2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçen şok a gittiğimde rasgele gördüm. Basketbol potası gelmiş 3 tl ye. Asma yeride çok kullanışlı, sandalyeni arkasına astım, gelip gidip oynuyoruz.
Bende ayaklı basket potası arıyorum arkadaşımda var ona gıttığımızde çok severek oynuyo sızınkınıde gule gule kullanın

Benim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyudu oksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı
Geçmiş olsun canım
bende ilgilenmiyo diye okumayı bırakıyodum devam edeyim bari.

Bi de renkleri söylüyorum sürekli. Renkli topları gösterip. Maviyi hemen tekrar etmeye başlayınca maviyi daha sık söylemeye başladım. Biraz fazla abartmış olcam ki artık topa top değil mavi diyo

bizim 18 ay 24 aralık da olcak ama ben belki ocak da giderim 27 si kardeşimin nikahı var sonrası yılbaşı bi on gün kadar ötelemeyi düşünüyorum yani bi sorun olur mu acaba yoksa önemi çeksem ki
sorun olacağını sanmıyorum canım ben de erteletmeyi düşünüyorum. 5 inde 18 aylik olacak kerem alp ama o zamana kadar iyilesmeyecek sanırım. Üç gündür ateşli bugün normale donmezse doktora götürcm artık. Öksürük yok sadece ateş ve burun akıntısı olunca geçer disten dedim ama geçmedi. Dün akşam 39 u bile geçti. Moralim bozuluyor çok. Şu çekiliş olayina adapte bile olamadım içimden gelmiyor hicbisey iyilessin kuzum ve diger tüm hasta kuzular. Gece yine ateşle cebellestim artık kendisi elini kafasına koyup atee diyor

Benim oğlan hasta, üstüne köpek dişler eklendi perişan haldeyiz yeni uyudu oksürüyor da
Benim de boğazımda yanma başladı
Geçmiş olsun canım, şifa versin Allah

Haberin yok heralde canım ananesi vefat etti
Hiç görmemişim ben de yaa. @yaz yagmuru canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.

Ya burda değil ig de söyledi yazyagmuru kapalıydı burası ben emiragam var mı yok mu bilmediğim için öyle yazdım burda yazmamıştı yani kızlar

inşallah çabuk iileşsin gitmek de fayda var zaten 3 günü geçince ateş gelin diyo doktorlar annemde mirayı bgn sağlık ocağına götürcek tekrar haftasonu boluya gitmeyi düşünüyoruz ilaca devam edelim mi diye soracak bakalım

Trt1 de çocukların çizdiği resimleri analiz ediyolar.
Çocuklar resimde ayakları bacakları çizmiyosa özgüven eksikliği olduğunun göstergesiymiş.
Siyahı çok kullananların korkuları olduğunu gösteriyomuş
Gökkuşağı gibi renkli şeyleri çizen ya da insan bile çizerken renkli renkli çizen çocuklar mutlular demekmiş

ne güzel anlatmışın canım. inşallah en kısa sürede Nisada alışır kardeşine de bi nebze rahatlarsın. ama anlattıkların içimi ısıttı :) Allah inşallah ikinciyi nasip eder bana da bende tadarım bu duyguyu.

Bende kacirmisim
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin @yaz yagmuru
Benimde dedem gecen hafta fenalasti hastahaneye kaldirdilar oradan baska bir hastahaneye acil servisle sevk etmisler kalbi durmus tekrar calistirmislar iki kez anjiyo olmus yogun bakimda yatti kac gun. Birkac gundurde servise almislar ama durumu pek ic acici degil cigerleri su toplamis nefes alip vermede gucluk cekiyor. Allah butun hastalara ve dedeme sifa versin

Aaa yok vallahı şaşırdım kaçırmışım rabbim rahmet eylesın mekanı cennet olsun inşaallah

@yaz yagmuru bende kaçırmışım ananenin vefatını. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Selam arkadaşlar nicedir giremedim yazamadım( @yazyağmurubaşınsağolsun, mekanı cennet olsun..hastalara geçmişler olsun, hepinizi öpüyorum kocaman, hayırlı günler ...

@yaz yagmuru basın saolsun bende kacirmisim mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun @yaz yagmuru Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..

@yaz yagmuru bende görmedim başınız sağolsun..
K kaapi sizede çok geçmiş olsun..

Amin kizlar sağolun instagramda yazmıştım burası acilmiyordu

Dün annanemin cenazesi vardı akşama kadar oradaydim giremedim hasta olan bütün bebeklere geçmiş olsun çabuk iyilessinler inşallah dün bende çok hastaydim gribim bogazim ağrıyordu kafami kaldıracak halim yoktu birde regl olmaya başladım annanemlerin ev soğuktu kalabalıktı Ecede oksuruyordu zaten iki gecedir doğru düzgün uyumuyor akşam eve gelince yattım dinlendim biraz bugün daha iyiyim bizimde yarın aşımız var ama kararsizim yaptırmakta Ece çok kötü değil ama ara ara oksuruyor yarın hemsireyle bir konuscam aşı ağırsa yaptirmayacagim

Kızlar çekiliş yapiyormussunuz ben cumartesi annemdeydim giremedim daha sonra KK açılmadı dün de hiç giremedim bugün gordum ben katılmayı isterim çok heyecanlı ama esimle konuşmam lazım birşey demezse katilirim bende akşam haber veririm

Dün annanemlerde mayıs doğumlu Eceyle yaşıt bir kız bebek vardı çok usluydu maşallah annesinin kucağında oturdu hep Ece onun yanına gitti oynamaya çalıştı ama o inmedi annesinin kucağından sonra uyudu öylece Ece ise kurcalamadigi yer kalmadı ayran kutularını istiyor veriyorum ama o oyun için hepsini istiyor mutfakta çekmece boşalttı kapıların anahtar deliklerine parmağını bile soktu bir dk durmadi bütün kadınlara annane diyerek gitti namaz kalanlara bakıp namaz kılmak istedi seccadeyi serdim ustune oturup birşeyler yaptı ben onun yaramazlığından sıkıldim hastaydim zaten kuzenim psikoloji mezunu ilkokulda rehber öğretmen o bana sıkılma hic ben Eceyi gozlemledim özgüveni yüksek bir çocuk sakin bu yönünü bastirmayin ama her istediğini yapıp simartmayin da dedi sosyal yönü çok iyi dedi evet artık hiç kimsede aglamiyor hatta zorla gidip kendini sevdiriyor insanlara

Kuduruk ece :) napsın annesi oyun istemiş o da ortamdan nolduğundan haberi yok bende bazen çok sıkılıyorum ama bu modeller böyle :) kuduruk hepsi

canım size de çok geçmiş olsun hemen iileşirsiniz inşallah ve tekrar başın sağolsun

o zaman akşam senden son haberi bekleyelim çekiliş için.
@Akaibu senin durum netleşti mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…