S Sevgidili5 @yaz yagmuru nasılmış kızlar bu günkiler?
Kardeşim tarihe bayılır zaten çok kolaydı full bekliyorum dedi. Fende iyiydi diyo ne gelir bilmem. İngilizcesi kötüymüş
Benim kizimda fen den bir yanlış yaptım sanırım ingilizce tarihdende d full bekliyorum diyo.en cok tarihten korkuyoduk bizde neyseki korktugumuz gibi olmadı. Atlattık bi şekilde çok şükür.hayırlı si artık. İkinci sınavada allah kerim:)
inşallah bekledikleri gelir çocukların. Bizim okuldaki öğretmenleeden bazılarının da çocukları girdi sınava. Onlar da tarih iyi fen ve ingilizceden birkaç yanlış çıkabilir diyorlardı. Tarih bu sene korktuğu gibi olmadı galiba milletin. Haklarında hayırlısı olsun.Bizim fen kolaydı ful bekliyorum dedi tarihte iki soruyu attım yanlış olabilir dedi İngilizce yine iki soru zordu dedi bilmiyorum artık dün bazı sitelerde cevap anahtarı vermişler ne kadar doğru bilmiyorum orada türkçeden 2 yanlış gözüküyor ki ful diyordu matematikten de iki sorudan şüpheleniyordu 4 yanlış gorunuyor din ful bugun ful dediklerine de guvenemedim acikcasi gerçi akşam dershane öğretmeni aradı hiçbir yere bakmasin cuma günü açıklanacak dedi ama bugün açıklanacak demişler okuldakilerde bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama çalışmadı bir daha ki sınava iyi çalışır inşallah kesin cevap anahtarı için MEB in sitesine bakmak lazım
Bende yaptım öyle :) sınıf ortalaması 70 di birdeoluyo öyle ya emin gibi oluyo insan çıkınca aa şöyleydi diypsun.
Bi kere üni de bi derse gece gündüz çalışmıştım. 85 den aşağı almam diyodum 20 almıştımbenim gibi çakılmasınlarda bi iki tane fire olur illa ki
Enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz yine 1.5 hafta olmuştu biteli daha idrar verememiştik onu da verin dedi bakalım
Geçmiş olsun mira ve öyküye inş hemencik iyileşirlerbugün mira çok öksürmüş yine annem de doktora götürmüş biraz ciğerlere inmiş demiş doktor ilacını değiştirmiş ve antibiyotik başlamış
Amin canim benim ogluma en zor matematik geldi aslında fenden korkuyorduinşallah bekledikleri gelir çocukların. Bizim okuldaki öğretmenleeden bazılarının da çocukları girdi sınava. Onlar da tarih iyi fen ve ingilizceden birkaç yanlış çıkabilir diyorlardı. Tarih bu sene korktuğu gibi olmadı galiba milletin. Haklarında hayırlısı olsun.
inşallah istediği yer olur canım ya. daha bir sürü şey çıkar inşallah yanlış hesaplama hata falan yapmadan açıklarlar sonucu da ne oldu ne bitti düşünmekten kurtuluruziyi yapmış kardeşin canim stres yaptılar bayağı oglumun istediği birkaç okul var eğer bir daha ki sınavda daha az yanlış çıkarırsa okul notları yüksek inşallah öyle devam ederse istediği okullara puani tutuyor bir daha ki sınav belirleyici olacak fenden de umudum yoktu aslında o ful desede ben yanlış çıkar diye dusunuyordum çıkmadı çok sukur ama nette gordum bir tane fen sorusu iptal edilmiş oğlumda keşke matematikte iptal edilseydi diyor hatta matematikte bir sorunun hatalı olduğunu düşünüyor
Canım çok büyük geçmiş olsun. İyi ki kırık çıkık yokDün Efe bizi çok korkuttu..
Gece 12'yi geçiyordu acile gittik..
Bizim evin arka tarafı hem havuz,hem park.. Akşamüstü 5 gibi parktaydık,kaydırağın merdiveninde ayağı kaydı 1-2 basamak aşağı doğru sağ tarafının üstüne doğru düştü.. O an bile çok ağladı ama sakinleşip herşey normal görününce üstünde durmadım..
Akşam 9 gibi huysuzluk başladı.. Süt içti uyuttum.. 11 gibi çığlık içinde bi uyandı,ama nasıl ağlıyor.. Sonra farkettim ki sağ elini/kolunu hiç kıpırdatmıyor oynatmıyor.. Bileğine dokundum,sıkmadım bile.. Dokunduğum an bastı yaygarayı ağla ağla susmadı hiç.. Hemen anladım parkta olduğunu,bileği acıdığını..
1 saate yakın bekledik.. Oyaladık,inceledik,emin olmak için ara ara bi sağ bi sol bileğini elledik.. Sağ tatafta hep tepki verdi.. Canı acıdığı belli yani.. Kalktık gittik hastaneye.. Röntgen çekildi.. Kırık çıkık yok dendi,Dolven verin ağrısı için dedi ve ortopedide görsün dedi..
