Bende ayaklı basket potası arıyorum arkadaşımda var ona gıttığımızde çok severek oynuyo sızınkınıde gule gule kullanınGeçen şok a gittiğimde rasgele gördüm. Basketbol potası gelmiş 3 tl ye. Asma yeride çok kullanışlı, sandalyeni arkasına astım, gelip gidip oynuyoruz.
Geçmiş olsun canımBenim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyuduoksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı
bende ilgilenmiyo diye okumayı bırakıyodum devam edeyim bari.Bu aralar büyük küçüğü cümle içinde kullanıyorum, büyük top, küçük araba duya duya bir zaman sonra anlar sanırım.
Bir arkadaşıma destek aldığı uzman bu baya oldu 6-7 ay önceydi o sizi dinlemese bile ona masal okuyun mutlaka başka birşey ile uğrassada kulağı sizde olacaktır demişti. Arda masal okuduğumda gerçekten böyle pür dikkat oturup beni hiç dinlemedi. Beni dinlediğini anlamak için masalın içine kendimden birşeyler katıyorum mesala bir tane köpek varmış, nasıl yapıyormuş diyorum benimle hiç ilgilenmiyor gibi görünsede hav hav diyor. Bazende yerinden kalkıp geliyor kitap da resim var mı diye bakmaya
sorun olacağını sanmıyorum canım ben de erteletmeyi düşünüyorum. 5 inde 18 aylik olacak kerem alp ama o zamana kadar iyilesmeyecek sanırım. Üç gündür ateşli bugün normale donmezse doktora götürcm artık. Öksürük yok sadece ateş ve burun akıntısı olunca geçer disten dedim ama geçmedi. Dün akşam 39 u bile geçti. Moralim bozuluyor çok. Şu çekiliş olayina adapte bile olamadım içimden gelmiyor hicbiseybizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki
Geçmiş olsun canım, şifa versin AllahBenim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyuduoksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı
Hiç görmemişim ben de yaa. @yaz yagmuru canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.Haberin yok heralde canım ananesi vefat etti
inşallah çabuk iileşsin gitmek de fayda var zaten 3 günü geçince ateş gelin diyo doktorlar annemde mirayı bgn sağlık ocağına götürcek tekrar haftasonu boluya gitmeyi düşünüyoruz ilaca devam edelim mi diye soracak bakalımsorun olacağını sanmıyorum canım ben de erteletmeyi düşünüyorum. 5 inde 18 aylik olacak kerem alp ama o zamana kadar iyilesmeyecek sanırım. Üç gündür ateşli bugün normale donmezse doktora götürcm artık. Öksürük yok sadece ateş ve burun akıntısı olunca geçer disten dedim ama geçmedi. Dün akşam 39 u bile geçti. Moralim bozuluyor çok. Şu çekiliş olayina adapte bile olamadım içimden gelmiyor hicbiseyiyilessin kuzum ve diger tüm hasta kuzular. Gece yine ateşle cebellestim artık kendisi elini kafasına koyup atee diyor
Geçmiş olsun canım, şifa versin Allah
Hiç görmemişim ben de yaa. @yaz yagmuru canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
ne güzel anlatmışın canım. inşallah en kısa sürede Nisada alışır kardeşine de bi nebze rahatlarsın. ama anlattıkların içimi ısıttı :) Allah inşallah ikinciyi nasip eder bana da bende tadarım bu duyguyu.Sagol canim rabbim tekrarini sanada nasip etsin. Aminn saglikla buyutelim insallah.
Sagolasin canim evet zor cok zor ama rabbim kolayligini verir insallah zaman geciyor kirkimiz bile cikti. Ayy insallah iyi anlasirlar
Amin sagol canim. Zor hemde nasil sen tecrubelisin daha iyi bilirsin sabirla duruyorum kendime teselli veriyorum gececek bu gunler biraz sabir diye yoksa huni elimde kafama takarimoyle hepsinin ayri bi guzelligi var rabbim canlarini sag etsin
Sagolasin amin. Insallah girer zamanla alisacagiz artik.
Sagol canim. Evet birlikte buyuyecekler ama iki bebekle ugrasmak zormus sonra insallah iyi bir arkadas olurlar.
Sagol canim. Iste en zoruda bu kardes kiskancligi zarar verecegini bilmeden vuruyor kac kez vurdu bi anda hizla yapiyor dun mesela hadi senayla resim cekilelim dedim geldi resmi cekerken sena agladi ve bi anda sap diye suratina vurdu aglama töbe töbe diyor senanin aglamasini sevmiyor agladiginda vuruyor sanirim ben agladiginda yanina gittigim icin annem onunla ilgilenecek diye yapiyor artik surekli sakinmaktan ben yoruldum zararsiz bi atlatsaydik su donemi hayirlisiyla.
