2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bliyorm canm facedeki grubun byle bi grup olmadigini bnde takip ediyorm orayi ordn gordum zaten. Ama orasi cok kalabalik ve karisik burasi icn byle seyler dha uygun bnce. Siz nasl yaptniz cekilisi kimin kime cikgni bliyomu
evt canm ben varim ama nasil olucak bi fikrm yok nasl cekilcek kura

Canm ozelden yazarsin herkes gormez adresni

Facedeki çekilişe geçen sene katılmadım ama herkes Hediyelerini paylaştıkça ozenmistim. Bu yıl katılsam mı diye düşündüm ama tanımıyorum ki onları sizin gibi. Burdaki çekiliş daha güzel olur benim için :) eşime bahsetmedim ama sadece dalga geçer gibime geliyo. Kızmaz yani.

Bncde biz burda tanidik artk birbirimizi hem aziz hem ozuz:) bnde esime soylememistm smdi soyledim tamam dedi sadece :))))

Canm ozelden yazarsin herkes gormez adresni
Öyle olur zaten canımda. Eşim şahsen tanışmadığım hele hele internetten tanıdığım birine vermem konusunda paranoyaklık ediyo :) her konuda pimpiriklidir zaten
Gökçeyi uyutuyorum şimdi hemen konuyu açmadım alelade bişeymiş hissi vermeye çalışıyorum :))

Artık mağzalarda kartlar çıkarılıyo ya. Oraya ben kaydoluyosam bile mutlaka kendi numarasını yazdırır. Onun için bu durum çok büyük bişiy

Kızlar ya aşı yaptıran yok mu ? Biz bugün bi ağızdan bide koldan yaptırdık. Üçüncü aşı (hepatit a) türkiye genelinde yokmuş. Gelince bizi arayacaklar o zamanda onu yaptıracağız..

Eşime sordum ilk söylediği şey ne kadar rahat ve geniş olduğum oldu.hiç tanımadığım yüzünü bile gormedigim kisilere adres bilgisi vs. verilirmiymis.izin vermedi yigiti uyutuyum ikna etmek için biraz daha ugrasiyim.

Kızlar ya aşı yaptıran yok mu ? Biz bugün bi ağızdan bide koldan yaptırdık. Üçüncü aşı (hepatit a) türkiye genelinde yokmuş. Gelince bizi arayacaklar o zamanda onu yaptıracağız..
18 ayimiz dolunca aşı olucaz biz. Yani aralık 19 dan bi iki gun sonra canim. Siz 18 aylık oldunuzmu . Yoksa daha erken yapilabiliyomu bu asi

Sende kargo şubesini söyle başka isim veririm de teli de seninkini vercem de :)
Ayy bu erkekler herşeyi kendileri biliyo biz neler çektik beraber hiçbirinin haberi yok

emiragam yaptırmıştı sanırım canım sadece. Yanlış hatırlamıyosam eğer. Geçmiş olsun

sende benim gibi yap canım. En yakında ki kargo şubesini ver adres olarak. Telefona çok bişey demezler heralde.
Eşim internetten sipariş verdiğimizde bile iş yerini verir adres olarak. Ben verirken evi veriyorum kendi telefonumu veriyorum diye surat yapıyo hatta

bn surekli internetten alisveris yapiyorm adresm kredi kart bilglerm numaram hersymi veriyorm. Kargo subesi adreside olur canm.

Sende kargo şubesini söyle başka isim veririm de teli de seninkini vercem de :)
Ayy bu erkekler herşeyi kendileri biliyo biz neler çektik beraber hiçbirinin haberi yok

bn surekli internetten alisveris yapiyorm adresm kredi kart bilglerm numaram hersymi veriyorm. Kargo subesi adreside olur canm.
bu yazdiklarinizin çoğunu söyledim ikna olmuyo beyimiz. Aynen bizimde kargoyla gelecek bişey varsa iş yerinin adresini verir.yigite oyuncak alıyoruz bazen internetten iş yerine getiriyo kargo.damacana su aliyoduk bi ara onu bile bıraktı bi kaç sene önce. ne olduğu belli olmayan adamlar getiriyo suyu kapıya diye. Şimdi 5 litrelik su alıyoruz marketten artık. Konuyu kapattım yoksa iş kavgaya gidiyo kizlar beni unutun

Biz geçen hafta yaptirdik canım bir ağızdan bir koldan dediğin gibi diğeri yokmuş gelince aricaz dediler ayni size dedikleri gibi asiniz hayırlı olsun

Aman karısını yicez sanki ona gönderelim madem kendi açsın baksın :) selamlar enişte :)

Rabbim hayirli sonuc lar versin tüm evlatlara benim kardesimin kızı çok hazırlanmıştı full çıkarmış insaallah annesi babası günlerce mide bulantısı yaşadılar hepsi birden hasta oldular stres bize de geçti şükür değdi ya kızım üniversite sınavında siz ne yapacaksınız dedim ama dinleyen kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…