daha iyi antibiyotik bitti ateş yok ama yemek yemiyoruz hala tabi hasta olduğu döneme göre daha iyi 2 azı kolay değil tabi yazık neler çekiyolarOslew fistık iyileşti Mi?
Evet ben katılırimpufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı
canım teşekkürler başka biride çekse olur yeter ki yapalım :))
ben derim ki bugün akşam ve yarın da katılım için bekleyelim görmeyen olmuştur belki yarın akşam da son katılımcılara göre çekilişi yapalım çıkanlar birbirleriyle iletişime geçer adres veya kargo şubesi belirtmek için
@hiraysen @isimdeyimgucumdeyimfayika @AreN5 @Akaibu kızlar siz kesin misiniz ?
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşi
diş zamanlaması hemde köpek diş kötü olmuş tabi ikinizede çok geçmiş olsunBenim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyuduoksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı
Sorma dişini gösterip uff uff diyor: ( nasıl acıyorsadiş zamanlaması hemde köpek diş kötü olmuş tabi ikinizede çok geçmiş olsun
Bliyorm canm facedeki grubun byle bi grup olmadigini bnde takip ediyorm orayi ordn gordum zaten. Ama orasi cok kalabalik ve karisik burasi icn byle seyler dha uygun bnce. Siz nasl yaptniz cekilisi kimin kime cikgni bliyomu
evt canm ben varim ama nasil olucak bi fikrm yok nasl cekilcek kura
Pufpufum allah korumuş melegimizi
Aynen bende bugün eşime dedim o aşıyıda vurulsaydı da kurtulsaydık diye. Neyse artık hayırlısı.Biz 18 aylık olduk sorun olmaz canım baranda 33 haftalık doğdu ona bakarsan bütün aşıları erken ya çocuklara bir daha acı cektirecekler olsaydı oda çıkardi aradan sağlık ocagi sokağına girince ağlamaya basliyo
Bencede yrn bi ebeyi ara sor. İçin rahat eder en azından.bizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki
Bizde gündüz uykusunda böyleyiz.. Resmen gündüz uykusunu bıraktık. Bi arkadaşın oğlu 3 yaşında gündüzleri hala 3 saat yatıyor..Ayyy cinnetin eşiğindeyim ne zaman düzene girecek bu uyku işi emmeyi bıraksın düzelir falan diyorlar ama hikaye hiç inanmıyorum elimin de var 2 aylık maşallah gece 1 kere uyaniyormus bizde hala yüz kere kalkiyoruz güya odasını ayırdım ama fiyasko gece yine yanıma geliyor yarın besigini tekrar taşıcam odaya çok yoruldum yaaa
Bizde seni merak ediyorduk şükür iyiymisiniz kolaylıklar rabbim Ananali babalı büyütsun
Ay seni gördüğüme çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin zor zamanlar çabuk geçer umarım
şimdi zor olacak belki ama biraz büyüdüklerinde arkadaş olacaklar iki kız kardeş
Amin canim eşim pazara gitmişti geldi böyle böyle dedim o da Yuh yanı o kadar soylemene rağmen aynı boşver yakında tasinacaklar zaten ama gittikleri yerde nasıl olacak merak ediyorum dedi gidecekleri muhit daha elit bir yer o zamanda cirpsin da görelim neyse evden çıktık hemen Ecenin yemeğini aldım yanıma hava da güzeldi dışarda yedi arabasında uyudu evde dursam sınır olacaktim
canim bebeğin anneli babalı buyusun gözün aydın zor bir süreç ama emin ol çok hızlı geçecek ikisi birden büyüyecek sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor kesinlikle her çocuk farklı bir heyecan oluyor hepsi çok seviliyor Rabbim öyle veriyor ki sevgilerini bize ne kadar zor olsa da hem seviyoruz hem buyutuyoruz:)
Allah analı babalı büyütsün mahtuana Allah yardım etsin.İnsallah düzene girer herşey.bende 15 haziran annesinin sizlerde takipteyim
Hayırlı olsun canım. Ne güzel birlikte büyüyecekler.
Allah bağışlasın iki bebişinide size.
