2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım ben kendi adıma giyim için bu kadar zıtlaşmazdım (tabi büyük sorun giyimse) ki zıtlaşmıyorum da benim eşimde çok karışır onu giyme bunu giydiysen böyle otur böyle kalk ve ailesinde bu şekilde olan kimse yok herkes rahattır ama onun yapısı ve ben kabullenmeyi seçtim sadece özel günlerde biraz esnetebildim eşimi :) bide bikini giymeme izin vermediği için eşim balayına gitmemiştik hiçbişeye inatlaşmayıp ona inadımı görünce pes etti tabi bu istisna ben genelde huyuna gidip izin koparmaya bakıyorum :))

Şu anda düştü ateşi ibufen aldırdım bakalım düştü şimdilik gecede takip ederim yarın olmazsa veya gece çok çıkarsa götürürüm
geçmiş olsun canım nasıl oldu öyküş ben çok acile gitme taraftarı değilim 39 u görmeden bir de üç günü geçerse gidiyorum miranın da öksürük iice arttı bugün tekrar sağlık ocağına gidip dinletecek annem olmazsa cumartesi kendi doktoruna gidicez artık

18 ay aşısını yaptırdık biri ağızdan damla biri koldan yapıldı bir aşı şuanda turkiye genelinde yokmuş aralık gibi gelirse ararız dedi hemşire zaten huysuzdu gece 3 saat uyuduk mız mız dı

Bizimde 1 aydır sadece gece uykusunda öksürük var gecmiyo

Benım k valdemde yaşlı fakat çok gayretlıdır biz ona gıttığımızde hiç uyumaz yemek yapar bıze hızmet eder yeter bıraz dınlen derim Anneler yorulmaz der

En son 1 yas aşısı için gitmiştik sağlık ocağına girdik ağlamayı başladı 6 ay önce gördüğü yeri hatırladı susturamadık ne boy ne kilo öğrenemedim

Rabbim kolaylık versın inşaallah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapılar acsın

Sağolun kızlar

Gece 12.30 da ibufen verdim 3.30 da yine ateşle uyandık 4.30 a kadar ıslak bez koydum falan biraz kontrolde tuttum calpol verdim sabah 8 de yine ateş titreme gittik hastaneye artık
Boğazı kızarıl biraz dedi
6.hastalık kuluçkası olabilirmiş salgın varmış kan tahlili istedi yıkıldı ortalık idrarda verin dedi ama ne mümkün poşeti taktım ağladıdaağladı çıkardım bende dedim idrar vermeyiverelim helak oldu çocuk ağlamaktan

Gecmis olsun arkadasim.biz de 8aylikken 6.hastalik atlatmistik. Allah sifa versin..

Rabbim kolaylık versın inşaallah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapılar acsın
Aksam tartisirken soyledigi sozler icin ozur diledi ve soz verdi bir daha beni bu kadar uzmeyecegine. Bayagi bi dondu etrafimda ilgilendi :) ama dediginide yaptirdi bende ona soz verdim tartisma sebebimiz olan konu onun istedigi gibi olacak. Hala asiri sacma ve agir geliyor ama yapacak birsey yok malesef

çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iylessin öykü inşallah

S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış kızlar bu günkiler?
Kardeşim tarihe bayılır zaten çok kolaydı full bekliyorum dedi. Fende iyiydi diyo ne gelir bilmem. İngilizcesi kötüymüş
Benim kizimda fen den bir yanlış yaptım sanırım ingilizce tarihdende d full bekliyorum diyo.en cok tarihten korkuyoduk bizde neyseki korktugumuz gibi olmadı. Atlattık bi şekilde çok şükür.hayırlı si artık. İkinci sınavada allah kerim:)

geçmiş olsun canım hemencik iyi olsun öyküş

En azindan tatlıya bağlanmış herkeste oluyor bazen asla yapmam dediğimiz şeyleri göz ardı edebiliyorum bende yapıyorum içime sinmesede ama evimizin huzuru çocuklarımızın dünü geleceği için en iyisini yapmisin

S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış kızlar bu günkiler?
Kardeşim tarihe bayılır zaten çok kolaydı full bekliyorum dedi. Fende iyiydi diyo ne gelir bilmem. İngilizcesi kötüymüş
Bizim fen kolaydı ful bekliyorum dedi tarihte iki soruyu attım yanlış olabilir dedi İngilizce yine iki soru zordu dedi bilmiyorum artık dün bazı sitelerde cevap anahtarı vermişler ne kadar doğru bilmiyorum orada türkçeden 2 yanlış gözüküyor ki ful diyordu matematikten de iki sorudan şüpheleniyordu 4 yanlış gorunuyor din ful bugun ful dediklerine de guvenemedim acikcasi gerçi akşam dershane öğretmeni aradı hiçbir yere bakmasin cuma günü açıklanacak dedi ama bugün açıklanacak demişler okuldakilerde bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama çalışmadı bir daha ki sınava iyi çalışır inşallah kesin cevap anahtarı için MEB in sitesine bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…