2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hiç zorlama canım baranda sadece ayran meyve suyu iciyo dis sikintisi malesef

18 ayimiz dolunca aşı olucaz biz. Yani aralık 19 dan bi iki gun sonra canim. Siz 18 aylık oldunuzmu . Yoksa daha erken yapilabiliyomu bu asi

Biz geçen hafta yaptirdik canım bir ağızdan bir koldan dediğin gibi diğeri yokmuş gelince aricaz dediler ayni size dedikleri gibi asiniz hayırlı olsun
Biz daha 18 aylık olmadık ki. Geçen haziranda 30 kasım yazmış ebe tarih olarak bizde gidip yaptırdık. 15 gün erken olduk bi sorun olmaz umarım.. Evet E emiragam 1 aydır aşıda sorun varmış..

Biz daha 18 aylık olmadık ki. Geçen haziranda 30 kasım yazmış ebe tarih olarak bizde gidip yaptırdık. 15 gün erken olduk bi sorun olmaz umarım.. Evet E emiragam 1 aydır aşıda sorun varmış..
Biz 18 aylık olduk sorun olmaz canım baranda 33 haftalık doğdu ona bakarsan bütün aşıları erken ya çocuklara bir daha acı cektirecekler olsaydı oda çıkardi aradan sağlık ocagi sokağına girince ağlamaya basliyo

Çok geçmiş olsun canım

Boşver canım o zaman evde sıkıntı olmasın :)
Hiç zorlama canım baranda sadece ayran meyve suyu iciyo dis sikintisi malesef
öyle yapıyorum bakalım bitsede kurtulsak

Ben eşime söylememiştim bile bişi diyeceğini düşünmeyerek sonra burada yazılanları okuyunca şaşırdım bi sorim dedim sanırım eşimde benim kadar burayı içselleştirmiş çok keyifli bişi olur dedi
Sadece çekilişi Nasıl yapalım kısmındayım şuan sabah son listeyi atıp çekelim o zamn ki az kişiyiz zaten sürpriz olmazsını istersek pufpufdan da destek isteyebiliriz

Hediye işi nasıl olacak adres verecek miyiz tam anlamadım?
İsteyen bulunduğu yerdeki kargo şubesini söyleyebilir gidip ordan teslim Alır ya da eşinin adresini verir işyerinin Oray'a gönderelir şayet bana öyle biri çıksa eşime veririm eşinin adresinede kargolar ama kargo şubesi veren olursa kendi Adıma yollarım

Hatirlarmisiniz bilmiyorum hani yabancı bir el tim vardı borcunu üzerime yıkan zaten tekti boşanmayı kafaya koymuş evin bütün esyalarinida hamala satmış memleketine dönmüş cok uzgunum artik eltim yok

Hatirlarmisiniz bilmiyorum hani yabancı bir el tim vardı borcunu üzerime yıkan zaten tekti boşanmayı kafaya koymuş evin bütün esyalarinida hamala satmış memleketine dönmüş cok uzgunum artik eltim yok
Zaten o kadında bi sorun olduğu belliydi Can'ım belki iyi anlaşacağın bi eltin olur hayırlısıyla

Kızlar ya aşı yaptıran yok mu ? Biz bugün bi ağızdan bide koldan yaptırdık. Üçüncü aşı (hepatit a) türkiye genelinde yokmuş. Gelince bizi arayacaklar o zamanda onu yaptıracağız..
bizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki

bizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki
O ay içinde herhangi bir gün olabiliyo sorun yok dedi hemşire zaten bizde bir ay sonra diğerini yaptiracaqizz

Facebook da ne zaman gezinsem kendimi çok beceriksiz hissediyorum, millet neler düşünüp neler yapıyor.

Eklentiler

• 12314005_1203101986373054_552626890435238451_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 12299317_10153342488648121_3480681416063551199_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…