Eşimin kuzenininde böyle iki bebeği var. Aralarında 3 yaş var. Büyük olan bebeğini kardeşinin üstüne fırlatıp aa oraya gitti falan diyodu. Çantasını almış bu bebek gidene kadar ben eve gelmicem beni dedeme götürün demişti. Yataktan atmaya kalkmış yastığı üzerine koyup oturmaya kalkmış. Annesi resmen tetikte bekliyodu psikolojisi bozulmuştu kadının. Şimdi 2 yaşına geldi küçük. Elele parkta bahçede geziyolar. Alışcaklar inşallah bi süre sonra birnirlerine onlarda
mahtuana canm gozun aydin allah bagislasin cok sevindm iyi olmaniza oyle anlatmissnki gozlerm doldu okurken allah bizlerede nasip eder insallah suan kiskanmasi bnce cok normal ama gecer alisir kardesine
çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun ki korkusu yeter insana bencede mutlaka bi sadaka verin
geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyisindir
hepimiz merak ediyorduk seni gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucukların zamanla alışacaktır nisacık ama şu kusma huyu feci mira da öyle başı sıkışınca öğürerek tehdit ediyo bizi umarım kısa sürede o huylarıda düzelir birde şu sevgi kısmını ne güzel yazmışsın bende hep mira gibi sevemem mira başka olacak gibi hissediyorum ama yaşayınca anlıcaz heralde
yok canım ben varım hayatta anlamam hatta denemem bile
geçmiş olsun canım @Akaibu nun dediği gibi ilaç içip bekleyebilirsin sonra o sütüde sağarsın ki eskisi gibi etkin olmuyomuş ilaç etkileşimi
@isimdeyimgucumdeyim çook geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bence fazla bile yapmışsın.. Ben hep 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 1 salata 1 tanede pasta tarzı bişey yaparım.. Bu arada arkadaşının verdigi tarifi denemek istiyorum. Çok lezzetli gibi :)
mahtuana bebek doğdu demek çok sevindim. Hamile olduğun ilk zamanları hatırladım resmen. Zaman nede çabuk geçiyor.. Rabbim kızlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Haberin yok heralde canım ananesi vefat ettiYazyaqmurum nerelerdesIn kk açıldı gel artik
Aaa yok vallahı şaşırdım kaçırmışım rabbim rahmet eylesın mekanı cennet olsun inşaallahHaberin yok heralde canım ananesi vefat etti
Masallah canım allah güzel günlerini göstersın sağlıkla büyüt inşaallahSagol canim rabbim tekrarini sanada nasip etsin. Aminn saglikla buyutelim insallah.
Sagolasin canim evet zor cok zor ama rabbim kolayligini verir insallah zaman geciyor kirkimiz bile cikti. Ayy insallah iyi anlasirlar
Amin sagol canim. Zor hemde nasil sen tecrubelisin daha iyi bilirsin sabirla duruyorum kendime teselli veriyorum gececek bu gunler biraz sabir diye yoksa huni elimde kafama takarimoyle hepsinin ayri bi guzelligi var rabbim canlarini sag etsin
Sagolasin amin. Insallah girer zamanla alisacagiz artik.
Sagol canim. Evet birlikte buyuyecekler ama iki bebekle ugrasmak zormus sonra insallah iyi bir arkadas olurlar.
Sagol canim. Iste en zoruda bu kardes kiskancligi zarar verecegini bilmeden vuruyor kac kez vurdu bi anda hizla yapiyor dun mesela hadi senayla resim cekilelim dedim geldi resmi cekerken sena agladi ve bi anda sap diye suratina vurdu aglama töbe töbe diyor senanin aglamasini sevmiyor agladiginda vuruyor sanirim ben agladiginda yanina gittigim icin annem onunla ilgilenecek diye yapiyor artik surekli sakinmaktan ben yoruldum zararsiz bi atlatsaydik su donemi hayirlisiyla.
Sagolasin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah nisayi dort gozle beklerken sena cok siradanmis gibi gelmisti ama oyle degilmis boyle opup kokluyorumya evlat kokuyo mis gibi Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler versin. Daha suan alismadi bakalim nezaman alisacak bitane bebegi var onu alip benim yaptiklarimi yapiyor bebegine gazini cikartiyo altini acip ufff kaka kokuyor diyor islak mendille siliyo bebegini kardesinden cok seviyor
Sagol canim aminn insallah. Sorma su kusmayla tehtit etmesi cok fena ve surekli yapiyor biseyi istiyor yapmayinca aglayarak ogruyor ve kusuyor insallah duzelir yoksa artik sinirden ben kusacagim. Evet evladin ilki ikincisi ucuncusu yokmus anladim derdimki cok cocugu olanlar nasil seviyorki olmaz derdim ben nisadan baska kimseyi sevemem en cok onu severim ilk goz agrim derdim oyle degilmis sanki kalbin bolunmus hangi tirnagini kopartsan canin acir oyleymis evlat olunca anlarsin canim.
Evet sukurler olsun sag salim dogdu. Evet bende o ilk gunleri hatirliyorumda allah ima dua ediyorum surekli soylediklerimden dusuncelerimden dolayi affeyle diye boyle guzel bir mucizeyi bana verdin bende basta uzulup riza gostermedim affet diye. Amin canim cumlesinin hepimizin evlatlarina saglik uzun omurler verin rabbim
Ah canım benım kıyamam gececek bu gunler hayırlısıylaSorma dişini gösterip uff uff diyor: ( nasıl acıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?