2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arda'nın terleme sorunu var ve sabah soğukta babannesine gittiğini bir arkadaşla konuşunca termal atlet al demişti. Geçen hafta aldım kota diye bir markanın 1 tane aldım deniyim diye gerçekten terletmedi. Sonra kendime birşeyler alırken bir tanede şahin'in termal atletini aldım o terletti. Termal atlet uzun kollu ve ayrıca isteyen olursa uzun taytı da var. İnce olduğu için bunları giydirip uyku tulumunu da giydirebiliyorum baya iyi oldu Arda için.

Eklentiler

• Hediyelik_8841690.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 46
Hafta sonu bu etkinliklerden makarnalı olanı denedik, eşim makarnayı tam olarak böyle almadığı için arda biraz zorlandı

Eklentiler

• 12310646_717914614977421_343014416043426542_n.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 11202808_717914568310759_3398382223370382371_n.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 12289570_717914578310758_3394398291420249071_n.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 59
Evet ben katılırim

Benim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyudu oksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı

Bu aralar büyük küçüğü cümle içinde kullanıyorum, büyük top, küçük araba duya duya bir zaman sonra anlar sanırım.

Bir arkadaşıma destek aldığı uzman bu baya oldu 6-7 ay önceydi o sizi dinlemese bile ona masal okuyun mutlaka başka birşey ile uğrassada kulağı sizde olacaktır demişti. Arda masal okuduğumda gerçekten böyle pür dikkat oturup beni hiç dinlemedi. Beni dinlediğini anlamak için masalın içine kendimden birşeyler katıyorum mesala bir tane köpek varmış, nasıl yapıyormuş diyorum benimle hiç ilgilenmiyor gibi görünsede hav hav diyor. Bazende yerinden kalkıp geliyor kitap da resim var mı diye bakmaya

Eklentiler

• 12314081_740317252765567_6151489889436812901_n.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 12308745_740317266098899_3435396642977458725_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
Sevgili süt izni, tam bir yıldır mesaimden oğlum için kullandığım saatler, önce 3 saatti, sonra 1,5 ve bugün itibari ile doldurduk bu hakkımızı, okulu kıran öğrenci gibi hissediyordum kendimi bazı günler, zaman dolunca koşuyordum oğluma, kapıdan girince süt istediği günler de oldu, oyuna devam edip beni umursamadığı günler de, ama çok kıymetliydi, çok özeldi ve bitti
Şu an eğitimde olduğum için yine bir ay daha biraz erken gelebilcem eve, süt izni devam ediyor gibi ama yasal olarak bitti...

Ayyy cinnetin eşiğindeyim ne zaman düzene girecek bu uyku işi emmeyi bıraksın düzelir falan diyorlar ama hikaye hiç inanmıyorum elimin de var 2 aylık maşallah gece 1 kere uyaniyormus bizde hala yüz kere kalkiyoruz güya odasını ayırdım ama fiyasko gece yine yanıma geliyor yarın besigini tekrar taşıcam odaya çok yoruldum yaaa

bizim facedeki grup 80 kişi civarında ama sürekli aktif olabilen 30-40 kişi kadar..çekilişe katılan 23 kişi oldu ve 1 kişi gönüllü olup hem kurayı çekti,hemde kim kime çıktıysa bilgileri o iletti herkese ayrı ayrı..bide ayrı bi face grubu açılıp orda çekilişe katılan herkes istediği gibi kendini ve bebeğini tanıttı,detay yazdı ve resim koydu..hani hediye alıcak kişi zorlanmasın,beğendiği bişey olsun veya resimle ilgili baskılı falan bi hediye yaptırcak olursa kolaylık olsun diye..eğer ekstra bişey sorulursa ya da söylenmek istenirse kurayı çekene sorup,o da kime çıktıysa ona iletip cevap veriyor..

kesinlikle sürpriz olması daha mantıklı ve heyecanlı ama tabi katılanlar çoğunluğa göre karar versin..

Pufpufum allah korumuş melegimizi

Evet aynen öyle canım çok sağol

Aynen bende bugün eşime dedim o aşıyıda vurulsaydı da kurtulsaydık diye. Neyse artık hayırlısı.

bizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki
Bencede yrn bi ebeyi ara sor. İçin rahat eder en azından.

