- Emoji Skoru
- 13.780
- Puanlar
- 248
pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mıO grup face'de özel olan grup..Hani direk face'de olan ve isteyen ekleyen kişiler..Yani burada tanışıp face'de açılan grup değil..
Kızlaaaaar baştan karar verilseydi çoooook isterdim katılmayı,hatta bu işe öncü bile olurdum..Çok severim böyle şeyleri çünkü..Ama 1 ay önce face'de ki haziran grubumuzda yaptık çekiliş,1 hafta sonrada göndereceğiz..Tüm bütçemi oraya ayırdım ben malesef,hediyelerimi de aldım üstelik..Ama biz serbest bıraltık hediye seçimini..Anneyede alıyoruz bebeğede,çok eğlenceli..
Eğer çekiliş yaparsanız,çekilişinizi ve kimin kime çıktığını ben yapabilirim isterseniz..Adres,telefon gibi kişisel bilgilerinizi herkes bana yollar bende kim kime çıktıysa ona iletirim
Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz
canım teşekkürler başka biride çekse olur yeter ki yapalım :))
ben derim ki bugün akşam ve yarın da katılım için bekleyelim görmeyen olmuştur belki yarın akşam da son katılımcılara göre çekilişi yapalım çıkanlar birbirleriyle iletişime geçer adres veya kargo şubesi belirtmek için
@hiraysen
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşiBen de öyle valla:)) Kerem alp ateşlendi haftasonu yalnız hissettim kendimi. Oh bee..