ay çok bi heyecanladım açıklaman da süper olmuş eline sağlık canımVeeeeeeee çekiliş yapılmıştır.. Şimdi sırayla kime kim çıktığını mesaj olarak gönderiyorum kızlar... Şu ana dek @minnakkartal ve @yaz yagmuru 'nun bilgileri geldi.. Onların bilgileri hediye alacak kişiye direk ileteceğim.. Diğerlerinin kileri bana geldikçe yollarım..
Haydi bakalım,hayırlı ola
oh oh çoğaldık iyice :)pufpuff evet cnm bende katılırım tabii bebebklere mi alıcaz hediyeleri birde adresleremi göndercez ne bilgisi iletmem lazım sana
yok artıkBizde uğraşıp duralım
Söylememmmanlaşıldı sana ya ben ya @yaz yagmuru
aaa katılır mıydı acaba tüh kötü oldu o zamanoh oh çoğaldık iyice :)
Ya floven a da haber versemiydik instagramdan şimdi aklıma geldi. Sanırım giremiyodu o foruma telden
ay çok eğlenceliSöylememmm
o da isterdi gibi geldi bana sanki. Aslında çok geç olmuş sayılmaz ama pufpufa zahmet vermiş olruz katılmak isterse :/aaa katılır mıydı acaba tüh kötü oldu o zaman
bence 1 ocak olmasın mesela ben işyerime istedim ve tatil olacağız ayrıca herkes bi yerlere kaçar gibi 23-24 aralık desek ?Bu arada kargoya verirken hangi tarihte ulaşmasını istediğimizide belirtebiliyoruz. Yani bi kaç sene önce yurtiçinden arkadaşıma doğum günü hediyesi gönderiyodum. Erken verdim. Bi gün sonra şehre ulaştı ama 2 sonra doğum gününde teslim ettiler.
Kargo şirketleri tatilde değilse eğer 1 ocakta hepimiz belirtelim eğer olabiliyosa. Aynı gün almış oluruz ne dersiniz?
o da isterdi gibi geldi bana sanki. Aslında çok geç olmuş sayılmaz ama pufpufa zahmet vermiş olruz katılmak isterse :/
doğru o da mantıklı onu düşünmemiştim ben canımbence 1 ocak olmasın mesela ben işyerime istedim ve tatil olacağız ayrıca herkes bi yerlere kaçar gibi 23-24 aralık desek ?
ozaman hemen soruyorum.benim için problem olmaz kızlar..katılırsa ve herkes ok derse bidaha tekrarlayabilirim..çünkü haksızlık olmaması için kim kime çıktıysa değişebilir yeni kurada..
Ben de eşimin iş yeri adresini verdim 1 ocak ta kapalı oluyor iş yeri bencede 23-24 aralık daha iyibence 1 ocak olmasın mesela ben işyerime istedim ve tatil olacağız ayrıca herkes bi yerlere kaçar gibi 23-24 aralık desek ?
Anlaşıldı ben sana cikmadimanlaşıldı sana ya ben ya @yaz yagmuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?