Sagolasin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah nisayi dort gozle beklerken sena cok siradanmis gibi gelmisti ama oyle degilmis boyle opup kokluyorumya evlat kokuyo mis gibi Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler versin. Daha suan alismadi bakalim nezaman alisacak bitane bebegi var onu alip benim yaptiklarimi yapiyor bebegine gazini cikartiyo altini acip ufff kaka kokuyor diyor islak mendille siliyo bebegini kardesinden cok seviyor
Sagol canim aminn insallah. Sorma su kusmayla tehtit etmesi cok fena ve surekli yapiyor biseyi istiyor yapmayinca aglayarak ogruyor ve kusuyor insallah duzelir yoksa artik sinirden ben kusacagim. Evet evladin ilki ikincisi ucuncusu yokmus anladim derdimki cok cocugu olanlar nasil seviyorki olmaz derdim ben nisadan baska kimseyi sevemem en cok onu severim ilk goz agrim derdim oyle degilmis sanki kalbin bolunmus hangi tirnagini kopartsan canin acir oyleymis evlat olunca anlarsin canim.
Evet sukurler olsun sag salim dogdu. Evet bende o ilk gunleri hatirliyorumda allah ima dua ediyorum surekli soylediklerimden dusuncelerimden dolayi affeyle diye boyle guzel bir mucizeyi bana verdin bende basta uzulup riza gostermedim affet diye. Amin canim cumlesinin hepimizin evlatlarina saglik uzun omurler verin rabbim
Aaa yok vallahı şaşırdım kaçırmışım rabbim rahmet eylesın mekanı cennet olsun inşaallah
@yaz yagmuru bende kaçırmışım ananenin vefatını. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Selam arkadaşlar nicedir giremedim yazamadım( @yazyağmurubaşınsağolsun, mekanı cennet olsun..hastalara geçmişler olsun, hepinizi öpüyorum kocaman, hayırlı günler ...
@yaz yagmuru basın saolsun bende kacirmisim mekanı cennet olsun
sorun olacağını sanmıyorum canım ben de erteletmeyi düşünüyorum. 5 inde 18 aylik olacak kerem alp ama o zamana kadar iyilesmeyecek sanırım. Üç gündür ateşli bugün normale donmezse doktora götürcm artık. Öksürük yok sadece ateş ve burun akıntısı olunca geçer disten dedim ama geçmedi. Dün akşam 39 u bile geçti. Moralim bozuluyor çok. Şu çekiliş olayina adapte bile olamadım içimden gelmiyor hicbiseyiyilessin kuzum ve diger tüm hasta kuzular. Gece yine ateşle cebellestim artık kendisi elini kafasına koyup atee diyor
Geçmiş olsun canım, şifa versin Allah
Hiç görmemişim ben de yaa. @yaz yagmuru canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun @yaz yagmuru Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..
Amin kizlar sağolun instagramda yazmıştım burası acilmiyorduBende kacirmisim
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin @yaz yagmuru
Benimde dedem gecen hafta fenalasti hastahaneye kaldirdilar oradan baska bir hastahaneye acil servisle sevk etmisler kalbi durmus tekrar calistirmislar iki kez anjiyo olmus yogun bakimda yatti kac gun. Birkac gundurde servise almislar ama durumu pek ic acici degil cigerleri su toplamis nefes alip vermede gucluk cekiyor. Allah butun hastalara ve dedeme sifa versin
Kuduruk ece :) napsın annesi oyun istemiş o da ortamdan nolduğundan haberi yok bende bazen çok sıkılıyorum ama bu modeller böyle :) kuduruk hepsiDün annanemlerde mayıs doğumlu Eceyle yaşıt bir kız bebek vardı çok usluydu maşallah annesinin kucağında oturdu hep Ece onun yanına gitti oynamaya çalıştı ama o inmedi annesinin kucağından sonra uyudu öylece Ece ise kurcalamadigi yer kalmadı ayran kutularını istiyor veriyorum ama o oyun için hepsini istiyor mutfakta çekmece boşalttı kapıların anahtar deliklerine parmağını bile soktu bir dk durmadi bütün kadınlara annane diyerek gitti namaz kalanlara bakıp namaz kılmak istedi seccadeyi serdim ustune oturup birşeyler yaptı ben onun yaramazlığından sıkıldim hastaydim zaten kuzenim psikoloji mezunu ilkokulda rehber öğretmen o bana sıkılma hic ben Eceyi gozlemledim özgüveni yüksek bir çocuk sakin bu yönünü bastirmayin ama her istediğini yapıp simartmayin da dedi sosyal yönü çok iyi dedi evet artık hiç kimsede aglamiyor hatta zorla gidip kendini sevdiriyor insanlara
canım size de çok geçmiş olsun hemen iileşirsiniz inşallah ve tekrar başın sağolsunDün annanemin cenazesi vardı akşama kadar oradaydim giremedim hasta olan bütün bebeklere geçmiş olsun çabuk iyilessinler inşallah dün bende çok hastaydim gribim bogazim ağrıyordu kafami kaldıracak halim yoktu birde regl olmaya başladım annanemlerin ev soğuktu kalabalıktı Ecede oksuruyordu zaten iki gecedir doğru düzgün uyumuyor akşam eve gelince yattım dinlendim biraz bugün daha iyiyim bizimde yarın aşımız var ama kararsizim yaptırmakta Ece çok kötü değil ama ara ara oksuruyor yarın hemsireyle bir konuscam aşı ağırsa yaptirmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?