Sagol canim rabbim tekrarini sanada nasip etsin. Aminn saglikla buyutelim insallah.
Sagolasin canim evet zor cok zor ama rabbim kolayligini verir insallah zaman geciyor kirkimiz bile cikti. Ayy insallah iyi anlasirlar
Amin sagol canim. Zor hemde nasil sen tecrubelisin daha iyi bilirsin sabirla duruyorum kendime teselli veriyorum gececek bu gunler biraz sabir diye yoksa huni elimde kafama takarim

oyle hepsinin ayri bi guzelligi var rabbim canlarini sag etsin
Sagolasin amin. Insallah girer zamanla alisacagiz artik.
Sagol canim. Evet birlikte buyuyecekler ama iki bebekle ugrasmak zormus sonra insallah iyi bir arkadas olurlar.
Sagol canim. Iste en zoruda bu kardes kiskancligi zarar verecegini bilmeden vuruyor kac kez vurdu bi anda hizla yapiyor dun mesela hadi senayla resim cekilelim dedim geldi resmi cekerken sena agladi ve bi anda sap diye suratina vurdu aglama töbe töbe diyor senanin aglamasini sevmiyor agladiginda vuruyor sanirim ben agladiginda yanina gittigim icin annem onunla ilgilenecek diye yapiyor artik surekli sakinmaktan ben yoruldum zararsiz bi atlatsaydik su donemi hayirlisiyla.
Sagolasin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah nisayi dort gozle beklerken sena cok siradanmis gibi gelmisti ama oyle degilmis boyle opup kokluyorumya evlat kokuyo mis gibi Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler versin. Daha suan alismadi bakalim nezaman alisacak bitane bebegi var onu alip benim yaptiklarimi yapiyor bebegine gazini cikartiyo altini acip ufff kaka kokuyor diyor islak mendille siliyo bebegini kardesinden cok seviyor
Sagol canim aminn insallah. Sorma su kusmayla tehtit etmesi cok fena ve surekli yapiyor biseyi istiyor yapmayinca aglayarak ogruyor ve kusuyor insallah duzelir yoksa artik sinirden ben kusacagim. Evet evladin ilki ikincisi ucuncusu yokmus anladim derdimki cok cocugu olanlar nasil seviyorki olmaz derdim ben nisadan baska kimseyi sevemem en cok onu severim ilk goz agrim derdim oyle degilmis sanki kalbin bolunmus hangi tirnagini kopartsan canin acir oyleymis evlat olunca anlarsin canim.
Evet sukurler olsun sag salim dogdu. Evet bende o ilk gunleri hatirliyorumda allah ima dua ediyorum surekli soylediklerimden dusuncelerimden dolayi affeyle diye boyle guzel bir mucizeyi bana verdin bende basta uzulup riza gostermedim affet diye. Amin canim cumlesinin hepimizin evlatlarina saglik uzun omurler verin rabbim