Bizde gündüz uykusunda böyleyiz.. Resmen gündüz uykusunu bıraktık. Bi arkadaşın oğlu 3 yaşında gündüzleri hala 3 saat yatıyor..

Bizde seni merak ediyorduk şükür iyiymisiniz kolaylıklar rabbim Ananali babalı büyütsun

Sagol canim rabbim tekrarini sanada nasip etsin. Aminn saglikla buyutelim insallah.

Ay seni gördüğüme çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin zor zamanlar çabuk geçer umarım
şimdi zor olacak belki ama biraz büyüdüklerinde arkadaş olacaklar iki kız kardeş

Sagolasin canim evet zor cok zor ama rabbim kolayligini verir insallah zaman geciyor kirkimiz bile cikti. Ayy insallah iyi anlasirlar

Amin sagol canim. Zor hemde nasil sen tecrubelisin daha iyi bilirsin sabirla duruyorum kendime teselli veriyorum gececek bu gunler biraz sabir diye yoksa huni elimde kafama takarim oyle hepsinin ayri bi guzelligi var rabbim canlarini sag etsin

Allah analı babalı büyütsün mahtuana Allah yardım etsin.İnsallah düzene girer herşey.bende 15 haziran annesinin sizlerde takipteyim

Sagolasin amin. Insallah girer zamanla alisacagiz artik.

Hayırlı olsun canım. Ne güzel birlikte büyüyecekler.

Sagol canim. Evet birlikte buyuyecekler ama iki bebekle ugrasmak zormus sonra insallah iyi bir arkadas olurlar.

Sagol canim. Iste en zoruda bu kardes kiskancligi zarar verecegini bilmeden vuruyor kac kez vurdu bi anda hizla yapiyor dun mesela hadi senayla resim cekilelim dedim geldi resmi cekerken sena agladi ve bi anda sap diye suratina vurdu aglama töbe töbe diyor senanin aglamasini sevmiyor agladiginda vuruyor sanirim ben agladiginda yanina gittigim icin annem onunla ilgilenecek diye yapiyor artik surekli sakinmaktan ben yoruldum zararsiz bi atlatsaydik su donemi hayirlisiyla.

mahtuana canm gozun aydin allah bagislasin cok sevindm iyi olmaniza oyle anlatmissnki gozlerm doldu okurken allah bizlerede nasip eder insallah suan kiskanmasi bnce cok normal ama gecer alisir kardesine

Sagolasin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah nisayi dort gozle beklerken sena cok siradanmis gibi gelmisti ama oyle degilmis boyle opup kokluyorumya evlat kokuyo mis gibi Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler versin. Daha suan alismadi bakalim nezaman alisacak bitane bebegi var onu alip benim yaptiklarimi yapiyor bebegine gazini cikartiyo altini acip ufff kaka kokuyor diyor islak mendille siliyo bebegini kardesinden cok seviyor

Sagol canim aminn insallah. Sorma su kusmayla tehtit etmesi cok fena ve surekli yapiyor biseyi istiyor yapmayinca aglayarak ogruyor ve kusuyor insallah duzelir yoksa artik sinirden ben kusacagim. Evet evladin ilki ikincisi ucuncusu yokmus anladim derdimki cok cocugu olanlar nasil seviyorki olmaz derdim ben nisadan baska kimseyi sevemem en cok onu severim ilk goz agrim derdim oyle degilmis sanki kalbin bolunmus hangi tirnagini kopartsan canin acir oyleymis evlat olunca anlarsin canim.

Evet sukurler olsun sag salim dogdu. Evet bende o ilk gunleri hatirliyorumda allah ima dua ediyorum surekli soylediklerimden dusuncelerimden dolayi affeyle diye boyle guzel bir mucizeyi bana verdin bende basta uzulup riza gostermedim affet diye. Amin canim cumlesinin hepimizin evlatlarina saglik uzun omurler verin rabbim

Masallah canım allah güzel günlerini göstersın sağlıkla büyüt inşaallah

Bu saat oldu baran esnemedi bile 2 gün oldu bay bay uyku damlası verıyorum etkısı masallah daha da uykusuz yaptı ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…