Genelde kolay olan sınavlarda yanıltıcı soru çok oluyo. Ama inşallah bekledikleri gibi gelir onlar yanılmamışlardır :) ocak ayında açıklıcaklarmış sanırım sonuçlarıdaBizim fen kolaydı ful bekliyorum dedi tarihte iki soruyu attım yanlış olabilir dedi İngilizce yine iki soru zordu dedi bilmiyorum artık dün bazı sitelerde cevap anahtarı vermişler ne kadar doğru bilmiyorum orada türkçeden 2 yanlış gözüküyor ki ful diyordu matematikten de iki sorudan şüpheleniyordu 4 yanlış gorunuyor din ful bugun ful dediklerine de guvenemedim acikcasi gerçi akşam dershane öğretmeni aradı hiçbir yere bakmasin cuma günü açıklanacak dedi ama bugün açıklanacak demişler okuldakilerde bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama çalışmadı bir daha ki sınava iyi çalışır inşallah kesin cevap anahtarı için MEB in sitesine bakmak lazım
Evet canim bazı siklar çelişkili şimdi baktım dünkü sınavın cevap anahtarını vermişler türkçe 1 yanlış matematik 5 yanlış din ful bugünkü iyi diyor ama dunde öyle demişti hayırlısı artık puanlar ocakta aciklanacakmisGenelde kolay olan sınavlarda yanıltıcı soru çok oluyo. Ama inşallah bekledikleri gibi gelir onlar yanılmamışlardır :) ocak ayında açıklıcaklarmış sanırım sonuçlarıda
oluyo öyle ya emin gibi oluyo insan çıkınca aa şöyleydi diypsun.Evet canim bazı siklar çelişkili şimdi baktım dünkü sınavın cevap anahtarını vermişler türkçe 1 yanlış matematik 5 yanlış din ful bugünkü iyi diyor ama dunde öyle demişti hayırlısı artık puanlar ocakta aciklanacakmis
Benim kizimda mat 1 yanlış diyodu iki yanlısı varmış. Türkçe full dediği gibi.yanilabiliyolar gerçekten bugunki sınavlar tahmin ettiği gibimi bakalım iyice meraklandim şimdi. Bugunklerin cevap anahtari daha çıkmaz heralde.Evet canim bazı siklar çelişkili şimdi baktım dünkü sınavın cevap anahtarını vermişler türkçe 1 yanlış matematik 5 yanlış din ful bugünkü iyi diyor ama dunde öyle demişti hayırlısı artık puanlar ocakta aciklanacakmis
Kitapçıkları verdiler mi canım?Benim kizimda mat 1 yanlış diyodu iki yanlısı varmış. Türkçe full dediği gibi.yanilabiliyolar gerçekten bugunki sınavlar tahmin ettiği gibimi bakalım iyice meraklandim şimdi. Bugunklerin cevap anahtari daha çıkmaz heralde.
Canim Eba diye bir site var orada var cevap anahtarı yalnızca fen yok bizdeki son durum türkçe 1 matematik 5 din ful İngilizce 1 tarih 1 yanlış feni bilmiyoruz sadece su an için 8 yanlısı var inşallah artmaz ful diyor ama ben ful diyemiyorum çalışmadı sıpa çalışsa bu kadar yanlış çıkmazdı kızına da maşallah canim inşallah umduğu gibi ful çıkarBenim kizimda mat 1 yanlış diyodu iki yanlısı varmış. Türkçe full dediği gibi.yanilabiliyolar gerçekten bugunki sınavlar tahmin ettiği gibimi bakalım iyice meraklandim şimdi. Bugunklerin cevap anahtari daha çıkmaz heralde.
hayır canim netten baktık biz Eba diye bir sitedenKitapçıkları verdiler mi canım?
Geçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatır Mira Ece de arada oksuruyor ama burnu tikanik zorla aciyorum önceden aglamiyordu şimdi çok ağlıyorbugün mira çok öksürmüş yine annem de doktora götürmüş biraz ciğerlere inmiş demiş doktor ilacını değiştirmiş ve antibiyotik başlamış
Tekrar geçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatır ÖyküEnfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz yine 1.5 hafta olmuştu biteli daha idrar verememiştik onu da verin dedi bakalım
yok yani illa antibiyotik kullanıcaz bizim doktr geçmezse iğnede olabilir demiş alerjik bünye olduğu içinEnfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz yine 1.5 hafta olmuştu biteli daha idrar verememiştik onu da verin dedi bakalım
sağol canım inşallah bende artık burnuna dokunamıyorum o yüzden sprey kullanıyorumGeçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatır Mira Ece de arada oksuruyor ama burnu tikanik zorla aciyorum önceden aglamiyordu şimdi çok ağlıyor
bende çok kararsızım bizim ki içmez sanki ama kış bile tam gelmeden antibiyotikler başladıysa sonunu düşünemiyorumAmaan kış geldi yine başladı hastalıklar şu keçiboynuzu özünden bende gördüm eczanede alayımda başlayayım bari
Bende başladım keçi boynuzu özüne canim öksürüğe de iyi geliyormuş bir tatlı kaşığı veriyorumAmaan kış geldi yine başladı hastalıklar şu keçiboynuzu özünden bende gördüm eczanede alayımda başlayayım bari
Ben geçen senede aktardan almıştım öykü kafaya dikip içcekti o derece ama bu sene bilemiyorum içermi denicem olmadı sulandırıp falan içirsen sever belkiyok yani illa antibiyotik kullanıcaz bizim doktr geçmezse iğnede olabilir demiş alerjik bünye olduğu için
sağol canım inşallah bende artık burnuna dokunamıyorum o yüzden sprey kullanıyorum
bende çok kararsızım bizim ki içmez sanki ama kış bile tam gelmeden antibiyotikler başladıysa sonunu düşünemiyorum
mirayada çok geçmiş olsun canım. Çabuk atlatır inşallah fıstıkbugün mira çok öksürmüş yine annem de doktora götürmüş biraz ciğerlere inmiş demiş doktor ilacını değiştirmiş ve antibiyotik başlamış
gayet güzel gelmiş canım. Diğeri daha iyi olur inşallah. Bende aradım söyledim internette varmış baksın diye de bu gün tatil yapayım anne diye izin alıp kuzeniyle oynamaya gitmiş. Akşam baksın bakalım@Akaibu S Sevgidili5 biz bugünkü soruların tamamının cevap anahtarına Baktik İngilizce 1 tarih 1 fen ful bugunkuler güzel dünkü kötü matematik 5 yanlış olması kotu oldu toplamda 8 yanlisimiz var ikinciye daha iyi çalışır inşallah onda daha az yanlisimiz çıkar diye ümit ediyorum
Gökçede öyle vereyim diye tutturuyo çok seviyo tadını sıpaBen geçen senede aktardan almıştım öykü kafaya dikip içcekti o derece ama bu sene bilemiyorum içermi denicem olmadı sulandırıp falan içirsen sever belki
iyi yapmış kardeşin canim stres yaptılar bayağı oglumun istediği birkaç okul var eğer bir daha ki sınavda daha az yanlış çıkarırsa okul notları yüksek inşallah öyle devam ederse istediği okullara puani tutuyor bir daha ki sınav belirleyici olacak fenden de umudum yoktu aslında o ful desede ben yanlış çıkar diye dusunuyordum çıkmadı çok sukur ama nette gordum bir tane fen sorusu iptal edilmiş oğlumda keşke matematikte iptal edilseydi diyor hatta matematikte bir sorunun hatalı olduğunu düşünüyormirayada çok geçmiş olsun canım. Çabuk atlatır inşallah fıstık
gayet güzel gelmiş canım. Diğeri daha iyi olur inşallah. Bende aradım söyledim internette varmış baksın diye de bu gün tatil yapayım anne diye izin alıp kuzeniyle oynamaya gitmiş. Akşam baksın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?