2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım yaramazlık sayılmaz ki bu yaşta yaptıkları. Merak duygusunun olması çok çok iyi bişey. Evet yorucu ama kuzeninde dediği gibi aosyal hayatında daha aktif olacaktır. Sen şimdi hastalık 3 çocuk derken çok yoruluyosun. Bunalmış olabilirsin. Ama geçicek bu dönemleri hepimizden iyi sen biliyosun bunu:)

canım size de çok geçmiş olsun hemen iileşirsiniz inşallah ve tekrar başın sağolsun

o zaman akşam senden son haberi bekleyelim çekiliş için.
@Akaibu senin durum netleşti mi canım
dün yazmayı unutmuşum. Eşimin msjı sert gelmişti ama evde bişey demedi. İyi yapnışsınız hatıra olur ama Adresi verme dedi sadece. Ben varım yani :)

Kuduruk ece :) napsın annesi oyun istemiş o da ortamdan nolduğundan haberi yok bende bazen çok sıkılıyorum ama bu modeller böyle :) kuduruk hepsi
Bir de meme krizi tuttu meme diye bağırıyor bir sürü kişinin içinde ben sonra diyorum o daha sesli şekilde meme diye bağırıyor kadınlar aaa emiyormu diye sordular bende evet dedim bazıları yeter biraktir artık büyümüş dediler bazıları da emzir emzir 2 yaşına kadar dediler ben bir iki ay daha emzirip biraktircam dedim ben başka bir evde rahat edemiyorum Eceyle sürekli peşinden koşuyorum zor oluyor
canım size de çok geçmiş olsun hemen iileşirsiniz inşallah ve tekrar başın sağolsun

o zaman akşam senden son haberi bekleyelim çekiliş için.
@Akaibu senin durum netleşti mi canım
sağol canim ben akşam haber veririm

Evet canim çok hastaydim eve zor attım kendimi

Aşı yaptıran anneler aşı ateş ağrı yaptimi rahatsızlık verdimi ben kararsizim Ece biraz oksurdugu için sıkınti yaparmi acaba

İnternete baktım şimdi bazı doktorlar hafif soğuk alginliginda bile aşı yapılmasını onermiyormus yaptirmayacagim yarın sağlık ocağını arayıp erteletcem aşıyı iyice iyilessin ondan sonra yaptircam zaten dün akşama kadar kaka yaptı iki gecedir de uyanıyor sabaha kadar diş çıkarıyor galiba oksurukte var biraz birde aşı ağır gelebilir

umarım yazanı kaçırmamışımdır şimdilik listemiz
@oslew
@hiraysen
isimdeyimgucumdeyim
@feyena
@AreN5
@Akaibu
@minnakkartal

@yaz yagmuru da yazınca olumlu olumsuz çekilişimizi yapalım daha ötelemeden ki alışverişe vaktimiz olsun :) bi de sürpriz olsa daha güzel olur gibi geldi bana ama ortak karara göre yapalım ben şimdiden heyecanlandım bile

hediyeleride kimin kime çıktığını burda yazmayalım da kendi içimizden özelden keyfini çıkaralım ki katılamayanlar da heveslenip seneye kocişleri ikna etsin şaka valla

Son düzenleyen: Moderatör:
basin sagolsun canm. Hirada cok kuduruyo. Ama gecen gun mevlute gttm ve kucagimda otrdu hep ve uyuyakaldi oylece sok oldum herkes ne aklli kiz dedi. Ogun nye oyle yaptysa bende sasrdm normalde karistiryo heryeri

basin sagolsun canm. Hirada cok kuduruyo. Ama gecen gun mevlute gttm ve kucagimda otrdu hep ve uyuyakaldi oylece sok oldum herkes ne aklli kiz dedi. Ogun nye oyle yaptysa bende sasrdm normalde karistiryo heryeri
Sağol canim bizimki bir süre sessiz kalıp ondan sonra başlıyor etrafı kurcalamaya

3 haftadır balgamdan kurtulamadık, bu gün bir araştırayım dedim. Çörek otunu deniyim dedim süzüpte veriyormuşuz.

