Cok geçmiş olsun canim zaten kan alma berbat bisi cok aci cekiyo kuzular ama hepimiz istemesekte ilac kullanmak zorundayiz canim inşallah hemen toparlarKerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah bazı hastalıklarda antibiyotiksiz geçmiyor canim Ece de iki kez kullandı şimdiye kadar hatta birisinde yüksek ateşi vardı günlerce kulak iltihabiydi iğneyle geçti ancakKerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
Çook geçmiş olsn. Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş..Kerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
Canim yaa Kıyamam çok geçmiş olsun Allah şifa sini versin kuzunun hemen inşallah.Kerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
Geçmiş olsun canım. Valla buz o kadar çok kullandik ki antibiyotik. Onlar iyi olsun da boşver bir kezde antibiyotik kullansın.Kerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
Geçmiş olsun inş çabucak toparlanır
çok geçmiş olsun canım ya. Mecbur kullanıyoruz ilaçları. Bu son olsun inşallah çabuk atlatır
Cok geçmiş olsun canim zaten kan alma berbat bisi cok aci cekiyo kuzular ama hepimiz istemesekte ilac kullanmak zorundayiz canim inşallah hemen toparlar
Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah bazı hastalıklarda antibiyotiksiz geçmiyor canim Ece de iki kez kullandı şimdiye kadar hatta birisinde yüksek ateşi vardı günlerce kulak iltihabiydi iğneyle geçti ancak
Çook geçmiş olsn. Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş..
Canim yaa Kıyamam çok geçmiş olsun Allah şifa sini versin kuzunun hemen inşallah.
Çok sağolun kızlar, iyi dilekleriniz ve siz iyi ki varsınız.Geçmiş olsun canım. Valla buz o kadar çok kullandik ki antibiyotik. Onlar iyi olsun da boşver bir kezde antibiyotik kullansın.
Kızlaaaar.. Çekiliş cidden çok eğlenceli olucak,özellikle tahmin etmeler ve ipucu vermeler olursa daha bi heyecan oluyor..
Şöyle yapalım..
Listeniz kesinleşince bana etiket yaparak ya da alıntı yaparak son durumu bildirin..ben nick'lerinizi yazarak çekilişi yaparım ve hepinize burdan mesaj ile bildiririm..
hatta tekbir mesajda halletmek adına,katılan herkes kedini,bebişini tanıtan yazı hazırlasın..hani beden ölçüleri,ayak ölçüleri,sevdiği sevmediği şeyler vs gibi..eğer örnek isteyen olursa ben bizim çekilişteki kendim için yazdığım tanıtımı da paylaşırım..bir de bana bilgileri gerçek isim soyisim ile yazın..adres ve tel bilgilerinizde olsun,size alacak olan kişiye tüm gerekli bilgileri bikerede ileteyim ki hediye seçimi ve yollamasını rahat yapsın..
Eğer hediye alacak kişi herhangibi konuda zorlanırsa ya da bişeye ihtiyaç duyarsa benle iletişime geçsin,ben hediye alacağı kişiye iletirim..
@apriori11 de haber versek mı çekiliş için
ben haber verdim kızlar katılamayacakmışKızlar bende kesin varım. Annemlerdeyim sürekli giremiyorum ama siz benim adımada yapın çekilişi. Ben elbet okurum sonra. Ayrıca nasıl yaparsanız yapın benim için farketmez. Bana uyar herşey. Bu arada bencede @apriori11 haber verelim. @minnakkartal sanırım sende teli vardı istersen bi msj at..
canım çok geçmiş olsun bende ilk kez bu hastalığında kullandım ama napim ii olsun da kullandığımız antibiyotik olsun sıkma canını bi kaç güne iice toparlanmış olur antibiyotik etki ediyo hemenKerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yineKulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...
evet ya son anda artınca sayı güzel oldu :) D delimavi 35 ye nasıl ulaşabiliriz yada gün içinde dönse de yapsak çekilişi sabırsızlık aldı beni@oslew
@hiraysen
isimdeyimgucumdeyim
@feyena
@AreN5
@Akaibu
@minnakkartal
@yaz yagmuru
@kmltm
D delimavi 35 soracak
Unuttuğum var mı acep?
Baya kalabalık olduk ya güzel olacak :))
@oslew
@hiraysenisimdeyimgucumdeyim @feyena
@AreN5
@Akaibu
@minnakkartal
@yaz yagmuru
@kmltm
Kızlar çekiliş olayımızda benim yazdığım tanıtım yazım şöyleydi.. En altada isim soyisim adres tel bilgileri ve resim eklemiştim..
Eki Görüntüle 1705408 Eki Görüntüle 1705409 Eki Görüntüle 1705410
Aynen bu şekilde de yazabilirsiniz..Çok detayla uğraşmadan,sadece beden ayak no falanda yazabilirsiniz..Ama en önemlisi "isim soyisim-adres-tel" bilgileri..
"Delimavi 35" katılamayacakmış kızlar..Başka düşünen yoksa istiyorsanız bugün bu tarz tanıtım yazınızı ve bilgileri yazıp atın bana..Sonra çekilişinizi yapayım
ay çok güzel yazmışsın yahu bizim işe de el atman çok iyi oldukatılımcılar kesin gibi artık katılan olmaz diye düşünüyorum günlerdir yazıyoruz malum bence çekilişi bugün yapalım tabi sana uyan ilk fırsatta ^_^ biz bebişlere alalım diye düşündük farklı düşünen olursa kendimizle de ilgili yazarız ben o yüzden mirayla ilgili yazı ve iletişim bilgilerimi birazdan sana özelden atarım hoş miranın da ne sevdiği tipik özellikleri instagramda ortalarda
naptın sen yaHehehehe tamam canımcım..ben bugün Efe ilk uykuya yattığı an yaparım,muhtemelen 2-3 saat içinde..bide şahsi tercihim,anneyede alınsın derim..hatıra kalır güzel anı olur..hatta bak ben benim hediyelerin son hâlini göstereyim mi şok ol
Eki Görüntüle 1705448
Tabi biz hediye adetini,anneye mi bebeğe mi falan diye herşeyi kişinin kendine özel bıraktık sınırlama koymadık..benim o yüzden bu kadar çok
Hehehehe tamam canımcım..ben bugün Efe ilk uykuya yattığı an yaparım,muhtemelen 2-3 saat içinde..bide şahsi tercihim,anneyede alınsın derim..hatıra kalır güzel anı olur..hatta bak ben benim hediyelerin son hâlini göstereyim mi şok ol
Eki Görüntüle 1705448
Tabi biz hediye adetini,anneye mi bebeğe mi falan diye herşeyi kişinin kendine özel bıraktık sınırlama koymadık..benim o yüzden bu kadar çok
bende aynı herkese ve çok çok göndereyim isterim ama kısıtlı bütçemle biraz sevgimle özenerek bişi göndermeye çalışıcam anneler isteğe bağlı olsun koymak isteyen koyar kimseye zora sokmayalım sonuçta önceden planlı olmadığı için az zamanda elimizden gelen olsun ki düşünmek hatıra kalması çok daha mühim fiyatlardan hepimizinde böyle düşündüğünü biliyorumnaptın sen yamaşallah.
Ya aslında gönül ister ki herkese hediye göndereyim. Almışkende içime sinen bişey olmasını isterim. Ama bütçem kısıtlı malesef. Annemiz içinde ufak bi hatıra koymayı bende düşünmüştüm ama bilemedim.
Yinede herkes öyle yapalım derse bende uymaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?