumartesi kendi doktoruna gidicez artıkŞu anda düştü ateşi ibufen aldırdım bakalım düştü şimdilik gecede takip ederim yarın olmazsa veya gece çok çıkarsa götürürüm
Bizimde 1 aydır sadece gece uykusunda öksürük var gecmiyocanım ben kendi adıma giyim için bu kadar zıtlaşmazdım (tabi büyük sorun giyimse) ki zıtlaşmıyorum da benim eşimde çok karışır onu giyme bunu giydiysen böyle otur böyle kalk ve ailesinde bu şekilde olan kimse yok herkes rahattır ama onun yapısı ve ben kabullenmeyi seçtim sadece özel günlerde biraz esnetebildim eşimi :) bide bikini giymeme izin vermediği için eşim balayına gitmemiştik hiçbişeye inatlaşmayıp ona inadımı görünce pes etti tabi bu istisna ben genelde huyuna gidip izin koparmaya bakıyorum :))
geçmiş olsun canım nasıl oldu öyküş ben çok acile gitme taraftarı değilim 39 u görmeden bir de üç günü geçerse gidiyorum miranın da öksürük iice arttı bugün tekrar sağlık ocağına gidip dinletecek annem olmazsa cumartesi kendi doktoruna gidicez artık
Benım k valdemde yaşlı fakat çok gayretlıdır biz ona gıttığımızde hiç uyumaz yemek yapar bıze hızmet eder yeter bıraz dınlen derim Anneler yorulmaz derBiri uyumak mı dedi, uyumak neydi, uyumak yenir mi, içilir mi, depolanır mı?uyumak annelikle neden ters ilişkili, uyumak anneye yakışmaz mı,uyumak geçmişteki tatlı rüyalar mı, uyumak güzel mi?
uykusuzluk dilime vurdu, ahh dişler ahh
Rabbim kolaylık versın inşaallah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapılar acsınCocuklarin ikiside 1 ayi askindir hasta yine. Tonla ilac iciyorlar ilactan nefret etsemde ve gunde 8 defa buhar vermekle uğraşıyorum. Uyuyorlar su anda oglum nefes almakta güçlük cekiyor
Bir haftadir esimle aramiz bozuk ve bugun tekrar tartıştık ben pes ettim onun dedigi gibi olacak ama cok kirildim cok uzuldum sozleriyle cok incitti beni konusmak bile gelmiyor içimden.. cok mutsuzum.
Gecmis olsun arkadasim.biz de 8aylikken 6.hastalik atlatmistik. Allah sifa versin..Sağolun kızlar
Gece 12.30 da ibufen verdim 3.30 da yine ateşle uyandık 4.30 a kadar ıslak bez koydum falan biraz kontrolde tuttum calpol verdim sabah 8 de yine ateş titreme gittik hastaneye artık
Boğazı kızarıl biraz dedi
6.hastalık kuluçkası olabilirmiş salgın varmış kan tahlili istedi yıkıldı ortalık idrarda verin dedi ama ne mümkün poşeti taktım ağladıdaağladı çıkardım bende dedim idrar vermeyiverelim helak oldu çocuk ağlamaktan
bu erkekler niye böyle ya evlilik bu yani niye eşleri gibi değilde çalışanlarıymışız gibi davranıyolar uymazsan böyle ne demek yaniorta yolu bulup her iki tarafında bişeylerden feragat etmesi lazım.