Bebeklerde Balgam Sökmek İçin

Bebeklerde Balgam Nasıl Söktürülür Balgamın atılması öksürük yardımıyla gerçekleşir.Balgamı dışarı daha rahat atmak için balgam söktürücü ilaçlar veya bitkiler yardımıyla balgamı ağızdan dışarı atabilmek daha rahat ve daha kolay olmaktadır.

Bebeklerdeki balgamı tedavi etmeye yarayan ilaçların yanetkilerini gözümün önüne getirirsek bebeklerdeki balgamı tedavi etmeye yarayan ilaçların yerine bitkilerle yardımcı tedavi uygulamak daha doğal ve daha mantıklı olacaktır.

Bebekler için uygulanabilecek yöntemler şöyledir..

Elma kabuklarının soyulduktan sonra, kabukların bir miktar kaynatılması ile yapılan çay azar azar verilir
-Ihlamur suyu verilir
-Adaçayı azar azar verilebilir
-Havuç suyu içirilebilir
-Çörek otu 1 bardak suda kaynatılır ve suyu ılıyınca içirilir

Not: Bol sıvı almak balgamın atılmasını kolaylaştıracaktır

Uyarılar

1 yaşından küçük bebeklere bal verilmez

2 yaşından küçük bebeklere zencefil verilmez

Bebek altı aylıktan küçükse sadece anne sütü verilir Doktor tavsiyesi dışında başka yöntemlere başvurmak doğru değildir.

Balgam söktürücü ilaçlar aşırı kullanıldığında mide içi mukozasına zarar verir

- Bir miktar bal ve limon karıştırın, yedirin. (bir yaşından küçük çocuklara bal yedirmeyin)
- Adaçayı, havuç ve enginar balgam söktürebilir.
- Antep fıstığı ve balı karıştırıp yedirin.
- İki kaçık çörek otuna bir bardak su ile 5 dakika kaynatın ve sonra ılık bir şekilde içirin.

evet ya böyle bilinmezse daha güzel olur sanki. Eğer herkes razı olursa öyle yapalım

çok fena bişey bu balgam ya. Ben hamileliğin son aylarında çok uğraştım.
Belki görmüşsünüzdür ama yinede yazayım portakal mandalina Balgamı arttırıyo. Ben yediğimde dahada kötü oluyodum.

Kerem Alp in ateşi düşmedi bi türlü kızlar bugün doktora götürdük 39 u geçti yine Kulakta boğazda ciğerde birşey yok burnu akıyor birtek... Kan verdik. O kadar çok ağladı ki zor zaptettik. Bir de kadın koluna iğneyi batırdı alamadı tekrar elinin üstünden aldı zorla. Kan alınırken kendi kendine teselli olmaya çalıştı sıpam ağlayarak bitti bitti diye idrarda istedi ama bi türlü beceremedik. Kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmış antibiyotik verdi doktor. İlk defa antibiyotik kullanicaz ama gözüm görmüyor artık çok yiprandi kuzum. Kullanalım bitsin istiyorum. Allahım şifa ver bize ve bütün hasta bebislere. Annelere de dayanma gücü tabi...

Geçmiş olsun inş çabucak toparlanır

çok geçmiş olsun canım ya. Mecbur kullanıyoruz ilaçları. Bu son olsun inşallah çabuk atlatır

Kızlar bende kesin varım. Annemlerdeyim sürekli giremiyorum ama siz benim adımada yapın çekilişi. Ben elbet okurum sonra. Ayrıca nasıl yaparsanız yapın benim için farketmez. Bana uyar herşey. Bu arada bencede A apriori11 haber verelim. @minnakkartal sanırım sende teli vardı istersen bi msj at..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…