2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yılbaşı Çekilişi
Katılanlar
@oslew
Yarenhelin
@hiraysen
isimdeyimgucumdeyim
@feyena
@AreN5
@Akaibu
@minnakkartal
@yaz yagmuru
@kmltm

Çekilişi yapan
pufpuff (bendeniz)

Koşullar-Açıklamalar
  • Öncelik bebişlere hediye alınacak ama isteyen anne içinde alabilir..
  • Herkes bütçesine göre alıcak,herhangibir kısıtlama yok..İster 1-2 parça ister 5-6 parça vs
  • En önemli olan özenerek,kim çıktıysa o kişiyi düşünerek almak..
  • Yılbaşı olmasından gerek,isterseniz paketinize bir çikolata ekleyin,paket daha da bir tatlansın derim..
  • Bence muhakkak tarih atılarak not/mektup ekleyin paketinize..İleride çoooook güzel bir anı olur..
  • Herbirinize mesaj ile ayrı ayrı kim çıktı bilgi vereceğim..Tanıtım yazıları da geldikçe ekleyeceğim,göndereceğim..Ama size kimin alacağı sürpriz olucak,benden başka kimse bilmeyecek..Bence heyecanın kaçmaması için kimse söylemesin,ağzından kaçırmasın..Ama hemen tahmin edilmeyecek şekilde ipucu vermek serbest..
  • Hediye alımına hemen başlayıp,en geç 20 aralıkta göndermiş olun derim (Ama tarih olayını katılan kişiler kendi aralarında belirleyebilir...)

Hazır mısınız?
15 dk içinde çekilişi yapıyorum

Veeeeeeee çekiliş yapılmıştır.. Şimdi sırayla kime kim çıktığını mesaj olarak gönderiyorum kızlar... Şu ana dek @minnakkartal ve @yaz yagmuru 'nun bilgileri geldi.. Onların bilgileri hediye alacak kişiye direk ileteceğim.. Diğerlerinin kileri bana geldikçe yollarım..

Haydi bakalım,hayırlı ola

ay çok bi heyecanladım açıklaman da süper olmuş eline sağlık canım
bir an önce gelsin bilgiler kime alacağımı bana alacakdan daha çok merak ediyorum hemen fikirler üretmem lazım ayrıca tarih ve mektup eklemek süper bi fikir

Bu arada kargoya verirken hangi tarihte ulaşmasını istediğimizide belirtebiliyoruz. Yani bi kaç sene önce yurtiçinden arkadaşıma doğum günü hediyesi gönderiyodum. Erken verdim. Bi gün sonra şehre ulaştı ama 2 sonra doğum gününde teslim ettiler.
Kargo şirketleri tatilde değilse eğer 1 ocakta hepimiz belirtelim eğer olabiliyosa. Aynı gün almış oluruz ne dersiniz?

bence 1 ocak olmasın mesela ben işyerime istedim ve tatil olacağız ayrıca herkes bi yerlere kaçar gibi 23-24 aralık desek ?

o da isterdi gibi geldi bana sanki. Aslında çok geç olmuş sayılmaz ama pufpufa zahmet vermiş olruz katılmak isterse :/

benim için problem olmaz kızlar..katılırsa ve herkes ok derse bidaha tekrarlayabilirim..çünkü haksızlık olmaması için kim kime çıktıysa değişebilir yeni kurada..

Kura büyük bir zevkle tamamlanmıştır..

Kura ile ya da size çıkan kişi ile ilgili herhangibir bilgiyi özel mesaj ile sorunuz.. Çekilişle ilgili genel bişey sorulacaksa burdan alıntı veya etiket yapınız..

Öptüm hepiciğinizi

bence 1 ocak olmasın mesela ben işyerime istedim ve tatil olacağız ayrıca herkes bi yerlere kaçar gibi 23-24 aralık desek ?
doğru o da mantıklı onu düşünmemiştim ben canım

benim için problem olmaz kızlar..katılırsa ve herkes ok derse bidaha tekrarlayabilirim..çünkü haksızlık olmaması için kim kime çıktıysa değişebilir yeni kurada..
ozaman hemen soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…