Dün Efe bizi çok korkuttu..
Gece 12'yi geçiyordu acile gittik..
Bizim evin arka tarafı hem havuz,hem park.. Akşamüstü 5 gibi parktaydık,kaydırağın merdiveninde ayağı kaydı 1-2 basamak aşağı doğru sağ tarafının üstüne doğru düştü.. O an bile çok ağladı ama sakinleşip herşey normal görününce üstünde durmadım..
Akşam 9 gibi huysuzluk başladı.. Süt içti uyuttum.. 11 gibi çığlık içinde bi uyandı,ama nasıl ağlıyor.. Sonra farkettim ki sağ elini/kolunu hiç kıpırdatmıyor oynatmıyor.. Bileğine dokundum,sıkmadım bile.. Dokunduğum an bastı yaygarayı ağla ağla susmadı hiç.. Hemen anladım parkta olduğunu,bileği acıdığını..
1 saate yakın bekledik.. Oyaladık,inceledik,emin olmak için ara ara bi sağ bi sol bileğini elledik.. Sağ tatafta hep tepki verdi.. Canı acıdığı belli yani.. Kalktık gittik hastaneye.. Röntgen çekildi.. Kırık çıkık yok dendi,Dolven verin ağrısı için dedi ve ortopedide görsün dedi..
Bu sabahta ortopediye gittik,bidaha farklı açıdan röntgen istedi.. Kemikte çok hafif bi eğrilik olmuş,zedelenmiş dedi.. Korkulcak bişey yok,ilaç falanda gerekli değil 2 hafta içinde kendiliğinden geçicek dedi.. Çok zorlamayın siz sadece dedi..
Oooh şükür.. Nasıl korkmştum.. Zaten bugün düne göre daha iyi,hateket ettiriyor en azından.. Böyle böyle büyüyecekler elbet ama canları yanmasın yeter kuzuların.. Zaten daha konuşup,derdini anlatamıyor en çok ona üzüldük zaten..
Neyse ki ucuz atlattık..
Asında arada veririm ben ama yine bi sadaka vereyim..