Bu sabahta ortopediye gittik,bidaha farklı açıdan röntgen istedi.. Kemikte çok hafif bi eğrilik olmuş,zedelenmiş dedi.. Korkulcak bişey yok,ilaç falanda gerekli değil 2 hafta içinde kendiliğinden geçicek dedi.. Çok zorlamayın siz sadece dedi..
Oooh şükür.. Nasıl korkmştum.. Zaten bugün düne göre daha iyi,hateket ettiriyor en azından.. Böyle böyle büyüyecekler elbet ama canları yanmasın yeter kuzuların.. Zaten daha konuşup,derdini anlatamıyor en çok ona üzüldük zaten..
Neyse ki ucuz atlattık..
Asında arada veririm ben ama yine bi sadaka vereyim..
Dün Efe bizi çok korkuttu..
Bizim evin arka tarafı hem havuz,hem park.. Akşamüstü 5 gibi parktaydık,kaydırağın merdiveninde ayağı kaydı 1-2 basamak aşağı doğru sağ tarafının üstüne doğru düştü.. O an bile çok ağladı ama sakinleşip herşey normal görününce üstünde durmadım..
Akşam 9 gibi huysuzluk başladı.. Süt içti uyuttum.. 11 gibi çığlık içinde bi uyandı,ama nasıl ağlıyor.. Sonra farkettim ki sağ elini/kolunu hiç kıpırdatmıyor oynatmıyor.. Bileğine dokundum,sıkmadım bile.. Dokunduğum an bastı yaygarayı ağla ağla susmadı hiç.. Hemen anladım parkta olduğunu,bileği acıdığını..
1 saate yakın bekledik.. Oyaladık,inceledik,emin olmak için ara ara bi sağ bi sol bileğini elledik.. Sağ tatafta hep tepki verdi.. Canı acıdığı belli yani.. Kalktık gittik hastaneye.. Röntgen çekildi.. Kırık çıkık yok dendi,Dolven verin ağrısı için dedi ve ortopedide görsün dedi..
Bu sabahta ortopediye gittik,bidaha farklı açıdan röntgen istedi.. Kemikte çok hafif bi eğrilik olmuş,zedelenmiş dedi.. Korkulcak bişey yok,ilaç falanda gerekli değil 2 hafta içinde kendiliğinden geçicek dedi.. Çok zorlamayın siz sadece dedi..
Oooh şükür.. Nasıl korkmştum.. Zaten bugün düne göre daha iyi,hateket ettiriyor en azından.. Böyle böyle büyüyecekler elbet ama canları yanmasın yeter kuzuların.. Zaten daha konuşup,derdini anlatamıyor en çok ona üzüldük zaten..
Neyse ki ucuz atlattık..
kızına maşallah canim çok güzel ben sınavdan önce dershane öğretmeniyle konusmustum o da en fazla 5 yanlış yapmalı demişti bizimde fena değil ama biraz daha az yanlısı olsaydı daha iyi olacaktı neyse ikinci sınava artık o da çok kolay olmadigini gordu hayırlısı olsun canim iyi bir liseye girerler inşallahBizim sonuclarada tam olarak baktık. Mat 2 fen sorusunun biri iptal fen 1 ing 2 beş yanlış var yani. @yaz yagmuru Oglunada maşallah çok iyi bence sizinkide. Hayirlisiyla 2.sinavida atlatirsak bi nefes alicaz. Çocuklar resmen yarış ati oldu çok saçma geliyo bu sistem bana. Hayirlisi artik.
Allah korumuş canim ya çok geçmiş olsunDün Efe bizi çok korkuttu..
Neyse ki ucuz atlattık..
inşallah canim tabi birde o var inşallah hatasız skandalsiz olur her sınavda bir hata bir yanlışlık oluyorinşallah istediği yer olur canım ya. daha bir sürü şey çıkar inşallah yanlış hesaplama hata falan yapmadan açıklarlar sonucu da ne oldu ne bitti düşünmekten kurtuluruz
Geçmiş olsun canım şükür önemli bişi yokmuşDün Efe bizi çok korkuttu..
Neyse ki ucuz atlattık..
Bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu çok istahsiz. Ona bu şuruptan bahsetmiştim. Almaya karar vermiş ama nigdede bulamadık biz :/Arkadaşlar @hiraysen in dediği şurubu bizde almıştık umutun da iştahına gözle görülür bi artış oldu tavsiye ederim
Sen yanında oturunca da yüzüne bakmaz :)Kızlar sizinkilerde böyle mi aksamlari herkes evde oluyor mesela ben wc ye gidiyorum Ece hemen arkamdan geliyor çıkana kadar kapıya vurup anne diyor bu akşam banyoya girecektim arkamdan geldi salona götürüp bıraktım babası oyuncak ata bindirdi banyoya tam girdim yine geldi anne diye kapıya vurmaya başladı babası alıyor o tekrar geliyor en sonunda ağlamaya başlıyor hayır evde bir sürü kişi var oyalanmiyor illa ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?