Bende keçi inadı vardır. Denilen mantıklı gelmiyosa mümkün değil yapmam. ama biz daha yeni evli sayılırız 10 senelik evlisiniz ne desem bilemedim. İnşallah orta yolu bulursunuz
canım ben kendi adıma giyim için bu kadar zıtlaşmazdım (tabi büyük sorun giyimse) ki zıtlaşmıyorum da benim eşimde çok karışır onu giyme bunu giydiysen böyle otur böyle kalk ve ailesinde bu şekilde olan kimse yok herkes rahattır ama onun yapısı ve ben kabullenmeyi seçtim sadece özel günlerde biraz esnetebildim eşimi :) bide bikini giymeme izin vermediği için eşim balayına gitmemiştik hiçbişeye inatlaşmayıp ona inadımı görünce pes etti tabi bu istisna ben genelde huyuna gidip izin koparmaya bakıyorum :))
geçmiş olsun canım nasıl oldu öyküş ben çok acile gitme taraftarı değilim 39 u görmeden bir de üç günü geçerse gidiyorum miranın da öksürük iice arttı bugün tekrar sağlık ocağına gidip dinletecek annem olmazsa cumartesi kendi doktoruna gidicez artık
Aksam tartisirken soyledigi sozler icin ozur diledi ve soz verdi bir daha beni bu kadar uzmeyecegine. Bayagi bi dondu etrafimda ilgilendi :) ama dediginide yaptirdi bende ona soz verdim tartisma sebebimiz olan konu onun istedigi gibi olacak. Hala asiri sacma ve agir geliyor ama yapacak birsey yok malesefRabbim kolaylık versın inşaallah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapılar acsın
Sağol canım Bakalım kan tahlilinde çıkcak sonuç eğer bir değer varmış negatifse o 6. Hastalık dedi 1.30 da alıcam sonucuGecmis olsun arkadasim.biz de 8aylikken 6.hastalik atlatmistik. Allah sifa versin..
çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iylessin öykü inşallahSağolun kızlar
Gece 12.30 da ibufen verdim 3.30 da yine ateşle uyandık 4.30 a kadar ıslak bez koydum falan biraz kontrolde tuttum calpol verdim sabah 8 de yine ateş titreme gittik hastaneye artık
6.hastalık kuluçkası olabilirmiş salgın varmış kan tahlili istedi yıkıldı ortalık idrarda verin dedi ama ne mümkün poşeti taktım ağladıdaağladı çıkardım bende dedim idrar vermeyiverelim helak oldu çocuk ağlamaktan
Geçmiş olsun canmSağol canım Bakalım kan tahlilinde çıkcak sonuç eğer bir değer varmış negatifse o 6. Hastalık dedi 1.30 da alıcam sonucu
Benim kizimda fen den bir yanlış yaptım sanırım ingilizce tarihdende d full bekliyorum diyo.en cok tarihten korkuyoduk bizde neyseki korktugumuz gibi olmadı. Atlattık bi şekilde çok şükür.hayırlı si artık. İkinci sınavada allah kerim:)S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış kızlar bu günkiler?
Kardeşim tarihe bayılır zaten çok kolaydı full bekliyorum dedi. Fende iyiydi diyo ne gelir bilmem. İngilizcesi kötüymüş
Sağolun kızlar
En azindan tatlıya bağlanmış herkeste oluyor bazen asla yapmam dediğimiz şeyleri göz ardı edebiliyorum bende yapıyorum içime sinmesede ama evimizin huzuru çocuklarımızın dünü geleceği için en iyisini yapmisinAksam tartisirken soyledigi sozler icin ozur diledi ve soz verdi bir daha beni bu kadar uzmeyecegine. Bayagi bi dondu etrafimda ilgilendi :) ama dediginide yaptirdi bende ona soz verdim tartisma sebebimiz olan konu onun istedigi gibi olacak. Hala asiri sacma ve agir geliyor ama yapacak birsey yok malesef
Bizim fen kolaydı ful bekliyorum dedi tarihte iki soruyu attım yanlış olabilir dedi İngilizce yine iki soru zordu dedi bilmiyorum artık dün bazı sitelerde cevap anahtarı vermişler ne kadar doğru bilmiyorum orada türkçeden 2 yanlış gözüküyor ki ful diyordu matematikten de iki sorudan şüpheleniyordu 4 yanlış gorunuyor din ful bugun ful dediklerine de guvenemedim acikcasi gerçi akşam dershane öğretmeni aradı hiçbir yere bakmasin cuma günü açıklanacak dedi ama bugün açıklanacak demişler okuldakilerde bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama çalışmadı bir daha ki sınava iyi çalışır inşallah kesin cevap anahtarı için MEB in sitesine bakmak lazımS Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış kızlar bu günkiler?
Kardeşim tarihe bayılır zaten çok kolaydı full bekliyorum dedi. Fende iyiydi diyo ne gelir bilmem. İngilizcesi kötüymüş
Geçmiş olsun canim inşallah iyi çıkar sonucuSağol canım Bakalım kan tahlilinde çıkcak sonuç eğer bir değer varmış negatifse o 6. Hastalık dedi 1.30 da alıcam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?